עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. לאחורנה שמתי לב שכמעט נגמר לי המקום בכונן סי, שלא היה גדול מלכתכילה כי הוא מכיל רק תוכנות. כשבררתי לאן נעלם המקום, גיליתי שתיקיית הוינדוס לוקחת 9.5 גיגה. זה נשמע לי אבסורדי ברמות. האקספי שלי היה לוקוח 3 גיגה, אחרי שימוש מאוד ממושך והמון תוכנות. הסתכלתי פנימה וגיליתי שאת רוב המקום תופסת תיקיית winsxs, כ -4 גיגה. הבנתי שזו תיקייה של סוג של גיבויים וכזה, אז ביטלתי את system restore ומחקתי את כל נקודות השחזור, אך כמעט ולא התפנה כלום. לא ברור לי אם כך מה זה מגבה וגם אין לי מושג איך זה אמור לעזור לי במקרה הצורך. אשמח להקטין אותה או להפטר ממנה. האם מישהו התעסק בזה מבלי לשבור את המערכת? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלה שאולי תישמע קצת מפגרת אבל מה לעשות לא שיפרתי א המחשב שלי משהו כמו 5 שנים. אני מתכוון לקנות לקראת סוף אוקטובר-נובמבר מחשב חדש, ובטוח לשים עליו ווינדוס 7. עכשיו המחשב יהיה מיועד לגיימינג, והבעיה היא שפספסתי כל כך הרבה משחקים... ואני מתכוון לשחק בכולם מאחר ואני מתחיל ללמוד רק במרץ אז יהיה זמן קצת לחרוש. עכשיו המשחק הכי ישן שלא שיחקתי בו מתחיל ב F.E.A.R ומשם למשחקים כמו - ביושוק, קרייסיס, ובכלל מהתקופה הזו עד היום. השאלה שלי אם מישהו יודע, או היה לו ניסיון עם הבטא אם משחקים ישנים יותר ? קחו בחשבון שפיר זה המשחק הכי ישן שאני מתכוון להתקין לא יותר ישנים מזה..

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by zohar678,

האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת בדיוק מערכת הפעלה XP וירטואלית במילים פשוטות? ובאיזה מקרים נהוג להשתמש בה?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by shemesh90,

יש לי מעבד core 2 due e7300 ולוח אם של גיגהבייט EP43 2gb X 2 ראם שזה 4, אבל גם בXP וגם בוינוס 7 המחשב קורא רק 3.25 ג'יגה אני יכול להתקין 64ביט ואז אני ישתמש בכל ה 4 ? כל התוכנות עובדות ב64 ? ואיך המחשב יחזיק 64 ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yanaibarr,

ה windows שלי עידכן את עצמו ועכשיו הוא מציג הודעה על הדסקטופ ש"ייתכן שהתוכנה שלי לא חוקית" (היא אכן לא חוקית), והופך את הרקע לשחור. פעם מישהו הראה לי איך נפטרים מזה. מישהו פה יכול לתת לי פתרון?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. איך אני עושה remote מחלונות 7 (השולט) לחלונות XP (הנשלט) ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. יש לי בעיה עם הווינדווס זה וירוס כמעט 100 אחוז שאני לא יכול לעדכן שום תוכנת אנטי וירוס או לגשת לwindows updates וכדומה.. עכשיו אין לי מושג מה לעשות לפרמט אני לא יכול כרגע.. זה הגיע עם איזה התקנה של קספרסקי דפוק ומאז לא הצלחתי להעיף את זה כל מה שניסיתי..

• 27 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. מנסיונכם עם Windows 7 על שלל גרסותיה (בטא, RC, המלאה שהודלפה) כמה נפח דיסק מערכת ההפעלה של ה32BIT תופסת? ממה שאני יודע בדרישות המע' מיקרוסופט דורשים 16GB, זה באמת הנפח? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Triple-z,

היי מאז שהתקנתי windows 7 ultimate לפני כמה ימים (Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x86-GRP7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD) כל לילה אני מקבל BSOD עם האררור: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x0000001D הוא לא מציין מיהו הקובץ או הדרייבר הבעייתים וכן אני לא יודע מה לעשות, עוד סימפטום מוזר הוא שכל היום כאשר אני מול המחשב ועובד איתו אני לא מקבל את המסך הזה, אבל כל בוקר אני מתעורר לאחד כזה, וכבר ביטלתי את כל הגדרות השינה למינהם מצרף תמונה של המסך הכחול: מה אתם אומרים? יש תוכנה שיכולה לסרוק דרייברים ולבדוק מי דפוק?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אהלן. קניתי נייד חדש עם ויסטה home premium sp1 64 bit, ואני מתחיל לעבוד איתו, ונכנס איתו לאינטרנט ואז כעבור מס' דקות קופץ לי ריבוע לבן עם הודעת שגיאה- צירפתי תמונה. אחרי שאני לוחץ ok הריבוע הלבן נשאר. אחרי 10 דק' הריבוע הלבן שוב קופץ (למרות שהוא תמיד ברקע של המחשב) הוא קופץ פתאום שוב לקדמת המסך אבל בלי ההודעת שגיאה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מישהו עם בעיה כזאת. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה מוזר מאד כי זה קרה לי יום אחרי שקניתי אותו ולא התקנתי משהו מיוחד.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ross,

יש לי ווינדוס 7 rc וכשאני רוצה לפתוח סרט מהאינטרנט אין לווינדוס מדיה פלייר אפשרות לזרימה (יש לי רק שמור ובטל) כשאני מעביר את הגדרות הברירת מחדל ל media player classic אז יש לחצן הפעל אבל הוא לא תומך בזרימה אלא ההוא מוריד את כל הקובץ (לספרייה זמנית) ואז מפעיל אותו ומה שיותר גרןע זה שאין בו חזרה (repeat). מישהו יודע איך אני מפעיל זרימה במדיה פלייר???

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by akunh121,

כשאני מנסה לפרמט אני נתקל בשלב שהוא אומר לי שהוא לא מוצא את הדיסק למרות שהדיסק בפנים אני עובד לפי מדריך הגעתי לשלב 7 (הבעיה נוצרת לאחר שעברתי משלב 7) אגב אמרו לי שהבעיה נוצרה בגלל שעשיתיRAID משהו כזה http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/columns/marlov/26dec05.mspx סרטון של הבעיה(סליחה על הרעש): http://www.fileflyer.com/view/aXhFsBe

13. Started by DaNcE242,

אני קניתי מחשב ישן יד שנייה (לניסויים טסטים ודברים כאלה) ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס ME שהורדתי מראש עכשיו אני צריך מדריך איך להתקין אותו כי אני לא רוצה שייגרם סתם נזק(אני אף פעם לא התקנתי מערכות הפעלה שהם לא XP או ויסטה) תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. קניתי מחשב נייד חדש השבוע ודרשתי שיגיע עם XP, אבל הוא הגיע עם ויסטה לצערי, ניסיתי להתקין XP כולל פירמוטים וכו' ולא הלך הדגם של המחשב שלי הוא HP pevilion dv6-1260ej איך אני תקין עליו XP? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by Sopranos,

שלום. אחרי שהתקנתי את ווינדוס 7 זה התקין לי כבר תקול אוטמטית וזה בסדר אבל חלק גדול מהשירים לא שומעים אותם וגם דיבור במשחקים יש קטעים שלא שומעים אז התקנתי תדרייברים של הכרטיס קול ואין לזה השפעה זה אותו דבר בדיוק כמו בלי הדרייברים. עכשיו השאלה שלי מה אני אמור לעשות כדי שהסאונד יפעל בכל השירים וגם במשחקים (IV בדיבור) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  16. יש לי שני מחשבים: 1)פנתיום 3 450MHz וזיכרון 512M RAM 2)פנתיום 4 3GHz וזיכרון 770M RAM לשניהם רכשתי דיסק קשיח ישן בטכנולוגית IDE (אין בהם SATA) בנפח של 500G בשניהם מותקן win xp 32bit sp2 בתפריט הביוס של שני המחשבים המחשב רושם שישנו דיסק קשיח בגודל של 500.1G ניסיתי לפרמט את הדיסק כדי להכניסו לשימוש ניסיתי לפרמט דרך החלונות עצמם וגם דרך התקנה של חלונות חדש (שניהם win xp 32bit sp2) בפורמט NTPS אבל בשני הדרכים המחשב מזהה דיסק קשיח של 465G בלבד ולא ניתן לפרמט יותר אני מכיר את הרעיון שכל 1M שווה 1024K ולכן הגודל שרשום הוא לא האמיתי אבל הביוס מזהה את הגודל האמיתי, בנוסף יכול להיות הבדל של כמעט 30G האם החלונות שלי לא יכול לעבוד עם דיסק בגדלים כאלו או איך אני פותר את הבעייה כדי ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by cateye,

שלום, בטוח שאלו את זה כבר אבל אני חיפשתי גם פה וגם בגוגל אבל לא מצאתי כל כך ולכן אני פונה אליכם. אני סך הכל רוצה לעשות דיסק שיתקין לי תוכנות שאני בוחר. הבנתי שיש דבר כזה IMAGE אבל לא הבנתי אם זה מה שאני מחפש ואיך אני עושה את זה. אני לא רוצה שהוא יזכור את ההתקנה מהמחשב הקודם אלא פשוט יתקין מחדש את התוכנות שאני שם לו אני מודה לכם מראש על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. איך אני יוכל לעבוד על שני מערכות ההפעלה ,שמותקנות בשני HD ניפרדים, בניפרד?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  19. קורה לפעמים שאני פותח למשל את computer והמחשב מראה שהוא מחפש ומחפש .. האם מישהו נחשף לתופעה הזו ?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by mordydd91,

מהר מהר המחשב שלי קורס זה מצב חרום עשיתי הגדלת מחיצה בעזרת תוכנה ..אחרי שהיא הגידלה לי היא החליפה את השם של הכוננים c עכשיו d ולהיפך הוינדוס לשי קרס מישהוא יכול להגיד לי לעשות משהוא בבקשה אני מצטער אם עברתי על החוקים פשוט אח שלי חוזר מהצבא עוד מעט והוא יהרוג אותי.. אני לא יכול להפעיל אף קובץ דרך הוינדוס כלומר אין שיחזור מערכת .

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

למשהו הWIN קבע שהסאונד יוצא דרך חיבור דיגיטלי. והוא לא. ולמשהו הרמקולים לא מזוהים זה אומר שזה פשוט לא מחובר. מה עושים יש לציין שאם אני יחבר מקדימה, הכל עובד. :s07:

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by ofeky1,

שאני מנסה להתקין עליו XP הוא טוען את מה שצריך להתקנה ולפני שהוא נכנס להתקנה שבוחרים בה אפשרויות הוא מביא לי מסך כחול... בויסטה הוא מגיע לשלב שהוא מחלץ קבצים והוא מקפיץ לי חלון שאומר שאי אפשר להמשיך בהתקנה ד"א כבר מחקתי את המערכת הפעלה הקודמת שהייתה בו מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש... אני צריך עזרה דיי דחוף תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by shahar07,

התקנתי את הגרסת ניסוי ultimate בעיות שנתקלתי בהם: 1. יש לי בעיות עם הUSB למשל לכונן חיצוני הוא לא נותן לעבוד כמו שצריך ואביזרים אחרים הוא לא מזהה 2. קבצים של אייפון שאני מוריד מגיעים מפורקים 3. אין לי עדיין גישה ל HP שלי (מדפסת פקס סורק) למי שיש פתרונות אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. למי שלא הבין, כשיש לי חלון (למשל דף אינטרנט) פתוח בשורת המשימות, ואני שם את העכבר עליו - נפתח לי חלון קטן שמראה את דף האינטרנט בקטן (או כל דבר שפתוח שם). שמעתי שאפשר לסדר כך שזה לא יראה את זה אלא פשוט (במידה ויש כמה חלונות פתוחים, דפי אינטרנט למשל, שקובצו יחדיו) הוא פשוט יראה את השם של כל אחד ואחד. חיפשתי וחפרתי בעזרת המקש הימיני ולא מצאתי. בנוסף, אם מישהו במקרה יודע איך אפשר לעזעאל לסדר את התיקיות ב-Win שבע באופן ידני, איך שאני רוצה - אשמח לתגובה. עד כמה שניסית בהגדרות וכו'- לא מצאתי ואם מנסים לגרור זה פשוט לא הולך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zohar678,

האם יש איזה שהיא תוכנה המאפשרת לי להפוך את דפדפן האקפלורר 8 מאנגלית לעברית? מערכת ההפעלה שלי היא XP ובמקור היא באנגלית רק שהפכתי אותה על ידי תוכנה מאנגלית לעברית. כשאני רוצה לשדרג את את האקפלורר שלי לגרסה 8 בעברית אני מקבל בסוף ההתקנה הודעה שהאקספלורר לא תומך בשפה שלי, וכאשר אני מתקין אותו באנגלית הכל הולך קשורה. אני משתמש בגירסת 32 ביט

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים