Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול רציתי להתקין לחבר שלי Vista ultimate, כשמה שהיה לו זה vista home. הגעתי עד השלב של ההתקנה ממש, ואז קיבלתי הודעה שלא ניתן להתקין. סגרתי את תוכנית ההתקנה וקיבלתי הודעה שכל השינויים שבוצעו במהלך ההתקנה הוסרו. היום, החבר שלי פתח את המחשב וקיבל את השגיאה הבאה: http://www.vbheb.co.il/files/photo.jpg מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייורים מהאתר של Abit לכרטיס קול Realtek AC97. בהתחלה הורדתי לויסטה והוא לא הפעיל, ואז התקנתי לXP אבל עדיין הוא לא מאפשר לי 6 ערוצים. כשאני נכנס לתוכנה של הדרייור יש פחות אפשרויות ממה שהיה בXP וכשאני בוחר 6 ערוצים הוא לא משמיע כלום בבדיקה. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי windows xp pro אני מחפש את תקיית הסמלים של סרגל התחל -אלו שליד השעון - וויליום , אנטי וירוס וכו'... אודה מאוד אם מישהו יראה לי דרך להגיע לקבצים אלו . דוד .
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הופיע לי היום. פעם נגיד היה לי שיר והייתי משנה תשם שלו ל"היום", אז המחשב היה יודע לבד שזה MP3. עכשיו אם אנלא רושם "היום.mp3" אז הקובץ לא יעבוד. וגם רשום בשם של כל השירים שלי "שם.mp3". או אחרי תמונה מופיע .JPG . פעם זה לא היה ככה, רק השמות הופיעו בלי הסיומת, המחשב לבד ידע את זה. עכשיו גם הסיומת מופיעה בשם זה הגיע לבד על כל המחשב פתאום ואם אני מוריד זה לא עובד... מישו יודע למה זה ככה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום שמתי לב לתופעה כבר זמן רב עוד מהמחשב הקודם שלי, שקיימת גם בנוכחי עם חומרה שונה לחלוטין ושתי מערכות הפעלה שונות xp/7 בפינה השמאלית העליונה של שולחן העבודה מופיעים שני קווים אנכיים אחד מתחת לשני (אפשר לראות בתמונה המצורפת). לא משנה אם יש שם סמל או לא. כאשר אני לוחץ על כפתור הshow desktop הקווים נעלמים. הם מופיעים שוב מיד כאשר אני פותח חלון כלשהו בוינדוס. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי בעיה נגיד שאני עובד עם הדפדפן במסך מלא ואז אני פותח חלון קטן לדוגמה "המסמכים שלי " ברגע שאני מזיז את החץ של העכבר מהחלון הקטן אל חלון הדפדפן במסך המלא הוא עולה על החלון הקטן אך אני מבטל את האפשרות הזו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לפרמט את המחשב ולעבור לווינדוס 7, מכיוון שהXP עושה בעיות אין לי סאונד וכאלה לאמשנה.. רציתי לדעת איך צורבים את המערכת? על איזו מהירות? איזה גרסא עדיף להוריד? 7600 RTM או 7127? גרסא X86 זוהי גם גרסא X32? איזה עדיף להוריד את המערכת עם עברית מובנה? או להתקין MUI? ואם מישהו יכול להביא לי כמה מדריכים שיעזרו לי לפרמט את הXP וישר להתקין את ה7 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע כיצד ניתן לבצע multiple Remote Desktop בווינדוס? אני צריך להקים שרת שניתן יהיה להתחבר אליו דרך Remote Desktop ממחשבים מרוחקים המריצים חלונות כל זה דרך האינטרנט. לקבל עבור כל משתמש DESKTOP משלו וכמובן שהמשתמשים יוכלו לעבוד בו זמנית על השרת כל אחד ב DESKTOP שלו איזה גירסה של ווינדוס כדי לקנות בכדי להקים את השרת הנ"ל? ואיך עושים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני יכול לנגן את מרבית הסרטים והסדרות על המחשב בלי בעיה אבל האיכות משום מה נראית יותר גרוע ממה שהיה בעבר. יש מעין טשטוש כזה, קשה להסביר. אם אני אתקין קודקים זה יתקן את זה? ואיזה codec pack מומלץ להתקין על win7? בעבר הייתי מתקין CCCP אבל אני לא רוצה להתקין סתם ולדפוק משו. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מנסה לשדרג את המערכת לגרסא RC של 7 מWINDOWS XP . כשאני לוחץ על האפשרות שידרוג אז כתוב לי ש7 לא תומכת בשפה שאני משתמש בה (עברית) מה אפשר לעשות כדי להתקין את 7 בלי לפרמט את כל המחשב?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני רוצה לכבות את המחשב ע"י לחית על התחל כיבוי הוא לא עושה כלום מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נכנס למצב שינה ואמור להתעורר רק בהזזת עכבר. אבל משום מה הוא מתעורר לי כל יום בשעה 13:00 כאשר לפי ה EVENT LOG סיבת התעוררות היא RTC. לפעמים הוא חוזר לישון אחרי 2-3 דקות (אמור לישון אחרי 120 דקות, ולפעמים יש בעייה יותר רצינית שאני לא מצליח לקבל תמונה על המסך (מסך LCD-TV חיבור DVI-HDMI) - גם לחיצה קצרה על כפתור ה POWER לא עוזר ואני חייב לכבות אותו אגרסיבית (לחיצה ארוכה). ביטלתי את כל הדברים ב TASK SCHEDULER ביטלתי עדכונים אוטומטיים ביטלתי MEDIA CENTER UPDATE לא עוזר... 1. למישהו יש מושג למה הוא מתעורר ב 13:00 בגלל "RTC" ? 2. מישהו נתקל בבעייה שמחשב חוזר מ SLEEP ואין תמונה במסך? VISTA SP1 (לפי ה REL NOTES SP2 לא פותר בעיות שקשורות ל SLEEP) GIGABYTE EP45-DS3R ביוס אחרון …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התחילה לי היום בעיה שאני לא מוצא פיתרון אליה ,במחשב שאני מדליק אותו עולה עד שולחן העבודה ופשוט קופא העכבר זז אבל אי אפשר להיכנס לשום דבר ניסיתי גם במצב בטוח גם אותה בעיה. כל החומרה עובדת המאוורים עובדים המחשב כאילו עובד אבל תקוע. יש לי ווינדוס ויסטה 64BIT עם 4GB זכרון של G.SKILL מעבד E8400 כרטיס מסך PALIT 4850HD 512 דיסק קשיח של WD 500 ספק 500W של SEASONIC ולוחם אם של GIGABYTE מה אפשר לעשות האם הפתרון היחיד הוא לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא כ"כ מרוצה מויסטה (תקיעות..) למרות המחשב החזק. מעוניין לחזור ל-XP (התנגדויות, אגב יש למישהו?) אני לא מבין גדול בנושא אבל חושש להתקע עם הודעות בסגנון Windows was unable to open file since file is corrupted. לגמרי המצאתי נוסח, אבל תזרמו איתי.. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב,והוא מגיע למסך של בחירת הפרופילים{מעולם המחשב לא הגיע למסך הזה,כיוון שהיה לי רק פרופיל אחד. היום התקנתי קספרסקי וזה כנראה שיגע את המערכת},בכל אופן הוא נותן לי לבחור את הפרופיל שלי,וכשאני לוחץ עליו פשוט לא קורה כלום. הוא רק כותב שהוא "שומר את ההגדרות",וחוזר לאותו מצב. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח,וזה לא הועיל! הגיע לאותו מצב.... בבקשה בבקשה בבקשה מה עושים??? :< נ.ב. אין לי את הדיסק של הוינדוס אצלי!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה בביוס לא מופיע memory remappi
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב קובץ ZIP ובתוכו קובץ minidump... מישהו יכול לעזור לי בפיענוח תקלה של מסך כחול מתוך קובץ minidump ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP. המערכת מעודכנת לגירסה האחרונה. עשיתי לה בדיקה עם קספרסקי ועם NOD32 ועם Spy Bot ולא מצאתי שום וירוס או כל דבר שעלול להאט את המחשב. נכנסתי ל- windows task manager ואני רואה שה-system idle process נמצא תמיד בסביבות ה-90%. מה שמוזר בכל העסק שזה רק התחיל לפני שבועיים ולא היה אף פעם מקודם. פתאום המחשב ממש איטי. לוקח לו המון זמן לעלות, המון זמן לפתוח תוכנות, המון זמן לעשות לוג אין. לא התקנתי שום תוכנה או שיניתי שום דבר במחשב שעלול היה לגרום לו להיות פתאום איטי. אשמח לעזרה בנושא. תודה. גיל.
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לא יופיע הDESKTOP? (יעני כמו בXP)...אם בכלל? (זה נראה לי דבר מיותר בהחלט כשיש את קיצור הדרך WINKEY+D) תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שהתחיל להיתקע בכל פעם ב-Welcome Screen.. פשוט נתקע ואי אפשר להיכנס למערכת ההפעלה. זה קורה גם במצב בטוח ככה שאין לי שום גישה למערכת. פירקתי את ה-HDD וביצעתי עליו סריקות ממחשב חיצוני, ניקיתי וירוסים והחזרתי ועדיין אותה בעיה. יש איזה רעיון? כי לא נראה לי שאפשר לפתור את זה.. ???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הדרכה איך ניתן לשנות פונט בXP תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת ^ מישהו מכיר פיתרון לבעיה? ולא, אי אפשר להוסיף אותו בתפריט סרגלי כלים של שורת המשימות משום שהוא לא קיים שם יותר.. אשמח לפיתרון. תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לבן מסנוור אותי, בווינדוס XP הייתי משנה לאפור, אבל ב-WIN7 אותה השיטה לא עובדת. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן wa סהלן קניתי לפני חודשיים מחשב חדש: CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 2218 MHz (11 x 202) 2 GB זיכרון Motherboard Name Asus P5KPL-CM וחשוב לציין שבתוך המחשב מצויים שני דיסקים קשיחים, אחד SATA 2(Drive #2 - WDC WD1600AAJS-00WAA0 (149 GB)( והשני IDE (Drive #1 - WDC WD2500AAJB-00WGA0 (232 GB)) כשאני מדליק את המחשב, ישנה בדיקה של CHKDSK שמודיעה על מספר קבצים פגומים שקיימים במחשב, אך הבדיקה מראה שהבעייתיים תוקנו והכל בסדר גאמור. אבל כשהמחשב עולה, מספיק לפתוח תוכנה אחת(לדוגמא:ווינאמפ) בשביל שהעניינים יתחילו לדשדש... המחשב לא זז, והוא תקוע למהדרין בעוון ווינאמפ, what a shame... הנה תמונה מהמנהל משימות, בשעת רגיעה לאחרונה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן את תוכנות מותקנות לי ועולות לי בהרבה יותר מהירות העיצוב שלו נפלא ויפה מאוד קצת צריך להתרגל יותר להתחל שלו והמערכת מאוד קלה עובדת לי בהרבה יותר טוב מאשר אקס פי.... כל התוכנות והמשחקים עובדים לי טוב לא ניתקלתי בשום בעיה או בשום תוכנה שלא התאימה את עצמה אפילו כשהתקנתי את הוינדווס חצי מהדריבירים הישנים נשמרו לי מאקס פי והמערכת לא דורשת בנתיים דרייברים חדשים... האינטרנט נטען לי בהרבה יותר מהר האקפלורר פתאם עובד לי יותר מהר מפיירפוקס.... הקיצור מערכת בת זונה.... מומלץ בחום לכולם
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-