Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE ורציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול תיקיה מסוימת באמצעות סיסמא דרך הWINDOWS עצמה ולא באמצעות תוכנה צד שלישי אשמח לתגובה תודה
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קיבלנו בעבודה את ה Win 7 professional מMSDN - VL (שוחרר לבעלי הסכמים בסופ"ש). אני עומד להתקין אותה במהלך השבוע וכיוון שלא שיחקתי עם הבטא ו ה RC תהיתי אם יש אילו שהם טיפים/דברים שכדאי לי לדעת לפני, במהלך ולאחרי ההתקנה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מה הבעיה בעצם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי סורק של חברת דיינמוד, והייתי משתמש איתו עם מערכת הפעלה WIN98. כעת עבור WINXP אין לסורק זה דרייברים. גם חיפוש באתר החברה לא הניב תוצאות. אני חייב לציין כי הסורק מתחבר לכניסת LPT (של מדפסת) ולכן הוא אינו PNP. האם ניתן באיזשהי דרך להגדיר דרייבר כללי (נניח שמתאים לעוד כמה סוגים של סורקים) עבור הסורק?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אהלן. נכנסתי למאמר פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=91&a=54882&c=6099&sc=0&ssc=0 ועשיתי מה שכתוב שם וזה באמת הפך לי את העיצוב ל 98. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על הערכות נושא להחליף חזרה ל XP ואין שם את האפשרות הזאתי! מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? זה דחוף... תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום האם אני יכול לשדרג ל7 מוויסטה מקורת ולהכניס תסיריאל של הויסטה ב7 וזה יעבוד?? ואני יכול לעשות רק UPGRADE וזה לא ימחוק לי כלום??
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי מה קורה? שמתי לב לבעיה מעצבנת אצלי שכל פעם שאני עושה בטעות מצב שינה המחשב נכבה כמו שצריך, אבל כשאני מדליק אותו הוא מיד נדלק וישר קורס למסך כחול ונכבה. לפני כיומיים אחותי בטעות נכנסה למצב שינה והמחשב קרס כמובן, ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני להתקין חומרה לא מזוהה וכל הזמן משגע אותי שההתקנה נכשלה. הוא לא נותן פרטים על החומרה או על ההתקנה, מה זה יכול להיות? שום דבר לא מחובר בחיבורי USB. דבר נוסף שקורה לי מאז שקניתי את המחשב זה שהוינדוס אוהב לשנות מצבים בתיקיות, אני אוהב שהכול בתיקיה מקובץ על פי סוג, ולפעמים הוא עושה את זה ולפעמים הוא מערבב את הכול ואז אני כמובן באפשרויות צריך להתחיל לחפש ברשימה ארוכה את האפשרות "סוג" ולהוסיף אותה שוב לרשימה. למה זה קורה ואיך מ…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חיברתי למחשב הארד דיסק מפורמט על מנת להתקין בו מערכת הפעלה(מדוע ולמה, סיפור ארוך ולא נראה לי רלוונטי) אז אחרי שחיברתי את ההארד הנוסף במחשב והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה ניתקתי אותו והעברתי אותו למחשב אחר. עכשיו הבעיה, ההתקנה יצרה כל מיני בעיות במערכת הרגילה, שאני מתקין כל מיני תוכנות הם לא פועלות באופן תקין לא ניתן להסיר חלק מהתוכנות ועוד מיני בישין רעין ההודעה החוזרת בכולם היא "משאב הרשת שצוין אינו זמין" דוגמא מניסיון התקנה של סוני וגאס: בנוסף קרה לי אותו דבר בניסיון התקנה של nero 9 - lite , התוכנה לא עבדה, ושניסיתי להסירה, אותה הודעה הופיעה(רק באנגלית) לדעתי הכל מתקשר לסיפור של ההתחלה משו התבלגן במערכת ההפעלה ובהגדרת התיקיות(יש למישו רעיון אחר??) אה עוד משו, שה…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קיצר קניתי ברוסיה GTA IV מקורי....ניסיתי להתקין אותו אצלי והוא רושם שצריך גרסא מעודכנת של WINDOWS 7 ורשום גם על מנת לפתור את הבעיה יש להיכנס לתמונה של MICROSOFT למטה נכנסתי וזה מוביל אותי לעמוד הבא: http://support.microsoft.com/kb/935791 זה בכלל משהו שקשור לWINDOWS VISTA כבר נכנסתי לSTART ואז ALL PROGRAMS ואז WINDOWS UPDATE עשיתי הכל הכל,עדיין רושם את החרא הזה.... מה לעזאזל עושים עם זה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה. שידרגתי את המסך שלי למסך דק, ומאז השידרג כאשר אני פותח את המחשב ויש את הטעינה של ה windows xp אז הסמל של windows והטעינה עצמה חוצה את המסך לצד ימין. כלומר, הטעינה לא במרכז המסך, אלה בצד ימין ויש חיתוך של הסמל. בקיצור, איך אני מחזיר את הטיענה למרכז המסך? תודה
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, שמעתי שבויסטה אפשר להפעיל משהו שקוראים לו aero window slide משהו כזה... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני מפעיל את זה. בתודה מראש, YOSDA-BOY
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב, נניח שיש לי קובץ שהסיומת שלו היא RAR.HTML ואני מעוניין למחוק את ה-HTML. כמובן שכאשר מדובר בקובץ אחד, הפעולה הינה קלה ופשוטה. השאלה היא מה קורה כאשר יש לי 100 קבצים כאלה, שבכולם אני רוצה למחוק את ה-HTML. האם יש דרך אלגנטית לעשות זאת במהירות באמצעות שימוש בכלים של WINDOWS ,או אולי באמצעות תוכנה כלשהי ? (במקרה של תוכנה, הנושא הזה יצטרך לעבור מן הסתם לפורום המתאים) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ו-WIN 7 על דיסק קשיח אחר. איך אני יוצר MULTI BOOT לאחר שכבר מערכות הפעלה כבר מותקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום, עדיין לא נתקלתי בבעיה מוחשית אבל אשאל לפני שאתקל כדי שאעשה בהתקנה תיקונים כנדרש. הותקן XP SP3 עם אי אילו תוספות, על הלוח הנוכחי הוא יעבוד, מה יקרה אם אעביר אותו לצ'יפסט אחר? יש כאלו שאומרים לא יעבוד אם אעשה אימג' לכונן קשיח אחר, יש כאלו שאומרים שכן. שמעתי על פאטצ'ים במערכת ההפעלה, על טוויקים וכו', יש המלצות? אשמח לכל המלצה. תודה .
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חבר'ה,החלפתי WINDOWS מ-7 לVISTA וזה לא מזהה לי את הHD השני. בביוס זה כן מזהה, ניסיתי הכל (אני מניח) וזה עדיין לא מזהה, יכול להיות שזה FAT32?(סביר להניח שלא)
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אוקיי אז כונן F סתם כונן עם שטויות שאני רוצה לפרמט , אבל לא יכול ביגלל שהווינדוס 7 חושב שהוא system אבל C אמור להיות לדעתי * את C אי אפשר לפרמט יש אפשרות לשנות את זה כדי שאוכל לפרמט אותו..? תמונות http://i27.tinypic.com/35mqo34.png http://i27.tinypic.com/4qie82.png
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום המחשב אחרי פירמוט .הבעי היא win אינו מזהה את ה-cd rom . החלפתי את הcd rom ל-dvd+החלת כבל נתונים בשני המקרים זה מזוהה בביוס לא מזוהה שאני פותח את המחשב שלי התקנתי את הקובץ Intel INF Drivers http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=178 מה ניתן לבע כדי לפתור את הבעיה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט כאשר אני נכנס למשחק כלשהו הוא יוצא לי החוצה ונותן לי הודעה שהתוכנית נסגרה וווינדוס מחפש פיתרון כיצד אני פותר את הבעיה הזאת?... ???
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין daemon tools גירסה 4.03 על win 7 X64 והוינדוס לאחר הפעלה מחדש לא הצליח לעלות-הפעיל איזה חלון של RESTORE אבל זה לא עזר התקנתי שוב מחדש והיתי רוצה לדעת אם יש רשימה ל תוכנות שידוע שעובדות וכאלה שלא ואיזה תוכנה יש לטעינת קבצי ISO בWIN7?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של HP DV6 - 1299EA ושהפעלתי היתה התקנה של ה-Vista והלכתי לפי ההוראות, בחרתי ישראל, עברית-ישראל וכל דבר שהיה ישראל/עברית. סיימתי להתקין ועלה לי המחשב אחרי כל ההתקנות ואין עברית... עברתי פה בחיפושים ולא ממש הבנתי כי חלק הפנו לסטיקי ושם לא ממש הבנתי כי אני קצת קשה הבנה, חלק מההודעות ראיתי שלא ניתן לשנות (וזה מוזר לדעתי) וחלק מההודעות אמרו שכן אפשר לשנות במערכת הזאת. אפשר בבקשה את עזרתכם וייעוץ איך עושים אבל להסביר בדרך קלילה כי אני כולי בהלם מזה עכשיו תודה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני מעיין שיחקתי במשחק ולחצתי על כל מיני כפתורים ואז המסך הסתובב לי בצורה אנכית איך אני מחזיר אותו חזרה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח G31, כולל כרטיס מסך GMA 3100. יש לי 4 ג'יגה של זיכרון, אבל משום מה מערכת ההפעלה (Win7RC) מאפשרת לי שימוש רק בקצת פחות מ-3 ג'יגה. ברור שחלק מהזיכרון הולך לכרטיס המסך, אבל להבנתי זה צריך להיות כמה עשרות מגה בסה"כ. להלן המידע על המערכת: OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate Version 6.1.7100 Build 7100 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name System Manufacturer MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model MS-7529 System Type X86-based PC Processor Pentium® Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz, 2800 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s) BIOS Version/Date American Megatrends Inc. V1.4, 21/04/2009 SMBIOS Version 2.…
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתה לי תיקיית מוזיקה שכל השירים היו מסודרים לפי סדר ההורדה שלהם (ז"א השיר האחרון שהורד יהיה בסוף התיקיה) וככה זה היה ממש נוח לי. עכשיו ניכנסתי לתיקיה ולדאבוני גילתי שהוא סידר אותם מחדש (או מישהו ), על פי שמות... האם אפשר להחזיר את המצב לקדמותו או שכבר הלך? ואיך אפשר להגדיר את התיקיה לפי סדר ההשתנות (בתיקיה רגילה יש את האופציה הזאת , אבל בתיקיה שהוא מוגדרת כסוג "מוזיקה" אין. הוספתי תמונה של איזה אופציות כן יש בתיקיה) תודה מראש לעוזרים : ) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לאחר מספר חודשים של שקט שוב חזר העניין הווינדוס החשיך לי את המסך וטוען שהווינדוס לא חוקי כמובן שהוא שם את הכוכב המרגיז הזה למטה כבר שיניתי סיריאל פעם אחת ואז הוא ירד ממני יש פתרונות קסם לאיך מעיפים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב DELL D510 עם 512 מגהבייט זיכרון, שפועל כמחשב שני. רציתי לדעת האם אתם חושבים שהוא יהיה מסוגל להריץ win7 בצורה נורמלית, למרות הדרישה של MS ל1 ג'יגה זיכרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-