עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום קיבלתי מחשב חדש עם וינודס 7 הבעיה שהמחשב לא שומר לי שום הגדרה אחרי כיבוי - למשל את דף הבית הוא כל הזמן משנה ל MSN בהפעלה מחדש למרות שכוון אחרת קבצים שאני יוצר ושומר על שולחן העבודה נעלמים לי ואין זכר להם כאשר אני פותח וורד מחדש.. יש למישהו מושג מה קורה ? אני די בטוח שזה לא וירוס כי עשיתי סריקה מלאה עם כמה תוכנות לי יותר נראה שיש תוכנה שמותקנת - או הגדרה בווינדוס שגורמת לזה. המחשב הגיע מותקן מהעבודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MotherShip,

לפני כמה ימים השתדרגתי ל7 , המערכת עובדת מצויין ואני אף מריץ משחקים כמעט כמו בXP ! אך דבר אחד מציק לי - כשאני מחזיק כפתור במקלדת או כאשר אני מקליד מהר מופיעות ''תקיעות'' בצליל =\ גם במשחקים , וגם כשאני גולש באנטרנט ויש לי מוזיקה ברקע . ניסיתי להתקין את הדריוורים של הלוח אם , ואחרי שזה לא עבד ביצעתי פרמוט נוסף - שום דבר . יש רעיונות ? נתוני המערכת שלי : WIN 7 32 DDR2 800 KINGSTON 2 GB AMD X2 5000+ GA-MA74GM-S2H 8800 GT

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by adam99,

שלום! קודם כל עשיתי את זה: שם תכתוב BOOTCFG /DELETE BOOTCFG /REBUILD Total Identified Windows Installs [1] C:\Windows Add installation to boot list?‎ (להוסיף את ההתקנה לרשימת האתחול?) <כן/לא/הכל>: אתה רושם Y Enter Load Identifier:‎ (הזן מזהה טעינהSmiley <תיאור מותאם של מערכת ההפעלה הנטענת מתפריט האתחול> : תכתוב את איזה שם שאתה רוצה למשל WINDOWS XP PRO SP2 Enter Operating System Load Options:‎ (הזן אפשרויות טעינה למערכת הפעלהSmiley : תכתוב FASTDETECT/ ובסוף תכתוב BOOTCFG /DEFAULT וזה לא עובד: אני מנסה לעשות Bootcfg וזה כותב שאי אפשר והוא לא מוצא כלום ושאני ינסה לעשות chkdsk אז ניסיתי את זה וגם עם על הפרמטרים זה אומר לי שיש unrecoverable error או משהו כזה. וכאי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני רוצה לפרמט את כונן C ולגבות חומר ל-D שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה (לא התאריך עצמו אלה הסדר שבו הם יהיו מוצגים) לדוגמא כרגע הקבצים שב-C מוצגים בסדר כזה על פי תאריך יצירה BEADC שאני מעתיק אותם ל-D הם נעתקים על פי שם למרות שתצוגת הסמלים על פי תאריך יצירה ABCDE האם יש דרך להעתקה על פי תאריך יצירה ? מקווה שהבנתם אותי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ForceXY,

שלום, יש לי בעיה שאני מסמן את : Debug Dump Files שהוא שוקל אצלי 923 MBSystem error memory dump files שוקל אצלי 923 MGשני הדברים האלה, לאחר שאני מסמן אותם ושולח למחיקה, איך שזה מסיים את הפעולה, אני נכנס לראות וזה מופיע לי שוב באותו גודל של 923 מ"ב, בשני הדאמפ פיילס, איך אפשר להיפטר מיזה, מה הבעיה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי windows xp professional, ושאני מנסה לעלות את סרגל הכלים של "הפעלה מהירה" בשורת משימות, הוא נותן לי את ההודעה המצורפת. הוא נותן לי את אותה ההודעה גם בסרגלי כלים "סרגל השפה", ו-"שולחן העבודה" באותו מקום. עשיתי סריקה בנורטון (2004), adaware, ו spybot. מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by noam31,

יש לי win7 חוקי מותקן על גבי SSD שהוא כונן C כמובן. אני רוצה לרכוש את השדרוג ל win8 pro אבל להתקין אותו על כונן SSD אחר - חדש שקניתי. השתמשתי באסיסטנט של מיקרוסופט אבל הוא רוצה מקום פנוי של 5G בכונן C. שאין לי. חלק מהעניין שאני רוצה להתקין התקנה נקייה על SSD חדש גדול יותר כי הנוכחי קטן מידי. הייתי מעדיף אפילו להישאר עם שתי מערכות הפעלה במקביל כדי שאוכל לעשות את כל ההתקנות בכונן החדש בנפרד ועדיין לעלות אם אני רוצה עם מערכת ההפעלה הישנה מה SSD הנוכחי. הבנתי שיש אפשרות להוריד ISO ואז להתקין בכונן אחר (לא C) את win 8 . איך אני עושה את זה? האם אני יכול בלי לפנות מקום בכונן C ? יש דרך עוקפת אסיסטנט ? אני לא ממש רוצה להזמין DVD ולחכות מי יודע כמה זמן לדיסק.. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. למחשב dell 1545 מיושן עשיתי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה windows 7 home premium. התחיל לעבוד כמו שד. משום מה, תוכנית utorrent לא פועלת כמו שצריך: עולה לאט ומשעלתה נכנסת כל הזמן למצב not responding. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ivan,

אני חושב סוף סוף W7 יודע לעבוד טוב יותר עם יותר ממעבד אחד. אני מריץ את CPUZ ו CPU FREE BENCHMARK באותו זמן. מעבד שלי עובד ב 1.6 רגיל ו 1.8 אם יש עומס. ב XP וויסטה CPUZ מראה כל זמן 1.6 אפילו שבגלל BENCHMARK מעבד עובד ב 1.8 בגלל CPUZ כאילו תקוע. גם אם אני עושה AFINITY ונותן לכל תוכנה CPU אחר ה CPUZ תקוע ולא מראה נכון. ב W7 בלי לשנות כלום CPUZ מראה מהירות נכון בזמן עומס וגם מעדכן מהירות של CORE באחוזים קטנים סביב 1.8 כל זמן ש BENCHMARK רץ. מישהו יש נסיון/מה להגיב ? עריכה אני קצת להסביר מה בעיה במערכת הפעלה עם כמה מעבדים מעבדים לא עובדים טוב בגלל וינדוס. תמיד יש רק וינדוס אחד שעובד והוא עם LOCKS של תוכנה שומר שמעבד אחד לא יקלקל שום דבר שמעבד שני עושה באותו זמן עם טבלאות וזכ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. זה כותב לי שה CD KEY שלי לא חוקי ודברים כאלה ... יש דרך להתקין SP1 בכל זאת ? ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זה קרה לאחר שהתעסקתי ב- Thumbnails Options ב-Tweak UI XP החדש, אני לא זוכר איך מחזירים את זה. אני על WinXP. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. פתחתי את "המחשב שלי" ופתאום אני רואה שהתווסף לי עוד כונן, תודה רבה שמחתי מאוד : אבל הוא סתם כונן מת כזה, איך אני מסיר אותו משם?? הנה תמונה לתיאור הבעיה:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Guyn,

שלום, רכשנו מחשב נייד Dell Vostro 1500. את מערכת ההפעלה- Vista Ultimate 32bit אני התקנתי בעצמי, התקנה שעברה בצורה חלקה. לאחר סיום ההתקנה הווינדוס מנסה לעלות, לאחר פעם אחת שהפס של הטעינה רץ אני מקבל מסך כחול ומיד ריסט. המצב מתרחש גם כשמנסים לעלות מ-Safe Mode. האם זה בסדר שפשוט פירמטתי בהתחלה וניגשתי להתקין ווידנוס? ממש כמו במחשב נייח? מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://www.cue.co.il/i/cue-05e4va2770.jpg כשאני נכנס למחשב שלי ולוחץ על כונן מסוים זה מעלה לי את ההודעת שגיעה למעלה *ניסיתי הפעלה מחדש *ניסיתי למחוק את האיקון ולהוסיף אותו שוב דרך "התאמה אישית" *אם זה עוזר התקנתי לפני זה אינטרנט אקספלורר 9 בטא אבל לא שמתי לב אם זה פעל לפני כי רק ישבתי על המחשב

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by CosmicGate,

היה לי XP ו 98 בשתי מחיצות נפרדות. קיצר נוצרו לי האפשרויות לבחירת מערכת ההפעלה כשאני מעלה ת'מחשב. אחרי שפרמטתי תמחיצה של הXP נשארו לי שתי האפשרויות. אמרו לי שצריכים למחוק תשורה של הXP בBOOT.INI אז מחקתית עכשיו שאני מפעיל תמחשב נוצרה לי אפשרות שנייה: 1.Microsoft Windows 2.Windows Default כשאני לוחץ על האפשרות השנייה הוא פשוט עושה רסט אני וחייב ללחוץ על האפשרות השנייה. השאלה: איך אני מעלה את ה98 אוטמטית בלי לבחור? מקווה שהסברתי את עצמי נכון הפעם. :-\

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. D:\System Volume Information לא ניתנת להסרה.. כל הקבצים שם משנת 2006 עוד לפני שהחלפתי לויסטה ואז ל7 איך אני נפטר מהמתרד הזה? התקייה שוקלת דיי הרבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי פיתרון לבעיה היה לי ת'ווירוס 60 שניות לפני כמה חודשים ומאז ה-svchost.exe לוקח מלא זיכרון http://img156.imageshack.us/img156/8471/svchostwe8.jpg הרצתי את FixBlast אבל הוא לא מצא כלום

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן.. כיצד ניתן להציג במד הסוללה בווינדוז 7, שיראה לי גם דקות כמה נותר עד שהמחשב מתכבה (בדומה לויסטה ו-XP). מה שעכשיו מוצג לי, זה רק אחוזים.. אבל אין דרך להציג גם דקות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם. לפני שבוע דוד שלי רכש מחשב נייח של HP עם WINDOWS 7. לאחר בדיקה קצרה במהלך שימוש רגיל, מצאתי שאין למחשב תצוגה מקדימה של קבצים כמו תמונות וסרטים. ניסיתי לבדוק בהגדרות של הוינדווז אבל זה היה לחינם, כי לא מצאתי שום אופציה לתצוגה מקדימה בקבצים מהסוג הזה. מישהו יכול לרמוז איפה ואיך? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by apelt,

מחפש עותק חוקי לקניה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by liav12,

באמצע משחק המחשב פתאום מתחיל להתקע לשניה ואז ממשיך וזה לא קיעה של זיכרון, שיצאתי מהמשחק ראיתי שהמעבד שלי על 100 אחוז פעולה וראיתי שיש לי שם קובץ בשם videosd32.exe שלוקח 99 אחוז מהמעבד ותוקע לי אותו, זה וירוס או תוכנה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by marvje,

מחשב P3 800 של אחי המסך הכחול מופיע קצת אחרי שהפס הכחול של ההטענה מתחיל כתוב להסיר אנטי וירוס לעשות chkdsk או איחוי.. ולמטה כתוב שגיאה ntfs.sys ניסיתי מצב בטוח, לפרמט ולעשות Repair אבל הארור חוזר תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ot,

מי שמכיר אותי יודע שאני לא עושה שימוש סתמי בכותרת "דחוף". לכן, מן הסתם זה באמת דחוף, ואבקש תגובות מהירות ככל האפשר. מפני שאני חייב להתקין מערכת הפעלה מתאימה, וזה חייב להיות מותקן ומוכן כבר בבוקר. אז ככה... בעל המחשב רוצה להתקין פוטושופ + ויזואל סטודיו (הכולל ויזואל בייסיק). השאלה היא, איזו מערכת הפעלה תתאים יותר. בהתחלה ביקש שאתקין לו מילניום, לאחר 'ייעוץ' עם חבר אחר נאמר לו שמילניום מלאה באגים, והומלץ לו להתקין 98SE. אני בכלל המלצתי לו על XP-PRO. האם יש יסוד לטענה שאין אינטגרציה מלאה בין מילניום >< התוכנות הנ"ל (במיוחד ויזואל בייסיק) ? האם עם XP תהיה בעיה? או שזה בכלל תלוי בגרסאות? אבקש רק תגובות מניסיון בלבד. ** <להזכירכם, דחוף!> תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Tal11,

היי, אני מריץ WIN7 64bit וחלק מהפקודות ב-cmd לא עובדות לי. לדוגמא - NET TIME לא עובד לי כי הסרביס שלו לא דלוק. אני אשמח להסבר קצרצר איזה סרביסים אחראיים על הפקודות שתחת NET ולמה ב-WIN7 הם לא דלוקים בדיפולט. לגבי NET TIME ספציפית - עברתי על כמה סרביסים ולא מצאתי את הסרביס שמריץ אותו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Php-Styler,

שלום . יש לי בעיה שאני רוצה לגשת למחשב בקבוצה מחשבים זה רושם לי אין לך הרשאה למחשב זה (איך אני מכוון הרשאות ) אין בעיה כולם באותו שם של קבוצה אני לא מבין מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים