עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by WarNet,

לאחרונה,חל שינוי בשפה המוגדרת. במחשב מוגדרות 2 שפות קלט(אנגלית כראשי ועברית) לפני זה,כל פעם שהייתי נועל את המחשב,לאחר מכן פותח אותו אז השפה הייתה אנגלית ואז הייתי מקיש את הקוד. אך לאחרונה,אם אני כותב בשפה העברית,נועל את המחשב,פותח אותו,אז המקלדת היא על השפה העברית ואז אני צריך לשנות את השפה לאנגלית כדי להקיש את הקוד. אותו דבר קורה במחשב נייד. בחרתי כבר במסך הזה: לא עזר. האם יש דרך לפתור את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום ושנה טובה לכולם יש לי עותק חוקי שקניתי עם מחשב חדש של WIN XP HOME קניתי עוד מחשב ישן ואני רוצה להתקין אותו בתוכנה שלי אך בספר כתוב כי אצטרך לעשות ACTIVATION ושזה נגד שימוש בעותק מועתק. 1) האם זה נכון או שאני אוכל להתקין + ACTIVATION ללא בעיות? 2) מה קורה אם הלך ה-HD? כיצד אז מתקינים ועושים ACTIVATION למערכת ההפעלה החוקית (ללא מרכאות) בתודה מראש, יהודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by liiight,

עקב טעויות אנוש קשות מנשוא, והרגלים אשר מושרשים במשך שנים רבות, הגעתי למסקנה שסל המיחזור הוא החבר החדש הכי טוב שלי, וSHIFT DELETE זה השטן. יש איזהשהיא דרך לבטל את האופציה של מחיקה ישירה, כלומר גם אם אני אעשה מתוך הרגל SHIFT DELETE, שהקבצים יגיעו לסל המיחזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. איזה גירסה של וינדוס 7 כדאי להתקין ? יש לי מחשב core i3 עם 4 ג'יגה זיכרון 32/64 ביט ? אולטימט או פרו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by -Apple-,

אני ראיתי את ווינדוס 7 בפעולה אצל מכר שלי, ואצלו אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה, נפתחים צילומי מסך קטנים מעל התוכנית הממוזערת שמראים את התוכנית המשויכת בחלון קטן, ואם העכבר מרחף מעל צילומי התוכנית כל החלונות משתקפים חוץ מהתוכנית המשויכת. אצלי אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה נפתח שם התוכנית המשויכת ואייקון לידה, ואם העכבר מרחף מעל שם התוכנית לא משתנה כלום. איך אני יכול לשנות הגדרות, אם בכלל, כך שהתיאור למעלה יהיה גם אצלי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. הבנתי שצריך להכניס דרייברים דרך nLite קראתי בסטיקי אבל לא הבנתי איך אני מכניס רק את הדרייבר SATA ומה צריך להוריד ללוח intel d865perl F6 INSTALL 2600.exe או iata_cd.exe ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם,קוראים לי דולב ואני רוצה לקנות מחשב חדש. המפרט שאני כנראה אקנה הוא : מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪526 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ₪547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4850-512D3E-HDMI מארז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Bar_B_q,

טוב שמעו נכון יש אתה system restore הזה אז כדאי לבטל אותו? כאילו אני אף פעם לא השתמשתי בו! אני יודע מה הוא עושה אבל אני מאמין שיש תקלה לעשות איזה פירמוט בריא ולא מזיק. אז כאילו כדי לבטל אותו? הוא מפריע לפעילות הסדירה של אקס פי? כאילו הוא תופש הרבה מקום או מה? מאט את המחשב או שכדאי פשוט לבטל אותו ועזוב אותך משטויות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. נאבד לי הספר סידורי של הדיסק שלי של מערכת ההפעלה ומכיוון שזה צרוב אין לי אותו מודפס על הדיסק הבנתי שב registry רשום המיספר של הדיסק ראיתי פעם מישהו מוציא משם את המספר הבעיה שאני לא זוכר איפה זה נמצא בregistry מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש שחר נ.ב יש לי windows 2000 pro

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by VolTAge,

אוקיי, פתחתי היום בצהריים את המחשב, וכמו תמיד, בחרתי במסך בחירת ה-OS בדוס, ב-WinXP, אבל הוא לא עולה.. אין לי מושג למה, בכלל לא נגעתי בשום הגדרות או בתיקיית הווינדוס, פתאום אני לא יכול להיכנס.. קיבלתי את ההודעה הזאת בדוס : Windows could not start because this following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair. נכנסתי לתיקיית הווינדוס דרך Win98 שגם מותקן על המחשב שלי, והקובץ היה שם, אז כנראה הוא השתנה או משהו, אין לי מושג.. ניסיתי גם לתקן אותו דרך מה שהיה כתוב, אבל אז אתה רק נכנס לדוס, ואתה נמצא בתיקיית ווינדוס, ואי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by harry,

נעילת דף בית בinternet explorer ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel בתוך התיקייה Control Panel לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו HomePage ללחוץ ולשנות את האפס לאחד. נעילה למחיקת ההיסטוריה בinternet explorer ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel בתוך התיקייה Control Panel לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו History ללחוץ ולשנות את האפס לאחד. קריאת דוא"ל בפורמט טקסט בלבד בoutlook ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Options\Mail בתוך התיקייה mail לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו ReadAsPlain ללחוץ ולשנות את האפס לאחד.…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. "הפתעה, הפתעה" - שוב עדכון חלונות 10 שיכול למחק לכם את הקבצים ולהפוך את נמחשב שלכם לערימת רכיבים לא שמישים. https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/1273596/Windows-10-update-deletes-files-bricks-PCs-Microsoft/amp אז, הישמרו, השהו / תבטלו את העדכונים עד יעבור הזעם, אם יעבור .....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום.. קיים אתר כזה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gal,

התקנתי את המשחק אבל כשאני מפעיל אותו העכבר נעלם ולא רואים ואי אפשר לשחק ככה!!! מה דעתכם? נורא מוזר ועוד דבר יכול להיות שהוא זורק אותי החוצה בXP התקנתי אותו וכשאני מפעיל הוא זורק אותי החוצה!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי חברה קניתי מחשב חדש עם מפרט סוף הדרך מעבד CORE 2 QUAD Q9550 מארז ANTEC SONATA 3 קיצר הבנתם את הרעיון.. התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE RTM 64 BIT עושה לי מסכים כחולים בלי סוף! על שגיאות כמו IRQL? not less or equal system service error סתם ככה באמצע העבודה עם המחשב צירפתי כמה קבצי דאמפ שקיבלתי מקווה שאתם יודעים לעזור עם הנתונים האלו ממש תודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by uducohen88,

שלום! אתמול רציתי לעשות קצת סדר במחשב ובטעות לחצתי על "דחוס דיסק" במקום "איחוי דיסק" ומאז המחשב לא מעלה את הווינדוס ומופיעה לי השגיאה הבאה: bootmgr is compressed press ctrl+alt+del to restart. כפי שכבר הבנתם לפי הטעות אני לא כזה גאון גדול במחשבים אז אשמח לפתרון פרטני לבעיה! אגב יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עברתי ל-7 מ-XP, סך הכל נחמד רק ה-UAC מעצבן (הועף ממזמן); למה ה-Explorer מתחיל מה-Libraries ולא מה-My computer עדיין לא ברור,אבל מצאתי גם איך לסדר את זה. בנוסף, לפעמים המע' פשוט נתקעת ולוקחת איזה 10 שניות הפסקה, שעדיין לא ברור למה. בכל אופן, הבעיה הזאת אולי שולית אבל ממש מציקה. כל פעם שוינדוס עולה, במסך כניסה כשבאים להכניס את הסיסמא המקלדת היא בברירת מחדל על עברית. לא משנה מה ניסיתי שום דבר לא עוזר; שינית את המיקום, את השפת דיפולט (מן הסתם, אנגלית), אפילו ניסיתי להעיף את העברית כשפת קלט לחלוטין ועדיין כשביצעתי איתחול, במסך כניסה הקלט היה על עברית, למרות שהיא בכלל לא שפת קלט זמינה בדסקטופ.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RockFord,

שלום! התקנתי ווינדוס 2000 אחרי פירמוט והכל היה בסדר עד שהתקנתי את האיסיקיו למשל ויוזרים ששמם בעברית נראים כסימני שאלה אני יכול לכתוב בעברית ולקבל הודעות בעברית אבל יש בעיות.. בבקשה תעזרו לי

19. אני עובד עם XP SP2. אני משתמש בתוכנה שאי אפשר להתקין אותה על SP3. את הXP קניתי ממש מזמן, ואני רוצה לייצר בעזרת Nlite דיסק התקנה שכולל את על העידכונים חוץ מSP3 וIExplorer 8. איפה אני מוצא באתר של מיקוסופט (או במקום אחר) רשימת עידכונים להורדה ידנית? (לא דרך Windows Update) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Gilladriel,

מותקנת לי גרסת 8.1 Pro. זה קורה למרות שבהגדרות power options מוגדר מצב שינה לאחר 180 דקות. עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום ניראה לי זה שאלה חוקית בפורום אז יש לי מחשב נייד שקניתי דיי מזמן ויש לי סריאל מקורי והכל טוב אבל בזמן האחרון הוא עובד דיי לאט והרבה זבל מותקן ואני רוצה לעשות פורמט ולנקות הכל . אבל הבעיה שהדיסק המקורי שבא איתו נאבד ואין לי מושג איפה הוא. והסריאל כתוב מתחת למחשב... והשאלה אם אני נגיד מוריד גירסה מהאינטרנט ולא רוצה להשתמש בקראק שהם מביאים אלה בסריאל שלי האם זה יעבוד כמו שצריך ? וגם אקיבטיבציה??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ofekfischer,

שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס 8 פרו 64 ביט. עד לפני חצי שעה הכל עבד בסדר גמור, ופתאום האקספלורר של ווינדוס (explorer.exe לא הדפדפן) התחיל לקרוס ולהפתח מחדש כל שנייה. איך אני אמור לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. ניסיתי לעבוד לפי השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336633.10 אבל הכל תקין וכתוב לי gruop איפה שצריך להיות כתוב. מצורפת תמונה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ראיתי את התרדים בקודמים על זה אבל לא מצאתי את הדברים האלה שהיו אמורים להוסיף עיברית... אז אולי בכל זאת אפשר להוריד מהאינטרנט תוספת כזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dR-TraNce,

זה לא קורה פעם ראשונה ובטח לא תיהיה פעם אחרונה לצערי... אני לא יודע למה או איך זה קרה אבל אני לא יכול לשנות את השפות ע"י המקשים Shift+Alt בצד שמאל של המקלדת. וזה ממש מעצבן כדי לשנות אני חייב ללכת למטה לשנות. האם יש דרך לשנות זאת? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.