עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, מותקן אצלי במחשב windows xp sp3. במהלך תהליך כלשהו, אולי עדכון של ה- windows, נוצרה תיקייה שאיני מצליח למחוק. היא אינה כוללת קבצי tmp או old, אלא שתי תיקיות, amd64 ו- i386, ובתוכן כמה קבצים ביניהם msxpsdrv ועוד כמה קבצי dll. שם התיקייה: 1e9222896a2829c94ed0ffdaf67c3e. התיקייה נוצרה על גבי כונן קשיח חיצוני שאינו קשור כלל ל- windows ומשמש רק לגיבויים. כשאני מנסה למחוק את התיקייה אני מקבל הודעת הגנה מפני כתיבה / קבצים נמצאים בשימוש. ניסיתי גם ב- safe mode. אשמח לקבל עזרה לגבי תוכן התיקייה ואיך אוכל למחוק אותה. תודה.

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by UV1,

אני מנסה להתקין גירסה 64ביט של WIN 7 כרגע מותקנת גירסה 32 ביט. משום מה המחשב מסרב לעשות בוט מהצורב DVD ועולה רגיל ... שיניתי כמובן בביוס שהבוט יהיה מה CDROM (אין הגדרה של DVD שם ) וזה לא עובד ..בביוס יש אפשרות גם של בחירה חד פעמית במקור לבוט בחרתי CDROM וזה גם לא עובד ... מה עושים? הלוח של גיגהבייט GAEP43-DS3

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  3. כשמחליפים לוח אם צריך התקנה חדשה של וינדוס אז או שעושים התקנה מחדש או שמפרמטים , ככה אני יודע ... אני שואל האם אפשר בלי התקנה מחדש לגרום לוינדוס הישן לעבוד ? ואם חייבים להתקין , איך גורמים למחשב לחזור להיות בול כמו שהיה (בלי להתקין הכל שוב)? אולי בעזרת הרג'יסטרי ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש לי בעיות עם הקראק של ווינדווס 7 ואני רוצה להתקין גירסא אחרת של ווינדווס 7 שרוב הסיכוים תפתור לי את הבעיה. יש אפשרות לעשות התקנה מחדש לווינדווס מבלי למחוק את כל התוכן שבדיסק הקשיח? אם צריך לדעת אז יש לי רק כונן אחד © ווינדווס 7 x64. תודה מראש לכל העוזרים.

5. שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת

6. Started by elad-k1,

שלום אני לא מצליח להכנס "למנהל המשימות" זה רושם לי -מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך! איך מסדרים את זה?! וגם אני לא מצליח ליראות תיקיות שמתי על "מוסתר" אני רגיל להכנס לכלים ואז אפשריות תקייה אבל אין לי את רשום לי רק מיפוי,ניתוק וסינכרון .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by psyshiko,

מערכת ווינדוס לא עולה. בעת העלייה מודיע כי חסר דרייבר pci.sys ומבקש לבצע repair אך בעת הכנסת דיסק התקנה מקורי לא מצליח לעשות. שום דיסק לא עולה. מי שיודע מה עושים אז בבקשה שיעזור.... יכול להיות שזה בעית חומרה אז איזה בעיה זה יכול להיות אם זה באמת קשור לחומרה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. Started by dj_horse,

שלום אני מנסה להפעיל משחק בויסטה שתומך ככל הניראה רק באקס פי.. הוא מראה לי שגיאה של בעיה בהרצת C4 ENGINE של הכרטיס מסך ורק באקס פי זה עובד. יש אפשרות להוריד תמיכה לויסטה?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by wrecker,

קניתי 1TB ובנתיים עד שאני מסדר את כל המחשב חיברתי אותו במקום הCD-ROM עכשיו לפעמים יוצא שאני צריך פתאום את הסידי, וחשבתי על זה שאם אני עושה SLEEP המחשב במצב המתנה ומכבה גם את הקשיחים ומאווררים וכו'.. ובזמן הזה אני מחליף בין הקשיח לסידי.. ואז מעיר את המחשב. למה? כי זה חוסך לי זמן של כיבוי והדלק וסגירת תוכניות.. (החלפה לוקחת ממש דקה מה"מצב שינה", שינוי כבלים והדלקה) בכל מקרה זה עכשיו שאני חושב על זה יותר בהגיון למען האמת, אני חושב אולי המחשב לא באמת מכובה לגמרי וזה יכול לעשות נזק כל שהוא? נזק חשמלי? נזק לאיבוד נתונים?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  10. שלום ויום טוב! אחרי שבוע שלא הייתי בבית וניתקתי ת'כבל חשמל אני החלטתי להיתחבר לרשת להיתעדכן בעולם החיצון לפתע לאחר שהבר של הווינדוס (XP) נטען אני מקבל הודעת EROR מציקה שפשוט לא מאפשרת לי להעלות את המחשב. אני ניסיתי לשים את הדיסק של ה-XP שלנו כדי לשחק שם עם זה ואוליי לתקן שגיאות מערכת ודרעק שכזה המחשב פשוט מסרב לקרוא את הדיסק במהלך הבוט (יש לציין שהביוס מוגדר באופציה הראשונה שלו קודם לקרוא דיסקים ואחר"כ לעבור לקרוא מההארד דיסק, כך שזה לא נראה לי הבעיה) להלן תמונה של ההודעה שהווינדוס מציג לי לאחר טעינה של המערכת- אם מישהו מכיר את הבעיה/ קרה לו פעם/ יודע איך פותרים את הבעיה אני מאוד אשמח לעזרה מבין התותחים שיש פה! ;D הרבה תודה רבה על כל עזרה באשר תבוא!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Guy950,

ההארד דיסק שלי מתחלק ל2 מחיצות, אחת של 48 ג'יגה ששם מותקנת רק הויסטה וכמה תוכנות פשוטות שלא תופסות הרבה מגה. והשני מה שנותר מההארד דיסק. עכשיו, הויסטה מתנפחת כל הזמן, במחיצה של הויסטה פעם נותר 9 ג'יגה פנוי, פעם נותר 11 ג'יגה פנוי, פעם 7 ג'יגה פנוי. זה משתנה קבוע. לאחרונה הויסטה שלי נהייתה איטית בטירוף, עם חומרה כמו שלי היא לא צריכה להיות איטית לכן אני רוצה להרחיב את כמות הג'יגה במחיצה של הויסטה, אבל השאלה היא איך עושים את זה? איך אני מקטין את המחיצה השניה ומגדיל את המחיצה הראשית?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אפשרי לנטרל את הרענון האוטומטי לתיקיות/המחשב שלי/סל המיחזור בWindows 7 ?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  13. יש לי מחשב נייד של Acer, שקניתי לפני מספר חודשים. המחשב לא הכי מוצלח אבל זה לא העניין. מותקן לי עליו מערכת הפעלה Windows Vista (שהגיעה מותקנת עם המחשב), ופעם הראשונה שהדלקתי את המחשב עשיתי לו Recovery Disc לפי הוראות היצרן. אם אני משאיר את המחשב פועל ללא כל נגיעה בו במשך כחצי שעה, הוא פשוט נתקע, וכל שנותר לי לעשות הוא לכבות אותו ולהדליק, ובכל פעם מחדש הוא עושה ChkDisk. תוכלו בבקשה לתת לי פיתרון? (מבלי שאצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש עליו, אם יש כזה פיתרון כמובן עדיף) תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  14. שלום לכולם , כנראה שבברירת המחדל של ווינדוס 7 מוגר לו לאחר חצי שעה שעה להכנס למצב שינה ( המחשב נכבא , האינטרנט נכבה , כשאני מדליק את המחשב הוא ישר נכנס לווינדוס ) ואחרי 10 דקות שאני לא נוגע במחשב אז המסך מתכבה , מה שאני רוצה לדעת זה איפה לעזעזל ההגדרות של זה?! תודה מראש Windows 7 ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש ל WINDOWS VISTA מוכן להתקנה בלפטופ(ב HD),איך אני מתקין אותו ?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  16. לא שומע אודיו שאני מחבר את ה HDMI מהלפטופ ל LCD ב windows 7,מה אני צריך להגדיר? קניתי עוד כבל כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא בכבל וגם הוא לא עובד.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dan9,

שהיה קליל אמין ופשוט. תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  18. האייקונים השתנו של הדיסק קשיח למשל,האייקון עצמו של הדיסק קשיח לא מופיע,מופיע גם בקיצורי דרך ‏בסימן הזה של החץ בקיצור דרך מופיע אותו דבר קרה למישהו?מה עושים? blank icon

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  19. Started by Kolshamen,

מישהו מכיר משהו טוב לא AVG AND MCFE

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by n_aviv1,

האם הוא יצא כבר? או שיצאה רק גירסת בטא/ גרסה ניסיונית לזמן מוגבל? אם הוא עוד לא יצא יש כבר תאריך יציאה? אם כן מתי בערך הוא יוצא?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by solidus,

כשאני מוריד נגיד תרגומים לסדרות, הכל בג'יבריש, ואני צריך ללכת לאיזה אתר מסריח שמתרגם את הג'יבריש לעברית ולהעתיק את זה וקצת נמאס לי לעשות את זה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?

22. Started by dj shay 30010,

היה לי תתצוגה המקדימה ו ויסטה כמו בתמונה ופתאום נעלם מישהו יודע איך מחזירים את זה

23. Started by -Tal-,

היי, אני חושב על להתקין ווינדוס 7 במחשב הראשי ובמחשבים האחרים יש XP. שמעתי איפשהו שבשביל רשת, חייב ששני המחשבים יהיו עם ווינדוס 7. האם זה נכון? או שאפשר שהמחשב הראשי יהיה 7 והמחשבים האחרים יהיו XP? תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 ultimate 64bit , יש לי בעיה כזאתי : בווינדוס XP לדוגמא כשהייתי משחק במשחק כלשהו ובו זמנית אני בוונטרילו הייתי לוחץ על מקש הדיבור ומדבר חופשי בוונטרילו , בווינדוס 7 אם אני נמצא בתוכנה והוונטרילו ממוזער ( או בקיצור לא בראשית המסך ) אז המקש לא נלחץ ואני לא יכול לדבר כשאני לא נמצא בוונטרילו . מישהו יודע אולי איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים