עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ido567,

מה קורה? משום מה קופצות לי הרבה שגיאות זיכרון שפשוט הורסות לי את המחשב: פעם בכמה זמן המחשב עושה קול ארוך של שגיאה, המסך נמרך בצבע אפור ואז הוא מתרסט הרבה פעמים קופצת השגיאה הזאת : http://imageshack.us/photo/my-images/851/56471000.png/ באינטרנט כשאני באתרים שצורכים Flash אז תמיד התוסף נופל ותוקע את האינטרנט והבעיה הכי גרועה כל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה במחשב - כולל המחשב שלי כתוב לי "ממשחק מסוג זה לא נתמך"!! ובנוסף אין שמע במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מחשב עם מע' הפעלה XP. בוקר אחד כשפתחתי את המחשב אירע הדבר המוזר הבא: כאשר אני ממזער חלון כלשהו שפתוח (ולא משנה עם זה חלון של פיירפוקס, אקספלורר, או סתם תיקייה של קבצים) - החלונות הממוזערים אינם מופיעים לי ב- Taskbar כמו שזה אמור להיות בד"כ, אלא פשוט נעלמות. החלונות הממוזערים אינם נעלמים כי אני יכול להיכנס אליהם אם אני עושה Alt+Tab, אבל אני פשוט לא רואה אותם ב-Taskbar וזה סופר-לא-נוח. עשיתי Restart מספר פעמים, ניסיתי לשחק עם ה- Properties של ה Taskbar, ללא הועיל. פרט מעניין - אם אני נכנס ל-User אחר על המחשב (יש לי 2 יוזרים, שלי ושל אורחים) התקלה לא מתרחשת. אשמח לכל מי שיכול לעזור... שבת שלום. חוזליטו.

3. Started by shedox,

כל פעם שאני מחבר DOK או הארדיסק חיצוני למחשב, התיקיות שבתוכו מופיעות כקבצי exe (תמונה מצורפת) .. אם אני לוחץ על התיקיות האלה, אז נפתח תהליך בשם הקובץ והוא כל פעם נפתח ונסגר וחוזר ככה בלולאה אינסופית ..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by groovy,

כל פעם שאני לוחץ על תקיה מסוימת זה פותח לי את חלון החיפוש של וינדוס לאותה תקיה ניסיתי לשחק עם ההגדרות תקיה ולא הצלחתי לפתור את הבעיה הודה לכם אם תתנו לי פתרון לבעיה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  5. זה קורה לי כל כמה ימים והיום זה כבר קרה לי שלושה פעמים בערך, שימו לב : לא מדובר בדף אינטרנט שניתקל בבעיה ועליו להיסגר, זה קורה לי גם שאין שום דף אינטרנט פתוח, זה מעלה את ההודעה על השגיאה ואחרי שאני לוחץ סגור זה דופק לי את הקו הכחול למטה ( שורת המשימות ) וזה סוגר את האייקון של המודם וכשהיה לי חבילת אבטחת אינטרנט מסוימת אז זה היה מעיף לי את האייקון שלה ואולי זה היה משאיר אותי ללא אנטי וירוס וללא פיירוול. חשוב לציין שגם כרגע ( תמיד ) זהו מחשב מוגן עם אנטי וירוס, פיירוול וכו... פרטים על המחשב : ווינדוס אקס פי פרו sp2, זיכרון 512MB, Pentium® 4 CPU 3.00GHz כמו כן העלתי צילום מעורב של הבעיה הנ"ל תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. התקנה חדשה של win2k, ולוקח לו לעלות יותר מדי זמן, הוא ממש לא עושה כלום 30 שניות ואז ממשיך, אם מישהו יודע מה לעשות שיגיד.. חבל שאין msconfig ב win2k, אולי שם אפשר היה לעשות משהו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  8. טוב אז ככה שאני לוחץ על להתקין איזה תוכנה משחק זה רושם לי תשגיאה הזו שאני רוצה להיכנס לאיזה משחק תוכנה שכבר מותקן גם זה עושה לי את זה איך אני מסדר ? תודה .

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by SHAY951,

חזרתי עם אותה בעיה ממזמן..שחשבתי שנפתרה אבל לא...(השתמשתי ב FIREFOX בו היא לא הייתה קיימת, אבל הוא עושה מלא בעיות אחרות אז החלטתי לחזור ל MAXTON ו IE והבעיה לא נעלמה מעצמה...מן הסתם...) לבעיה: במקום האתר Google נפתח האתר Googl (הכתובת בוודאות היא google ולא googl) . ה"אתר המזויף" הזה שולח אותי לכל מיני אתרים בעלי תכנים לא רצויים, מונע חיפוש כללי בעברית, ובחיפוש באנגלית פותח דף נפרד, ובו רשימה של אתרי קזינו וחרטות כאלה במקום מה שחיפשתי (כל זה תחת המראה הרגיל של גוגל). אני מבין שזה סוג של ספייוור, ניסיתי את התכנות שיש לי(adware ו- spybot מעודכנות) ושום דבר לא עולה על איזושהי בעיה. הנה לוג של HijackThis , אולי משהו מופיע שם ואפשר איכשהו להוריד את זה משם: Logfile of HijackT…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  10. פעם זה לא היה ככה. פתאום זה התחיל וזה ממש מעצבן. כאשר אני לוחץ רק על כונן C (למרות שזה הכונן היחיד שלי) הוא נפתח בחלון חדש במקום באותו החלון פשוט , כיצד ניתן לפתור את הבעיה המציקה הזאת?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  11. שלום חברים. בפשטות, אני מנסה לפרמט כונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA במחשב נייד ועליו אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה WINDOWS XP. אני משתמש ב WINDOWS XP BOOTABLE CD מקורי, ע"מ להגיע למסך ההתקנה, למחוק את ה PARTITION, ועל אותו PARTITION להתקין את ה WINDOWS XP שבידי. אלא שכשאני מגיע למסך בו אני אמור ללחוץ כפתור על כפתור האות "D" בלוח המקשים, כפתור שבעצם ימחק PARTITION מסוים לגמריי, אינני יכול מכיוון שהכונן לא מזוהה פשוט, כאילו שאין בידי HARD DISK והוא לא מזוהה ע"י תוכנת ההתקנה.. כלומר אני מחזיק ב WINDOWS VISTA בלבד, מנסה באמצעות דיסק של אקספי מקורי להסירו בדרך הרגילה, אבל הכונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה אינה מזוהה בשום צורה. במסך ההתקנה של וינדווס, ניסיתי ללחוץ D…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by הגיימר,

יש לי WIN 7 ובזמן האחרון יש לי בעיה שהסמלים חלקם הופכים להיות הפוכים (מראה ) יש למישהו יד בנושא ? פתרון וזה בוינדוס 7 עברית מקורית ( לא בערכת שפה )

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by jfkk,

שלום רב אני נכנס למצב ההמתנה -אני מנסה לחזור למצב הרגיל אנני מצליח לחזור שום מנורה לא זלוקה במקלדת רק על -ידי הפעלה מחדש אם כך זה מתבצע כאילו ביצעתי כיבוי מוחלט ולא מצב המתנה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. המחשב נכבה בהפסקת חשמל .... , ועכשיו כל פעם שאני פותח דפדפן לא משנה איזה ... לוקח לו כמה שניות להיטען ... ? מה לעשות לפני שבוע וחצי כתבתי את הדיון עזרה הזה ואמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין את כל מה שהתקנתי מקודם לבדוק מה גרם לזה .. , ותנחשו מה ? זה ה tool bar שבא אם האייסקיו 5 .. תראו תמחקו אותו לגמרי .. מהוספה והסרה .... ותראו ההאקספלור יעלה לכם בשניה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by OFIR N.O.S,

שלום.. יש לי בעיה במחשב ..פירמטתי את המחשב ואחרי הפירמוט הוא מתקין קבצים בשביל לעלות לווינדוס (win xp) אחרי שהוא מסיים להתקין מופיע לי מסך כחול ..עשיתי ריסט ונכנסתי לHD ..הוא מתחיל להתקין ואז שוב פעם באמצע הוא עושה לי מסך כחול .. ניסיתי את זה על מחשב אחר עם אותו HD ודיסק התקנה וזה עבד .. במסך הכחול כתוב : A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damge to your computer IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואז כתוב שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה לעשות ריסט,אם המסך מופיע שוב פעם לעקוב אחרי הפעולות הבאות : לבדוק אם החומרה החדשה מותקנת כראוי או ה software, אם זאת התקנה חדשה לשאול את ה hardware softwre manufacturer for any windows updates you might ne…

16. שלום. כשאני מפעיל את המחשב אז נכון עולה המסך של"טוען הגדרות אישיות"?אז אצלי המסך הזה נשאר ככה איזה חמש שניות ורק אח"כ כתוב לי"ברוך הבא" אבל זה גם לוקח לו איזה עשר שניות עד שהו נכנס למערכת עצמה(ז"א שזה שאר באותו מסך 10 שניות). ז"א שהמחשב עובד קצת לאט... מה עושים? תודה.

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  17. היי. כבר יש לי בערך שבועיים בעיה. רק עכשיו תפסתי את עצמי כמו אידיוט לכתוב פה הודעה עם בקשה לעזרה. אני מדליק את המחשב, הכל סבבה. משתמש כמה שעות, פתאום, כשאני עושה איזה פעולה שטיפה אולי מכבידה (פותח פוטושופ אייטיונס דפדפן מדיה פלייר ופלאשגט והכל איטי ואז אני סוגר נניח אייטיונס פתאום כל התוכניות "דפדפן AVANT BROWESR היה חייב להיסגר, WINDOWS ינסה למצוא לך פתרון" - משהו כזה ואז מופיעה השגיאה שאני מראה בתמונה בהמשך), נכבות תוכנית או שתיים ואז מופיעה הודעה: ההודעה נסגרת, המחשב ממשיך לפעול רגיל חוץ מדבר אחד מעצבן - אין סרגל שפה, ואי אפשר להחליף שפה. לא בעזרת ALT+SHIFT ושאר הטריקים. ניסיתי גם להיכנס להגדרות שפה בלוח בקרה ולהחזיר אך זה לא עובד - בכל אפשרות שניסיתי ובדקתי בגוגל …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bionics,

או. קי, אם כבר היתה תשובה בעבר לבעיה הזו אשמח לקבל את הקישור... מותקן אצלי XP ולפני שבוע כשהדלקתי את המחשב הופיעה על המסך השחור הודעה שאחד הקבצים החיוניים לווינדוס נעלם או נהרס (משהו כמוC:/windows/config32/windows bla bla..., אני לא זוכר בדיוק). אני לא רוצה כל כך לתקן אלא לנצל את ההזדמנות ולפרמט את הכונן. הבעיה היא שיש לי דברים חשובים על אותו כונן אז אני רוצה לדעת איך לתקן זמנית את הבעיה כדי שאוכל לגבות את הכונן או לדעת איך להעתיק דרך הדוס (אני יודע איך "לגלות" את כונן C: בדוס גם בNTFS) תיקיות שלמות כמו MY DOCUMENTS לכונן אחר (נייד) ולא קובץ קובץ עם פעולת COPY. מישהו??? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by ward,

יש לי בעיה מאד מאד מוזרה כל הזמן יוצא לי בעיה ( שלח\אל תשלח) לתוכנה ששמה WMI איך אני נפטר מזה !!! צריך תמונה מצורפת ??.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by Rin,

שלום לכולם, אוקי אני יספר סיפורון קצר שמספר את הבעיה שלי בזמן שאני מחובר , כל איזה 10 דקות ממוצע בערך, אז האינטרנט מפסיק לתפקד למשך 10 שניות ואז חוזר חזרה, ה אייקון של החיבור מראה שזה מחובר, זה נשמע בעיה שלא מפריעה כל כך אבל כשמשחקים משחקי רשת זה מאוד בעייתי, זה התחיל לפני ימים אחדים, התקשרתי לספק שלי נטוויזן , הם איפסו לי את ההגדרות של החיבור כו כו ולא עזר כלום, הבעיה נמשכה, עשיתי סריקה לוירוסים, השמתמשתי בתוכנות נגד ריגול וכו (אד -אוור) לא עזר. הגעתי למסקנה שאני יעשה פורמט, אבל רציתי ווינדוס 64 החדש כי יש לי מעבד AMD 64 3000 וכונן קשיח WD SATA 120GB הורדתי ווינדוס 64 ביט, צרבתי, אבל הבעיה היא שאין לי דרייברים לכרטיס רשת + כונן קשיח סטא, http://www.giga-byte.com/Mother…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by chap123,

לא יודע למה אבל אח שלי הקטן קנה שני משחקים: Lord of the conquest ו - star wars the complete sega עכשיו משהו ממש מוזר קורה יש לי מחשב : E6750 2.66 GHz , 2 GB RAM, Geforce 8800 GTS מה שקורה זה שחוץ מהמשחק הראשון השר הטבעות הזה שום משחק לא עובד - לא הלגו של מלחמת הכוכבים, לא GTA4 שזה עותק מקורי וגם משחקים אחרים שעובדים במחשבים של אנשים אחרים שבדקתי פשוט אני לא מבין המשחקים לא עובדים והווינדואוז תקין לגמרי. כלומר "לא עובדים" הכוונה שה Task manger לא מזהה איזשהם תהליכים של הפעלת המשחקים (שוב! חוץ ממשחק אחד ויחיד שמצליח לעבוד לי...מממ מוזר) השאלה מה עושים....יכול להיות שהראם שלי לא מספיק טוב או שזה בעייה עם וינדואוז 7?

22. הפעלתי את המחשב היום ופתאום 2 הכוננים שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי" ובמנהל התקנים הם בסימני שאלה.. משהו פה מוזר כי גם 2 הכוננים הוירטואלים מהDaemon Tools גם הם נעלמו... נסיתי להסיר אותם ולעשות "סרוק שינויים" זה מוצא אותם שוב ואומר שאירעה שגיאה.. תמונה: תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by makakO,

אני רוצה לשנות את ה FOV במשחק METRO 2033... ואם ישלך WINDOWS 7 אז צריך להיכנס ל : Go to the user.cfg file located at X:\Users\<user name>\AppData\Local\4A Games\Metro 2033 עכשיו, לא מזמן היה לי את "AppData".. אבל עכשיו אני רואה : הוא לא קיים יותר! בנוסף, כאשר אני רוצה ללכת ל TASK MANAGER הוא לא נותן לי.. אומר ש"אין לי גישות" (ולא עשיתי דבר חריג במחשב..) תודה על העזרה עריכה : ישנה עוד בעיה, כאשר אני רוצה לבצע SYSTEM RESTORE ללפני שבוע נניח, הוא נותן לי טווח תאריכים מאוד קצר של כ-יומיים שלושה. כיצד אפשר לסדר את הבעיה ? שכחתי גם לציין כי, ביצעתי בדיקה נגד רוגלות עם AVIRA ועם MALWARE BYTES ולא נמצא דבר. תודה =) עריכה #2 : צירפתי צילום מסך בקשר ל TASK MANAGER :

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by BeNnYBoO,

שלום. הבעיה הזאת התחילה מזמן, יש לי מחשב די חדש וחזק... הרצתי בדיקה ארוכה של MemTest ולא התגלה כלום. המסך הכחול הזה קורה בגלישה באינטרנט, באמצע משחק או אפילו במצב שינה. אןי לי מושג כבר מה לעשות בבקשה עזרו לי אין לי כבר מושג זה משתגעעעע עדכון: הוספתי קובץ DMP... [attachment deleted by admin]

• 45 תגובות
    • 5.9k צפיות
  25. Started by BeNnYBoO,

שלום, יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, בעיקרון מאז שהתקנתי את הWIN7 (עוד משלבי הבטא שלה) הבעיה היא עם חיבור של כמה צגים. בWIN XP הכל עבד מעולה, עם כל דרייבר של NVIDIA, אך לאחר שעברתי לWIN 7 (אני מדבר על הגרסא הסופית) יש לי בעיות רזולוציה גם במחשב וגם בטלוויזיה. דבר ראשון, אם במחשב אני שם רזולוציה נמוכה יותר מ1280X1024, כל רזולוציה אחרת חוץ ממנה עושה לי בעיות (מציגה לי את המסך כרחב עם פסים שחורים מלמטה ומלמעלה, וכו'). בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני עושה EXTEND או CLONE, זה מראה לי אותו כמו בתמונה שצירפתי. החלק האדום בתמונה זה איך ששולחן העבודה נראה על מסך הטלוויזיה. מצאתי פתרון לבעיה, שהוא להתקין את דרייבר 185.85, שאיתו אני יכול איכשהו להגדיל את המסך באפשרויות של ה-NVIDIA Con…

• 2 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.