Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר חודשים התקנתי את הווינדוס 7 בטא 7100 ועכשיו אחרי שיצא הפיינל אני מעוניין לדעת אם קיימת אופציה של עידכון במקום שאני אפרמט את המחשב מחדש. עריכה: עשיתי לזה GOOGLE IT ומצאתי את הדרך הזאת: http://blogsolute.com/2009/07/windows-7-7600-rtm-upgrade.html השאלה אם יש מישהו בפורום שניסה ויכול להגיד לי שזה עבר ללא בעיות\האט לו את המערכת ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ עם תחילת תערוכת CES בלאס וגאס(שד"א גם מור נשלח לסקר את התערוכה בשביל HWZONE) היה keynote של סטיב באלמר (מנכ"ל מיקרוסופט) ושם נחשפו יותר פרטים על Windows 7 וגם הושקה הבטא של Windows 7. הRC זמינה להורדה לציבור הרחב מאתר מיקרוסופט. הורדה: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx הוראות התקנה: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/installation-instructions.aspx דרישות מערכת של Windows 7 אזהרה: Windows 7 נימצאת כעת בשלב הRC מה שאומר שהיא אינה מתאימה לעבודה שוטפת וצפויות להופיע בעיות תאימות, באגים למינהם ועוד. זוהי מערכת הפעלה למחשבי ניסוי, היא לא באה בשלב הזה להחליף מערכת Windows קודמת לכן…
-
- 3.5k תגובות
- 369.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה דיי מציקה עם הסאונד בוינדוס 7(64BIT).. הסאונד עובד לו בסדר גמור עד שלב מסוים שהוא פשוט מפסיק לעבוד.... כאילו הוא לא מנגן שירים ואם אני לא טועה גם רעשים של הוינדוס לא קורים.. מישו יודע? קרה לו ?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
דבר ראשון: אני די בטוח שהאשכול הזה נפתח בפורום הלא נכון, התלבטתי בין "אינטרנט" ל"תוכנה" ושניהם נראו לי לא מתאמים. מצטער אם אני עושה בלגן אל תשנאו אותי... אז כך-פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי ווינדוס XP PRO בחזרה, הלכתי טיפה מכות עם הדרייברים ובסוף נצחתי (מצד שני הם השאירו כמה חבורות כאבות מאוד, אבל אני ילד גדול... אני אחיה) האינטרנט פועל מהיר כמו שהוא היה לפני הפירמוט, אני מוריד באותו קצב והכול בעצם אותו דבר, חוץ מזה שכאשר אני מדפדף למעלה\למטה בדפי אינטרנט הם "נתקעים", הם כן עולים ויורדים, אבל ממש ממש לאט. ניסיתי בInternet Explorer ובFire Fox והתוצאה זהה בשניהם. יש למשהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
יש לי חלונות מסויימים, כשפותח נסגר באופן עצמאי למשל אני עושה קליק ימני על "My Comuter" פותח את Properties ופתאום פחות מ -3 שניות נסגר התקנה חדשה של XP, שדרך אגב אותו דיסק התקנה במחשב אחר לא עושה את בעיות האלה. וזה קורה גם לפני שאני מתקין את כל הדרייורים. אנא עזרו לי. ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. הבעיה היא שפתאום נעלמו מהעזרים את ה SNIPPING TOOL וצייר, עוד כל מיני תוכנות כאלה. השאלה שלי איפה נמצא ב VISTA הוספה והסרה של התוכנות האלה כמו שהיה ב XP ב ADD REMOVE PROGRAMS? ואם מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 11-08-2009, 00:53:55 יש למישהו מושג?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
השאלה כבר בכותרת. יש לי דיסק קשיח אחד, 160, C=40 D=120 שיניתי באקרוניס דיסר דיירקטור, את D ל100, ואת C ל60. זה תהליך ארוך, לא שרדתי את כולו, והלכתי לישון. בבוקר התעוררתי למסך שחור בעיית BOOT MGR הקובץ WINLOAD.EXE עושה בעיות. קוד שגיאה 0XC0000225 בחיפוש בגוגל מצאתי חבר לצרה http://www.iopanel.net/forum/thread20782.html אבל גם הוא לא הגיע לפתרון. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי ערכת שפה שעובדת ? ניסיתי כמה וזה רושם לי This Language cant install in this computer תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, בכניסה כמשתמש ל-XP pro המסך תקוע זמן ארוך מאוד - חצי שעה, לא ניסיתי לחכות יותר. כניסה כ-admin מתאפשרת. ניסיתי לחזור ל-checkpoint אחד אחורה, לא עזר. יש למישהו רעיון איך יוצאים מזה? המחשב נמצא בבית לא ברשת (מחובר לראוטר אלחוטי) והפרופיל מקומי.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 11:56:22 אז מה אתם אומרים?איך יוצאים מזה?
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איך אפשר לנטרל את ההודעה הזאת?.. יש לי 1.5G זיכרון ואני יודע שהוא מוצף בקלות אבל נמאס לי מההודעה הזאת
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי XP אני שוקל לעבור לWIN7. אבל אני משתמש קבוע במגוון התוכנות של adobe גירסא CS3. רציתי לדעת לגבי התמיכה שלהן ב64 ביט. והאם הם כן ישתמשו ביותר מ 2 ג'יגה ראש שמגבילים אותי כרגע תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר מריץ xp pro. כנראה שנדבקתי בוירוס כי המחשב איו מזהה את כונן C ב אקספלורר. רק אם אני הולך ל system\manage ומשם מגיע לכונן C זה אפשרי. מחפש כיוון לפתרון הבעייה המוזרה הזו
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד HP Pavilion עם vista home Premiun ומהיום בערך בבוקר התחילה לי בעיה במערכת שבה הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד שגיאה קוד 43 במנהל ההתקנים וגם למרות שניסיתי להוריד דרייבר חדש יותר וגם ניסיתי לשחזר את המערכת (שלא הצליח) מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
(עדכון אחרון 22/10/2009 ) שלום לכל גולשי פורום Windows, הסטיקי הקודם עלה על גדותיו וכבר לא ראו יער מרוב דובים לכן האשכול הזה ירכז את כל הנושאים החשובים עם קישורים והסברים וכל הדיונים שיפתחו מעתה על מערכת ההפעלה הנ"ל יהיו עצמאיים כדי ליצור סדר בשביל הקוראים והמשתתפים בדיון. בעיות שקשורות למערכת ההפעלה ידונו בדיונים נפרדים וקישורים לבעיות יוספו לנושא הדביק הזה כדי לעזור בלכוון אנשים דומה לFAQ. שאלות נפוצות ותשובות עליהן: מתי יוצאת המערכת סופית? המערכת יצאה להפצה המונית ב22 לאוקטובר 2009. האם כדאי להתקין כבר היום את המערכת כמערכת הפעלה ראשית במחשב? הגרסה הסופית של חלונות 7 כבר שוחררה ליצרנים וזה אומר שכל מי שזכאי לי יכול להתקין אותה. אולם לא בהכרח יהיו דרייברים זמינ…
-
- 1 תגובה
- 19.3k צפיות
-
-
בעיה ב-XP HOME - לא מזהה התקן קול, גם אחרי התקנת דרייברים לוח אם. בדקתי בביוס והכל תקין, שום דבר לא על DISABLE מה יכולה להיות הבעיה, מישהו נתקל בזה? (הסאונד עובד לאחר התקנת WIN7, ככה שזה לא בעית חומרה.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
התאריך שWindows7 יוצא זה בסוף חודש ה10 נכון? כי ראיתי שמלא באתרי הורדות שכתוב הורדה windows7 גרסא סופית וזה, מה זה יצא כבר? הוא שזה סתם?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. תראו, יש שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן.. אני עד היום, כשאני מפרמט את המחשב.. קודם כל אני משתמש בדיסק אתחול 98 ומוחק את כונן C. ורק לאחר מכן מתקין את הוינדואס XP/Vista. כיום אומרים שאין צורך בפירמוט דרך דיסק אתחול 98, כי בהתקנה של הוינדואס XP/Vista, זה כבר מפרמט לבד.. עכשיו לפי מה שאני יודע בכל השלבים של ההתקנה, יש רק אופציה של מחיקת מחיצות, לא ממש פירמוט מלא.. אני צודק? כי אם כן, אני מעדיף למחוק באופן מלא את הדיסק קשיח ורק לאחר מכן להתקין עליו את הוינדואס, לא להשתמש ישר בהתקנה ולהתקין על קבצים קיימים.. בכל מקרה, מה יותר עדיף? כדאי להשאיר את הדיסק אתחול? או שזה עושה את אותה פעולה גם בדיסק התקנה של הXP/Vista ? תודה, רון
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,לפני כמה זמן ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש[7] ... והכל עבד חלק... רק מה, לא היה אינטרנט,לא היה לי קול. קצת התעמקתי בעניין,ומסתבר שהדרייבים של הלוח אם לי,לא מותאמים ל. WIN7 הלוח אם שיש לי הוא מאוד ישן כמו המחשב שלי... בערך לפני 3 שנים.. הסוג של הלוח אם הוא : Ga-7n400 Pro . עכשיו,השאלה שלי היא,אם יש איזשהי דרך להתקין את הדרייבים בכל זאת? כי אני באמת מאוד מאוד רוצה להתקין WIN7 ושהכל יעבוד טוב. עריכה : הרבה אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ווינדוס ישר אחרי שאני מתקין את הווינדוס. אבל הבעיה,שאני לא יכול לעשות את העידכון מכיוון שאין לי אינטרנט.[כי לא התקנתי את הכרטיס רשת] תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט {להתקין את ה win מחדש} אבל לאחר כמה זמן שהוא טוען את הקבצים {דרך הboot} כתוב לי ששהתגלה וירוס והוא לא יכול להמשיך אז ניסיתי תוכנות נגד טרויאנים אנטי וירוסים תיקון של הוינדוס שחזור מערכת אבל עדיין אותו דבר ואני לא יודע מה לעשות בקשה עזרה דחוףףףףף אני מנסה לפרמט בגלל שהcpu שלי כל הזמן ופץ ל 100% והמחשב מתחמם אז אני צריך עזרה דחוףףףף
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אם זה משנה משהוא בכלל
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במערכת ההפעלה XP יש פיצר נחמד שהוא: כאשר אני מכניס כל מדיה מגנטית חיצונית:דיסק, דיסק קשיח נייד, נגן, דיסק און קי היה קופץ חלון שאומר לי איך אני רוצה לטל במידה: פתיחת תיקיה, הכרנת הסרט, ראיית התמונות וכו. בזמן האחרון חלון זה הפסיק לקפוץ וכאשר אני מחבר כל מידה מגנטית חיצונית לא קורה כלום ואני צריך להכנס להתקן דרך המחשב שלי כצת התרגלתי לחלון שקופץ והוא חסר לי הגדרתי את האפשרויות שיקפצו עבור הכנסת דיסק אבל שום חלון לא קופץ משהוא יודע איך להחזיר את החלון תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
סופי או לא?? למה זה לא מופיע בווינדוס אפדייט?? מאיפה מורידים?? (X64) (לינק אם אפשר)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם! כונן C הוא 12GB. ומראה שנשאר בו רק 370MB למרות שתפוס בו: 6GB ווינדוס 1.3GB תוכנות 800MB דברים בשולחן עבודה וכד'. סה"כ 8GB מה עושים? בדקתי קבצים נסתרים, עשיתי DISK CLEANUP וכלום לא עוזר. שבוע טוב אריאל
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אתמול השתמשתי ב Windows Media Player 11 והוא עבד מעולה. היום כאשר אני נכנס לשיר, אז השיר מתנגן ב Windows Media Player 9, ולא שיניתי או עשיתי שום דבר. פתאום ה Windows Media Player 9 עולה ולא ה 11. עקב כך הורדתי שוב את ה Windows Media Player 11 ולמרות שהתקנתי אותו, עדיין ה 9 עולה לי במקומו. איך פותרים את הבעיה המוזרה הזאת? תודה [br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 19:14:57 סידרתי את הבעיה.עשיתי ב 9 בהגדרות - switch to full mode
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-