Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברים ? עשיתי 2 מחיצות במחשב אחד ראשי שהויסטה עליו והשני התקנתי עליו XP , עכשיו חשבתי שזה יציג לי כשמדליקים את המחשב את התפריט בחירה בין הווינדוסים כמו שהיה פעם וזה לא מציג זה פשוט מעלה את ה XP ... יש למישהו מושג איך אני עושה תפריט בחירה כזה או איך אני בוחר מה יעלה ? או פשוט איך אני מעיף את ה XP הזה ומשאיר רק את הויסטה ? תודה רבה לכם ! מקווה שתעזרו
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה של ה64 ביט לאחר פרמוט ולאחר כמה דקות של שימוש במחשב, הוא נתקע בכל פעם מחדש גרסת ה-32 ביט לא נתקעת מה יכולה להיות הבעייה? תודה ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה הזו מציקה ביותר , אני מכניס את המחשב ל SLEEP והוא מתעורר לי באמצע הלילה לבד. ניסיתי לחפש כבר המון פתרונות בגוגל ואף אחד לא עובד... כאשר אני מריץ powercfg -lastwake הוא אומר לי שהשירות של mcupdate.exe העיר אותו אבל גם אם אני מבטל את הטסק הזה המחשב עדיין מתעורר... מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פתרון? מדובר על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי . אז ככה , לאחר שאני מדליק את המחשב , ונכנס עם הסיסמא , פשוט רואים מסך שחור עם הלחצן של העכבר .. בכדי להיכנס לאנשהו אני צריך ללכת למנהל משימות ולעשות תוכנית חדשה ... כל עזרה תתקבל בברכה , תודה : )
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל מה BOOT את Win XP WinPE super plus 2004 V6 בתפריט שהוצג לי בחרתי כמה מהאפשרויות הראשונות (שאמורות להפעיל את הסביבת עבודה) קיבלתי את ההודעה: (כל מקש מבצע restart) ניסיתי גם להפעיל את Magic Parted מה שקרה זה שזה נתקע על פס צהוב שהגיע פחות או יותר ל 50% (מעליו היו רשום משו עם decompressing files) מדובר בפנטיום 3, לפני שאני מפרמט אותו אני חייב להעביר כמה קבצים מ C ל D
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לפני כמה ימים קפצו לי הפקקים של החשמל ונפל החשמל כשהדלקתי את המחשב והתחברתי ליוזר שלי (WIN7) פתאום שמתי לב שבמקום Welcome כתוב לי Preparing you desktop, כשזה הגיע לשולחן עבודה ראיתי שהמון מהאיקונים שהיו לי חסרים, ולמטה קפצה לי הודעה על Temporary User כמו כן, כל הקבצים: שירים, סרטים ומסמכים נעלמו מה שמצחיק זה ששום דבר לא נמחק כי אין שינוי בשטח התפוס בהארדיסק, אבל זה פשוט לא שם חיפשתי בגוגל על הבעיה והגעתי לכמה מדריכים ולא כל כך הצלחתי מישהו המליץ לי על תוכנה שנקראת "Power Data Recovery", הורדתי והרצתי חיפוש וזה מצא לי הכל אבל התוכנה בלי רשיון ויש הגבלת של 604kb לקובץ כשהורדתי גרסא אחרת של התוכנה שלא דורשת רשיון זה פשוט לא מוצא אני רוצה לציין שגם בחיפ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן התחילו לי כל הבעיות האלה וזה בטח נגרם לי מווירוסים... אז כל מיני דברים לא עובדים עכשיו כמו שצריך.... אז הורדתי AVG וזה מצא לי 6 ווירוסים סוסים טרויינים הצלחתי למחוק אותם אבל עדין יש את אותם הבעיות... אז כשאני לוחץ קליק ימני ואז בוחר בNEW אז זה לא מראה לי את הסמלים... תמונה: http://img141.imageshack.us/my.php?image=21919842.png כשאני נכנס לתיקייה אז פתאום זה יוצא לי ממנה ומראה לי את ההודעה הזאתי תמונה: http://img150.imageshack.us/my.php?image=93853360.png וגם לרוב זה יוצא לי מכל התיקיות ומראה לי רק את התמונה של שולחן העבודה בלי סמלים עליו או שורת ההתחל למספר שניות ואז כשזה חוזר לעצמו זה לפעמים מראה לי את ההודעה הקודמת... תמונה: http://img141.imageshack…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי win7 והתקנתי אותו על כונן flash 40 gb של אינטל. משום מה הוא כול הזמן מתמלא לי וניגמר בו המקום. בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה מותקן עליו זה הוינדוס וכול הדרייברים הראשונים שהוא צריך.כול זה תופס בערך 15 GB. השאלה שלי היא איך אני גורם למחשב להפסיק לשמור הכול בכונן הראשי. למשל...איך מעבירים את התיקיה AppData מהתיקיה של היוזר בכונן הראשי לכונן השני ושימשיך לעדכן שם את כל הקבצים כי זה תופס הרבה במקום. כנ"ל את התיקיה programdata... בקיצור איך גורמים לזה שכול שהכול חוץ מהוינדוס ישמר בכונן D ולא ב C תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בפניום 3 בעל win xp SP2 החלטתי לעשות upgrade לווינדוס שמתי את הדיסק ובמקום להתקין "התקנה חדשה וטרייה" בחרתי באפשרות של "שדרוג" כך שהקבצים הקיימים כל המסמכים לא ימחקו. בסופו של דבר אחרי הריסט החד פעמי שבו מופעל המסך הכחול ב DOS התקבלה ההודעה הבאה: האפשרות היחידה שקיימת מרגע זה היא F3 ליציאה ואז זה חוזר חלילה.. (עושה ריסט ובסופו של דבר מגיעה לאותה הודעה) ד"א אם אני בא להיכנס לווינדוס או אפילו להפעיל אותו במצב Safe mode המחשב מאתחל את עצמו (לכן אני חייב להיכנס להתקנה) אני מעוניין לפרמט את המחשב אך לפני זה להעביר קבצים חשובים מ C ל D איך אפשר לעשות את זה בלי ווינדוס?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לא חילקתי את הדיסק קשיח , יש לי 40 ופתחתי רק כונן C עם 20 ג'יגה.. איך אני מוסיף עוד 20 ג'יגה לכונן? מבלי לפתוח כונן D
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היה לי win xp sp2 והכל עבד אבל החלפתי לsp3 ואז הוא מבקש ממני להתקין את החומרה כשאני מחבר disc on key או mp3. יש לי עוד מחשב ושם יש sp2 וזה עובד שם חיפשתי בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי פיתרון |:
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה בווינדוס 7 כל פעם שהייתי נכנס למצב שינה הוא היה כאילו מכבה את המחשב, מאווררים הארדיסקים הכל, וכאשר אני מזיז את העכבר הוא מתעורר במצב האחרון שהשארתי אותו משום מה עכשיו שאני מנסה להיכנס למצב שינה הוא עושה לי סוג של "lock" וכלום לא נכבה.. שיחקתי בהגדרות של המצבי שינה, שמתי את הכל על default, סגרתי את כל היישומים ששיכים למשתמש שלי ממנהל המשימות (שאם יהיה מצב שאיזה תוכנה מפריעה לו להירדם) ואין כלום לא משנה.. יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה.? תודה לכולם וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעלה את הוינדוס,הוא מבקש שם משתמש וסיסמא,אני מקליד הוא מראה שהכל תקין ומיד לאחר שניה הוא רושם מתנתק וחוזר לאותו מסך התחברות ככה גם ממנהל וגם מאורח ומהמשתמש הרגיל! לא מצליח גם במצב בטוח התקנתי וינדוס על הכונן השני שניהם תחת אותו סריאל מקורי שיש לי! מקורי!! בכל מקרה זה קרה לאחר ששניתי קובץ מסויים,אך עם הווינדוס השני שיחזרתי אותו במדוייק! מה אפשר לעשות? כי כרגע בווינדוס החדש שהתקנתי על הכונן השני,זה לא נותן להתקןי את הכרטיס מסך! אחרת הייתי עוזב את זה ככה לפרמט הכל מחדש ולהתקין? או שישנה אפשרות לסדר? לדעתי הפתרון הוא להגדיר שהוא לא יבקש אימות בכניסה לווינדוס אפשרות בלוח בקשה בתוך משתמשים,אך אני לא יכול להיכנס לווינדוס כדי לשנות זאת, יש אפשרות לשנות זאת דרך קובץ מ…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי רשת איטרנט אלחוטית בבית וכשאני מנסה להתחבר דרך אחד המחשבים שמותקן עליו windows 7 אני מתבקש להכניס user credentials. אין לי מושג מזה אומר אבל בגלל זה אני לא מצליח להתחבר לרשת ואני תקוע בלי איטרנט. יש למישהו מושג מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה.. בד"כ ולפי כל ההדרכות , נכנסים ללוח בקרה -> הספה או הסרה -> הוספת רכיבי WINDOWS ושם מתקינים את ה IIS. לי אין את ה IIS ברשימה ואני לא יודע למה. יש לי SP2.. ו WINDOWS XP.. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה..
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום , היום התאריך 8.1 . אני רוצה לשחזר את המערכת לתאריך 6.1. אך שאני נכנס לשיחזורי המערכת, אין באפשרותי לשחזר את המערכת ל-6. מכיוון שכבר 2010, ולא שיחזרתי ב8 ימים הקרובים , אני לא יכול ללחוץ על התאריכים 6.1, וכו'. לעומת זאת, ניסיתי לנסות ולדפדף לחודש הקודם (31.12.09) וגם כן לא הצלחתי. מה עושים במצב שכזה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי וירוס במחשב ולאחר שניסתי לתקן את המחשב בדרכים עקיפות מבלי לפרמט (כמו לשחק ברג'יסטרי וכדומה) הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט וכאן יש לי בעיה. כשאני מאתחל את המחשב דרך הדיסק של הווינדוס הוא לא נותן לי לעבור לשלב של הפירמוט וההתקנה והוא רושם לי registry error יש לי כמה שאלות האם מותר להעביר את ההארד דרייב למחשב אחר ולפרמט את כונן C דרך המחשב הזה? זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין לאחר מכן עליו windows דרך המחשב המקורי? האם ניתן לפרמט את כונן C מבלי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת נעלם לי ניקוי הדיסק ואני לא יכול פשוט לנקות את כל נקודות השחזור שתופסות חלק גדול כמו שאתם יודעים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה ... שמתי להורדה טריילר של משחק (מאתר בטוח שאין מצב שיש בו וירוסים gametrailers) וכשזה הגיע ל - 100 והיה את החלון הזה שזה מעביר את זה למחשב הופיע לי מסך כחול מוזר ... זאת הפעם הראשונה שזה קורה ... הנה תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg המשפט שם בסוף Beginning dump of physical memory מפחיד אותי ... מה זה אומר המסך הכחול הזה ?! תעזרו לי בקשההה !!! עריכה: לא מזמן החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק וסידירום ... תראו את המפרט של המחשב שלי מתחת לשם המשתמש שלי (מפרט מחשב) תודה מראש, משה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד הרבה בתחנות אינטרנטיות ויש לי בעיה במערבל סטריאו. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור ערבול של המיקרופון עם המוסיקה ביחד, זה מוסיקה או לדבר, אין מצב כזה ביחד. בעיקרון אני צריך לשחרר את הסטריאו מיקס שיהיה לי אפשרות לערוך אותו. תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי 30 יום בXP SP3, עברה תקופת הנסיון ואני אמור להפעיל את הווינדוס. הבעיה היא שזה לא עובד, אי אפשר להפעיל אותו דרך איך שהם מבקשים. יש דרך להתקין את הווינדוס מחדש או להתקין ויסטה או לעשות כל דבר כדי שהקבצים יישמרו ולא יהרסו? כי כרגע זה לא נותן לי להכנס למחשב =\
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייח ישן AMD Athlon 64 3200 Windows XP 32BIT 1024MB זיכרון פירמטתי אותו, התקנתי את הדרייברים וכעת שמפעילים שירים ב windows media player או ב winamp אז לא שומעים אותם ברור אני חושב שזה בגלל שיש כל מיני תוכנות שהתקנתי ותהליכים שמופעלים עם העלייה של ה windows ומורידים את הזיכרון הפנוי איך ניתן לדעת מה נחוץ ומה לא?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תמונה שווה 1000 מילים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי SP3 בגלל שצריך את זה לGTA IV ולקראת סוף ההתקנה הייתה שגיאה: איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-