Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שכותב WIN32 GENERIC EXE .ERORR וגם בעיה שנייה ש SVCOST.EXE ופתאום אין אינטרנט ומאתחל את המחשב מהתחלה ... אני חושב שהבעיה היא במערכת ההפעלה ואתם ? מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את האקספלורר אני מקבל שני פופ אפים, אחד כביכול מטעם נורטון, המבשרים כי התגלה אצלי Trojan.StartPage, שמשנה את עמוד הבית באקספלורר: ו- הרצתי את נורטון ב- safe mode אבל הוא לא פתר את הבעיה. כשאני מנסה לעשות live update לנורטון אני מקבל הודעת שגיאה: פתרונים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. הרצתי קובץ התקנה של Winamp 5.35 Pro, וקיבלתי הודעה בזו הלשון: This program has known compatibility issues מישהו יכול לאשש או להפריך את הטענה הזאת של Program Compatibility Assistant, לגבי התוכנה הזאת בכלל ולגבי הגירסה הספיציפית שציינתי בפרט?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם! שידרגתי מחשב והוספתי לוח אם של גיגהבייט ומעבד אתלון 2000, התקנתי WIN XP ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי מסך כחול לשנייה אחת ( לא מצליח לראות מה כתוב...) ולאחר מכן המחשב מבצע RESET לבד ה - WIN עולה ונרשם כי במערכת שוחזרה בעקבות תקלה קריטית ומופעים הקבצים הבאים כבעייתיים: c: windows\minidump\mini031303-01.dmp c: docume~1\locals~1\temp\wer1.tmp.dir00\sysdata.xml מי שיודע למה משמשים הקבצים האלה ועד כמה הם קריטיים במערכת ולמי שיודע איך לפתור את הבעיה, אודה לו באם יעזור לי. בברכה ירון.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם קיים וינדוס 2003 workstation??? נ.ב. אני שואל את זה כי אני רוצה להשתדרג מוינדוס 2000 workstation שיש לי עכשיו (ב"ה כבר עבר 5 שנים מאז הפורמט האחרון של המחשב העגלה שלי LOL)
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע XP ורציתי להתקין ויסטה אך כשהמחשב עולה הוא לא קורא אותו דרך ה BOOT אבל כבשמחשב עולה הוא כן קורא אותו. שמתי דיסק של XP ואותו הוא כן קורא דרך ה BOOT . מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי יש אפשרות כזו ? כי אני רוצה להפעיל מישחקים רק עם דייריקס 9 בכדיי שיפעלו מהר יותר. רוני
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
היי לכולם אני רוצה לעשות SCAN DISK -ל-XO HOME דרך הדוס ולא הדרך הרגילה.מבקש את עזרתכם תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה נניח ויש לי תיקייה עם תמונות בגודל מלא בשם original, ועוד תיקייה עם אותם התמונות אבל מוקטנות (small) עכשיו אני רוצה למחוק כמה תמונות מהתיקייה small,והתוכנה תמחוק לי את אותם התמונות מתיקיית original (שמות הקבצים זהים) אפשרי? אני רוצה את זה בעיקר לסינון ראשוני ומהיר של תמונות וגם כשאני מוסר ללקוח תמונות לבחירה להדפסה והוא יחזיר לי רק את התמונות שהוא רוצה להדפיס שלב הבא זה שבתיקיית original יהיו קבצי RAW (סיומת שונה) WIN 7
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד שהגיע עם W7 חוקי מותקן. רכשתי לו W8 (=גרסת שדרוג מW7) וקיבלתי בחינם שדרוג לW8 עם מדיה סנטר. אבל עד היום הדרייבר לכ. מסך לא ממש תואם. (השרשור שלי בנושא http://hwzone.co.il/community/threads/554263-%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%91%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-Radeon-HD-6370/page2#.VSRYW12sVrI עד היום זה לא ממש נפתר) אני שוקל לקנות כונן SSD חדש, מה שיצריך התקנה חדשה של מערכת ההפעלה. יש אפשרות להתקין פיראטי W7 על הכונן החדש, ואז להתקין עליו את גרסת השדרוג החוקית לW8? ככה שבסופו של דבר יהיה לי ווינדוס 8.1. חוקי?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
נגיד שיש לי XP שלא תומך בעיברית ואני צריך להתקין תמיכה בעיברית איך אני יכול לעשות את זה? תנו לינקים...
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום ותוה מראש על העזרה. קניתי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו windows98. הבעיה היא שבשביל הwindows אני צריך כונן תקליטונים להכנסת תקליטון אתחול, ובמחשב הנייד אין כונן לתקליטונים (1.44). מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שאני מדליק תמחשב והווינדוס עולה אז אני לא רואה את הסמלים של שולחן העבודה ועולה הודעת שגיאה כזאת הנה תמונה: זה בעיה באספלורר נראה לי כי אם אני נכנס לטאסק מנגר ואני עושה פעולה חדשה ורושם שם אקספולרר אז הכל מסתדר איך אני עושה שזה לא יקרה בכלל??
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://drp.su/drivers/notebooks/?v=asus&m=X200LA&id=205183&l=en פשוט לא מוצא דריברים ל- WIN7 32 BIT למחשב הנייד בשום מקום אחר (ASUS X200L) תודה.
-
- 25 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי winxp pro ואינטרנט אקספלורר , פתאום (אחרי שתמיד זה עבד טוב) האקספלורר לא מאפשר לי להיכנס לאתרים מסוימים (כגון כניסה לחשבון בנק פועלים , lamir ועוד .. ) ומוציא לי את ההודעה המוכרת The page cannot be displayed (כמו שהוא מוציא שהמחשב לא מחובר) נ.ב יש לי עוד מחשב ובו כל האתרים פועלים כך שזה לא בעיה באתרים עצמם . מה אני יכול לעשות בנידון ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מריץ WIN 7 64BIT אם זה משנה, גודל המחיצה הוא 40 GB. אין קבצים גדולים שאני שומר על הכונן, אין הרבה תוכנות מותקנות. ניקיתי כל מה שניתן. מה זה עוד יכול להיות? תודה.
-
- 13 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
מהו השם של העדכון, והאם זה הוכח שהוא מאט את המחשב, והםא כבר יצא עדכון חדש כזה שכבר אין לו תבעיה! כל מידע על זה אני אשמח!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי ביד 2 ויסטה שהבחור טוען שהוא RETAIL הויסטה הנ"ל חולקה במתנה לעובדי מיקרוסופט ישראל , והם קיבלו אותה ללא קופסא , רק דיסק שלא מוזכר שמה אם זה ריטל או OEM תמונה למטה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות להפעיל את ה- Data Execution Prevention ב- Windows XP ורציתי לדעת אם זה באמת שווה משהו או שזה סתם מעמיס על המעבד ? והאם מישהו יודע אם זה מעמיס מאוד או לא ? והם יש מצב שזה גם גורם להתחממות המעבד ? (בימים האחרונים הוא התחמם אצלי ורציתי לדעת אם יש קשר אולי לזה כי בדיוק הפעלתי את התכונה הזו לפני כיומיים , וגם החלפתי אנטי וירוס לגרסה 6 של kaspersky שאולי הוא זה שגורם לטמפ' הגבוהות מהרגיל שהיו עד כה)
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה פעמים אני רוצה להשתמש בקראק כלשהו שלרוב מדובר בקובץ EXE שכידוע עלול לעשות צרות במחשב (תלוי במזל שלך ותלוי במה הכניסו שם). כמובן שרוב האנטיווירוסים מזהים את קבצי הEXE כטרויאנס מזיקים. השאלה שלי: מה הפיתרון לבידוד ואבטחת המחשב שלך מנזק שעלול להיגרם לו בעקבות השימוש בקובץ הEXE? 1. פרטישיין נפרד? 2. שימוש במחשב ווירטואלי חינמי (אם יש כזה דבר בכלל)? 3. פתיחת User חדש בWindows ולנסות להתקין עליו? האמת שאין לי רעיונות ובגלל זה העלתי את השאלה כאן באתר. תודה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
התחדשתי לי ביוגה 3 כדאי לשדרג לווינדוס 10? זה אומר שאם אני משדרג אז ה-10 יהיה לי חוקי? כשאומרים שאפשר לשדרג עד שנה זאת אומרת שגם עוד חודשיים אם אני אחליט לשדרג אז זה יהיה חינם? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בימים האחרונים התחלתי להרגיש באיטיות כלשהי בשימוש במחשב... דרך msconfig נכנסתי ללשונית startup וגיליתי שמה כמה תהליכים חשודים, העיקרי שבהם הוא srvklw32.exe כשאני מוריד ממנו את ה-V ומנסה למחוק אותו, בהפעלה הבאה הוא חוזר (אני כמעט בטוח בגלל זה שזה טרויאן) גם התהליך svchost.exe מופיע אצלי לא פחות מ-8 פעמים, כשבדרך כלל הוא מופיע 6 פעמים אשמח לעזרה (לא גלשתי לשום אתר חשוד ולא הורדתי שום קובץ זדוני, זה פשוט חדר איכשהו למחשב בזמן גלישה ואני עם xp sp3 עם פירוול ו-NOD32 מעודכן)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה היא כזו יש לי כיום ווינדוס 7 HOME שקבלתי עם המחשב נייד ASUS N75A עכשיו אני משתמש במחשב כבר 4 שנים+- ויש לי הרבה דברים קרוב ל1T אם אני משדרג לWIN הכל נמחק כמו פורמט או שזה נשמר מישהו יכול להסביר מה הולך שם ואם יש דרך לשדרג בלי שימחקו קבצים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-