עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה חסום ואי אפשר לבחור

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rangerman,

נמאס לי ששולחן העבודה שלי מלא בערמות של תיקיות וקבצים. הגיע הזמן למצוא סידור אחר - יש למישהו הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. SPYBOT לא עוזר NORTON לא עוזר מה כן עוזר? תודה ודחוף, יהודה

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by maverick,

יש למישהו מושג איך קורה שמשתנה תצוגת הכוננים ב-my computer והופכת למה שיש בתמונה למטה? כמו כן איך מסדרים את זה. למי שלא מבין למה אני מתכוון אז הכוונה היא שבדר"כ הכוננים מחולקים לפי סוגים ועכשיו הכל מוצג ביחד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. יש לי מחשב חדש שעליו אני מתקין WIN XP PRO SP2. אני מתכנן להגדיר שני משתמשים על המחשב - כאשר רק לאחד מהם תיהיה גישה לאינטרנט (רק עליו אני מגדיר את החייגן). במשתמש עם הגישה לרשת אני גם מתקין FIREWALL. רציתי לשאול האם יש צורך להתקים את ה-FIREWALL גם במשתמש השני ללא הגישה לרשת. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by talisman,

היי כשרק מתקינים XP, האם יש איזשהם אופטימיזציות שכדאי לעשות בשביל להפוך אותו למהיר יותר או יציב יותר? (המחשב עצמו הוא מחשב חדש ומאוד חזק)

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  7. טוב, הכנתי לעצמי כונן נחמד ויפה במיוחד להתקין עליו WINDOWS 7.. עכשיו אני לא רוצה לפרמט, ואני לא רוצה למחוק את XP. אני רק רוצה להתקין על הכונן (K) את W7.. אני רוצה לדעת איך לעשות את זה ואחרי זה איך אני מחליף ביניהם.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SilentD.M,

התקנתי אתמול windows vista ultimate 32bit , הכל עובד מצויין ונראה מדהים. אבל היתה לי בעיה להתקין תדריבד של המודם שלי (USB ALE 150) כנראה שהדריבר לא תומך ולא מצאתי דריברים תומכים. מה עלי לעשות? יש פתרון בכלל? בכל מקרה אני בקרוב מקים רשת ביתית חוטית בין שני המחשבים , אז יש לי כמה שאלות... תהיה לי איזה בעיה להקים תרשת כי במחשב הזה יש XP ובחדש VISTA... ואני מקווה שלנתב החדש(BR6104KוEdimax) תהיה תמיכה בויסטה ..מישו יודע אולי? תודה רבה ואני מצטער אם לא שייכתי את התרד למקום הנכון...

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. Started by WHITE_ZOMBIE4,

נמאס לי מהעיצוב המשעמם של הוינדוס ובא לי להתקין style xp עכשיו הקטע שכל פעם שהתעסקתי עם התוכנות האלה של הthemes וכל אלה זה תמיד איכשהו דפק לי את הוינדוס או גרם לבאגים מוזרים נגיד הדרייברים של הכרטיס מסך פתאום תפסו לי 90% מהמעבד ועוד כל מיני שטויות...מה אתם אומרים כדאי? בגרסאות החדשות אין באגים כאלה? זה לא יעשה לי בעיות עם omega drivers?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  10. הי התקנתי מחדש XP על גרסא קיימת (UPGRADE). הגרסא שהותקנה כוללת SP2. ובכל הפעלה של המחשב, ה-XP מנסה להתקין את Microsoft Windows Installer 3.1 מהאנטרנט במסגרת העדכונים האוטומטיים, בשביל ה-Windows Update, וכל הזמן נכשל. גם אם אני נכנס לאתר של Windows Update הוא מנסה להתקין את ה-Microsoft Windows Installer 3.1 + ה-WGA ונכשל בשניהם. מה לעשות ?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by deathil93,

שלום, התחיל לי להופיע מסך כחול כמעט כל שבוע אחרי כשעה של עבודה על המחשב. רשמתי חלק מהקודים שהופיעו במסך: 0x00000019, 0x00000020, 0xE1786822, 0xE1782A2 לא רשמתי את כולם. מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דרייברים חדשים בחודש האחרון ולא התקנתי שום חלקים חדשים למחשב כבר יותר משנה. וגם זה לא בעיה של חום עודף כי המזגן דולק ומקרר את המחשב על הדרך. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שחקתי עם ההגדרות של המקלדת ועכשיו כל פעם שאני עושה ALT+SHFIT להחליף שפה יש לי רוסית. ניסיתי להחזיר אך זה עדין קיים, איך אני מגדיר שיהיה עברית ואנגלית בלבד?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by MotoCross,

בזמן האחרון המחשב שלי איטי בחרדה. ככל הנראה מהתקנת העדכון 811493. יש למישהו כתובת שממנה אפשר להוריד עדכון שמוחק את העדון הזה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שני משחקים שאני ממש אוהב ואין לי מושג איך להפעיל אותם על אקס פי master of orion and master of magic ניסיתי עם אשף תאימות תוכניות באקס פי את כל האופציות לא עובד :-\

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by yossi21,

מפרט שלי: לוח אם - Gigabyte ep45c-ds3 מעבד - Intel core 2 duo e7400 2.80GHz ספק כח - 650 W זיכרון - Kingston 2x2Gb DDR3 1333 MHz דיסק קשיח - WD 320 GB SATA 2 כ. מסך - Nvidia GeForce 9800 GT 1GB DDR3 1333 MHz מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 32 bit הבעיה היא כאשר הפעלתי מצב שינה במחשב הופיע לי מסך כחול שאומר: STOP 0x0000001A MEMORY_MANAGEMENT כשביטלתי מצב שינה זה לא הופיע לי יותר. למה זה קורה לי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני בקורב יפרמט את המחשב איזה מערכת קבצים להתקין? כרגע מותקנת FAT32 אם יהיה עדיף להתקין NTFS אז איך מוחקים מערכת קבצים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! חש ברשותי מערכת 64bit של AMD והשאלה שלי האם שווה לעבור ל-windows 64 או שזה עדיין מוקדם מידי וכדאי לחכות, תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by adam85,

אהלן, היום פתאום המחשב שלי החליט לתמוך ביוונית ובמקום שיהיה לי רק אנגלית ועברית במערכת ואני פתאום יכול לכתוב אותיות יווניות, זה ממש מעצבן ואני חושב שאני כותב באנגלית ופתאום אני רואה יוונית על המסך. כאשר אני לוחץ מקש ימני על language bar ונכנס לאפשרויות אני רואה רק אנגלית ועברית ואין לי מושג איך למחוק את היוונית מישהו יכול לעזור? תודה מראש, אדם

• 4 תגובות
    • 10.1k צפיות
  19. Started by חוזליטו,

שלום! קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי - DELL INSPIRON 1525. אל תשאלו אותי למה - אבל בטעות התקנתי בהתחלה את מע' ההפעלה FREEDOS שמגיעה עם המחשב הנייד. אח"כ התקנתי ווינדוס XP בהצלחה. אז מה הבעיה? 1. כאשר אני מאתחל את המחשב, הוא מציג לי אפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לבחור איזה מע' הפעלה לבחור - את הווינדוס, או "unidentified operating system on drive C". 2. נוצר לי מין כונן קטן בנפח 2 ג'יגה בשם OS (מניח שזה Operating System), שאינני יכול למחוק או לפרמט. כשאני נכנס אליו, לא מופיע בו שום קובץ (גם כשבחרתי להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת הפעלה). הנפח התפוס שם הוא 315 קילו בייט. השאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1. איך אני מסיר את המערכת הפעלה השנייה כך שהמחשב יעלה חלק? 2. איך א…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי מישהו יודע איך בדיוק אני מונע מתוכנית מסוימת ואו בכלל , לדעת מהם התוכניות שעולות לי במערכת win2000 , אני לא מעוניין בתוכנית חדשה אלא דרך הרגסטרי בלבד. תודה.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by eli33,

באתי להתקין וינדוז במחשב ובפעם והכנסתי דיסק שצרבתי ובדיסק הזה היו בעיות אז עצרתי את ההתקנה והכנסתי את הדיסק המקורי אבל פתאום המחשב לא קורא מהדיסק כתוב כל בקטע הזה של "תלחץ על כל כפתור כדי לקרוא מה cd " אני לוחץ וזה פשוט לא קורא ..אין בעיה במקלדת..הגדרתי את הבוטים שיקראו קודם את ה cd ואחרי זה זה קורא מההארד דיסק ואומר משהו עם NTDLT משהו כזה..ואומר ללחוץ על ctrl+alt+delete כדי לעשות ריסטרט וגם זה לא מגיב ל -ctrl+alt+delete מה יכול להיות הבעיה..אולי זה בגלל שהתקנתי את הוינדוס הראשון והפסקתי באמצע.. בקיצור מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהתקין את הוינדוס תודה מראש לכל מי שעוזר..

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by Wingedbull,

לא יודע איך להסביר את זה, אבל בתצלום מסך תראו את ההמחשה לדבר. לא מובן איך זה קרה ואיך מסדרים את זה. התקנתי את הקובץ שמתקן ומחזיר את המצב לקדמותו וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תמונה: http://img219.imageshack.us/img219/7424/view.jpg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ערב טוב לכולם. חבר קרוב שלי קנה מחשב 64 ביט אני חושב 3600 AMD ואמרתי לו המא תה מפגר למה לא סמתה אקספי 64 ביט. עכשיו רציתי לדעת ביכלל על המערכת הפעלה הזאת אם היא יכולה להריץ כל תוכנה אחרת שפעלת על אקספי רגיל אם היא מריצה את המישחקים וממש הכל .. וביכלל אם אני מתקין את המערכת ההעפלה הפירמוט וההתקנה שלה הם אותו דבר כמו שלא קספי רגיל ? תודה רבה רבה לכל מי שנותן יד באשכול זה !

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. שלום לכולם, בקרוב אני מקבל לחיכי 3800X2 שהוא כאמור 64 BIT. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לעבודה עם ווינדוס 64? אני יודע שמבחינת דרייברים למשל צריך להתקין את ה64 BIT, אבל רציתי לשאול מה לגבי כל התוכנות שאני עובד איתם כיום כגון: MIRC,ICQ,NERO7,FIREFOX,BINTORENT,NOD32 וכל מיני משחקים שיש לי יעבדו כרגיל? זאת אומרת שלא יהיה איתם בעיות וכל מיני מסכים כחולים והפעולה תהיה כמו בווינדוס הנוכחי? ועוד שאלה אחת אחרונה, לדעתכם הלוח ASUS M2N-E מגיע כבר עם דרייברים ל64 BIT? כי הוא מיועד לA64 בלבד.. תודה רבה קובי

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. Started by tom222,

שלום רב ! ברשותי מחשב די חדש ומהיר והכוונה היא למעבד אינטל 4, 2 ג'יגה הרץ. כשה-XP שלי עולה הוא מבקש ממני את הסיסמה ואני נותן לו אותה ומיד לאחר מכן אני רואה את שולחן העבודה שלי אך ללא הסמלים של כל מה שיש לי שם ורק לאחר כ-2 דקות עולים הסמלים ואני יכול להתחיל לעבוד עם המחשב. יש למישהו פיתרון לגבי האיטיות הזו ? יש אולי איזו שהיא תוכנה שעולה עם עלייתו של ה-XP שגורמת להאטה של המערכת ? אודה לכם על עזרתכם המהירה בנושא. tom222@netvision.net.il בכבוד רב, TOM222

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.