עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by House M.D.,

שלום, יש לי windows 7 . כרגע הוא על כונן 160GB עם 8MB באפר, אני קונה עוד כונן 320GB עם 16MB באפר, השני אמור להיות יותר מהיר אז אני רוצה שהוא יהיה הכונן הראשי. האם אפשר פשוט להעתיק לתוכו את מערכת ההפעלה בלי להתקין אותה מחדש?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  2. נעלמו לי כל השמירות,כל השמירות נמצאות בADMINISTRATOR והם קבצים ירוקים ואני לא יכול להעתיק אותם לחשבון החדש מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לאחורנה קיבלתי (בחינם יש לציין) מחשב נייד פנטיום 3 128 RAM השאלה הנישאלת היא האם וינדוס 7 יעבוד עליו כמו שצריך(רוצה להתקין בשביל להיתרשם מהמערכת ליפני שאני מתקין על המחשב בבית) או שפשוט להתקין XP?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by avivk,

שלום לאחר שננעלה לי ההודעה הקודמת נאמר לי ללחוץ על כפתור עריכה אך אין לי כפתור כזה, ולכאן אני פותח נושא חדש. יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש לכם פתרון בבקשה תודה בביוס לא מופיע memory remappi תודה יום טוב.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  5. ניסיתי להתקין NETLINITER2 וזה נותן הודעות על אי תאימות וכו' ובסוךף גם לא כ"כ עובד(בעיה ידועה), אז מה שעשיתי זה COMPATIBILITY MODE לקובץ ההתקנה ואז הרצתי אותו והתקין ועובד כמו שצריך.... ;D התקנתי גם KMPLAYER ושמתי לב שרואים מפוקסל והיו כמה בעיות עם קבצי התרגום,הסרתי והתקנתי שוב (הפעם בCOMPATIBILITY MODE לXP SP3) וזה עובד חלק ללא שום בעיות. אז אולי זה לא הפתרון האידאלי אבל זה עובד כמו שצריך, אז עם זה עוזר למישהו אז בכיף... נ.ב: BUILD 6700 כמובן!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בעיה שעוד לא ראיתי עד היום. ניגשתי למחשב ופתאום הוא מבקש סיסמה ע"מ להכנס לווינדוס. העניין הוא, שאף אחד פשוט לא הגדיר ססמה בכלל וכשבדקתי עם תוכנות לשחזור ססמאות הן מראות שאין בכלל סיסמה למערכת ההפעלה.. אך כשאני מנסה להכנס ע"י אישור החלונות הריקים בשם משתמש וסיסמה הוא ממשיך לרשום שהסיסמה שגויה.. מה עושים? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE 64 ביט ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד ולהתקין כל תוכנה בלי בעיה או שאני צריך לבחור בגירסה שמותאמת ל64 ביט; ושאלה נוספת בכונן C שלי יש PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES*86 למה יש לי שניים כאלו ומה זה אומר? אשמח לתגובה תודה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  8. לחיצה על CTR?ALT-DEL מביאה אותי למסך הבחירה הרגיל של 7 (החלף משתמש צא מנהל המשימות). אין לי אפשרות נוספת מה עושים כמו כן אפשרות לכניסה במצב בטוח. אולי בעיית דרייבר כרטיס מסך 1950XT

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by aviram20,

לאחרונה קניתי דיסק אונקי ושחיברתי אותו למחשב עם וינדוס ויסטה סרויס פאק 2 עברית הוא שאל אם אני רוצה להישתמש בחלק מהדיסק כשטח אחסון למערכת עשיתי כן \ומאז יש שמה קובץ שקוראים לו ReadyBoost והוא לא רוצה להימחק איך אני מוחק את זה ומקבל את הדיסק שלי בחזרה? חמזה הקובץ הזההה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אחרי שאין פעילות במחשב הוא נרדם כאילו מתכבה ואז לוחצים אל כפתור הפעלה במארז והוא נידלק עוד פעם ..אני אני מבטל את זה ???

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by NuNaTaK,

אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בערך פעם ביום בלי שאני מצליח למצוא קשר למה שאני עושה באותו רגע והיא גם לא משפיעה על המחשב. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני רק רוצה לציין שיכול להיות שהודעת השגיאה שכתבתי היא לא מדוייקת כי בטעות סגרתי עכשיו את החלון של ההודעת שגיאה לפני שהספקתי להעתיק אותה אבל זה היה משהו כזה. אני מצרף עוד מידע שהיה בקובץ שלפי הודעת השגיאה אמורים להיות בו פרטים נוספים: <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="SYSTEM INFO" FILTER="CMI_FILTER_SYSTEM"> <MATCHING_FILE NAME="kernel32.dll" SIZE="857088" CHECKSUM="0xD602DD12" BIN_FILE_VERSION="6.1.7100.0" BIN_PRODUCT_VERSION="6.1.7100.0" PRODUCT_VERSION="6.1.7100.…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by ag43,

החלטתי לנסות את האופציה הנ"ל עם מחשב כף היד שלי. סה"כ נראה אפשרות חביבה רק עם בעיה קטנה - כמעט ולא נכתבו תוכנות לתכונה הזו. באתר של מיקרוסופט יש משהו כמו 40 גאדגטים לא משהו וזהו. אם מישהו משתמש ויכול להמליץ על תוספים מסוימים (במיוחד לניטור טמפרטורות מעבד וכרטיס מסך) או אתר שמתמחה בעניין זה יוכל לעזור לי מאוד.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by DRAMAKING,

אהלן לפני לא מעט זמן התקנתי שתי מערכות הפעלה על אותו מחשב, אבל על שני דיסקים קשיחים נפרדים. WINDOWS XP & WINDOWS VISTA. לאחר מספר ימים החלטתי לוותר על ה VISTA ודרך ה XP פירמטתי את הדיסק הקשיח שעליו היתה מותקנת ה VISTA. מכיוון שהיו מותקנות שתי מערכות הפעלה על המחשב אז כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ה WINDOWS BOOT MANAGER עם האפשרות לבחור בין שתי המערכות: EARLIER VERSION OF WINDOWS - כלומר XP ו MICROSOFT WINDOWS VISTA כאמור אין יותר VISTA אבל ה WINDOWS BOOT MANAGER ממשיך להופיע בכל הדלקה, וכדי להכנס ל XP אני צריך לעלות לאפשרות של ה EARLIER VERSION OF WINDOWS, באמצעות המקלדת. בעקרון לא הייתה לי בעיה עם זה עד היום... אבל... אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים והיום הגי…

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  14. בכל עליה של המחשב זה עולה לי, לשנות ל NORMAL או להשאיר ככה ? איך זה צריך להיות ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by gjook,

שלום לכולם , אני לא יודע אם כאן זה המקום לשאלות מהסוג הזה אני מקווה שכן... בכל מקרה מדובר בווינדוס xp שנמצא על לפטופ , הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש סיסמא להיכנס למחשב, אני מקליד סיסמא נכנס הוא כותב שהוא טוען על מיני דברים כמו רשת במעין חלונית כזאת... והוא כבר טוען את הרקע של השולחן עבודה , וזהו הוא לא מתקדם מהמצב הזה , הוא מדי פעם עושה סימן שהוא טוען משהו (שעון חול ליד העכבר) אבל הוא לא באמת מתקדם לשום מקום. 2 דברים -.1 ניתן ללחוץ על ctrl +alt+delete , וקופץ ה task manger , אבל גם אחרי לחיצה על כל כפתור שם שום דבר לא נפתח. 2.הצלחתי להיכנס למצב בטוח , ושם עשיתי "שחזור המערכת" ללפני שבוע או משהו כזה , בכל מקרה זה לא עזר. אשמח להצעות לפיתרון .

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. שלום חברים... אני בונה GPO לתחנה ציבורית וקצת היסתבכתי, נעלתי גישה של העתקת של קבצים שלולחן עבודה ואני לא מוצא את הפולסי שחסם לי את זה (אני מעוניין שכן יעתיקו לשולחן עבודה). מה שמוזר מכל הסיפור כשאני רוצה לישמור מהדפדפן (IE7) אני יכול, אבל כשאני רוצה לישמור מהוורד אני לא יכול, כשאני גורר קובץ לשולחן עבודה אני מקבל את העיגול עם הקו האלכסוני בתוכו ואין לי אפשרות להעתיק לשולחן עבודה. בעיה נוספת שיש לי שאני רוצה למנוע ממי שעובד על המחשב לשנות את רקע שולחן העבודה. חסמתי את האפשרות של מקש ימני וחסמתי את הגישה ל DISPLAY PROPERTIES אבל כאשר מישהו פותח תמונה עם WINDOWS PICTURE AND FAX VIUWER הוא יכול ללחוץ כפתור ימני על התמונה ואז ללחוץ SET AS DESKTOP BACKGROUND ואז הרקע משתנה, למ…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by (G),

אני לא מחפש תוכנת הצפנה לספריות שמעלימות לי אותן או מצפינות וכו... מה שחיפשתי זו תוכנה שאם אני אלחץ על ספריה היא תבקש ממני הקש סיסמה, זה הכל. סוף סוף נמצאה האבידה, תוכנה מובנת ל-WIN 7 והיא באה בחבילת - Pismo File Mount Audit Package הסבר: http://www.technospot.net/blogs/windows-7-private-folders-share-data-password/ להורדה: http://www.pismotechnic.com/download/ (יש אפשרות לפתוח את התקיה מהר ללא התפריט "MOUNT", פשוט עושים לחצן ימני על הספריה ו-QUICK MOUNT)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by atedgi,

ב"ה שלום לכולם! אני מעונין להפעיל את שרות Wirelles Zero Configuration של XP ע"י הרצה של סקריפט (batch file) למישהו יש משהו מוכן ? תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  19. יש ברשותי מחשב ישן, פנטיום 4 עם לוח אם Asus p4p800 deluxe. ב-BIOS קיימ אופציה של Power On by PS/2 Mouse שמכוונת ל-ENABLED כמו"כ מסודר בביוס שלחיצה על כפתור הכבוי של המחשב מעבירה אותו למצב SUSPEND. אם המחשב עושה POST, ואני לוחץ על הכפתור, אז המחשב נכבה, וניתן להדליקו ע"י הזזת העכבר. אבל, וכאן הבעיה, אם אני מכבה את המחשב דרך חלונות XP אני לא יכול להדליק אותו עם העכבר, רק ע"י לחיצה על הכפתור. גם כשניסיתי לכבות את ה-XP ע"י Stand-By או Hibernate זה לא עבד. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. http://www.zix.co.il/viewer.php?id=94050888.jpg אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לרוץ, ואז אחרי המסך הראשוני של הווינדוס ההודעה הזאת מופיע. ניסיתי להיכנס דרך "safe mode" ובפעם הראשונה זה הצליח. הרצתי אנטיווירוס (avg free) והוא מצא לי דיי הרבה ווירוסים (מה שמוזר כי אתמול לא היה אפילו אחד, אבל ניחה...) לטענתו הוא הצליח למחוק את כולם, אז איתחלתי את המחשב ו-ללא שינוי... עכשיו כשאני מנסה להכנס דרך safe mode ההודעה הזאת גם מופיע, אם אני לוחץ cancel\ok יש ציפצוף מציק מהמחשב והיא חוזרת (אני ממש מתחיל לשנוא אותה...). יש למשהוא רעיון? נ.ב למקרה שהתמונה לא מופיע זה מה שכתוב: the instruction at "0x0061026d" referend memory at "0x0061026d" click on ok to terminate the program click on …

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by bivrahm,

קניתי מחשב חדש עם 4 גיגה ראם, וכשאני פותח את המאפיינים של המחשב שלי זה מראה לי שיש רק 2.74 מה יכולה להיות הבעיה? ??? זה הדגם של הזיכרונות: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI אודה מאוד על העזרה תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  22. Started by djdodo,

יש לי עותק של windows 7 גרסה rc_x86_dvd_349010 זהו עותק חוקי לגמרי (ללא הגבלת זמן כמו הגרסה שניתן להוריד מהאתר של מיקוסופט) השאלה הראשונה שלי עד כמה הגרסה הזאת עדכנית? והשאלה שניה, האם אפשר יהיה להשתמש במפתח של הגרסה שלי לגרסאות הלא חוקיות שמסתובבות ברשת? תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by nsxr51,

יש לי מחשב חדש ומותקן עליו ווינדוס XP הווינדוס שהגיע הגיע ללא עברית אני מעוניין להוסיף עברית אך לא לשנות את ההתקנה שאני יפעיל את המחשב ויופיע לי כאילו הפעם הראשונה שאני מתקין את ווינדוס האם אפשרי?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  24. שאלה לי אליכם אנשים טובים, מזה זמן מה אני משתמש בויסטה SP2 ומרוצה עד הגג . היום, ניסיתי מסיבותי שלי להתקין בנוסף WIN XP SP3 על אותו המחשב, אך למרות שהתקנתי את הXP על כונן אחר, כרגע כשאני מעלה את המחשב, קיים כביכול רק הXP, למרות שהקבצים של הויסטה והכונן שבו היא מותקנת עדיין קיימים ולא נפגעו ... מישהו יודע להסביר לי למה אני לא רואה אפשרות להפעיל גם את הויסטה ? האם בכלל זה אפשרי להתקין XP אחרי שיש כבר ויסטה ולנסות להפעיל את שתיהן ? נ.ב כבר ניסיתי לעשות F8 כשהמחשב עולה ולבחור מערכות הפעלה, אבל מופיע שם רק XP ...

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  25. שלום לאחרונה התקנתי boot screen הזה על המחשב שלי (Windows XP Pro, SP3). (זהו הבוט-סקרין: http://www.themexp.org/preview.php?mid=31925&type=boot&view=downloads&page=&cat=&name=Simpsons+Bart+Chalkboard.zip&proddesc=Boot%20Screens&catdesc=TV/Movies&namedesc=Simpsons%20Bart%20Chalkboard זה לא עבד, וניסיתי להסיר אותו (לדרוס את הקובץ ntoskrnl.exe ע"י הקובץ המקורי) כאשר ניסיתי להכנס ל-safe mode על-מנת לדרוס את הקובץ, המחשב לא הסכים להכנס, והחזיר אותי שוב למסך האפשרויות של ה-boot. בסופו של דבר דרסתי את הקובץ במצב רגיל, אבל עדיין אני לא יכול להכנס ל-safe mode שאלות: 1. האם יתכן שחוסר תאימות בין הגרסה של הבוט-סקרין למחשב שלי יצרה את הבעיה? 2. איך אפ…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים