עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by jeyjey,

שמעתי שכשמתקינים את הSP2 על ווינדואוס בעברית נדפק הווינדואוס זה נכון? כי חבר שלי התקין את זה על ווינדואוס בעברית והוא רוצה לדעת... איזה משחקים ותוכנות זה לא מפעיל? שווה להתקין את זה? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by kobi_af,

אין אי אפשר להפטר כבר מהמסך הכחול הזה? הוא רושם לי bugcode:usb driver אבל דרייברי ה usb שלי תקינים התקנתי אותם שוב ואותה בעיה מישהו יודע לעומק מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  3. נתוני המחשב שלי: P166MMX, 96sdram100 with HD 20g מן הראוי לציין שבכל מערכות ההפעלה הקודמות הכול עבד מצויין, ומדובר בכמה יישומים סימולטנית כולל צריבה עם צורב סקאזי. הבעייה היא בלבד בהגדרות תקשורת האיי.די.אס.אל מבחינת גודל הכיסים, ובשל כך המליצו לי לעבור למערכות אנ.טי תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by lucky,

שלום לכם... אנשים, לקח לי שנים להגיע למשקנה שאני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי בפעם הראשונה... אז הלכתי לחבר ולקחתי ממנו דיסק התקנה, אבל פה מתחילה הדילמה, אני מכניס את הדיסק והופ... מה זה?!?!מה אני אמור להתקין?? http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/021121_223209-5080/untitled.jpg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום.נתקלתי בבעיה לפני כמה ימים-שניסיתי לפתוח כמה סרטונים\שירים ביחד אני לא מצליח,הוא עובר על כל שיר\סרטון ואז מנגן אחד באופן אקראי... יש איזה פאץ' לתקן את העניין?הדבר המוזר הוא שזה קרה לי לפני כמה ימים בלי שעשיתי משהו. תודה.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by Old Cat,

מערכת XP עדכנית. בתוך חלונות הכל בסדר. בחלון CMD וגם ב COMMAND המקלדת מתפקדת בקוד שפה מוזר ולא ברור, כאשר האותיות מוצגות כראוי אבל אחרות מהמוקלדות. כך הקלדה על J נותנת אות אחרת, הקלדה על P נותנת אות אחרת וכו'. בחלון COMMAND מוצגת הודעה one or more CON code pages invalid for given keyboard code לא מצאתי כל הפניה או איזכור להגדרות קודי שפה או מקלדת בקבצי autoexec.nt config.nt אשמח להצעה לתיקון וגם להסבר.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. זה די מעצבן, אני מעדיף כפתור או משהו כזה. אודה מאוד למי שיעזור לי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. המסך כחול הזה כל שבועיים מופיע לי... והוא מופיע לפני עליית הווינדוס.. מה זה יכול להיות חברה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, עד היום הייתי מתקין את SP1 (מדובר ב WINDOWS XP), ולאחרונה פירמטתי, ואני לא רוצה להתקין אותו ,מפני שהוא מכביד על המחשב שלי. עכשיו לשאלתי: הורדתי את כל עידכוני האבטחה (נשאר לי שם רק SP1), האם בכל זאת אני צריך להתקין את SP1 ? (מבחינת אבטחה), או שהעידכונים מספיקים ? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by THE-MASTER,

התקנתי משחק כלשהו ובאמצע ההתקנה קופצת לי הודעה שאומרת לא יכול להעביר את הקובץ הבא......h:\support\sv\l?smig בדקתי במיקום הקובץ ומופיע שם קובץ בשם lasmig(מעל האות a יש שני נקודות) ולא כמו הקובץ שניסתה התתקנה להעביר l?smig. השאלה שלי היא מה אני אמור לעשות בבקשה מכולם תעזרו לי......אני נואש. חיכיתי למשחק הזה שבועיים. בכל אופן מדובר בLord of the ring the battle of the middle earth .

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  11. http://winsupersite.com/reviews/longhorn_5048_gallery_01.asp http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by moonjib,

תראו בתמונות.... כל הדפים נמשכים לצד שמאל! מה עושים כדי להחזיר אותפ למקומם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  13. לפני שנה בערך קניתי מערכת הפעלה windows 10 pro בקוד דיגיטלי ובעוד כמה חודשיים אני קונה מחשב חדש האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה מהחשב הקודם למחשב החדש? איך בודקים אם מערכת ההפעלה שקניתי מקושרת לחשבון MICROSOFT שלי ? אם לא ניתן להעביר את מערכת ההפעלה כמה עולה מערכת הפעלה חדשה ?

• 6 תגובות
    • 11.1k צפיות
  14. Started by Digitalx,

מזה כמה ימים שאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה ומשום מה אחרי שעולה מסך ההתקנה הראשון בו עליי לבחור שפה וכו' המחשב ניתקע ולא מגיב בכלל גם המצביע עכבר וגם המקלדת לא מגיבים. בניסיון קודם שלי להתקנת מערכת ויסטה קרה לי את אותו הדבר האם זה בגלל שיש לי מעבד P4 2.8 (זיכרון זה לא יכול להיות כי יש לי 1וחצי גיגה DDR2 1066 וכרטיס מסך ATI Radeon 3650) ואם לא יש איזה קצר או בעיית מתח? כי חוץ מזה המחשב שלי מריץ טוב את המערכת הפעלה XP אפשר לומר שאני גם מעלה משחקים כבדים\תוכנות הכל חלק... למה זה קורה? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by greenvector,

היי אני מתלבט אם להתקין win7. כדאי ? או להשאר עם ויסטה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by שון,

שלום חברים אני חייב עזרה דחוף אני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 ולא הולך ז"א אני מכניס לCD ROM המחשב טוען מתקין מעתיק את הקבצים עושה RESTAT ואז שהוא מנסה לעלות הוא ניתקע ניסיתי כמה דיסקים ובכולם אותה הבעיה . אך שאני מנסה להתקין WINDOWS XP רגיל , אין בעיה הוא מתקין עד הסוף ללא בעיה. זה קורה רק כשאני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 אני מבקש ממכם מאוד שתעזרו לי תודה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by ac1240,

המחשב שלי הוא p4 2.8ghz 1gb ram ati radeon 9550 250 mb 80 gb hd אז ככה איך אני יודע איך זה ירוץ לי ? כמה גיגה בייט מספיק לשים בכונן אחד בשביל ה WINDOWS ? האם אני אוכל לשחק במחשב? וראיתי שאנשים קיבלו ציון איך זה עובד להם ורציתי לדעת אם גם אני יכול לדעת את הציון שאני מקבל בלי להתקין את הוינדוס עצמו אני הורדתי את הדבר שבודק האם המחשב שלי מתאים ל WINDOWS וזה אמר לי שכן אבל אני רוצה לדעת את הציון שלו אז איך בודקים? תודה

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  18. אם זה לא הפורום המתאים, מתנצל מראש. יש לי תוכנית שפונה לקישורים ברשת לקבלת אינפורמציה מסויימת וניתן להזין את הקישורים ידנית לתוך התוכנית. אני צריך שאחד הקישורים יופנה בסופו של דבר לקובץ בדיסק הקשיח במקום לרשת. האם ניתן ליצור קישור שמתחיל ב-://http שזאת הקידומת היחידה שהתוכנית מקבלת אבל להפנות לקובץ בדיסק? לדוגמה http://c:\some file. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by djass,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את עידכון sp1 לWINDOWS VISTA ULTIMATE ועם יש שינוי אחרי שאני מתקין אותו תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  20. לפני כחודש בערך פתחתי ת'רד בנושא, אך לא קיבלתי שום תגובה. אני יודע שאתם לא אוהבים שמעלים את אותו הת'רד פעמיים, אבל אני ממש נואש ויתכן שלא כולם יכלו לראות את ההודעה שלי בגלל שהיא פורסמה בזמן שהפורום היה נופל מידי פעם. אז אני אספר לכם, ברשותכם, שוב על הבעיה שלי: כאשר אני מקליד כתובת שגויה או יותר גרוע - כאשר האתר אותו אני רוצה לא עולה תוך כמה שניות (5 בערך) הדפדפן פונה אוטומטית לאתר חיפוש בשם http://www.qcksearch.com. הדבר מעצבן נורא וממש מתיש לפעמים כשאני מנסה להתחבר לאתרים איטיים יותר - פה אני צריך ללחוץ על הקישור כמה פעמים על שסוף סוף האתר שרציתי עולה - ולא האתר הדפוק הזה. האם מישהו יודע איך מבטלים את הדבר הזה??? בבקשה נסו לעזור - כל דבר שעולה לכם בראש. אני ממש נואש... …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by malcolmx9,

המחשב נהיה איטי, והפינגים לשרתים עלו ל-400! אז עשיתי סריקת ווירוסים ב"מצב בטוח" בעזרת האנטי ווירוס Symantec Client Security Corporate Edition v3.0.1.1000 שהוא כולל גם פיירוול מובנה של נורטון. התוכנה לא גילתה כלום וחשבתי שהאיטיות היא דבר זמני! אבל זה לא עבר, אז נכנסתי ל-TASK MANAGER וראיתי ששם מופיע ברקע שירות שאני לא מזהה: lsass.exe לפי גוגל מדובר בסוס טרויאני שיש לו את היכולת לבטל את הפיירוול גם! http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/isass/ לפי חיפוש שעשיתי מצאתי כלי מבית סימנטק שבעזרתו אפשר להסיר את תוכנת הריגול הזאת, FxSasser. אבל גם במצב בטוח הוא לא מצא את הווירוס! איך אני אוכל להסיר אותו?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by Danix60,

שלום, רציתי לדעת איך אני מוחק/מאפס סיסמא בווינדוס 7. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by TermiNal,

שלוםם אז ככה לפני כמה זמן התקנתי את הbricopack שזה כאילו משנה את כל המחשב לעיצוב של ויסטה זה מחליף פונטים אייקונים ושורת התחל וכאלה אוקיי אחרי ה זמן החלטתי שנמאס לי ואני רוצה לחזור למראה המקורי, מחקתי את התוכנה דרך הוספה והסרה של תוכניות ושהפעלתי מחדש תמחשב היא לא נעלמה לגמרי.. כל ריסטרט שאני עושה המחשב נפתח עם מראה של ויסטה ואז אני צריך ללכת להגדרות ולשנות למראה XP הרגיל וכל פעם אני עושה החל וזה לא עוזר זה משנה לי למראה הרגיל עד שאני עושה ריסטרט... מה עושים??? כבר ניסיתי ליצור עוד מראה כאילו לקרוא לו בסתם שם שהוא יהיה כמו הרגיל ולנסות לשים אותו וזה לא עזר... אז איך אני מעיף את הבריקו הזה מהמחשב? תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  24. אני פשוט צריך לדעת מה האופציה הכי נוחה וקלה לבירור שם חשבון המשתמש העובד כרגע על הוינדוס ? (למשל לבן אדם שכמעט לא יודע מה זה מחשב ואולי ורק יודע לכבות ולהדליק אותו). אני אישית בודק דרך ה task manager , אך אני מחפש אופציה הרבה יותר קלה ומהירה. למישהו יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.