Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שיניתי את הקוד כניסה לווינדוס ועכשיו שאני מנסה להכנס משום מה הססמא שגויה יש דרך לפתוח את זה בלי לפרמט ????
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יש בעיה עם PREY בויסטה... כשאני מפעיל אותו יש מסך שחור, אחרי כמה שניות הוא קורס לדסקטופ ואז בצד עולה מסך כחול קטן כזה... התקנתי פאטצ' 1.3 וזה עדיין לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. בכל זאת PREY זה לא משחק כזה ישן! http://img388.imageshack.us/img388/3990/preyprobmm9.jpg *תמונה של הבעיה. תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני ארד-דיסקים במחשב ואני רוצה להתקין בשניהם winxp למקרה שאם אחד יפול אז אני יוכל לעבוד עם השני השאלה שלי היא האם אני חייב להתקין בנפרד על כל אחד מהארד-דיסקים את ה winxp או שמספיק להתקין על אחד ויש דרך להעתיק לשני את ה win על מנת לדלג על תאליך ההתקנה הארוך ? והאם זה יהיה מומלץ ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי בזמן האחרון כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי מסך כחול שאומר שהמחשב צריך להיכבות בגלל איזה בעיה מסויימת. זאת השגיאה שמופיע לי: BAD_POOL_Header Stop:0X00000019 (0X00000020) איך פותרים את הבעיה הזאת?היה כתוב לי במסך הזה למחוק תוכנות חדשות שהתקנתי וניסיתי וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב WIN 7. המערכת לא מזהה את המצלמה שלי כאשר אני מחבר אותה דרך ה USB. לאחר החיבור לא קורה שום דבר. לעומת זאת את הפלאפון היא כן מזהה. חשוב לציין שבמחשב השני שלי (WIN XP) המערכת כן מזהה את המצלמה. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לעשות תיקון לwinxp home אבל שכחתי את הסיסמה (לא זכרתי בכלל ששמתי בכלל) ראיתי אלפי מדריכים כדי למצא סיסמאות לחשבונות משתמשים אבל אף אחד בשביל ההתקנה. יש דרך למצא או לאפס את הסיסמה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד: amd athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM זכרונות:1GB X2 667MHZ DDR2.[כלומר 2GB זכרונות]. כרגע המחשב עובד עם מערכת הפעלה וינדוס XP.רציתי לשדרג את המחשב לוינדוס 7.האם זה אפשרי?האם חומרת המחשב מתאימה לזה,או שזה לא מומלץ? בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין חלונות XP אחרי שנתיים של 2000 בלי פורמט אחד אפילו אבל הבעיה היא שבביוס מוגדר בוט מפלופי ואני לא יכול להיכנס לביוס כי יש תמונה כזאתי בהתחלה שאני מדליק תמחשב משהו כתוב פנטיום 4 בלה בלה בלה וזהאישה כמה שניות ואי אפשר להיכנס לביוס , תעזרו לי בבקשה כי נמאס לי מחלונות 2000 והמחשב עובד כבר עגלה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלונות 8 רושם לי תקלה ולא מצליח להבין מה צריך לעשות לפני שעושה ריסטרט הוא רושם CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT לאחר ריסטרט שולח תמונה זאת http://i44.tinypic.com/2nkuwyv.png
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img692.imageshack.us/img692/8080/memoryprob.jpg http://img237.imageshack.us/img237/930/memoryprob2.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחר מכן נפתח מחדש באופן אוטומטי,ומופיעה ההודעה:"אינטרנט אקספלורר נסגר באופן לא צפוי"- ואז מופיעה האפשרות "שחזר הפעלה". השאלה/בעיה בכותרת + מה הסיבה לכך,ואיך אפשר לתקן ולפתור בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את הWIN במחשב שלי.אני מגיע לאיקון חשבון משתמש שלי, אני צריך ללחוץ אליו ואז להכנס לשולחן העבודה. אך מבטלים זאת כדי לעלות ישר לשולחן העבודה? בעבר היה לי את אותו הבעיה, וזכור לי לא במדויק שכתבתי בהפעלה משהו כמו CONTROLUSER2 תזכירו לי בבקשה את הכתובת המדויקת שאני צריך לכתוב בהפעלה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות WIN7 הום פרימיום 64ביט בכמה שיותר זול, אין לי בעיה לקנות מחו"ל. אני לא רוצה OEM ולא UPGRADE. גם לא משנה בעברית או אנגלית. אני צריך שתהיה אפשרות להתקין לפחות על שני מחשבים ועדיף על 3. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ.. אני מתכנן לקנות מחשב , דיי טוב. מעבד E8400 לוח אם EP43-DS3L זכרון 4GB RAM דיסק קשיח 500GB/640GB כרטיס מסך HD4870 512/1GB מארז CM690 ספק כוח TT600 מסך T220P/T220 בקיצור לעניין, אני כבר מ2002 בערך עם XP ומאוד נוח, עיצוב צנוע אבל לעומת זאת מהיר ונוח עכשיו אני מתלבט אם לעבור לVISTA 64BIT , הרוב התרונות , עיצוב, מנצל יותר את הזכרון וכו' אבל גם איטיות, לא מקבל תוכנות,משחקים ישנים שלא תומכים ב64BIT וכו' אני רוצה שיהיה לי נוח לעבוד על המחשב, בלי בעיות אבל לעומת זאת גם להפיק את המקסימום *עריכה: בנוסף יש אפשרות של להתקין בהתחלה XP ואז לעבור לVISTA, שאלה בקשר לזה, אם צריך להתקין מערכת הפעלה מחדש זה רק כונן C נכון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות בדיסק אחת 100G (מוגדר ככונן C) ועוד מחיצה של 360 G (מוגדר ככונן D). אני רוצה להגדיל את המחיצה בכונן C שרגע מתמלא אבל לא מצליח. אין אפשרות להרחיב אך דווקא לצמצם את המחיצה אני יכול. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי של XP PRO יש שלושה גרסאות: 1.corp 2.retail 3.oem מה ההבדלים בינהם? אמרו לי שrtail הכי טוב, זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב שמעו נכון יש אתה system restore הזה אז כדאי לבטל אותו? כאילו אני אף פעם לא השתמשתי בו! אני יודע מה הוא עושה אבל אני מאמין שיש תקלה לעשות איזה פירמוט בריא ולא מזיק. אז כאילו כדי לבטל אותו? הוא מפריע לפעילות הסדירה של אקס פי? כאילו הוא תופש הרבה מקום או מה? מאט את המחשב או שכדאי פשוט לבטל אותו ועזוב אותך משטויות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני המשתמש היחיד במחשב ואין לי סיסמה אבל בכל זאת הווינדוס מכריח אותי לעבור דרך המסך login כל פעם שאני פותח את המחשב יש דרך לבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי מורכבת ואני יתחיל עם השורה התחתונה: אחרי פורמט מלא של windows 7 64bit heb ultimate יש עומס עיל הזכרון RAM - משתמש בין 1GB ל 1.5GB זכרון ראם ללא שימוש בשום תוכנה כמעט. זה כמובן לפי "מנהל המשימות -> ביצועים". בלשונית "תהליכים"(כל המשתמשים) לא מראה על תוכנה בעייתית. הסבר כללי איך הגעתי למצב הזה: 1. אז ככה, קודם כל מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסקים קשיחים: Corsair SSD - Force Series 3 SATA 3 6Gb/s 90gb - מערכת הפעלה Western Digital WD3200YS 320 gb - כונני קבצים זכרון: Corsair 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xms (בעת הופעת הבעיה) Adata premier DDR3 2*4096 1333MHZ pc3-10600 (חדש, כרגע מותקן …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני הארד דיסקים באחד התקנתי מערכת הפעלה WIN PRO ובשני היתה מערכת הפעלה WIN HOME. אני עשיתי FORMAT למחיצה עם ה WIN HOME ועדיין אני חושב שזה לא מחק את המערכת לגמרי. כי כשאני נכנס לתוך לוח בקרה-ביצועים ותחזוקה-כלי ניהול-ניהול מחשב-ניהול דיסקים. אני רואה שרשום לי איפה שהיה ה WIN HOME מערכת ואיפה שיש WIN PRO רשום איתחול ויש עוד איזה מחיצה שרשום בא פעיל. עכשיו השאלה שלי היא למה רשום מערכת איפה שאין מערכת הפעלה ואיפה שיש רשום איתחול??? גם בתוך ה BOOT.INI רשום לי: multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect מה אני יכול לעשות?. מישהו בבקשה!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ניסיתי לבצע חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר שיעזור לי.. אני רוצה להתקין במחשב החדש שלי וינדוס 7.. מה ההבדל בין שניהם? ואיזה גירסה הכי מומלצת יש כרגע ברשת?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה : כשהווינדוס עולה הוא מעלה כזה חלון של לוג אין עם סיסמא ויוזר ( כמו שצריך להיות ) אני לא מקיש אף פעם את הסיסמא וזה בכל זאת נותן לי את כל הדברים של האדמיין. אחרי שאני מקיש ENTER נעלם מסך זה ומופיעה הודעה שאומרת : your password will be expired in 1 day\s do you want to change yes no עכשיו זה כל יום יורד ביום אחד ועכשיו נשאר לי רק יום אחד ליתר דיוק כמה שעות ( אני לא יודע כמה ) אז האם יש דרך לעשות שההודעה הזאת לא תופיע יותר או דרך לגלות את הסיסמא של הווינדוס ששכחתי אותה מקווה שתעזרו, בתודה B@By-KiLLeR :itschy:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ מאפיינים על הספריה הזו C:\Documents and Settings\------\Local Settings\Temporary Internet Files רשום לי כמעט ג'יגה אבל כאשר אני נכנס פנימה אני רואה 40 קבצים שלא לוקחים מעל מגה !!! אבל לא ניתנים למחיקה גם מסייפ מוד אפילו מה הולך כאן ? כמובן שב INTERNET OPTION שמתי רק על 100MB את שמירת ה COOKIES לא יותר , זה לא זה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעייה, ולמרות שאני מחשיב את עצמי כמבין בנושא נתקעתי ואשמח לעזרה. קודם כל חשוב לי לציין שעשיתי סריקת וירוסים וספייורים, מחקתי את כל הקבצים הזמניים והCOOKIES שהיו לי במחשב, וגם סרקתי את הרגסטרי. אני לא יודע למה אבל שאני נכנס לגוגל לחשבון המייל שלי אם אני מבקש ממנו לזכור אותי לפעם הבאה - משמע לשתול COOKIE במחשב שלי בפעם הבאה שאני נכנס למייל הדפדפן נכנס ללופ בלתי פוסק של כתובות - ולא מצליח להכנס למייל - שאני מוחק את הCOOKIES ולא מסמן V על זכור אותי אני יכול להכנס אבל זה אומר שאני מקיש כל פעם מחדש את שם המשתמש ואת הססמא. והמסנגר! המסנגר למרות שהסרתי אותו והתקנתי מחדש - לא מוכן להתחבר! ניסיתי להתחבר דרך WEB MESSENGER והוא אכן מתחבר. משמע השירות עצמו עובד אבל התוכנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-