עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. פתאום עולה לי המסך הזה אי אפשר להיפטר ממנו משלתט על המחשב עד שמכניסים תסיסמה מה הקטע? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי 2 גיגה זיכרון שזה מראה לי כזיכרון פיזי כללי תחת physical memory? לאחר מכן אני רוא שפנוי 567 מגה ןsystem cache 756mb חסר לי בערך עוד 700 מגה שאני לא מבין לאן זה נעלם? האם זה בעיה בזיכרון בוינדוס או בהבנה שלי מה מוצג ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  3. כשאני לוחץ על התיקון זה לא עושה כלום איך עוד אני יכול לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]

4. Started by bigbosf,

שלום חברים אני מנסה להתקין xp על מחשב workstaion ומקבל את ההודעת שגיאה הבאה : installation failed :e:\i386\asms.error message עשיתי חיפוש בגוגל ושם רוב הפתרונות היו לנסות דיסק אחר - ניסיתי עדיין אותו דבר אפשר לבצע התקנה מכונן usb? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by iyehuda,

איך מחזירים אותו ב ויסטיה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  6. ה TASK BAR קפץ לי לצד ימין של המסך. ואני לא מצליח להחזיר אותו לתחתית המסך. לא בדאבל קליק ולא לחיצה וגרירה. מישהו יודע איך להחזיר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם ושבת שלום ברשותי WINDOWS 7 ואני רוצה לגרום לדפדפן FIREFOX לעבוד קבוע ב REALTIME האם יש תוכנה שיכולה לגרום לזה לקרות באפן קבוע ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי מדפסת משולבת דגם J4580 OFFICEJET של HP, המדפסת הותקנה כראוי בעת התקנת הוינדוס אך למרות שהדרייבר מותקן כראוי ובמנהל ההתקנים וגם בDevices And Printers הכל נראה תקין המדפסת לא מקבלת שום פקודה להדפסה ולא משנה מה אני עושה.. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר שקיבלתי עם המדפסת(דרייבר של VISTA) וניסיתי להסיר אותו כמה וכמה פעמים ועדיין לא עובד. מה שקורה זה שאני בעצם שולח דף להדפסה והמדפסת בכלל לא מקבלת פקודה.. כאילו לא קרה כלום. לעומת זאת הסורק של המדפסת כן עובד תקין לחלוטין עם הדרייבר שהתקין WIN7... חייב את עזרתכם זה משהו מאוד מוזר ולא מובן וגם לא מצאתי על זה כלום בגוגל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by imperious,

אוקיי אז ככה אני קניתי מחשב חדש חזק והתקנתי windows vista sp2 -32bit הפעלתי את הaero והכל אבל הtab נשאר לי כמו שהיה בXP משהו דומה ולא עם מעבר החלונות הגדולים, מה עושים במצב כזה? תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by ORBIT,

בתוכנת דואר ובתוכנת מסרים הקישורים לא נפתחים כאשר מקליקים עליהם, יש צורך להעתיק ידנית את כתובת הקישור. בעבר היתה לי בעיה שכזו (עם הדפדפן) ולא זוכר את הפתרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by royy14,

לאחר קריסה של המחשב וקבלת מסכים כחולים בלי סוף החלטתי לעשות repair לוינדוס, הגעתי לנקודה שבא אני עושה את ה repair, הוא סיים להעתיק קבצים ועשה ריסט למחשב, לאחר מכן הגיעה ההתקנה עצמה של הוינדוס, המחשב ממשיך בהתקנה של הוינדוס עד לסוף וקורס בסוף\עושה ריסטרט. ניסיתי פעם נוספת זה קורה עוד פעם :\ סרטון למקרה

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by ShayKing,

התקנתי ווינדוס אנטרפרייס ושמה שיחקתי בכל מיני שטויות וכנראה נגעתי בתוכנה הזאת ונעלתי מחיצה עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא שמתי ואני לא זוכר ,ולא הכנתי שום דבר לדיסק או קי שלי ,יש אפשרות לפרוץ את אינקריפשן או שאני צריך להתחיל לבכות :s05:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה. כמו כן, הבנתי שיש פקודה שמאריכה ב-30 יום את הרשיון של התוכנה. רציתי לדעת מהי... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by Old Cat,

מערכת איכסטה (AKA VISTA) על מחשב נייד דל. 1. סל מיחזור נעלם. נסיבות היעלומת לא ברורות, המשתמשת לא זוכרת מה עשתה אם בכלל אבל פתאום שמה לב שאיננו על שולחן העבודה. ב XP אפשרויות שולחן העבודה והתאמה אפשר להגדיר הצגתו. בויסטה, הכיצד מחזירים? 2. הגדרות אפשרות תיקייה בסייר במערכת XP איפשרו הצגת קבצים מוסתרים, קבצי מערכת וכו' וכו' כולל הגעה לקבצים זמניים של המשתמש ועוד. בויסטה, הכיצד מגדירין ? 3. לשחזור מערכת ניתן ב XP לקבוע נפח דיסק מוקצה ולשלוט על הביזבוז. היכן וכיצד בויסטה?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by EladNAM,

המקלדת שלי נפלה על הרצפה ושהרמתי אותה ראיתי שנעלמו לי כל האייקונים משולחן העבודה. כשאני מנסה ללחוץ ולגרור (לפתוח תיבת בחירה או איך שלא קוראים לזה) הסמן של העכבר הופך לסימן של אין כניסה במקום. יכול להיות שמשהו שנלחץ כשהמקלדת נפלה גרם לזה? עריכה: עכשיו אני שם לב כשאני מגדיל חלון כלשהו ב-Maximize הוא נמתח גם על ה-Task Bar...

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by Baridy,

2GB RAM NVIDIA 8500 AMD Phenom לא זוכר איזה יעבוד? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  17. מצורפת תמונה.. אני לא יודע איך זה נהיה אי אפשר ללחוץ על זה לא דאבל קליל ולא לחצן ימיני. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by idang,

מישהו יודע במקרה כיצד מתקנים סרביסים ב-Win XP ??? כשרציתי להפעיל סרביס מסויים כי הוא היה במצב של STOP אז קיבלתי שגיאה : Could not start the Computer Browser service on Local Computer Error 1068: The dependency service or group failed to start

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הסרגל למטה (איפה שכפתור של הסטרט והשעון וכו) ניתקע לי ושאני מעביר עליו את העכבר זה מראה לי בעכבר את השעון חול וזה תוקע לי את כל המחשב..(אני כרגע על Safe Mode) מה לעשות? מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה אבל לא ידעתי איפה לפתוח דיון

20. התקנתי אתמול Windows XP על המחשב החדש שקיבלתי, הכל טוב ויפה. התקנתי דרייברים של הלוח אם+ הכרטיס מסך. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, מערכת ההפעלה לא עלתה והיה רשום לי במקום- ntldr is missing הוצאתי את הכבל של האינטרנט ועשיתי ריסטרט למחשב , ומערכת ההפעלה עבדה. עכשיו כל פעם שאני מדליק או עושה ריסטרט למחשב, אני צריך להוציא את הכבל אינטרנט(כדי שלא יהיה מחובר למחשב בזמן ההפעלה, ורק אחרי שמערכת ההפעלה עולה לחבר אותו). ניסיתי להתקין מחדש XP, והבעיה לא נפתרה . אשמח לקבל עזרה/סיוע במתן הבעיה תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי ברשותי WIN XP SP3 ויש בעיה קטנה ומציקה נניח ויש לי תיקיה על הדסקטופ ורוצה להעתיקה או לגזור אותה לכונן אחר אז עושה זאת בדרך הסטנדרטית שהיא : עכבר ימני -- העתק -- והדבק לכונן הרצוי אבל מה? לא מעט פעמים יוצא שהוינדוס מנסה להעתיק לי את כל הכונן C ! במקום התיקייה הספציפית. וזה לא מקרה חד פעמי, ולא טעות בהעתקה זה ממש קורה. איך להתגבר על זה? תודה

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  22. הבנתי שיש דרך מסוימת וזה לא פשוט כמו לפרמט.. השאלה היא איך אני עושה את זה? אני רוצה XP 64BIT ויש לי כרגע XP 32BIT

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by razaviv005,

שלום, יש לי מחשב חזק ביותר וחדש ולא ממש משנה המפרט, יש לי windows 7 64 bit וזה מריץ אותו חלק ואיזה 6 EXTRACTS ביחד טס בלי בעייה 6 ג'יגה ראם בקיצור מחשב חזק מאוד. שאני מנסה להתקין את הדרייבר המקורי של הכרטיס מסך של NVIDIA ל GEFORCE 9800 GT הוא לא עובד, יש שם אופציות רק ל xp ו ויסטה אין שם לווינדוס 7. ניסיתי להתקין את המשחק NBA 2009 רק בשביל לבדוק אם זה עובד בכלל זה עושה בעיות, ההתקנה היא לא כמו התקנה רגילה של המשחק שהתקנתי פעם בויסטה במחשב הישן, אלא מעיין חילוץ מוזר כזה שנתקע אחרי כמה דקות והברירה היחידה הנותרת היא לסגור אותו דרך ה TASK MANAGER. רציתי לשאול אם בווינדוס הזה כדאי להשאר בכלל, אם הוא יהיה טוב לסרטים משחקים וכדומה. אני כבר די התרגלתי אליו הוא ממש נוח, אני מתכנת…

24. ניסיתי הכל,הגדרה של BOOT בBIOS,מישהו מכיר את הבעיה? צרפתי את הקובץ* תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. היי.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, מה קורה אם אני מתקינה עכשיו ווינדאוס 7? (הבנתי שיש גירסא שהיא חוקית ואפשר להוריד אותה מהאתר של מקרוסופוט אבל היא מוגבלת בזמן..) אם כן, איך הופכים אותה ל - "לא מוגבלת"? ואם אי אפשר מה קורה כשפג-תוקפה? איך מתקינים את זה על מחשב חדש לגמרה בלי ווינדאוס?.. ועוד שאלה, יש לי דיסק של ווינדאוס ויסטה שכבר התקנתי על מחשב אחד בבית, האם יש לי חסימה או משו כ\ה להתקין אותו על מחשב חדש? ואם לא, האם זאת פעולה פשוטה או שעדיף שאני אקח טכנאי לזה?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים