Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לשחזר מערכת, בסוף התהליך אני מקבל הודעה שהשיחזור נכשל. האפשרות היחידה לשחזר היא רק במצב בטוח אבל אח"כ לא ניתן לבטל את השיחזור במידת הצורך כי בכלל לא ניתן ליצור נקודת שיחזור במצב בטוח ולכן אני צריך ליצור נקודה בצורה ידנית ואח"כ לעבור למצב בטוח ולשחזר. בקיצור: מה עושים כדי שהשיחזור יעבוד בצורה סדירה? (XP Pro SP2) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של MSI EX620. היה לי וויסטה לפני וכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע כ- 10 דקות על המסך ההפעלה שרואים פס ירוד שמסתובב. יש לציין שהנורה שמציינת שהמחשב "חושב" לא נדלקת כלל בזמן הזה- הוא פשוט דומם. פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 ולאכזבתי גם בווינדוס 7 במסך שרשום STARTING WINDOWS המחשב נתקע כ- 10 דק-ות בלי "לחשוב". יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים. מה אפשר לעשות? ממה זה נובע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בכל פעם שוורד עולה או נסגר אני מקבל הערה THE MACROS IN THIS PROJECT ARE DISABLED להחליט אם להפוך ל- ENABLEL לך לעזרה. לא הצלחתי למצוא איך להפתר מההודעה ולאפשר מקרו לכל. עריכת המודר: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני זמן מה הWindows 2000pro עבד בסדר ומהר (חוץ מבעית ה Restart שעדיין לוקחת הרבה זמן). הסרתי את הדריוורים של הכרטיס מסך, והתקנתי מחדש אותם, ופתאום הWindows זוחל. לחצן הStart נפתח באיטיות מחרידה, תפריט לחצן ימיני על שולחן העבודה נפתח לאט, גילגול דפי האינטרנט למעלה ולמטה איטי, ומשחקים זוחלים. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי התמים פתח את הקובץ המקולל שהופץ באייסיקיו.בתחילה לא היו בעיות רציניות,אבל ביומיים האחרונים זה פשוט מכה.קובץ בשם SYSSHIT מפיץ את עצמו ללא הרף,מחיקתו לא עוזרת כלל,המון המון קריסות של המחשב,60 שניות כבר ביטלתי אז אין ריסטים אבל שום דבר לא מנקה לי את המחשב כמו שצריך.אני כרגע על נוד32 אבל נראה לי שהתוכנה נדפקה קצת.יש רעיונות כיצד לטפל בבעיה באופן יסודי? אה,בנוסף,אני מקבל הודעות שגיאה רבות של המערכת שאומרת ש GENERIC HOST גרם לבעיות ועליו להסגר בערך כל 10 דקות זה חוזר! עריכה: שכחתי לציין ש SAFE MODE אינו עולה כלל.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ובוקר טוב אני מדבר על זה כשממזערים את המדיה הוא יופיע כמעין מלבן ליד השעון עם אפשרות לעצור\להשות\לעביר קדימה ואחורה ולהשתיק את הקובץ המתנגן. איך אני עושה שיהיה כזה בווינדוס 7 החדש? כרגע הוא פשוט ממוזער באופן רגיל כמו כל חלון.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ מאפיינים על הספריה הזו C:\Documents and Settings\------\Local Settings\Temporary Internet Files רשום לי כמעט ג'יגה אבל כאשר אני נכנס פנימה אני רואה 40 קבצים שלא לוקחים מעל מגה !!! אבל לא ניתנים למחיקה גם מסייפ מוד אפילו מה הולך כאן ? כמובן שב INTERNET OPTION שמתי רק על 100MB את שמירת ה COOKIES לא יותר , זה לא זה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי VISTA לפני כמה ימים ואז מחקתי אותה, כלומר עשיתי FORMAT לכונן שבו היא נמצאת. כל פעם שהמחשב עולה אז ב BOOT יש גם את VISTA וגם את XP. אני רוצה שהוא ישר יעלה לי את XP בלי לשאול. בדקתי בקובץ boot.ini.backup אבל יש שם רק את XP...(לא מצאתי את BOOT.INI) אז איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שאני יוצר קובץ גוסט עם תוכנת, - Norton Ghost 2003 אני לוחץ על יציאה והוא מחזיר אותי לדוס. איך כותבים פקודה לחזרה לוינדוס ?. ממתין לתגובות בתודה מראש. (אקס פי פרו)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. השארתי את המחשב הנייד דלוק, כשחזרתי היה לי דיווח על crash של מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. התוכנות שפעלו ברקע: Steam, Visual Studio 2010, Rift client downloader כלומר לא היו איזהן תוכנות כבדות שיכלו לגרום לבעיות. אני רוצה לבדוק אם זה בעיה בחומרה או בתוכנה. יש לי עדיין אחריות ואם הבעיה אכן בחומרה אני רוצה לתקן לפני שהאחריות נגמרת בעוד מספר חודשים. הנה הreport: Version=1 EventType=BlueScreen EventTime=129433856133857076 ReportType=4 Consent=1 UploadTime=129433856652398925 ReportIdentifier=29918e4b-435b-11e0-8d15-00262d9ae160 IntegratorReportIdentifier=022811-24788-01 Response.Str=http:////wer.microsoft.com//responses//resredir.aspx?sid=3319&Bucket=X64_0x3B_atikmda…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שרת טרמינל 2003 בשרת יש 8GB, בפועל לא ראיתי שהוא מנצל יותר מ4G והPAGE FILE לא עובר את ה3.5G השאלה היא אם אני אבטל את הקובץ החלפה, המחשב יעבוד יותר מהר? מה יקרה במצבי קיצון שיהיה חסר למחשב זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד: amd athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM זכרונות:1GB X2 667MHZ DDR2.[כלומר 2GB זכרונות]. כרגע המחשב עובד עם מערכת הפעלה וינדוס XP.רציתי לשדרג את המחשב לוינדוס 7.האם זה אפשרי?האם חומרת המחשב מתאימה לזה,או שזה לא מומלץ? בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני הורדתי מאתר מיקרוסופט ישראל את הSP1 בעברית של וויסטה והכל מצוין. אך כעבר 10 דקות של התקנה השגיאה הזאת מופיעה: (הנה האתר שאליו אני מופנה) http://support.microsoft.com/kb/947366 ניסיתי את כל העצות שמה אבל זה לא עוזר. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מערכת חלונות מתקינה בכל מחיצה בדיסק, תיקייה סמוייה בשם system volume information. באופן רגיל אין אפשרות לפתוח תיקייה זו כמו שפותחים תיקיות אחרות. לאחרונה, סריקת in-depth analysis שבצעתי ע"י האנטיווירוס nod32, זיהתה שני 'ג'וקים' שמסתתרים בתוך תיקייה כזו באחת ממחיצות הדיסק (לא C). סריקת וירוסים רגילה באמצעות אותו אנטיווירוס, לא גילתה דבר. nod לא הצליחה להסיר את אותם שני 'ג'וקים', וגם הגרסה החדשה של ad-aware נכשלה במשימה. האם יש דרך כלשהי לפתוח את התיקייה הזו באופן ידני? האם יש תוכנה שמסוגלת בוודאות לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי מזה לעאזעל WINDOWS HOME SERVER? מזה WINDOWS SMALL BESNIS SERVER ומה ההבדל בניהם לבין ENTERPRISE ל DATACENTER? WEB ו STANDRUP (איך שלא כותבים את המילים האלה)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב- xp ואני סובל כל יום שאני רואה את העננים המעצבנים בוולפייפר שלי. כל המערכת הזאת משגעת אותי ואני כבר משתוקק לפרמט ולהתקין את ה-98 SE הקודמת שלי, אלא שבזמן האחרון יותר מדי אנשים המליצו לי לנסות את ה windows 2000. לפני שהציעו לי להשתמש במערכת הפעלה זו ייחסתי אותה ל-NT מעודכנת ולא למערכת הפעלה בשביל משחקים ואינטרנט. מה אתם אומרים? האם כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה - מחשב נייד חדש עם מ.ע שאני רוצה להחליף לו את הדיסק הקשיח ב-ssd. איך אני מתקין את המ.ע על הכונן החדש? הרי אין היום את הקדים דבוקים מתחת למחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img692.imageshack.us/img692/8080/memoryprob.jpg http://img237.imageshack.us/img237/930/memoryprob2.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש פקודה שתשנה לי את התקן השמע בברירת מחדל, יש לי אוזניות ורמקולים מחוברים ואני רוצה שמתי שאני אריץ את הפקודה זה יחליף בינהם מקווה שהבנתם אם זה יותר מתאים לפורום אחר אשמח אם תעבירו אם אין את זה כפקודה אבל זה אפשרי בדרך אחרת אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, עידן עריכה: פרט חשוב: יש לי WINDOWS 7 ultimate
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המערכת הפעלה שלי ל Windows 7. יש לי ויסטה 32BIT , אם כדאי לשדרג Windows 7 64BIT או 32BIT ? המפרט שרשום בפרופיל הוא המפרט שיש שלי (חוץ מכרטיס מסך שאני אמור לקבל חדש היום)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי מספר שאלות, עשיתי שדרוג לאחרונה לווינדואס 10 ורציתי לשאול מספר שאלות , אשמח אם תעזרו לי 1. איך אני מעלים את המסך LOGON שדורש סיסמא בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ? אני פשוט רוצה שהוא יעלה אוטומטית לשולחן עבודה. חיפשתי ומצאתי להיכנס לרגיסטרי ולעשות משהו אבל זה לא עבד. משהו עם GROUP POLICIES. 2. לתוכנת ה MAIL לוקח הרבה זמן לעשות סינכרון עם החשבון GMAIL שלי , היום חזרתי מעבודה ואני רואה שכל המיילים הם עוד מאתמול , לסנכרון לקח משהו כמו 5 דקות מלאות. כמו כן מדוע הוא לא עושה סינכרון אוטומטי ואני צריך פיסית להיכנס וללחוץ על סנכרון ? 3. האם יש דרך להפסיק את ההודעות של ה GOOGLE ONE DRIVE או איך שלא קוראים לזה , או למחוק את זה לחלוטין ? 4. האם הדפדפן EDGE…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים באמצעות חייגן. בחלונות XP היה אייקון ב-SYSTRAY שנראה כמו 2 מחשבים, שהיו נדלקים בעת UPLOAD ו-DOWNLOAD. בחלונות 7 אני לא רואה כזה דבר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לראות פעילות רשת בחלונות 7?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהן התוכנות העדכניות המומלצות למשתמש הרגיל? ועד כמה זה מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני גולש בINTERNET EXPLORER נפתחים לי מלא חלונות של "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED" שמציפים לי את המחשב ואני חייב לסגור את כולם דרך לחצן ימיני בשורת המשימות על הIE וסגור קבוצה. ברוב הפעמים כתוב בכתובת של החלון אקספלורר שנפתח ads.msn ואז עוד כל מני דברים. איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-