עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by oren99,

כרגע בNOTEPAD למשל, עברית מופיעה כג'יבריש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם אני יודע שמזמן לא הייתי בפורום(יש לימודים והרבה)אבל אחרי הרבה זמן שלא הייתי באתי להתעדכן ורציתי להוריד ערכת נושא פירמטתי את המחשב ונתתי לו "רענון" קטן ועכשיו הכל טוב ויפה הורדתי את כל העידכונים והכל,ובא לי להוריד גם איזה ערכת נושא נחמדה,מעדיף צבע שחור(שיתאים למדיה)כמובן שהווינדוס חוקי וכל זה מבקש לעלות לפה ערכה אחת טובה או לתת לי קישור ואני יודע שיש סטיקי בנושא אבל פעם אחרונה שהתקנתי משם ערכת נושא(מהלינקים)הם החליפו לי מקומות של קבצים ואני לא רוצה להסתבך בזה שוב אני רוצה רק ערכת נושא(אני מתכוון רק שורת משימות בצבע שחור)תודה לכל העוזרים eli_Asus.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by -JobNick-,

שלום, קניתי היום מסך LCD 17 אינץ. כשחזרתי הביתה חיברתה את המסך והכל טוב ויפה. הבעיות התחילו כשניסיתי להריץ את הוינדוס שלי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 TI הוינדוס עלה זיהה את המסך כPLUG&PLAY התקין בשבילו דרברים וביקש ריסטר,כמובן אפשרתי לו. אחרי שהוא עלה הוא כתב לי את השגיאה שניתן לראות בתמונה המצורפת. ועכשיו אני תקוע אני לא יכול לשנות רזולוציה או עומק צבא כי הוינדוס דורש רטיסטר כשאני מאפשר לו הוא פשוט ניקתה בשבל העלייה ואני צריך לעשות RESET רק אז הוינדוס מסכים לעלות כותב שוב את השגיעה והכל חוזר חלילה כשאני מנסה לשנות הגדרות. כתובת לתמונה עם הERROR: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0007/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/2003022815393…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dudy26,

שלום לכם יש לי WIN7 64 זו גירסה חוקית שהותקנה לי ע"י טכנאי, ואין לי דיסק עותק של מערכת ההפעלה התקנתי חבילת Add-on עבור Adobe premiere זו חבילה מקורית שהורדתי מהאתר של אדובה באמצע ההתקנה הופיע מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו, ומאז אני לא מצליח להעלות אותו שוב בתפריט system recovery options האפשרויות של imege recovery וה- system restore מעלות הודעת שגיאה stautup repair עובד ומסיים אך זה עדיין לא עוזר ה-cmd עובד אבל לא ניתן לגשת לכונן C, זה כותב שהכונן הוא - system reserved ושם אופציה אחרת מתפריט ה F8, "מצב בטוח" וכל השאר לא מצליחות לעלות, המחשב קורס מייד כשהוא מגיע למסך ה- Starting Windows, מופיע מסך כחול לחצי שניה והוא מבצע שוב אתחול אודה לכם על כל עזרה, זה ממש דחוף לי אני…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MotherShip,

לפני כמה ימים השתדרגתי ל7 , המערכת עובדת מצויין ואני אף מריץ משחקים כמעט כמו בXP ! אך דבר אחד מציק לי - כשאני מחזיק כפתור במקלדת או כאשר אני מקליד מהר מופיעות ''תקיעות'' בצליל =\ גם במשחקים , וגם כשאני גולש באנטרנט ויש לי מוזיקה ברקע . ניסיתי להתקין את הדריוורים של הלוח אם , ואחרי שזה לא עבד ביצעתי פרמוט נוסף - שום דבר . יש רעיונות ? נתוני המערכת שלי : WIN 7 32 DDR2 800 KINGSTON 2 GB AMD X2 5000+ GA-MA74GM-S2H 8800 GT

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by barlevi321,

שלום לכל חבריי הפורום .!!! יש לי שאלה , ובעייה מאוד מוזרה , ואני עדיין לא יודע למה זה עובד ככה..!!! יש לי ארד דיסק עם שתי מחיצות , כונן c ו d . עם אני מתקין על כונן c (שהוא הכונן הראשי) , אני מתקין עליו win xp . ובכונן d אני מתקין עליו win 7 , אז שהמחשב עולה הוא נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות. אבל עם אני מתקין win 7 על כונן c. ואחרי זה win xp על כונן d: אז הוא פשוט לא נותן לי את האפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות....(כאילו אין 7 במחשב!) השאלה שלי היא כזאת: למה הוא לא נותן לי אפשרות לבחור , למה ב xp יש את האפשרות הזאת ? האם אני צריך להתקין איזה תוכנה אוו משהו , שהוא יאפשר לי לבחור מערכת הפעלה ..???? בתודה מראש בר לוי!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pain_killer12,

שלום חברים, עד עכשיו היה לי משתנה administrator והחלטתי לשנות שיהיה משתמש לי ואחד למשפחה. אז נכנסתי ללוח בקרה ושם לuser accounts ועשיתי "צור משתמש חדש" נתתי לו סמכויות של admin ואז כשהפעלתי מחדש את המחשב, התגלה לי שמשתמש הadmin נעלם מהמחשב וכל שנותר הוא המשתמש שלי. אך המשתמש שלי ריק מכל הקבצים שהיו במשתמש הadmin. נכנסתי דרך C ואז doc and settings ושם הייתה לי תיקייה של aministrator, כאשר נכנסתי אליה לא הייתה שם הmy documents שלו. לשולחן עבודה הקודם הצלחתי להיכנס(תיקיית ה desktop הייתה קיימת) ולהעביר קבצים אך לא הייתה תיקייה ששמה my documents. האם כל מה שהיה לי ב"מסמכים שלי" לפני השינוי נחמק? אם לא, כיצד אפשר להעבירם למשתמש החדש? או אם זה לא אפשרי, האם אפשר לבטל את מה שע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by roi777,

כשאני מנסה לשחזר מערכת, בסוף התהליך אני מקבל הודעה שהשיחזור נכשל. האפשרות היחידה לשחזר היא רק במצב בטוח אבל אח"כ לא ניתן לבטל את השיחזור במידת הצורך כי בכלל לא ניתן ליצור נקודת שיחזור במצב בטוח ולכן אני צריך ליצור נקודה בצורה ידנית ואח"כ לעבור למצב בטוח ולשחזר. בקיצור: מה עושים כדי שהשיחזור יעבוד בצורה סדירה? (XP Pro SP2) תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לפני בערך חודש הפעלתי את המערכת הישנה שלי ופתאום להפתעתי לקח למערכת בערך 60-75 שניות לעלות (לפני זה בערך 15-20 שניות) אחרי הBOOT כשהמערכת עלתה פתחתי את מנהל המשימות וגיליתי שהקובץ SYSTEM לוקח בערך 80 מגה (כל השאר בסטנדרט) המערכת הישנה שלי היא המעבד Pentium 4 2.4Ghz presscot @ 3.4Ghz זיכרון 2GB 333mhz cl3 @ 415mhz cl2 כונן 120 שעליו המערכת מהן אפשרויותיי מה אני יכול לעשות מלבד פרמוט שאני רוצה להמנע ממנו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by vsync,

יש לי נייד, חיברתי אותו ברשת מחשבים, דרך system properties לחצתי על Network identification והמשכתי שם עד שזה סיים, ואז אחרי שהוא עשה reboot, ה windows מבקש ססמא כדי להכנס ! למה לעזעזאל זה מבקש ססמא ואיך אני נכנס ל windows שלי ! חייב עזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני לא מבין משהו במת לאב כאשר אני ניגש לתיקיית העבודה אני רואה את כל הקבצים ..כאשר אני נכנס דרך ה EXPLORER אני לא רואה חלק מהקבצים. אני זוכר שזה לא קרה לי רק במט אב ..גם באימייול היה לי אותו דבר ...שדרך האמייול רואים קבצים ואילו ב VISTA נעלמים קבצים מה קורה פה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Real_Me,

אני מתכוון לרשימת כל המילים ששימשו לחיפוש באתר שמופיעות בתיבה כשלוחצים על החץ התחתון. זה לא ברג'יסטרי ו-WINDOW WASHER לא מנקה אותן. יש למישהו מושג?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Iko89,

כל שעתיים בדיוק המחשב פתאום נכבה ומופיע מסך כחול עם הקוד 0x4c9e6980

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Yuron,

שלום רב. ברשותי כרגע מערכת הפעלה מקורים של ווינדווס VISTA HOME PREMIUM. האם יש איזו שהיא אפשרות לשדרג למערכת הפעלה WIN 7 מכורי ממיקרוסופת בלי תשלום? ואם צריך לשלם כמה? ואיך עושים זאת? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לאחר התקנתש כרטיס הקול סאונד בלאסטר 5.1 והתקנת הדרייברים שלו(דרך דיסק ההתקנה שלו בלבד), המערכת הפסיקה לעלות. במידה ואני מנסה לעלות את המערכת בסייפמוד הוא מציג לי את ההודעה הבאה(תמונה מצורפת) אשמח לעזרה מהירה, מכיוון שאני צריך את המחשב למחר [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IlanF,

נעלמו לי 10 גיגה במחיצה E, בדקתי עם TREESIZE וגיליתי שהתיקיה found.000 מכילה את ה-10 גיגה האבודים שלי.. בסייר הקבצים אני לא רואה את התיקיה הזאת, אבל TREESIZE מראה שהיא קיימת.. מה זאת התיקיה הזאת ולמה היא תופסת לי 10 גיגה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by the red dragon,

למה לא מופיע לי האפשרות של language used in menus and dialogs ?? בשינוי שפות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RockFord,

שלום! התקנתי ווינדוס 2000 אחרי פירמוט והכל היה בסדר עד שהתקנתי את האיסיקיו למשל ויוזרים ששמם בעברית נראים כסימני שאלה אני יכול לכתוב בעברית ולקבל הודעות בעברית אבל יש בעיות.. בבקשה תעזרו לי

19. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש, מדובר על ווינדוס 7. אותה גרסא הייתה לי לפני הפרמוט. הווינדוס הוא אנגלית, והתקנתי תוסף עיברית. שמתי לב שבתוך קבצי הTXT שיצרתי לפני הפרמוט, העיברית אינה תקינה, זה הפך לגיבריש. אם אני עכשיו כותב בעיברית זה כותב בצורה תקינה. מישהו יודע איך אפשר לפטור את זה? בעיה שניה שיש לי, אין לי אפשרות לעשות ייבוא\ייצוא באאוטלוק 2007. זו אינה גרסאת ניסיון. והאוופיס בעיברית. אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ברצוני להתקין win 7 וכן xp במחשב אחר, הגדרתי בביאוס שקודם יקרא את הדיסק, אבל משום מה שני המחשבים לא קוראים את הwin כשעולים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש, מפרט מובנה להלן: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjcxd5vb אני מנסה להתקין ווינדוס 7 מכמה דיסקים (גרסה חוקית) ואני ממשיך לקבל בלו סקרינים באמצע שהוא עושה expanding יש לי SSD SAMSUNG 830 ועליו ניסיתי להתקין רוב הפעמים, אך כשראיתי שזה כושל, ניסיתי להתקין על הדיסקש הקשיח וגם שם הוא הביא לי בלו סקרין. שלחתי את המחשב לבדיקה בTMS והם ערכו סדרה שלמה של בדיקות על החומרה ומהצד שלהם אמרו שהכל תקין, לכן רוב הסיכויים שהבעיה היא בהתקנה. צירפתי תמונה של הבלו סקרין שאני מקבל: אני כבר שבועיים ככה עם המחשב, איך אפשר לסדר את הבעיה הזו? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by itayizra,

מה ההבדל בין SP2 ל SP3 כדאי להתקין SP3 למחשבים חלשים שיש בהם SP2 ..? ומה ההשפעה בין SP2 ל SP3.. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Bug2000,

אוקיי אז כאמור יש לי בעיה. אני מוריד את ההתקנה מתחיל להתקין ו... הופ! זה קופץ לי : http://forums.ort.org.il/files/30/2096057/5841779.jpg ואין לי מושג מה הגורם לכך. תעזרו לי אני מת לשחק ב SIMS2 ולא יכול בגלל זה תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מה שהכותרת שאולת ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים