Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
היי אז ככה הורדתי קבצים מהאינטרנט שמסתיימים בסיומת 001 כל קובץ הוא 14MB ובתוך כל קובץ יש bin וcue ואני לא מצליח להבין איך ליצור מהם ספרייה אחת שיש בה setup כמובן זו תוכנה גדולה למישהו יש רעיון???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל svchost.exe לוקח בערך 60% ממשאבי המעבד שלי כל הזמן לא משנה איזה תוכנות אני מריץ, או אם אני מחובר לאינטרנט או משהו כזה. כאשר מסתכלים בtask manager רואים שיש כמה גראסות של הקובץ הזה שרצות. הגירסה שעושה בעיות שייכת לlocal service. ואינה לוקחת הרבה זיכרון כרגע 2MB אני לא יודע מה לעשות!!! המערכת שלי היא כזאת: win xp pro build 2600 pentium 4 2ghz 256 ddr radeon 8500 gigabyte לוח אם ga-8st gigabyte בבקשה עזרה. הדבר הזה הופך לי את המחשב ל 486.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה זה גרסאת RTM ? זה שונה מהגירסא הסופית או לא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://dotnetwizard.net/hacks/how-to-clear-file-search-history-in-windows-7/ האם יש אפשרות לעשות את זה בלי להתעסק עם הר'גסטרי או להתקין תוכנה חיצונית? לא שמעו על פרטיות במיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת מפדח כי אני בטוח שאני מפספס משהו אלמנטרי פה.... היתה מערכת בדואל בוט, אחת xp והשניה win 7, שני כוננים פיסיקליים שונים.xp הותקנה ראשונה.מסך בחירה של 7 נתן לי בחירה בין שניהם... מסיבות שונות החלטתי להתקין על הכונן של ה xp , במקום ה xp ! ,את חלונות 7. פירמוט מלא לכונן של ה xp נעשה דרך אשף ההתקנה... לאחר סיום ההתקנה שצלחה ציפיתי לקבל בכונן ה xp את "חלונות 7 חדש" ובכונן השני בו היתה כבר 7 ולא נגעתי בו את "חלונות 7 הישן". עם מסך בחירה. תוצאה: "7 חדש" תקינה ועולה ללא כל מסך בחירה, כלומר:אין גישה ל "7 ישן"... ניתקתי את הפיסיקלי של "7 חדש" ואני מקבל רק עם "7 ישן" ntldr is missing .... למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שכל פעם שאני מחבר את הטלפון למחשב ירוץ איזשהו סקריפט ספציפי. לדוגמא: יש לי את הקובץ script.bat ובתוכו shutduwn -s -f -t 0 (כיבוי המחשב) אני רוצה שכל פעם שאני מחבר את הטלפון למחשב ישר הסקריפט (script.bat) ירוץ ויכבה לי את המחשב. איך אני יכול לעשות את זה? יש לי וינדוס 7 32bit בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מערכת ויסטה עם שני מסכים (שהם בעצם מתפקדים כמסך אחד )האם יש אפשרות שבכול מסך השומר מסך תהייה תמונה אחרת?? קראתי לפני כמה חודשים בגוגל שזה אפשרי ,רק אני לא מוצא את זה שוב! תודה שי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה..... אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא יודע איך בדיוק......... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ורק שתדעו.................. עדתי חיפוש בפורום אבל כל מה שהיה זה היה לווינדוס 98 וזה גם לא היה כל כך מובן, אני יודע מה זה ביוס והכל אבל הכל היה מבולגן שמה בחיפוש תודה ענקית לעוזרים.................................
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שירות חדש (נראה לי) של מיקרוסופט בשם DreamSpark מאפשר לסטודנטים להוריד תוכנות של מיקרוסופט בחינם. בין השאר ניתן להוריד את מערכת ההפעלה Windows Server 2008 R2. אין לי שום נסיון אם מערכות הפעלה המיועדות לסרברים וגם אין לי צורך בהן. השאלה שלי היא האם Windows Server 2008 R2 מקבילה ל- Windows 7, כלומר, האם אני יוכל לשדרג למערכת הפעלה חדשה יותר בחינם. אני רוצה להתקין אותה על לפטופ שמשמש אותי בעיקר לתכנות אך גם לצפייה בוידיאו וקצת משחקים. בנוסף לכך אני מתכנן להתקין לינוקס במקביל, האם זו בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צץ לי חלון כזה , איזה גיבוי עושה ובאיזה צורה? מה יהיה גודל הגיבוי? כדי להשתמש בזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי לינק לתוכנה virtual machine מכיוון שבאתר של מיקרוסופט כבר אי אפשר להוריד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה,חל שינוי בשפה המוגדרת. במחשב מוגדרות 2 שפות קלט(אנגלית כראשי ועברית) לפני זה,כל פעם שהייתי נועל את המחשב,לאחר מכן פותח אותו אז השפה הייתה אנגלית ואז הייתי מקיש את הקוד. אך לאחרונה,אם אני כותב בשפה העברית,נועל את המחשב,פותח אותו,אז המקלדת היא על השפה העברית ואז אני צריך לשנות את השפה לאנגלית כדי להקיש את הקוד. אותו דבר קורה במחשב נייד. בחרתי כבר במסך הזה: לא עזר. האם יש דרך לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לעבוד לפי השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336633.10 אבל הכל תקין וכתוב לי gruop איפה שצריך להיות כתוב. מצורפת תמונה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם! החלטתי לפתוח סקר לגביי מערכות ההפעלה החדישות ביותר כיום! יש מקום לתגובות מילוליות בכל עת
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כל האיקונים שיש לי במחשב הם שונים מברירת המחדל, יש דרך להחזיר את כולם למצב ברירת מחדל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב שמעו נכון יש אתה system restore הזה אז כדאי לבטל אותו? כאילו אני אף פעם לא השתמשתי בו! אני יודע מה הוא עושה אבל אני מאמין שיש תקלה לעשות איזה פירמוט בריא ולא מזיק. אז כאילו כדי לבטל אותו? הוא מפריע לפעילות הסדירה של אקס פי? כאילו הוא תופש הרבה מקום או מה? מאט את המחשב או שכדאי פשוט לבטל אותו ועזוב אותך משטויות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עקב טעויות אנוש קשות מנשוא, והרגלים אשר מושרשים במשך שנים רבות, הגעתי למסקנה שסל המיחזור הוא החבר החדש הכי טוב שלי, וSHIFT DELETE זה השטן. יש איזהשהיא דרך לבטל את האופציה של מחיקה ישירה, כלומר גם אם אני אעשה מתוך הרגל SHIFT DELETE, שהקבצים יגיעו לסל המיחזור?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש דרך להשיג אייקונים של אתרים לדוגמא- האייקון של YNET זה מן Y אדום כזה.... של גוגל זה מן G כחול... של MSN זה פרפר צבעוני.... אני צריך את האיקונים כדי שיהיו לי במועדפים עם האיקון...זה יותר יפה לעין, ויותר נח, מה גם שזה הרבה יותר אסתטי בסרגל של הLINKS תודה רבה... טל נ.ב, את האייקונים של YNET ושל MSN כבר יש לי , אז אל תתאמצו מה שנחוץ לי זה בעיקר גוגל, פיסיטיפ, ו HWZONE כי הם בסרגל של הלינקים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אבל כשאני מפעיל אותו העכבר נעלם ולא רואים ואי אפשר לשחק ככה!!! מה דעתכם? נורא מוזר ועוד דבר יכול להיות שהוא זורק אותי החוצה בXP התקנתי אותו וכשאני מפעיל הוא זורק אותי החוצה!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנתי כמו במדריך האפשרות הראשונה , עשתה או אייקונים קטנים (לא יפה) או אייקונים ענקיים. האפשרות השניה, עשתה לי בגודל מושלם ,גם סמן העכבר נראה בול בגודל , אך דפדפן כרום נראה דפוק ביותר ,הרזולוציה נראת מאוד נמוכה ! http://www.israup.net/images/270d88facda212a856b2717fbfb66629.png לפי התמונה רואים שאין סדר לא רואים את ה ( - ) ליד הריבועים והX של הדפדפן . הכל מבולגן . דפדפן אקספלורר נראה בסדר גמור גם מבחינת רזולוציה ,גם סדר. אחרי שהחזרתי אייקונים מהאתחול ,שוב פעם האייקונים נעלמו אחרי שעשיתי רענון , והסדר התבלגן ! דבר נוסף , תוכלו לראות פה ,כשאני מנסה לשנות סמל לדפדפן כרום, החלון לא מתאים לגודל המסך! אי אפשר ללחוץ אישור על השינוי אני נסתי להרים את החלון עם ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן פירמטתי את המחשב ,אבל לפני שבוע בערך התחיל להיות לי בעיה שאני לפעמים פותח סרט עם ה-BSPLAYER או סתם פותח הרבה חלונות ב-FIREFOX ולפעמים אפילו סתם ככה בלי סיבה יש עומס על המעבד בדקתי ב-TASK MANAGER וראיתי ש EXPLORER.EXE לוקח ל-25 עד 30 % כוח עיבוד בלי שום סיבה זה כבר קרה יותר מ- 3 פעמים הדרך היחידה להפסיק את זה היא לעשות RESTART או LOG OFF וזה כמעט תמיד חוזר :-\ וזה עושה גם עוד בעיות שאני חושב שגם קשורות לזה הייתה כבר פעם אחת שה-AERO נסגר לי וגם פעם אחת הייתה קריסה של משהו שנקרא WINDOWS CONTROLLER ואז הייתי חייב לעשות ריסט זה וירוס?? אפשר לתקן את זה בלי פורמט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אנא עזרתכם..אני אובד עצות.. קניתי מחשב חדש עם כונן DVD SATA ודיסק קשיח כנ"ל . ללא כנון פלופי. לאחר התקנת המחשב , אני רוצה כעת לגבות את מחציה C ל-D ולכן השתמשתי בדיסק איתחול ME שהוא BOOTABLE וצרוב על דיסק רגיל (כמו דיסקט אתחול רגיל אלא שכאן רק על דיסק בגלל שאין לי פלופי) ולאחר מכן התכוונתי להכניס דיסק רק עם קבצי GHOST 2003 לצורך יצירת אימאג' . בעליה של המחשב (לאחר שהגדרתי כמובן בביוס את סדר האיתחול ) , אני בוחר באופצ' של BOOT עם תמיכה ב-CD (מתוך 4 האופציות הקיימות באיתחול) , אך הדיסק לא מזהה כונן CD ולא מקצה אות כונן...כנראה בגלל שהכונן הוא SATA ....במחשב אחר עם כונן CD IDE לא היתה לי בעייה . אפשר כמובן לגבות את המחשב דרך הווינדוס עם גוסט 10 שיש לי אבל הבעיי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא קורה פעם ראשונה ובטח לא תיהיה פעם אחרונה לצערי... אני לא יודע למה או איך זה קרה אבל אני לא יכול לשנות את השפות ע"י המקשים Shift+Alt בצד שמאל של המקלדת. וזה ממש מעצבן כדי לשנות אני חייב ללכת למטה לשנות. האם יש דרך לשנות זאת? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יותר נכון - ה-Boot בכלל לא מזהה את הדיסק וממשיך לטעינת XP. הכונן מוגדר בביוס כראשון בתור.. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הודעה מרשיעה לכולכם מיקרוסופט הוציאו את הקומפוננט הזה שכבר אין מצב שאתה מתחמק ממנו, הוא יקפוץ לך או כשתכנס ל WINDOWS UPDATE SITE או כשמערכת העדכונים האוטומטית שלך תתחיל לבעוט בצד למטה. כנראה, לפי מה שהבנתי זה בודק את הסיריאל שלך אצל מאגר מידע שמיקרוסופט אספה שבנוי ממספרי קניה שנתקבלו ממהחנויות המורשות והסיראלים המתאימים להם. כעט כל פעם שתנסו להוריד עדכון מהאתר של מיקרוסופט תגיעו לעמוד הזה. אלא אם כן שילמתם כסף לבן אדם הכי קפיטליסט ומגעיל בעולם. אז יאללה אנשים תתחילו לרוץ לקנות WINDOWS מקורי ותחזירו את האדם השני הכי עשיר בעולם(אחרי איל נפט* ערבי ) למקום ראשון ;D או שתעדיפו לחיות בחשש של אפשרויות לפריצה ודליפות זכרון או שאתם חיים באשליה שהעדכונים האלה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-