עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avi-noams,

כן, ראיתי את המדריך שיש בנעוץ. חוץ ממנו יש לי כמה שאלות. אקדים ואומר שהיות ויש לי מס' תוכנות וחומרה שלא מתאימות לויסטה החלטתי להוסיף XP ולא להחליף לגמרי את הויסטה, שמאוד עוזרת לי בתוכנות אחרות. 1. האם יש גרסה של ויסטה/XP שלא ניתן להשתמש בה לצורך זה? (יש לי XP פרו וויסטה הום פרימיום) 2. האם הרשת בין מחשב זה למחשבים אחרים תמשיך לפעול, והאם ניתן יהיה לגשת אליה משתי מערכות ההפעלה? 3.איך עוברים בין המערכות ? 4. האם יש בעיה בעובדה שהויסטה היא 64X וה-XP הוא 32X? 5. תוכנות שאזדקק להן בשתי המערכות - צריך להתקין פעמיים או שיש גישה אליהן ב-2 מערכות ההפעלה? 6. האם למישהו עם ידע די טוב ביחס למשתמש הממוצע כדאי לנסות לעשות זאת לבד (עפ"י המדריך שבנעוץ) או עדיף להשקיע בטכנאי?!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by רומן גרוס,

יש לי כרגע SP3 IE6 השאלה אם לשדרג את זה ל IE8 ? או להשאיר על IE6 SP3 הבנתי שיש גם IE7 גרסת BETA שהוא יצא ממש מוצלח .

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by yacovmateo,

יש לי בעיה עם הW7. שאני מנסה לצלם באיזה משחק עם PRINT SCREEN אז אחרי שאני בא לצייר ומדביק,זה פשוט דמביק לי תמונה לא של המשחק אלה של השולחן עבודה עם כל מה שיש עליו. ניסיתי גם עם FRAPS אבל לא עובד לי משום מה גם ולא מצלם שום דבר. זה נוסה בכמה משחקים. יש למישהו פתרון בשבילי?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 21:38:32 אפ'צי

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by eins,

C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data זה הנתיב התיקיה הנ'ל תופסת לי 1.5 G אני פשוט עושה סדר בכונן C לקראת גיבוי. האם אפשרי למחוק את כל הקבצים שיש שם ? או שזה עלול ליצור לי בעיות עם אפליקציות שהתקנתי בעבר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Guy950,

יש לי ויסטה פרימיום 64 סיבית שנרכש לפני 3 חודשים עם מחשב חדש, גרסת OEM. אני מעוניין להשתדרג לWIN 7 כשהוא ייצא, אבל הבעיה שעל הויסטה שלי שילמתי 600 ש"ח ואני לא רוצה עכשיו ללכת לחנות ולקנות ב1000 ש"ח את הWIN 7, יש אפשרות שאני אוכל לשדרג את הווינדוס דרך הויסטה? בדרך חוקית כמובן. בווינדוס ויסטה פרימיום יש אפשרות לשדרג לשאר גרסאות הויסטה בסכום מסויים, יהיה אפשר לעשות את זה גם עם הוינדוס 7? מה שכן, אם אני מתקין את הWIN 7 אני חייב למחוק את הויסטה לחלוטין וכל מה שיש בדיסק הקשיח או להתקין את זה וזה פשוט יחליף את הקבצים הנוכחים וככה הכול יהיה מושלם ובסדר? לגבי הויסטה השאלה שלי היא מה החבילה SP2 כוללת?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by IlanF,

יש לי בעיה עם כמה פונטים - אין לי מושג איזה. אני מעוניין להתקין מחדש את הפונטים, איך אני עושה את זה? ניסיתי sfc /scannow, לא מתקן את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by abo,

היי משום מה פתאום- אני לא יודע להגיד בידיוק באיזה נקודה זה התחיל- אבל הלפטופ שלי אחרי כמה דקות עובר למסך LOGON של VISTA חיפשתי בכל המחשב איפה אפשר לשנות את ההגדרה של זה בדקתי בשומר מסך, ופשוט אין.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות????

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. פירמטי את הויסטה שלי ובאתי להתקין את האקספי עכשיו אי אפשר להתקין את ה הקספי אני לא מצליח כאילו נשאר הבווט של הויסטה ואני לא יודע איך להסיר אותו הפירמוט לא מוחר לי אותו אין לי מושג מה לעשות עזרה מישהו ? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר ?

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by Or94,

אוקיי בזמן האחרון כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי מסך כחול שאומר שהמחשב צריך להיכבות בגלל איזה בעיה מסויימת. זאת השגיאה שמופיע לי: BAD_POOL_Header Stop:0X00000019 (0X00000020) איך פותרים את הבעיה הזאת?היה כתוב לי במסך הזה למחוק תוכנות חדשות שהתקנתי וניסיתי וזה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט והגדרתי את החשבון שלי בתוך חשבון אדמיניסטרטור (מנהל). הבעיה היא שבכל תוכנה שאני נכנס אליה ודורשת להיות מנהל זה מזהה אותי בתור משתמש רגיל ולא בתור אדמיניסטרטור. בלוח הבקרה ניסיתי לשנות את החשבון לחשבון רגיל אבל אין לי אפשרות כזאת. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  11. שלום חברה, הפעם יש לי בעיה באמת מוזרה במחשב... אני מקבל כבר לא מעט פעמים התראה על כך שכונן C מלא ונשארו מגה בייטים ספורים פנויים. עשיתי בדיקות, כולל הצגת תיקיות וקבצים מוסתרים, והמקסימום שמצאתי שהכונן מכיל הוא 16GB מתוך 40 שהקצאתי לו בזמן התקנת הווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שהמחשב בן כמה חודשים בלבד, ולא הותקנו בו תוכנות ומשחקים כבדים, בטח לא בכונן הזה. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אובכן, אחרי שעשיתי REPAIR לWINDOWS XP שעל המחשב שלי, הפסיק לעבוד כונן הDVD.. כלומר, הוא לא נהרס או משהו כי אני יודע שבDOS כשצריך להריץ איזה משהו מהBOOT דרך כונן הDVD, אז הוא עובד... כך גם הBIOS מזהה את הדיסק ומראה שהוא קיים.. לעומת זאת במערכת ההפעלה WINDOWS XP, כשאני נכנס למחשב שלי, לא רואים שום כונן DVD.. כונן הDVD מחובר במקביל ביחד עם הארד דיסק באמצעות קבל IDE אחד... (גם ההארד דיסק ההוא שמחובר במקביל לכונן הDVD לא עובד..) אז מה לעשות? לא הגיוני שזו בעיה במחשב בחומרה מכיוון שבDOS ובBIOS הכל מזוהה ועובד.. מה לעשות אנשים? ניסיתי להתקין דרייברים, אך לא עזר בכלום.. ]= ~HELP~

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Andrey22,

מידע מאתר טורנטים : This has been made for you that refuses to get assf***ed by M$ and their allies whith the help of that DRM/TC/Palladium infested POS that they call "best Windows ever"..! And with the introduction of DirectX 10 (that ofcourse will not be available/ported to XP) they try lure us to give up our privacy and freedom of choice regarding our internet and computing habits... I like to play my games and REFUSE to install that crappy bloated full blown Vista POS, so this has been made with my own preferences and needs in mind. There is nothing here that will satisfy those who like that gayish Aero G…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  14. אני פריק של חידושים ומאוהב במראה של הויסטה,נמאס לי מהמראה הישן של הXP,אני עובד עם תוכנות מוזיקה כגון קיו בייס ועם המון פלאגים ובעבר היו המון בעיות של אי-תאימות והרבה תוכנות לא עלו לי,יש למישהו מושג אם ווינדוס עבדו על הבעייה הזאת ? ובכלל אני חולה על משחקי מחשב ואני יודע שמשחקים עובדים הרבה יותר טוב על ויסטה ועם DIRECT-X 10,אפשר להגיד שעדיין לא נהניתי מהכרטיס שלי כי עדיין לא חוויתי משחק בDIRECT X 10,ויש לי בכלל מסך HD....

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by psykko,

as u can see im writing in english .. i downloaded a language pack but there is no setup file ... there is only directories ... i need to copy them somewhere ? can some1 help me plz .. thanks

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by Kalman,

שלום. התקנתי לפני כרבע שעה ווינדוס 7. בטעות בהגדרות שפה בחרתי ב United states dovark for left hand איך אני משנה את זה לצד ימין? או שיכתוב נורמאלי?.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by tzahi16,

אז ככה, כאשר אני מפעיל את המחשב רגע לפני השלב שצריך להגיע ל LOGON מופיע ה BSOD (מצורף תמונה שלו). הרצתי CHKDSK /R הבדיקה הייתה ארוכה מהרגיל אבל בסוף הסתיימה בהצלחה. הרצתי דיאגנוסטיקה לדיסק עבר בהצלחה בדיקה מלאה. הירצתי MEMTEST גם עבר בהצלחה. יש למישהו עוד רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  18. לעשות כאילו אם אתה פותח את קובץ הטקסט אז צריך להקיש סמסא ואז רק תוכל לקרוא,או שאותו דבר אבל לקובץ PDF או כל דבר אחר, יש דברים כאלה?

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  19. קניתי אתמול מחשב חדש, ללא מערכת הפעלה... היום שהתקנתי WINDOWS XP SP3 גיליתי באמצע ההתקנה שהדיסק לא טוב, ועכשיו שאני מנסה להכניס דיסק אחר של ווינדוס SP2 זה לא מקבל אותו כמובן באמצע ההתקנה.. ויותר מזה אי אפשר לפרמט כי זה נכנס ישר להתקנה של הווינדוס! מה עושים במצב כזה? אני כאילו תקוע בהתקנה של הווינדוס ואי אפשר לצאת ממנה..

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by Andrey22,

העברתי את תיקיית ה-MY DOCUMENT ל-WINDOWS 7 ולאחר ריסטרט הקבצים נעלמו והתפנה מקום רב בקשיח,ביטלתי את סל המחזור לפני כן ןכך גם את SYSTEM RESTORE,הגדרות החייגן גם כן נעלמו לאחר רסטרט,מדובר ב- BUILD 7600 X86 32 BIT

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  21. Started by puGs,

אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרים יש לי שם דברים באמת חשובים ואני מאוד אעריך אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. אחרי שעשיתי סיריקות לוירוסים ומצא לי כמה וירוסים וטרוייאנים שמתחבאים להם בקבצי הוינדוס,מחקתי אותם ,ומה שקורה עכשיו,זה שעולות לי הודעות שגיאה עם כניסה לשולחן העבודה , שכנראה חסרים קבצים.יש אפשרות לשחזר את הקבצים הללו? אם כן איך אני עושה את זה? אני ינסה להעלות תמונות של השגיאות עוד כמה דק'.. ואחרי שאני לוחץ אישור מופיעה השגיאה הזאת

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מוזר הופיעו כמה תיקיות בסגנון של השם {c3756e1f-4399-9035-6700a1f4e932} עשיתי להן מוסתר ואני שם לב שעוד מופיעים.. הוספתי תמונה מישהו יודע מאיפה זה נובע? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by Kalman,

האם התקנת ווינדוס במחשב חדש זה אותו דבר כמו במחשב שהיה בו מותקן ווינדוס בעבר?. האם יש עוד פעולות שצריך לעשות?. פשוט אף פעם לא התקנתי ווינדוס על מחשב חדש.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by alons126,

אם אני יתקין WIN 7 על הנייד מה יקרה משהו לאחריות? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים