Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
אני לא סגור שההודעה מתאימה לפורום הזה... בכל אופן שאני נכנס להוטמייל אני קודם כל מזין את השם משתמש והסיסמה שלי ובדף הבא איפה שרשום "תיבת הדואר שלי" אני לא מצליח להיכנס... ס'תומרת אני לוחץ על תיבת הדואר שלי אבל זה לא נכנס...זה יעני עושה ריפרש ואני נשאר באותו העמוד... חשוב לציין שהיתה לי את הבעיה הזאת לפני שפירמטתי....אחרי הפירמוט בדקתי אם עדיין יש את זה וזה לא היה... אבל אתמול שוב פעם בדקתי והבעיה חזרה... עשיתי סריקה לרוגלות עם שלושה תוכנות (Ad Aware SE. Spy Sweeper, Spybot S&D) והעפתי את כל הרוגלות שנמצאו... והבעיה עדיין קיימת...אנשים אין לי כח לפרמט שוב ולעשות את כל התהליך מהתחלה... תעזרו לי למצוא פיתרון לזה... - - -
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי משהו שכנראה דפק לי את הדרייבר של המצלמה הדיגיטלית. שמעתי על האפשרות של שחזור מערכת לפי תאריך אז רציתי לדעת איך... בWIN XP שלי איך עושים את זה? איך גורמים לזה לעבוד? תודה גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולאחר מכן התקנתי כמה תוכנות ובשביל איזה תוכנה הייתי צריך להכניס את המחשב ל safe mode ואחרי שהכנסתי אותי ל safe mode קיבלתי את השגיאה הזאת http://www.*צונזר*/my/hkgtdt2m4jnn.jpg ואחרי זה הוא רושם אנא המתן ולא עולה ... , ניסיתי repair ניסתה וגם לא עזר למשהו יש פיתרון חוץ מלפרט את המחשב? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XP Pro sp2. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. יש לי חמש svchost שפועלים במחשב ואחד מהם לוקח 19,416k. בדקתי עם avg וקאספרסקי והם לא מצאו שום וירוס... מה יכולה להיות הבעיה? 2. אני לא יכול לפתוח את אותו אתר בשתי חלונות של IE כי אז הם נתקעים כזה. במיוחד HWzone שאז זה כמעט ולא זז. עשיתי סריקות על המחשב ממש עכשיו עם תוכנות מעודכנות: Kaspersky AV, AVG AV, Webroot Spysweeper, Microsoft Antispyware והבעיות נמשכות... בבקשה תעזרו!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר קנה לי לפני חודשיים בערך מפתח לוינדוס 8.1 פרו ואחרי שהתקנתי את הוינדוס שידרגתי לוינדוס 10. אתמול קיבלתי עידכון לוינדוס 10 פרו אחרי שביצעתי את העדכון מופיע לי בצד ימין למטה בקשה לאקטב את הוינדוס היה לי את הבקשה הזאת כאשר הייתי משתמש בוינדוס לא חוקי אך עכשיו שיש לי וינדוס חוקי אני לא מבין מה הבעיה... הכנסתי את המפתח שוב בחלון אקטיבציה ואת הבעיה אפשר לראות בתמונה המצורפת ראוי לציין שהשדרוג לוינדוס 10 פרו נעשה לבד ולא באישורי כאשר עברתי ממערכת הפעלה פרוצה למקורית התקנתי אותה מחדש על ידי דיסק-און-קי התקנה שנוצר דרך הכלי מהאתר של מקירוספוט אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כיצד ניתן לחסום אפשרות לעשות REMOTE DESKTOP CONNECTION ממחשב מסויים מתוך הרג'סטרי? (כלומר כך שבעת ניסיון לעשות RDC תתקבל ההודעה: "The client could not establish a connection to the remote computer...) האם ישנה אפשרות לחסום לכתובות מסויימות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב WIN 7 32BIT בהגדרות של המחשב זה מראה לי שהוא מנצל רק 3GB מתוך 4GB איך פותחים את זה ל-4GB מבלי להתקין 64BIT???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את פעולת כיבוי המחשב לאחר לחיצה על לחצן הכיבוי פיסית או על לחצן הכיבוי דרך התחל->כיבוי ? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור קיצור דרך שיפעיל 2 תוכניות אז אני נכנס להגדרות ורושם "c:\...", "c:\..." אבל זה לא עובד כמו שתיכננתי... כלומר רק התוכנית הראשונה עובדת מישהו יודע איך הסינטקס הנכון?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לאחר חיפוש מקיף ברשת בכלל ובHW בפרט, אני מתקשה למצוא את הפתרון. מדובר בלפטופ ישן של חבר, וזו ההודעה שמתקבלת. אני מבין מגיגול שהחדשות הטובות הן שישנה אפשרות שההארדיסק עדיין לא מת. הבעיה היא, שאני לא יכול לפרמט ולהתקין מחדש מערכת הפעלה כיוון שכונן הדיסקים כאן לא תקין. :-\ יש ברשותי DOK של 4 ג'יגה והארדיסק חיצוני של 40 ג'יגה. לפני שחורצים את גזר דינו של הדיסק הקשיח רציתי להתייעץ כאן ולראות אם יש פתרון אחר. מן הסתם חשבתי לאתחל את מערכת ההפעלה מאחד האמצעים שכתבתי כדי לראות אם ניתן לכתוב בכלל להארדיסק של המחשב, אבל בכל דף שאני קורא ברשת הפתרון תמיד כולל שימוש בכונן התקליטורים. קיבעתי אתחול מUSB DEVICE בביוס ושמתי את מערכת ההפעלה (XP) על הדיסק הקשיח החיצוני, אח"כ ניסית…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי חלונות 7 על מחשב חדש. במחשב כונן אחד של טרה. הופתעתי לגלות שבזמן ההתקנה לא היתה לי אפשרות להגדיר מחיצות, והגדרתי מחיצות לאחר מכן. כמה שאלות: הגדרתי את המחיצות דרך ה disk management, כלומר עשיתי shrink ל:C לחצי טרה, ובמה שנשאר הגדרתי מחיצה חדשה. 1. למה הוא לא נתן לי לבחור את האות D? 2. הכוונה היא שכונן אחד יהיה לתוכניות ושני לDATA. כל הDATA, כולל מוסיקה, תמונות, וידאו, מסמכים... כרגע, ב:C יש את הספריות המיוחדות עבור מסמכים, מוסיקה, תמונות וסרטים. איך אני משנה את ההגדרות כך שזה יהיה בכונן השני? מה זה primary? second? זה חשוב להגדיר את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שיש לו משתמש אחד אבל מהישנים שאין משתמשים ואפשר להוריד את הסיסמא בadminstor זה מערכת הפעלה שכתוב 1985 -2001 . בפתיחה אתה צריך להכניס שם משתמש וסיסמא וזה לא קולט לי משום מה את הפרטים. הכנסתי אותו לפייס מוד עדיין עושה אותו הדבר. מה אפשר לעשות זה ממש דחוף ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 16 גיגה זיכרון ראם ... עכשיו תכלס אין לי שימוש בו כל כך... השאלה אם אני יכול בוינדאוס 7 לבטל כל שימוש אפשרי בגישה להרדיסק ?! כל ה Page File, Virtual Memory, Swap file וכו' ... מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שבטעות לחצתי על לא לשאול לעולם ועל לא , לכן אני צריך לדעת כיצד ניתן להחזיר מצב זה , יש לי winxp . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמכיר אותי יודע שאני לא עושה שימוש סתמי בכותרת "דחוף". לכן, מן הסתם זה באמת דחוף, ואבקש תגובות מהירות ככל האפשר. מפני שאני חייב להתקין מערכת הפעלה מתאימה, וזה חייב להיות מותקן ומוכן כבר בבוקר. אז ככה... בעל המחשב רוצה להתקין פוטושופ + ויזואל סטודיו (הכולל ויזואל בייסיק). השאלה היא, איזו מערכת הפעלה תתאים יותר. בהתחלה ביקש שאתקין לו מילניום, לאחר 'ייעוץ' עם חבר אחר נאמר לו שמילניום מלאה באגים, והומלץ לו להתקין 98SE. אני בכלל המלצתי לו על XP-PRO. האם יש יסוד לטענה שאין אינטגרציה מלאה בין מילניום >< התוכנות הנ"ל (במיוחד ויזואל בייסיק) ? האם עם XP תהיה בעיה? או שזה בכלל תלוי בגרסאות? אבקש רק תגובות מניסיון בלבד. ** <להזכירכם, דחוף!> תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i have windows 7 32 bit in english and i can't write in hebrew what can i do? thanks
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש כמה רשיונות ל- Windows XP Pro, אז לקחתי אחד והתקנתי איתו, אבל לצערי אבא שלי כבר התקין איתו ועכשיו אני לא יכול לעשות Activasion ל- Windows. אני רוצה לקחת ממנו עוד CDKEY שבו הוא כנראה לא השתמש, אבל כדי לעשות Activasion עם ה- CDKEY הזה אני קודם צריך לשנות אותו ב-Windows. מישהו יודע איך עושים את זה? ממש אין לי כוח להתקין מחדש... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה להגביל את כונן c: משותף כדי שלא יוכלו להיכנס אליו מהמחשבים השניים.... שני המחשבים עם xp... תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עם אני יתקין את tweak ui בXP היא תוכל לעזור לי במשהו נגיד להאיץ ביצועים או לשפר משהו? או שהיא סתם לא תעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברה לפני כשבוע התקנתי את ווינדוס 7 והכל רץ מצויין ואני דיי מרוצה ממנו אך לפני כמה ימים אני מדליק את המחשב ואופס כל האייקונים והתיקיות שהיו על שולחן העבודה נעלמו(המסך פשוט ריק).נסיתי לפתור את הבעיה על ידי לחצן ימני וכניסה להגדרות של שולחן העבודה אך לצערי הוא מראה שהאייקונים צריכים להיות על שולחן אבל העובדה היא שהם אינם מופעים במסך שולחן העבודה. תודה מראש ערב טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מפרט מובנה להלן: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjcxd5vb אני מנסה להתקין ווינדוס 7 מכמה דיסקים (גרסה חוקית) ואני ממשיך לקבל בלו סקרינים באמצע שהוא עושה expanding יש לי SSD SAMSUNG 830 ועליו ניסיתי להתקין רוב הפעמים, אך כשראיתי שזה כושל, ניסיתי להתקין על הדיסקש הקשיח וגם שם הוא הביא לי בלו סקרין. שלחתי את המחשב לבדיקה בTMS והם ערכו סדרה שלמה של בדיקות על החומרה ומהצד שלהם אמרו שהכל תקין, לכן רוב הסיכויים שהבעיה היא בהתקנה. צירפתי תמונה של הבלו סקרין שאני מקבל: אני כבר שבועיים ככה עם המחשב, איך אפשר לסדר את הבעיה הזו? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד dell קבלתי איתו דיסק מקורי של ווינדוס 10 ..אני רוצה לבצע לו פורמט אבל משום מה הוא מראה לי בעיה כזו "אירעה בעיה בעת איפוס המחשב שלך" מישהו יודע מה צריך לעשות ? אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, הנה התרחיש (אח, תרחיש, מילה יפה) בכל מקרה, אני יושב לי על המחשב משחק לי ESF ופתאום מתחילות לצוץ לי כלמיני פירסומות כאלה של בונזיבאדי וחראטה כזה אקיצר הורדתי Ad-Aware 6 וזה סרק את המחשב ומצא איזה 666 דברים כאלה של גייטור וכל מיני טרוג'נים חלק מהם הוא לא הצליח למחוק והיום בבוקר אני בא למחשב ואני קולט שבמשך הלילה הוא פתח לי 30 חלונות של אקספלורר עם פירסום ושטיות כאלה מה שמצחיק שיש גם פירסומת פופ-אפ נגד פופ-אפים חשבתי אולי החברה עשתה לי פה טריק והיא מנסה לפרסם את עצמה ;\ אנלאדע אני רק רוצה להיפטר מכל השטיות האלה אגב ייתכן מאוד שיש לי וירוסים וכו' במחשב רק אתמול בדקתי בנורטון (לא מצא כלום) ואז ב RAV (מצא לי 6 וירוסים) ומחקתי אותם. הנה עכשיו אני מדבר איתכם עלתה לי מודעה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-