Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מחפשת דרך====== התחל =חיפוש= ולדוגמא מסמך מסויים......( גם אם הוא יחיד) הוא נותן לי==== שגיעה ומוציא אותי מהמסך של החיפוש. אם הודעת אזהרה. ורק בסיום החיפוש. אני לא יכולה לעשות חיפוש בכלל ולצערי יש לי מכל דבר פעמיים במחשב. אני רוצה לדעת איך אני מסדרת את התקלה. תודה ורד
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הורדתי קובת AVI בגודל 800MB למחשב, ואכשיו אני מנסה למחוק אותו הבעייה שהוא לא נמחק מופיע הודע שהקובץ נמצא בשימוש, גם ב SAFE MODE הוא לא נמחק. מה לעשות? יש איזו שהיא אפשרות למחוק את הקובץ מDOS?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. בהתחלה ניסיתי למחוק את הקובץ בדרך הרגילה של לסמן את הקובץ וDELETE אבל הוא כותב שהקובץ פתוח וכו'. אחרי זה ניסיתי למחוק אותו דרך your uninstaller וזה אומר לי אותו דבר שהקובץ פתוח. הנה תמונה של מה שהמחשב כותב כשאני מנסה למחוק את הקובץ עכשיו לשאלות: 1. איך אני מוחק את הקובץ הזה מהמחשב שלי? 2. איך אני מוחק\יודע שמחקתי כל זכר לתוכנה ושלא נשארו שום קבצים שלה במחשב? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי VISTA 64 SP1. ראיתי שגודל הדיסק שלי קטן מרגע לרגע. זיהיתי שתייקית ה-winsxs גדלה לי לגודל של 10GB במשך שבוע. עכשיו זה לא שאני קמצן או משהו, יש לי עוד הרבה מקום, אבל לא ברור לי למה בשבוע פחות או יותר, תיקיה של win תפחה ככה. מצאתי הסבר לגבי ייעוד הספרייה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa374224.aspx אבל לא מצויין שם משהו שעוזר לי (לא נראה לי בכל אופן). מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה של VISTA וכל פעם מחדש נעלם השולחן עבודה מה שעשיתי זה קליק ימיני > תצוגה > וראיתי שמסומן כבר "הצג סמלים בשולחן העבודה " אז ביטלתי ושוב לחצי ואז הופיעה שולחן עבודה הבעיה שאת זה אני צריך לעשות כל פעם שהמערכת עולה תודה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
האם למע' החדשה של XP 63bit יש SP2 ? האם ה SP2 הרגיל מתאים גם לגירסה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
במחשב שלי רשומה 2 חלונות XP2 אנגלית ואני רציתי למחוק XP למרות שיש לי עוד אחד .. אז איך מוחקים את חלונות XP2 השני למרות שיש לי .. משו יודע?? תביאו תגובות ..תוד ה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לסדר את זה למרות שניסיתי כמה דברים... הבעיה היא כזאת: התקנתי עוד הארד דיסק במחשב. מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית - ועליו היה וינדוס 98... בדקתי מה היה עליו (איזה נוסטלגיה!) ובין היתר פתחתי מסמף בכתבן של הווינדוס הכל היה רגיל פירמטתי את ההארד דסק לNTFS והכל עבד נורמלי עכשיו אני בא לפתוח קובץ בכתבן והשתנה לי האייקון למגעיל הוא מווינדוס 98!!! חחח זה כזה מכוער... מה עושים?!?!? ככה זה נראה: http://img296.imageshack.us/img296/8189/19ns.jpg איך אני מחזיר את זה לנורמלי של XP?!
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני כבר שנים עובד על XP בלי שניסיתי לפרמט את ההארדדיסק או להתקין את המערכת מאפס, ככה שהצטבר לי המון תוכנות ומדיע על ההארדיסק שאני לא ממש רוצה שייאבד עם המעבר ל-XP 64 שאני תיכננתי. אז התקנתי XP 64 על כונן אחר ככה שיהיה לי שתי מערכות הפעלה אם אני ארצה להעביר משהו ששכחתי ממנו. הבעיה היא שכאשר הדיסק התקנה של XP 64 בתוך הכונן הווינדוס רואה את כל מערכות ההפעלה ומאפשר לי לבחור מבינהם (אחרי ההתקנה), אם הוא לא בפנים הוא ישר עובר ל-XP הישן. יש לי 3 HD של SCSI מחוברים לכרטיס אחד כשבאחד מהם המערכת הישנה ובאחד החדשה(אולי בגלל זה הבעיה). לא משנה איך אני משנה את סדר ההפעלה שלהם, המערכת הישנה עולה. למישהו יש מושג למה זה קורה ? האם יש קובץ כמו boot.ini כמן פעם שאני אוכל לשנות אותו לשתי מע…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין וינדוס רענן וחדש, על HD עם וינדוס. אני מעוניין למחוק את הוינדוס וכל תכולת הHD, כיצד עושים זאת דרך תהליך ההתקנה? (או דרך אחרת יעילה). תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ויסטה. לפני זמן מה ניסיתי להתקין תוכנה מסויימת (אנטי וירוס כלשהו אם אני זוכר נכון), וההתקנה נתקעה באמצע בגלל שגיאה כלשהי שאותה אני לא זוכר. נפטרתי מקובץ ההתקנה של התוכנה ולא ניסיתי להפעיל את ההתקנה מחדש. החלק המוזר התחיל אח"כ: כל פעם קופצת לי בTASKBAR הודעה שאומרת "A Program can't display a message on your desktop" . כשאני לוחץ על "Show me the message", קופץ מסך ריק ברובו שכל מה שמופיע עליו זה הודעת שגיאה שאומרת "This MSI must be launched through setup". אני מאשר את ההודעה וההתראה בTASKBAR נעלמת, אך חוזרת על עצמה תוך זמן קצר. ועכשיו הבעיה האמיתית: מאז שזה התחיל אני לא יכול להתקין שום תוכנה שמשתמשת בINSTALLER - אני מקבל הודעות שגיעה בנוסך "יש תהליך התק…
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום ויום טוב. יש לי בעיה במחשב של אמא שלי המחשב עושה כל הזמן ריסטים אז עליתי ב-safe mode של הווינדוס ושאני מנסה להפעיל את הקרספקסי הוא אומר בגלל שהוא בSafe mode הוא לא יכול לעשות כלום וכל האופציות מכובות (קרספקסי גירסא 6 הכי מעודכן ). עכשיו איך אני יכול לסרוק וירוסים בסייף מוד בלי שהאנטי וירוס פועל!?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן לחבר שלי ישנה בעייה טורדנית במחשב, טיפה ישן, ניחא.. sempron 2800 ASUS M2NPV-VM ספק מ JSP, אולי 300/400 וואט לא זוכר כרגע...והוא חשוב להמשך הסיפור העניין הוא שכאשר מדליקים את המחשב הדקסטופ מופיע, אך ריק לחלוטין..ללא שורת משימות וללא אייקונים. לא ניתן להעלות את מנהל המשימות, והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ לחצן ימני ולהתפעל מהתפריט שנפתח..שגם הוא לא עוזר :-\ החשש שעומד מאחורי הסיפור, ואולי ייתבדה לאור תגובתכם בעניין , זה הספק..ולמה? לפני אותה בעייה , הגנרטור שמספק חשמל לאיזור החליט להיות לארג' והזרים עוד כמה מאות וואטים מיותרים. מזגנים ושאר מכשירי אלקטרוניקה שפעלו באותה עת הפסיקו לעבוד .. המחשב לא היה דלוק, אך הוא היה מחובר לחשמל. ----------------------…
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הסרתי את המסנגר אשר בה עם הוונדוס וניסיתי לעדכן את המסנגר, לא עזר... (אני כרגע על 6.2) ההודעות האלה מעצבנותתתתתתת > עוד מישהו נתקל בבעיה כמו שלי? ניסתי להשתמש בתוכנה Ad-aware 6.0 וגם לא עזר... מה שמעניין הוא שלא משנה אם המסנגר עובד ברקע או לא, בכל מקרה ההודעות האלה מופיעות לא הלך להעלות את התמונה לאתר, העלתי לוואלה- ניתן לראות את התמונה בלינק הבא: http://briefcase.walla.co.il/sagiyehe
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... מחשב חדש בא ואיתו באו כל הבעיות... המערכת הפעלה מאוד לא יציבה, התהליך EXPLORER קורס לפחות פעמיים בכל פעילות של המחשב, כאשר אני יוצא ממשחקים בצורה מסודרת קופצת לי הודעת שגיאה, שגיאת 623 כאשר אני מנסה ליצור חיבור אינטרנט ועוד שלל תקלות משונות... אבל מה שבאמת מציק לי, הוא הריסטים הפתאומיים שקורים לי לפחות פעמיים ביום, ללא כל סיבה נראית לעין. זה יכול לקרות בזמן שאני משחק, וזה יכול לקרות סתם תוך כדי גלישה באינטרנט... כמו כן, לאחר הריסט כאשר הוא טוען את מערכת ההפעלה ומגיע למסך ה Welcome הוא מבצע שוב ריסט, ובפעם הבאה ה WIN מוכן לעלות. לאחר שה WIN עלה קופצת הודעת שגיאה משהו Unexpected... בקיצור ממש מוזר! צירפתי לפה את הקובץ MINIDUMP שהוא יוצר לאחר הריסט, אני אודה מא…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קבלו את הקטע הכי אכול והכי מוזר שאי פעם קרה לי בחיים שלי!! מסיבה מוזרה כלשהי הקספרסקי שלי קרס לו...אז לא ממש שמתי לב לזה וזה בעצם מה שהתחיל את כל הסיפור....תוך מספר ימים המחשב שלי הוצף בווירוסים....יותר נכון סוסים טרויאנים שום דבר לא פעל טוב , פופ אפס כל הזמן!!..יענו ביל סוף המון פשוט נופלים עליך....המחשב ניתקע ועושה ריסטרטים ...כל החרא שיכול לקרות קרה! אז טוב אני אמרתי לעצמי יאללה צ'יקי בוא ניכנס במחשב הזה נטפל בו עד הסוף....אני אמרתי לעצמי כוס עמק כל מה שיש לי פה אפשר תמיד להוריד מחדש...אז באתי וניסיתי לעשות פירמוט..(המוצא הכי קל)...מסיבה כלשהי לא נתן לי...פשוט רשם שהוא לא יכול ואמר לבדוק את החיבור ועשה ריסטרט וניסיתי שוב ושוב לא הלך אמרתי אני ינסה שוב רק הפעם בדרך שונ…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חדרה לי תוכנה פרזיטית למחשב. התוכנה מציירת מלבן נקודות שחורות צמוד לעכבר. ניסיתי לגלות אותה עם norton 360 ללא הצלחה. התקנתי את התוכנה של adaware וסרקתי איתה, גם ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא מופיעה. יש למישהוא רעיון לפיתרון? מישהוא ניתקל בבעייה דומה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה פשר ההודעה הזאת האם היא משפיעה על שמהו? אךי פותרםי את זה? כאן בתמונה: http://planet.nana.co.il/roy_ta/1.JPG
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום , קניתי לא משמן מחשב חדש יש לי אקס פי ואלף זיכרון. רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחשב שלי לא מנצל את כל הזכרון ואם כן איך אני משנה את זה שהוא כן ינצל, תודה! (יש לי אקס פי אם אס פי 1 וכל העידכונים הקימים)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL P4 2.4GHz 533MHZ וכרטיס מסך gtgabyte radeon 9550 (זכרון אני עוד מעט משדרג , יש לי כרגע DDR 512MB) .. זה מתאים?או שאני צריך להחליף משהו ?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש אופציה לבטל את החלון שנפתח כל פעם שמשהו נתקע ב xp ורשום בו אם לשלוח את השאלה למיקרוסופט?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מערכת הפעלה עדיפה עבור המפרט שלי ? : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 20" 2007FP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי .אתמול קניתי נתב רשת, ורק חיברתי אותו. הייתי מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים, ולהדפיס. האם יש מדריך מפורט שאוכל להיעזר בו לווינדוס 7 ול xp?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי יש לי windows XP ולא מזמן התעסקתי קצת עם התאמתו לצרכים שלי ושיניתי קצת את המראה שלו. מאז .. נדפקה לי השורת run.. כל פעם שאני מנסה להכניס שם משהו ולהפעיל הוא פותח לי סריקה של תוכנת Ad-aware.. הבעיה שאני לא יודע מה בדיוק יכול להיות ששיניתי שדפק את העניין.. אז אם יש לכם עצה או כיוון אני אשמח לעזרתכם.. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-