Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שאני מפעיל את הוינדוס אז כל התוכנות נטענות לTRAY נכון? אז לפני כמה זמן כל התוכנות נטענות אבל לא לTRAY זה עוד בסדר אבל הם גם כאילו לא עובדות אני צריך להפעיל את כל מה שלא בTRAY מחדש כדי שיעבוד מה זה????? :s05:
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הורדתי איזה theme לויסטה אבל המדיה פלייר לא תואם בצבע בכלל, האם יש אפשרות לשלוט בצבעים שלו, או יותר טוב, לעשות אותו שקוף?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי כונן וירוטאלי בנפח 10G עליו שמתי את מערכת ההפעלה לפי הproperties הוא מלא ב9G לעומת זאת, כשאני בודק את התיקיות שבו יוצא שהוא מלא בחצי מזה אני רוצה לפנות ממנו דברים, אבל ככה אני לא יודע מה לפנות. מה פשר הדבר?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
העתקי את מחיצת המערכת מכונן 80GB לכונן 500GB (יWIN7) היו לי בהתחלה קצת בעיות עם הBOOT - שהוא העלה את הWIN מכונן הישן ולא את החדש אבל אחרי קצת התעסקויות (EasyBCD) הצלחתי לסדר את זה הבעיה היחידה שנשארה עכשיו, זה שקבצי הBOOT עדיין על הדיסק הישן ולכן אני לא יכול לנתק אותו (כרגע יש Dual boot). ועוד בעיה, הדגל של המערכת הפעלה נמצא על הכונן הישן (80GB) ולא החדש (500GB) זאת אומרת שאם אני נכנס ל '%systemdrive%' זה נכנס לJ:/ (הדיסק הישן) במקום החדש C:/ (וזה גורם להמון בעיות) מצורפות שתי תמונות מסך שממחישות את הבעיה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי עכשיו כונן SSD חדש, והתקנתי עליו מערכת הפעלה ווינדוז 7 (אולטימנט). התקנתי את הווינדוז על ה-SSD.. והכל עבר כמו שצריך, אבל מתברר שאת ה-BOOT הוא התקין על הכונן הישן. האם יש דרך להתקין BOOT עכשיו על ה-SSD שלא אצטרך את הכונן הישן? אם כן, מה הדרך הקלה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה האח הקטן שלי כנראה עשה משהו ונעל לי סרגל שורת המשימות תמונה: חייב עזרה דחוף! זה משגע!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני עושה LOGIN, לוקח משהו כמו 5 דקות עד שאפשר להתחיל להשתמש במחשב.. מה יכולה להיות הבעיה? הורדתי תוכנה לגילוי רוגלות וכו', ולא מצאתי שום דבר מיוחד....
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לימה זה ולמה זה כדי לי? הגרסה הזאת באמת משפרת משהו? Microsoft .NET Framework 3.0: x86
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בלסטר וכל הקקה מייקה הזה ואני לא רוצה לעשות עידכון אלא פשוט שיהיה לי את הקבצים להתקין במחשב אחר תודה רבה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שם התוכנה: Vista Ultimate 32bit MUI -ערכת שפה לויסטה בעברית מערכת הפעלה: Vista Ultimate 32bit תיאור: תוכנה שהופכת את הויסטה לשפה עברית , שהתכונה תתאים ל Vista Ultimate 32bit . חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי לינק נורמאלי.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
XP כמובן - 1 - איך מבטלים לגמרי את האופציה של הsticky keys? 2 - אני לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה, אבל עכשיו כשאני גורר קבצי EXE ממחיצה למחיצה הdefault הפך להיות create shortcut - איפה מחזירים את זה לMove?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חיפשתי כבר ב-google וקראתי באתר של מיקרוסופט ככה שאל תגידו לי לחפש כל יום בערך אני מקבל כזה מסך כחול לפעמים כשאני מפעיל ומשהו ולפעמים סתם. החלפתי זיכרון וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני יכול לבדוק מה גורם לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב נייד שקניתי לפני 4 שנים בערך עם ווינדוס 7 64BIT. ובשנה האחרונה שדרגתי ל10 ומשם יש רק בעיות לכן אני מעוניין לחזור ולפרמט לוינדוס 7 ורציתי לדעת איך עושים את זה כי לא קבלתי דיסק ווינדוס עם המחשב רק סיראל. האם זה אותו דבר פשוט ללכת לפי מדריך של פירמוט ווינדוס 7? או שיש משהו מיוחד שצריכים לעשות כדי לחזור מ10 ל7? אשמח לקצת מידע. והאם יש אפשרות לפרמט רק את הכונן C שעליו יש את הווינדוס מבלי לגעת בכונן D?
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לא פעם ראשונה. יש מין פס לבן כזה שעובר בין מלבנים לבנים קטנים ולוקח לו המון זמן,אחרי זה מגיע הלוגו הרגיל,ואחריו מסך שחור,כלום נאדה,אין תצליל הזה,אין ת'וואלקום סקרין שום דבר. שמתי לב שהמנורה של העכבר נשארה דולקת נון סטופ אז כשהוצאתי אותו(ועוד כמה דברים)המצב לא השתנה בכלל. זה כבר קרה,וניסיתי לעשות repair אבל בקטע של המחיקה של קבצים הוא פשוט כמעט לא הצליח למחוק שום קובץ,וכל הזמן הייתי צריך ללחוץ esc. האם לעשות repairעוד פעם?מה גורם לזה בכלל?,אני כבר לא יכול עם זה יותר אני פשוט חייב לפתור את זה אחת ולתמיד. ד"א רק אתמול פירמטתי,התקנתי הכל,הכל עבד ממש יופי,מושלם,אפילו כשחזרתי(כיביתי אותו מאתמול...) היום הכל עבד מצויין,ופתאום היום הוא עשה את זה. בבקשה ערזה,אני כבר אובד עצות מכל …
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שמעתי המון במירק ובכל מקום אפשרי שילדים מריצים סקנרים לפריצת NT לי יש וינדוס 2000 על המחשב השני ברשת, האם יכולים לעשות לי משהו ?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מוסיקה מהאינטרנט וצבע הגופן, שמציג את הקובץ בסייר, ירוק $$$ :s05: איך הם עשו את זה?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אחרי 5 חודשיים מיקרוסופט גילו את העיצוב VistaXP לWindows XP שהוא בעיקרון העיצוב של Longhorn aka Windows Vista. שהוכן על ידי אחד מהמעצבים הטובים בעולם Francisco Javier Ocasio Gotay aka KoL KoL הכין את העיצוב לפני 5 חודשיים (ויצא לי להשתמש בזה גם) והיום (דצמבר 13 2005) מיקרוסופט הצליחו ליצור קשר עם KoL וביקשו ממנו להסיר את העיצוב. נלקח מNeowin הנה עוד מידע http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=31747 אני חושב שמיקרוסופט הבני זונות האלה צריכים לתפוס את הספמרים במקום להתמקד על דברים כאלה... נ.ב עוד סיבה למה לי להשתמש ב
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו וויסטה ועשיתי כונן חדש בשביל DUAL BOOT לXP אני יוכל להתקין XP על המחיצה החדשה בלי בעיות? או שצריך להסיר את וויסטה קודם?
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מערכת הפעלה על הר דיסק 40 גיגה ata קניתי חדש 250 גיגה והוא גם ata רציתי להעביר את המערכת כולה וינדוס ל250 גיגה רציתי מאודל דעת איך עושים את זה ( פירמטתי את שניהם NTFS אין לי מושג אם זה קשור )בתודה רב לירן,
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני ממזערת יישומים ב-Win7, החלונות נעלמים משורת המשימות! הם מופיעים במנהל המשימות, אך לא ניתן לגשת אליהם, אלא דרכו.. כל ההגדרות כביכול תקינות, והיעזרותי בכל המדריכים הקיימים לפתרון התקלה, לא הועילה. אודה מאד על עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי במחשב אוסף של שירים, שאני אוסף כבר הרבה זמן, משום מה יש הרבה קבצים שמוגדרים כ Hidden, והמחשב לא נותן לי אופציה להוציא אותם מהמצב הזה.(מצורפת תמונה.) במחשב אין בעיה להפעיל את הקבצים, אבל הנגן MP3 שלי מתעלם מהם.. האם יש איזה פיטרון לבעיה? אולי איזה תוכנה שיודעת לשנות את זה..? תודה, און. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. נתבקשתי לעזור לאבי במשרד שלו. מדובר על משרד עם 5 עמדות מחשב. כדי להפחית סיכונים, הייתי מאוד רוצה להיות מסוגל להגביל את המשתמשים. למשל - למנוע מהם התקנת תוכנות על המחשב, התקנה של סרגלי כלים, וכן הלאה. הבעיה - אני לא כל כך יודע איך מבצעים זאת. אשמח אם אוכל לקבל עזרה (אולי אפילו לינק?). תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Why the hell Windows XP PRO SP2 is so expensive 830 NIS!!! :-X dammit
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את SP1 מהאתר של מיקרוסופט לשם התקנה במחשב שאין לו אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-