Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שיניתי את הקוד כניסה לווינדוס ועכשיו שאני מנסה להכנס משום מה הססמא שגויה יש דרך לפתוח את זה בלי לפרמט ????
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעוד מישהו יש את הבעיה המפגרת הזו בXP שהוא נתקע שעה על ה welcome screen והוא אפילו לא טוען כלום? רעיונות? בבקשה... אני שונא את זה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב XP יש חשבון אדמין וחשבון אורח אני רוצה שבעת הפעלת המחשב עבור חשבון האורח יופעלו מס' תוכנות כך שהאורח לא יהיה רשאי להסיר אותם באף צורה. לא להרוג את הפרוסס במנהל ההתקנים, ולא למחוק את תקיית התוכנה או uninstall. כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להתקין על מחשב נייד (פנטיום 3) את מערכת ההפעלה הנ"ל האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת...ששונה מהתקנת המערכת על מחשב רגיל-כמו דברים שצריכים לבדוק לפני וכ"ו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להביא לדוד שלי את הנייד הישן אז ניסיתי לפרמט בשביל להתקין 2K אבל משום מה הוא לא קורא שום כונן... יש לי 3 כוננים: C - Windows & Programs - 6.94 GB D - Games,Downloads & Stuff - 10.6 GB X - Music - 1.42 GB כולם בהארד דיסק אחד של 20GB ... מה קורה למה הוא לא קורא לי את האותיות בדוס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש דרך כלשהיא להפעיל תוכנה מסויימת (למעשה אחת מאוד ספציפית - utorrent) כאשר המחשב לא בשימוש. הרבה פעמים קורה לי שאני סוגר אותה בזמן השימוש במחשב, אבל שוכח להפעיל אותה מחדש ועוזב את המחשב לכמה שעות - מבאס... זה יאפשר לי לוודא שבמצב שהמחשב "נשכח", התוכנה תמיד תעלה אם היא לא עובדת כבר. מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות כאלה, אבל אף אחת מהן לא היתה חופשית / קוד פתוח, והרושם שהן עשו עליי גרם לי לסמוך עליהן בערך כמו שאני סומך על אחמדיניג'ד... יש איזשהו utility חופשי, או אפילו דרך כלשהיא בווינדוס עצמו (ניסיתי דרך Scheduled Tasks, אבל אין לו מצב של "כשהמחשב לא בשימוש"), לגרום לזה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין מע' הפעלה עם DOK אבל אין לי מערכת הפעלה קיימת על המחשב החדש. האם קיימת אפשרות כזו ? ואם כן איך ? מעוניין להתקין וידנסו 7
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני משנה מFAT32 לNTFS שאני בתוך הווינדוס?(אני יודע שהכל ימחק לי) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים, שמחוברים אחד למישנהו בכבל רשת מוצלב. האם ישנה דרך כל שהיא לכבות את המחשב המשני בדרך כל שהיא? ואם כן, מה היא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה נכנס לי ג'וק לראש בגלל איזשו משחק(כוכב כחול- סימלוטור חיל אויר ישראלי) שהוא לא עובד על XP רגיל אז התחלתי בהתקנה של win98 (כמובן שלאחר התחלת ההתקנה אני יבחר להתקין אותה בנתיב אחר.. כונן אחר עכשיו העלתי עם דיסקט איתחול וביצעתי את הפקודות הבאות: A:\D: D:\CD WIN98 D:\WIN98> MD C:\WIN98 D:\WIN98\LOC> COPY *.* C:\WIN98\LOC נץב: D זה כונן הדיסקים שלי שהוא נמצא הוינדוס 98SE עכשיו לאחר ששלב העקתה הסתיים אני רוצה להגיע למצב של: C:\WIN98\LOC>SETUP.EXE במקום: D:\WIN98\LOC> תודה רבה מארש, למנסים לעזור
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שצריך להכניס דרייברים דרך nLite קראתי בסטיקי אבל לא הבנתי איך אני מכניס רק את הדרייבר SATA ומה צריך להוריד ללוח intel d865perl F6 INSTALL 2600.exe או iata_cd.exe ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא סגור שההודעה מתאימה לפורום הזה... בכל אופן שאני נכנס להוטמייל אני קודם כל מזין את השם משתמש והסיסמה שלי ובדף הבא איפה שרשום "תיבת הדואר שלי" אני לא מצליח להיכנס... ס'תומרת אני לוחץ על תיבת הדואר שלי אבל זה לא נכנס...זה יעני עושה ריפרש ואני נשאר באותו העמוד... חשוב לציין שהיתה לי את הבעיה הזאת לפני שפירמטתי....אחרי הפירמוט בדקתי אם עדיין יש את זה וזה לא היה... אבל אתמול שוב פעם בדקתי והבעיה חזרה... עשיתי סריקה לרוגלות עם שלושה תוכנות (Ad Aware SE. Spy Sweeper, Spybot S&D) והעפתי את כל הרוגלות שנמצאו... והבעיה עדיין קיימת...אנשים אין לי כח לפרמט שוב ולעשות את כל התהליך מהתחלה... תעזרו לי למצוא פיתרון לזה... - - -
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני ארד-דיסקים במחשב ואני רוצה להתקין בשניהם winxp למקרה שאם אחד יפול אז אני יוכל לעבוד עם השני השאלה שלי היא האם אני חייב להתקין בנפרד על כל אחד מהארד-דיסקים את ה winxp או שמספיק להתקין על אחד ויש דרך להעתיק לשני את ה win על מנת לדלג על תאליך ההתקנה הארוך ? והאם זה יהיה מומלץ ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא יאמן אני לא יודע מה הוא חושב כולכך הרבה ומה הוא רוצה מהחיים שלי אבל למחוק קובץ מסכן של איזה 350 מגה לוקח בערך נצח.. הוא שנה וחצי רושם לי CALCULATING TIME REAINING... מה הבעיה שלו ישר למחוק את הקובץ כמה מסובך זה לבצע מחיקה? אוקיי משום מה זה הסתדר אחרי ריסט.. מערכת מוזרה משהו..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות בדיסק אחת 100G (מוגדר ככונן C) ועוד מחיצה של 360 G (מוגדר ככונן D). אני רוצה להגדיל את המחיצה בכונן C שרגע מתמלא אבל לא מצליח. אין אפשרות להרחיב אך דווקא לצמצם את המחיצה אני יכול. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בחנות מחשבים, ובאחד המחשבים שלנו (עם וינדוס 8) אחד הלקוחות שם סיסמה, כך שכרגע המחשב מושבת לשימוש. האם יש דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא קורה פעם ראשונה ובטח לא תיהיה פעם אחרונה לצערי... אני לא יודע למה או איך זה קרה אבל אני לא יכול לשנות את השפות ע"י המקשים Shift+Alt בצד שמאל של המקלדת. וזה ממש מעצבן כדי לשנות אני חייב ללכת למטה לשנות. האם יש דרך לשנות זאת? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס XP וכאשר אני לוחץ על מקש ימיני בעכבר על שולחן העבודה או על קובץ מסויים, לוקח לתפריט כ- 3-4 שניות להיפתח... כנ"ל גם לגבי מחיקת קבצים / פתיחת תיקיות וכו'. יש לציין ששום תוכנה כבדה לא רצה ברקע ושהבעיה הזו לא מופיעה באופן קבוע, אבל רוב הזמן הפעולות האלו ממש איטיות.. ניסיתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס שוב, אבל הבעייה לא נעלמה.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? פרטי המחשב (אם רלוונטי): windows XP pro. SP3 RAM - 1GB מעבד - athlon 64 Dual Core 2.21Ghz תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WINDOWS 7.. עכשיו אני הכנסתי הדיסק של הWINDOWS, עשיתי ריסט, נתתי לזה לטעון כמה פעמים.. ואז אני צריך לבחור בין UPGRADE ל COSTUM, ואני יודע שאני צריך COSTUM כדי לבחור באיזה כונן להתקין וככה לא למחוק את הXP שמותקן כרגע.. אני בוחר COSTUM, ואז בחלק שאני אמור לבחור את המחיצה שבה אני מתקין, לא מופיע לי שם כלום.. בבקשה תעזרו לי =[
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי מה אתם אומרים על ה LINSOWS יש לו סיכוי? משהו ניסה אותו? אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר תקראו ב YNET זו מערכת הפעלה של LINUX שתומכת בישומי WINDOWS
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אמר לי היום >> שישנה אפשרות חדשנית לשולחנות עבודה בהם תמונת הרקע היא פעילה ודינמית >> כמו סרטון? במקום תמונה סטטית אם זה נכון >> מהיכן אפשר ליראות ולהוריד? THX
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה.. מישהו יודע איזו גירסה של KASPERSKY תומכת בויסטה? וגם לגבי NETLIMITER....התקנתי את גירסת 1.30 והיא סגרה לי את החיבור לאינטרנט....ממש מוזר..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חברה בטעות מחקתי את כול תיקיית הGAMES שלי שהיא היתה 20 GIGA של מישחקים וזה לא מופיע לי בסל מיחזור!#!@%$@#% בבקשה תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה נשרף לי הלוח האם והחלפתי אותו בלוח חדש -ישן (חדש עם אחריות אבל ישן שיתאים למעבד והזכרונות הישנים) השונה מזה שהיה לי (ןתןדה לכל העונים באותו הת'רד) כעת בהעלאת הווינדוס - קופץ לי מסך כחול והמחשב מבצע מיד אתחול. קראתי בסטיקי באתר כי צריך לשנות הגדרות הלוח אם בווינדוס ע"מ שלא אצטרך לפרמט את הדיסק הקשיח, אבל איך אני אמור לשנות עם ווינדוס לא עולה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306291.msg2679330#msg2679330 ניסיתי safe-mode וגם זה לא עוזר. אני יכול להתניע את המחשב עם דיסק אחר שיש לי אבל לא ברור לי איך אני יכול אז לשנות את ההגדרות במערכת ההפעלה של הדיסק הבעייתי? אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-