Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
משהוא יודע כך לשחזר קבצים ב XP ( לא בסל מחזור....) האם יש במערכת ההפעלה הזו תוכנה לשחזור קבצים.....
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי כשאני מחבר רמקולים חיצוניים או אוזניות אליו הרמקולים הפנימיים ממשיכים לעבוד.איך אני אוכל לבטל אותם בזמן שהרמקולים החיצוניים מחוברים?יש לי מחשב של TOSHIBA SATELITE WINDOWS 7 הדרייבר של הסאונד שלי הוא של REALTEK הרמקולים מחוברים דרך היציאה של האוזניות.
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון הXP שלי החל להפוך ממערכת הפעלה מהירה לאחת גוססת.... הרבה פעמים זמן התגובה שלו מאוד איטי....זה מתבטא בהקלדה, פתיחת תוכנות, הזזת עכבר.... האם זה סימן לכך שהגיע הזמן לפורמט? :'( מוזר...פירמטתי לפני חודשיים.....
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב שלי... התקנתי חלונות אקס פי, ופתאום לחיץ ה-START מטושטש קצת, בעיקרון הוא אמור להיות חלק. זה לא רק לחיץ הסטרט, זה עוד כל מני דברים אחרים. מה שמפריע לי פה זה לא שהלחיץ הוא מטושטש, אלא שיש איזו יכולת ירודה של כרטיס המסך שלי שהוא GF2 GTS. יש לכם מושג איך מתקנים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחלון איתחול יש פריטי איתחול אשר הורדו ולא מסומנים יותר ב-V , ואני מעוניין לדעת איך אפשר למחוק אותם בכלל מהחלון. תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשדרג לWIN7 64BIT, כרגע יש לי את הגרסא של 32BIT והיא עובדת חלק. יש לי מעבד E8400 עם 4 ג'יגה זכרון. תוכנות שאני משתמש photoshop cs3 spss chrome office 2007 האם צפויות בעיות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם יא זאלאמים, שאלה קטנה שחבר שאל אותי: אם מותקנת כרגע במחשב מערכת ווינדוס XP עם Service Pack 1 וברשותו דיסק ווינדוס XP עם Service Pack 2. האם הוא יכול לבצע שדרוג/עדכון ללא פרמוט או התקנה מחדש כמובן?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לעוד מישהו יש את הבעיה המפגרת הזו בXP שהוא נתקע שעה על ה welcome screen והוא אפילו לא טוען כלום? רעיונות? בבקשה... אני שונא את זה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי ווינדוס 7 אולטימט ומחשב שולחני. קבעתי שהמסך ייכבה תוך 5 דקות אך רק לאחר פעם ראשונה של ריסטרט המחשב המסך נכבה ואז לאחר אי ביצוע פעולה כלשהיא המסך לא נכבה. יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! היום התקנתי בשעה טובה וויסטה אולטימייט 32 ביט אני חייב לציין שזה פשוט משהו מעולה, למרות שהיו ביקורות רעות והכל! ועכשיו לבעיות יש לי בעיה שאני מנסה לפתוח סרט(קובץ AVI) במדיה פלייר ושומעים רק את הפס קול, ואם אני פותח נגיד בMV2P אז יש הודעות שגיאה ובכלל לא פותח.-הבעיה נפתרה!! ויש לי בעיה בחיבור לאירנטרנט. יש לי כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB ושאני מנסה להתחבר לאינטרנט ולמצוא רשת זה לא מצליח ולא מזהה כלום! מישהו יודע מה לעשות ??? ועוד שאלה על הדרך: האם 2GB לוויסטה מספיק? או שרצוי 3GB? תודה רבה אריאל
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אחרי שימוש של 10 דקות המסך פשוט קופא ולא התקנתי דרייבר לאחרונה.. אבל לפעמים המסך משתחרר ל3 שניות וקופא שוב בבקשה עזרה..!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ביותר כשאני מנסה להפעיל תוכנה/משחק קופצת לי הודעה שאומרת: {שגיאת ישום} אתחול תקין של הישום נכשל (0xc0000005). לחץ על אישור כדי לסגור את הישום. חשבתי לסרוק ספייווארים ווירוסים אבל גם האנטיוירוס לא עולה וממש לא מתאים לי לפרמט עכשיו את המחשב, יש דרך לפתור תבעיה ללא פרמוט? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מוחקים כתובות של אתרים שאני לא מעוניין בהם ספציפית משורת הכתובות...תודה...
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מכיוון שקניתי כרגע עוד HD חדש אני מעדיף לשאול ולראות מה תשובתכם: מה עדיף - להתקין XP PRO SP1 בעברית מלאה ואז להוסיף SP2 או להתקין XP PRO SP2 באנגלית ואז להוסיף את חבילת השפה שתהפוך אוות לעברית [לא עשית עדיין] ??? עד היום השתמשתי באופצייה הראשונה, כעת עם הקנייה אני מעוניין בתשובה משכנעת... חשוב לי שהכל אבל הכל יהיה בעברית מלאה בלי באגים וכו' מה אתם אומרים? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתרים כמו ערכות נושא ל-XP שתהיה פשוטה ונוחה .. או רקעים של מכוניות או סתם אנימציות יפות ! שיהיו בהם כל מיני.... Themes ועוד מהסיגנון... אתם יודעים.... גרפיקה לווינדוס יפה תודה רבה לכם =]
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם בטוח למחוק כל קובץ TMP שאני "מוצא" על המחשב, ואם לא איזה בטוח למחוק? חוץ מזה, האם תמיד בטוח למחוק את התוכן של תיקיית TEMP?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה בוינדוס, דבר בשם Dr.Watson תוקע וסוגר לי תכונות וכל מיני דברים אחרים במחשב ברגע שאני מנסה לפתוח אותם. כשאני פותח ישר מופיעה ההודעה והוא נסגר, רק לאחר כמה ניסיונות נואשים לבסוף אני מצליח. כאלה אמרו לי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל הגירסת וינדוס שיש לי, 32 bit כאשר המחשב שלי תומך ב64 Bit. אני באמת לא יודע אם זו הסיבה אבל אני חייב לפתור את מה שמתרחש אצלי במחשב. הנה המפרט שלי אם זה רצוי: מעבד Amd athlon 64 Dual core x2 3800+ לוח אם: GYGABYTE GA-M55PLUS-S3G כרטיס מסך: GYGABYTE Geforce 7600 gt זיכרון: 1024 667MHZ DDR2 מקווה שמישהוא יכול לעזור לי , אני מאוד אשמח, תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי פרופסיונל וכונן אחד שעליו הוא מותקן...כשאני מנסה לעשות פורמט ומגיע למסך הכחול ולוחץ d כדי לפרמט את הכונן הוא לא נותן לי בגלל שרשום ששבכונן זה מותקנים דברים חשובים של הווינדוס בלתי נתנים למחיקה תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום.. קיים אתר כזה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם הטכנולוגיה הזו תומכת בכל סוגי ההתקנים הנשלפים (גם דיסק און-קי'ז ישנים קצת...) או רק כאלה שרשום לידם Readyboost Compatible ? (הביקורים האחרונים באתרים של חנויות מחשבים קצת בלבלו אותי פשוט...) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אז ככה שלשום פירמטתי תמחשב ע"י כונן C יש גם ת'רד למה עשיתי את זה ועכשיו יש לי תיקייה נוספת C://HALL.DLL שהיא מכילה את תיקיית הווינדוס ויש לי עוד תיקיית ווינדוס ואני לא מבין למה? מה אני צריך לעשות כי כרגע יש לי רק 43.8 ג'יגה פנויים וזה כונן אחרי פירמוט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311044.msg2714345#msg2714345
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
hay i am in germany now and i want to read somethings in hebrew but i cant see it here i have like win 95 and it is not yet built for downloading hebrew so i cant download it from microsoft it needs a file from the disk and they dont have it so if anyone can tell me where to download it it will be great
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אבל כשאני מפעיל אותו העכבר נעלם ולא רואים ואי אפשר לשחק ככה!!! מה דעתכם? נורא מוזר ועוד דבר יכול להיות שהוא זורק אותי החוצה בXP התקנתי אותו וכשאני מפעיל הוא זורק אותי החוצה!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה דיי דחופה בשעון ובתאריך. הוא פשוט מכוון את עצמו. אני לא מצליח למצוא מה עושה את זה. השעה נכונה אבל זה כאילו מראה לי שאני בדצמבר 2009. שאני מנסה לכוון תוך שניה זה חוזר למה שזה היה. עשיתי ניקוי רג'יסטרי, וירוסים, ספייווארים הכל הכל פשוט אין כלום. מה זה יכול להיות? תודה הסתדרתי תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-