Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
היי האם זו גירסה RTM? 7600.16384.090710-1945_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם צצה לי בעיה בהתקנת תוכנה מסויימת אני מנסה להתקין את האנטיוירוס AVG אבל שאני מקליק על הקובץ צצה לי השגיאה הבאה http://www.pictor.co.il/sty/101345/2246433.jpg מישהוא יכול להגיד לי אם זה נורמאלי או שזה פאק בווינדוס שלי? ???(יותר הגיוני שזה פאק אצלי כי אחרים מצליחים להתקין) ואיך אני מסדר את זה אני צריך לציין שבידיוק עכשיו פירמטתי את המחשב תודה לכל העוזרים :-*
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אוקי אז ככה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור היפה הזה שנקרא START ולוחץ SHUTDOWN מופיע לי כרגיל המסך של SHUTDOWN שואל אותי איזה SHUTDOWN ברצוני לבצע SHUTDOWN, RESTART, LOGOFF כאשר אני בוחר SHUTDOWN או RESTART אז לא משנה מה אני בוחר הוא עושה RESTART כלומר אני לא יכול לעשות SHUTDOWN רגיל לפעמים הוא בכלל נתקע ! וכשהוא חוזר מהריסטרט הלא רצוי אז הוא גם רושם שהייתה בעיה מישהו יודע איך לתקן פליזזזזזזזזז תעזרו לי !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. יש לי תהליך בשם "PavPrPrv.exe" שלא מוכן להיסגר, שאני מנסה לכבות אותו הוא רושם לי The Operation could not be completed A device attached to the system is not functioning הוא לא נראה לי תהליך יעיל במיוחד... איך אפשר לסגור, להשמיד ולהיפטר ממנו? הערה: חיפשתי את השם של הקובץ, והוא בתוך התיקיה של הפנדה שלי, זה אמור להיות ככה? הוא חיוני? מה הוא בכלל עושה שם שהוא כל כך מתנגד להתחפף? 2. הNorton Anti Virus 2004 שלי (עכשיו עברתי לפנדה, ואני אשמח להמלצה על משהו יותר טוב) גילה וירוס מסויים שאינני זוכר את שמו, והוא היה תיקיה בProgram Files שפותחת סרגל חדש לExplorer הוא הוגדר כאיזה Spyware. אחרי שמחקתי את רוב התיקיה, נשאר קובץ אחד בשם MYBAR.DLL (בתיקיה C:\Program Files\MyWay\myBar\1…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי אקס פי פרו ואני אל מצליח להיכנס אליו בגלל שאני לא זוכר את הסיסמת כניסה יש איזה קומבינה לעקוף את זה?? תודה..
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. יש לחבר שלי 2 כוננים. אחד של 500 ואחד של 750 GB הוא רוצה להתקין את שני המערכות הפעלה 7 ו XP על ה500 התקנתי את ה7 ועכשיו אני מנסה להתקין את הXP על אותו כונן וזה רושם לי שצריך תיקייה אחרת כי יש כבר תיקיית WINDOWS בסוף עשיתי WINDOWS/xp וזה התחיל להעתיק קבצים אחרי ההעתקה זה כרגיל עשה REBOOT ואז כשניסה להעלות הוא רשם no operating system או משהו כזה מה הפתרון ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר להסיר את ההודעת "welcome" וההודעות שבאת איתה בווינדוס סרבר 2008? אני מתכוון לכך, שאחרי שהכנסתי יוזר/סיסמא, אני יראה את השולחן עבודה מיידית ולא את המסכים הנ"ל. ב XP יכלת לעשות את זה ידנית דרך הלוח בקרה, וב 2003 הייתה אפשרות לערוך מפתח ברגיסטרי שלא קיים ב 2008. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולבנות אותו בעצמי ולהתקין ווינדוס, השאלה שלי היא האם שאני מתקין את הווינדוס אני צריך לעשות משהו מיוחד או שזה רגיל מכניס דיסק מדליק את המחשב וממשיך לפי ההוראות?(במחשב הישן עשיתי עושה כל כמה חודשים פורמט אז ככה שבעיניין ההתקנה אין לי בעיה) תודה
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוריד את ה- RAM בויסטה 32 משהו מכיר תוכנה להורדת RAM בויסטה 32 ולא XP
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום לשאול בו. 1. בזמנו ניסיתי להתקין את ויסטה על מחשב עם X800. הדרייברים לא התאימו וכל האירו לא פעל. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, והאם זה תוקן? 2. חיפשתי בזאפ והמחיר עומד על 1,000 ש"ח. למה בעצם לקנות את האולטימייט ולא את אחת הגרסאות הפשוטות יותר? מה היתרון של האולטימייט, בקצרה? תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי את המערכת Z-5500. כשהייתי בXP ברמקולים האחוריים היו שומעים כמו בקידמיים, עכשיו כשעברתי לWindows 7 באחוריים שומעים רק "צלילים" [שומעים כאילו בכוח ניסו להוציא את הקול של הזמר]. חשוב לציין שהרמקולים תקינים לגמרי זה רק עניין של הגדרות! אשמח לדעת איך להגדיר אותם נורמלי, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתקין וונדוס XP גירסת הטאבלט לנייד thinkpad x41 דרך USB מכיוון שלנייד אין כונן דיסקים. אני קראתי המון בעברית ואנגלית על איך לעשות את זה ואני לא מצליח (כולל המדריכים שהביאו פה שזה יוצא איזה 4-5 דרכים בערך ). אני יודע גם שיש תמיכה למחשב לבצע בוט מUSB. ניסיתי כבר 3-4 תוכנות ופעלתי לפי ההוראות אבל משהו ממש דפוק שם, על המחשב כרגע יש מערכת אובנטו אז יכול להיות שזה מקור הבעיה והמחשב לא יודע איך לקרוא את הקבצים. מישהו יוכל לעזור לי? אני משתמש בכונן של sandisk 8 giga cruzer.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מפרמט את המחשב בעזרת דיסק של וינדוס XP האם כל החומר שעל המחשב ישמר לי או שיש איזושהי פעולה מיוחדת שיש לעשות על מנת שהוא ישמור את החומר...????? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש שאלה שמאד מטרידה אותי. היה לי מחשב עם WIN XP שהיה עולה מאד לאט. מהדלקת המחשב ועד שסיימו לעלות כל ה SERVICES והתוכנות שעולות ב-STARTUP היה לוקח איזה 5-7 דקות (המחשב היה כבר מאד מזובל עם המון תוכנות שהותקנו, הוסרו והותקנו). לאחרונה החלפתי מחשב והחלטתי שיותר זה לא יכול להיות (אני מרכיב את המחשבים שלי בעצמי). אז קניתי SSD וביצעתי עליו חלוקה כך ש- 18.6GB ממנו מוקדש ל- smart response cache ואילו כל השאר יהיה למערכת ההפעלה + התוכנות שעולות ב-STARTUP, כל זאת כדי שהאיתחול יהיה מהיר. בהתחלה, לאחר התקנת WINDOWS 7 ULTIMATE הכל היה נהדר. האנימציה של עליית ה-WIN עוד לא הייתה מסתיימת וכבר המחשב היה עולה, מוכן לפעולה. לאחר מכן התקנתי פירוול, אנטיוירוס ו-DROPBOX, כולם על ה-S…
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
המערכת הזאת תומכת בדרייברים למערכות WINDOWS? היא באמת יותר אמינה? קצת מידע עליה למי שיש יעזור..... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הסרתי התקנת אנטיוירוס לניסיון (Dr.web) אך נשארו לי שיירים המאותחלים כל אימת שאני מעלה את ה windows xp שלי. הפעלתי: msconfig ובחוצץ: startup מצאתי 3 אפליקציות העולות אוטומטית (ומפציצות אותי בהודעות שגיאה) ושייכות לאנטיוירוס שמאסתי בו. הסרתי את הסימון מ 3 האפליקציות, עשיתי איתחול מחדש אך הן עלו והמשיכו להטריד אותי בהודעות שגיאה. ב control panel ב: add/remove programs התוכנות לא נמצאות. אז איך אני מתפטר מזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נאלצתי להתקין מחדש את הWIN98SE ולאחר ההתקנה יש לי קפיצות כל הזמן בתחתית המסך באזור של סרגלי הכלים כאילו יש REFRESH כל הזמן אני זוכר שלפני שנים הייתה לי את הבעיה ואני לא זוכר איך מסדרים אותה. מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש WINDOWS קובץ שנקרא MSCONFIG אפשר להריץ אותו דרך START- RUN -MSCONFIG בדרך כלל זה עובד הבעיה היא שאני מקבל הודעה שהקובץ לא קיים בדקתי התקיה SYSTEM והוא לא נמצא שם בקובץ הזה ישנם כל מניי תוכנות שהמחשב מריץ כאשר הוא עולה וכן אלא האם משהוא יודע איך לטפל בבעיה זו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! היום פירמטתי לחבר שלי את המחשב, והתקנתי לו את windows xp pro במקום me שהיה לפני, עכשיו יש בעייה מוזרה, המחשב נוטה כל כמה זמן פשוט לקרוס ולעשות לעצמו reset בזמנים רנדומליים לחלוטין, לא ניראה לי שזה blaster משום שעוד לא התקנו לו את האינטרנט...אז אין שום דרך שזה יגיע למחשב, הקריסה קרתה גם פעמיים בזמן התקנת xp והיינו צריכים להתקין מהתחלה, ראוי לציין שהוספנו גם 128 זיכרון למחשב... למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי win xp גרסה 7. כאשר התקנתי את ה sp3 משום מה הוא הפך את התצוגה של הxp 7 לסוג של win 2000 נכון לעכשיו עשיתי שיחזור למחשב והוא חזר למצב שמותקן בו רק הsp2 אני מעוניין להתקים את הsp3 אבל ללא התצוגה המכוערת של חלונות 2000 למישהו יש פתרון? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש ברשותי מחשב בעל הנתונים האים: P-3 866 256MB 20GB-1- 2- כרטיס מסך G FORCE 2 MMX+TV 3-לוח אם JETWAY 694AS 4-WIN XP PRO SP1 אני הולך לבצע פירמוט למחשב (די מאוכזב ממע' XP) היה לי לפני כן ME שזוהי נפילה בפני עצמה. אני כרגע מתלבט מה להתקין WIN 2000או לחזור לWIN XP אני מודע לכך שפחות משחקים יעלו לי בWIN 2000-. מה שחשוב לי זה הקטע של היציבות. כרגע יש י בעיות נוראיות הדסק טופ מתחיל להשתגע ,(restore active desktop אפליקציות כל פעם נסגרות לי בקיצור חגיגה. דרך אגב איך רץ אימיול עם מע'הפעלה WIN 2000 אשמח לתגובות בנושא
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
התקנתי 2000 ויש לי 98 אנירוצה למחוק 98 אז בבדרך הכי בטוחה? ועוד שאלה כדאי להתקין את SP23 ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני אשתדל להיות תמציתי וברור, אך יחד עם זאת אני רוצה להעביר בצורה מלאה את הבעיות והפתרונות שניסיתי ושלא עזרו. בעיה 1: כל תוכנת אנטי וירוס שאני מתקין, לא מצליחה לבצע live update כי משהו חוסם את הגישה שלה. בעיה 2: לא מצליח להתחבר עם פיירפוקס, רק עם אקספלורר. עד אתמול, עד שעשיתי עדכון תוכנה לפיירפוקס, הכל היה בסדר, פתאום כבר לא. רקע לבעיה 1: מחשב HP, ויסטה הום פרימיום. היה מותקן נורטון אנטי וירוס ל 30 יום, הסרתי אותו, כולל את תוכנת ה LIVE UPDATE שלו. המחשב הנייד מחובר ברשת ביתית אלחוטית עם ראוטר של אסוס. המחשב השולחני מחובר גם לראוטר אבל בחיבור קוי, ואיתו אין שום בעיה. חיברתי את הנייד באופן חוטי, לא עזר. חיברתי את הנייד ברשת של העבודה, לא עזר. כלומר, הבעיה בויסטה. …
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://img529.imageshack.us/img529/9864/44254336to6.png כל כמה שעות אני מקבל את ההודעה הזאת וזה גורם לי להרבה בעיות זה גורם לאינטרנט שלי להתנתק ולא לחזור עד שאני מפעיל מחדש תמחשב וגם אני לא יכול לשמוע קול עד להפעלה מחדש של המחשב עשיתי לו פורמט אתמול (רק לכונן C) וזה עדין ממשיך מה זה?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-