עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. ראשית, להלן מפרט המחשב, שצפוי להגיע במהלך הימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0. יצוין, שעיקר השימוש במחשב יהיה בגלישה באינטרנט ובמשחקי מחשב (בכל הרמות - קלים,בינוניים, כבדים) ומעט מאוד סרטים, אם בכלל (LCD 32 בחדר..). שנית, לאחר שיטוט באינטרנט, נראה שהיתרון היחיד שחשוב, לפחות בעיניי, בין גירסאות ה-ULTIMATE וה-PROFESSION ל-HOME EDITION, הוא האפשרות לדמות הפעלה של תוכנות במצב XP. האם אכן יש בעיות וקשיים עם תוכנות ב-WINDOWS 7, שמצריכות קנייה של גיסאות PRO או ULT? זאת ועוד, האם לדעתכם יש תכונות נוספות, בהתאם לצרכיי המפורטים לעיל, המצריכות שדרוג למערכות היותר מתקדמות? בכל מקרה, אם לטעמכם יש יתרונות מהותיים שלא הזכרתי, אנא ציינו ז…

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  2. שלום לכולם, שאלה שעלתה לאוויר:האם רישיון ויסטה תופס על XP?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת כמה יעלה WinV ומתי הוא ייצא? אם אתם יודעים תכתבו לי!

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by מישה,

המחשב הישן שלי, שהיה בשימוש של אב שלי, מפוצץ וירוסים מפה ועד הסקטור האחרון של הארד דיסק יש שם גם וירוס שפגע בboot כנראה אינני מצליח לפרמט, כיוון שאני מקבל שגיאה שלא נמצא קובץ זה או אחר כשאני מנסה להגיע למסכי הפירמוט וההתקנה של וינדוס XP, לא הצלחתי גם לעשות boot דרך דיסקט ms dos שיצרתי מהמחשב שלי - אולי הבעיה הייתה בדיסקט, אולי לא יצרתי טוב את הדיסקט - לא יודע. אין שם שום מידע חשוב, כך שמבחינתי לפרמט יהיה מצויין. כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? המחשב הוא מחשב סלרון 333 עם 128 MB ראם אם זה משנה משהו

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by NJorl,

http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win30 http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win203

6. השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני צריך להחליף למישהו Windows XP באנגלית ל- Windows Xp בעברית. מותקן אצל אותו הבנאדם כבר Windows באנגלית אך הוא רוצה לשנות אותו לעברית (שבמקום Start יהיה התחל וכדומה) ויש ברשותו דיסק של XP בעברית. עכשיו השאלה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כל הווינדווס מחדש ולפרמט, או שאיכשהו אני אוכל להוסיף שתהיה תמיכה מלאה בעברית מהדיסק בעברית. מעין Update כזה. תודה רבה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Black_eagle,

שלום לכולם וחג שמייח... יש לי בעיה קטנה הייתה לי במחשב תיקיה של כל המשחקים שהתקנתי.. משום מה יום אחד היא נעלמה עשיתי SCAN DISK ועדיין לא שיחזר אותה.. אני לא יודע לאן היא נעלמה, איך אפשר לנסות להחזיר אותה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by maverick,

לאחרונה התקנתי תוכנה לצ'אט בשם paltalk ולא הייתי מרוצה ממנה וניסיתי להסירה בדרך המקובלת. הווינדוס כל הזמן כותב לי שהתוכנה הוסרה בהצלחה אך היא עדיין מופיעה לי ברשימת התוכניות ובכלל לא הוסרה. מה לעשות???

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by 114508534,

היי חברים רכשתי אתמול את המערכת הנ"ל מפרט: מעבד q6600 לוח אם ep42 ds3l זיכרונות a-data 2*2gb 800mhz cl5 ספק crossair 550W כרטיס מסך gigabite hd4870 ddr5 512mb ויש לי בעיית יציבות בחלונות XP , אני מתקין משחק דרך דימון טולס המחשב נתקע לא זז צריך לאתחל דרך הכפתור, יש עוד כל מיני תקיעות, פירמטתי את המחשב פעם נוספת והתקנתי חלונות מחדש ועדיין יש בעיות יציבות, לפעמים סתם נמאס לו אז הוא קורס ומאתחל את עצמו. יכול להיות שיש איזשהו צוואר בקבוק או כשל מערכתי בין הרכיבים הנ"ל? תודה

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by X - DreaM,

איך אני מתקין WINXP מה-DOS אני לא מצליח זה נותן איזשהיא הודעה שהקובץ הוא של וינדוס אני מצליח להפעיל את ההתקנה מה-WIN98 אבל אני מעדיף לא לבצע שדרוג אלא התקנה נקיה

12. אפשר לדעת למה?? ואם יש מצב לעקוף את זה?..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by QQQ,

הכונן פלופי שיש לי במחשב גורם לי כל מיני בעיות: אני לא יכול לכבות את המחשב, לא ריסט ולא מצב שינה (אני דיי בטוח שזה בגללו כי הWINDOWS מראה שגיאת מערכת: "לא נמצא דיסק בכונן A:, אנא וודא כי הוכנס דיסק והדלת סגורה" - משהו כזה. אז מה שרציתי זה לנתק את הכונן מהמחשב. הבעיה היא שהאות של הכונן פלופי היא A:, שני כוננים קשיחים C: וF:, צורב DVD זה D:, וצורב CD זה E:. זה לא עלול ליצור בעיה אם אני אנתק את הכונן מהמחשב? מה הווינדווס יעשה? אם הוא ישאיר את כל הכוננים אותו דבר זה בסדר מבחינתי, אבל אם הוא יזיז כל אחד מהם אחד אחורה (הפלופי הוא A:) אז זה יצור לי בעיה בקשר לקיצורי דרך וכל זה... תודה מראש. וד"א יש לי WIN XP PRO SP2

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by tomer_S,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מקווה שההודעה קשורה לפרום הזה במידה ולא אנה אמרו לי לאיזה פרום לפנות ואני אפנה ולבעיה : אתמול בלילה המחשב נתקע לי אז לחצתי על לחצן הreset כאשר הוא עלה מחדש במקןם להתקדם אל עליית הwindows הוא הראה לי את ההודעה הבאה Reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected Boot device and press key יש לי דיסק של win7 וניסיתי לשחזר דרך נקודות שיחזור אבל לצערי הוא לא הצליח משום שאין כאלה לפי ההודעה שנרשמה הביעה היא שיש לי קובץ מאוד חשוב על המחשב האם אני חייב לפרמט או שיש דרך אחרת להשיב את המחשב לקדמותו ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by kokos1,

אל איזה WINDOS אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  16. רוצים להפוך את Firefox, או כל דפדפן אחר שהוא לא ה-Edge, לדפדפן ברירת המחדל של המערכת שלכם? יש תפריט חדש שרק בו תוכלו לבצע זאת, ובמיקרוסופט לא ממש רוצים להסביר לכם את זה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוזילה-תוקפת-את-מיקרוסופט-חלונות-10-עוש/

17. שלום לכם, לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם שני סטיקים של ג'יגה כל אחד,ועכשיו החלטתי להתחדש ולקנות עוד שני סטיקים של ג'יגה... בקיצור,קניתי שני סטיקים של OCZ xtc platinum 800 mhz,הכנסתי אותם כמו שצריך(דואל סלוטים),אבל הבעיה היא שווינדוז מזהה לי רק 3 ג'יגה מתוכן. לעומת זאת EVEREST וCPU-Z מזהים את כל ה4 ג'יגה...אז אני לא יודע מה לחשוב-הבעיה היא בזכרונות,או בווינדוז? יכול להיות שזה בגלל שהתזמונים שלהם שונים?(4-4-4-12 בזכרונות הראשונים,לעומת 3-4-4-10 בOCZ),ואם כן,איך לשנות את זה? תודה מראש,מקווה לקבל תשובה במהרה...

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  18. ולא , הוא לא בסטרט אפ של ה windows וגם לא בספריה של ה start up וגם הגדרתי שלא יעלה כל אתחול , אבל זה לא ממש משנה לו!

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  19. שלום, קיבלתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין לו מע' הפעלה, אבל משהו משתבש (לא יודע מה) והמחשב נתקע. כאשר אני מנסה להתקין וויסטה, מופיע לי השגיאה הבא: *** STOP:0xC0000005, 0x889570F4,0x854037A4, 0x00000000 וכאשר מתקין XP המחשב נתקע על מסך כחול ובתחתית המסך מופיע : setup is loading windows וככה עומד הברה זמן... מקווא לעזרה בהקדם האפשרי ...תודה המפרט הוא: E6750 ATI 1950 PRO WD SATA2 250GB ENERMAX NOISETAKER 370 W KINGSTON 2048 667

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by asafgolan,

אתר שנקרא SALE LOADING השתלט לי על הדפדפן. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר, הדפדפן נכנס אוטומטית לSALE LOADING, ושם אני צריך ללחוץ על קישור כדי להגיע לאתר אליו ניסיתי להיכנס מלכתחילה. איך נפטרים ממנו?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by benfree,

יש לי בעיות סאונד במחשב, זה מתבטא בזה שאם אני שומע מוסיקה ועובד עם מוסיקה אני שומע את הסאונד עם רעש של פיצוצים קטנים ועדינים ומן רעשים כאילו המחשב נופל וחוזר לעבוד. לפני הפרמוט הנ"ל זה לא היה לי, הסרתי את הדרייבר, התקנתי דרייבר מעודכן, מה שלא ניסיתי זה עדיין ממשיך. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? אני שוקל שוב לפרמט את המחשב בגלל זה. הכרטיס קול מובנה לוח גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 16G זכרון SSD למערכת הפעלה. אשמח לעזרה. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. לאחר המרת חלונות 98 מ-FAT ל-FAT32 התברר שנחסמה הגישה לגירסת MS-DOS 6.22 קודמת (אופציה 7 בתפריט איתחול של המחשב). ניתן להיכנס לדוס גירסה 7 של חלונות 98 באופציות 5 ו-6 באיתחול אבל מסתבר שתוכנת חשבשבת לא עובדת מכיוון שקובץ SHARE.EXE שמורץ לפני הפעלתה לא עובד עם דוס של חלונות. חיפשתי גירסה של הקובץ לדוס הנ"ל ולא מצאתי. עשיתי איתחול מדיסקט של דוס 6.22 כדי ש-SHARE יעבוד אבל אז המחשב לא מכיר את הדיסק הקשיח. בגלל שאיני רוצה לחזור ל-FAT וגם על חשבשבת אי אפשר לוותר, האם יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות? האם ניתן להחזיר את הגישה לדוס הקודם למרות FAT32? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שאלה קצת לא שגרתית: כאשר קונים מחשב חדש בארץ, ולא משנה מאיזו חברה, ברוב המקרים הוא מגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. בחלק מהמקרים (אם לא ברובם) מחיר מערכת ההפעלה אינו כלול במחיר קניית המחשב. כיצד עובדת החוקיות בעניין, כאשר ספק מחשבים יכול להתקין מערכת הפעלה במחשב שהוא מוכר מבלי שתירכש על ידי הלקוח?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shay0200,

לינק לתמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=xq2tzmjzwmei.bmp השגיאה בהפעלת המחשב,איך לפתור ת'בעיה? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקנתי אנטי וירוס [וכנראה הוא מחק אותו]. Help

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. זה אפשרי בכלל ב word , זה מין לחן ומילים שלי .. הקובץ mp3 הוקלט ... אני מנגן על הגיטרה והכתיבה גם שלי מדף למחשב וכתבתי את זה כבר בהword אך אני יכל לאפשר לזה להתנגן ביחד עם הקובץ word מבינים למה אני מתכוון זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.