עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מוזר

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by avihy,

בכמה זיכרון תומכת Vista 32BIT ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  3. לאחותי יש מחשב נייד עם XP חוקי. אין את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה, אבל הסיריאל רשום על מדבקה בחלק התחתון של המחשב. השאלה שלי היא, אם מותר לי להשתמש באותו הסיריאל גם למחשב הנייח, או שהוא יחסם במקרה ואעשה את זה? וזה משנה אם במחשב הנייד שלה התקנתי מחדש את ה-XP כבר פעמיים או שלוש? זה נחשב לשימוש במחשב אחר הכוונה כל פעם מחדש?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מצרף כאן צילום מסך לא בכל האתרים הוא רושם לי הודאת שגיאה רושם לי למשל בספורט 5

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  5. שלום פירמטתי את המחשב היום ועכשיו שאני נכנס לווינדוס אני צריך להכניס סיסמא למשתמש המשתמש זה המשתמש שאני נתנתי אבל הסיסמא אין. אז אני פשוט לוחץ אנטר וזה נכנס איך אני עושה שאני לא צריך להכניס?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by liores121,

שלום. חבר שלי קנה מחשב לנובו G510. הבאתי מערכת הפעלה של אח שלי (מקורית) על CD ורציתי להתקין על המחשב הנל. הבעיה - הכונן לא מזהה את הדיסק, לכן לקחתי USB, הורדתי מערכת הפעלה מהאינטרנט, המרתי את הקבצים עם תוכנה wintoflash לUSB והתקנתי על המחשב. התוצאה - בהפעלה של המחשב עולה הביוס עם כל מיני אפשרויות - win7/server, win7/defualt,debug/legacy,debug/defualt וכו'.... כשאני בוחר על הראשון זה מעלה את הוינדוס אבל יש בעיית קישוריות באינטרנט וחסרים הרבה דברים... עזרה בבקשה! אני לא יודע מה לעשות....

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by orio2,

שלום, יש לי מחשב דל ווסטרו 3550, ורציתי לפרמט אותו. לא הכרתי את הפונקציה של שיחזור הגדרות הייצרן בrepiar ולכן התקנתי מחדש ווינדוס (הוא לא נתן לי אפשרות לפרמט את הכונן). אח"כ גיליתי שאת המחשבים של דל מחזירים להגדרות יצרן בעזרת לחיצה על F8 אחרי איתחול, ואז שימוש בrepair your computer. כשגיליתי את זה כבר היה מאוחר מידי, כי כשנכנסתי לrepair, לא הופיעה שם האפשרות של איפוס של דל, כי הוא כניראה נכנס לתפריט לשל הווינדוס החדש ולא המקורי. השתמשתי במדריך הזה http://www.goodells.net/dellrestore/win7/win7recovery.shtml והצלחתי להתקין את הווינדוס המקורי של דל (שנמצא בתקיית ריקוברי), הבעיה שהוא לא פירמט לי את המחשב ובעצם השאיר את כל הדברים הישנים. אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש, לחצת…

8. Started by iPsych,

טוב, אז ככה. ביומיים האחרונים שמתי לב שבמקום ה16-20 שניות הרגילות שלוקחים לווינדוס לעלות, הזמן עולה לבערך 40, תגידו לא נורא, אבל לי זה הפריע. בדקתי אילו תוכנות עולות עם הטעינה של ווינדוס- וקובץ אחד צד את עיני- DPIZ.EXE, שאין לי מושג למה הוא קשור, שכן, מופיע רק בשמה, וללא כל כתובת. עוד דבר שבקתי הוא התוכנות שרצות ברקע בעת הטעינה. ומלבד לאותה תוכנה תמוה (DPIZ) שמתי לב לעוד קובץ PENIS.EXE, שם הקובץ היה זכור לי ממקום כלשהו, אבל לא ידעתי מאיפה. לאחר גיגול פשוט, הבנתי שהקובץ שהיה מוכר לי הוא חלק מוירוס הבלאסטר (Version B), אך משום מה לא השפיע באף אורח על המחשב, מלבד קצת איטיות. דבר נוסף הוא זה שבלעדי לסגור את הקובץ ע"י מנהל המשימות- אי אפשר לפתוח את ה MSCONFIG, הוא פשוט עולה ונ…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by eladbu,

לפני כשעה המחשב שלי עבר לבלו סקרין וזאת היתה ההודעה karnel apc durimg exit מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by abo,

אני לא יודע אם ענו כבר על השאלה הזאת אבל אני פשוט לא מוצא לה תשובה או תיעוד .. כנראה אני לא יודע איך לחפש תנושא הזה... קיצר איך אני מבטל את החלוניות מידע המעצבנות האלה ששקופצות בXP כל הזמן?! אני מדבר על אלה שקופצות עם I כזאת. לדוגמא כשאני מנתק איזה התקן USB או כשאני מחבר אותו...? תודה

11. שלום לאחרונה המחשב שלי היה כשבוע (הייתי בחו"ל, אז לא באתי לקחת אותו) במעבדת מחשבים (חשוב לציין שבמעבדה עובד חבר טוב שלי ואני סומך עליו ב100%) בגלל בעיות שונות שלא היה לי כוח לגשת אליהן בעצמי (הארדיסק דפוק, פירמוט, בלוסקרין בstartup, ועדכון bios). אחרי שבוע שהמחשב היה במעבדה שבמהלכו הוא עבר בדיקות חומרה רבות וoc קל (q9300 ל3.0ghz). המחשב במעבדה לא קרס אפילו פעם אחת. אך כשהבאתי אותו הבייתה, והתחלתי להתקין תוכנות (לא הספקתי להתקין יותר ממסנג'ר, ממיר וידאו, אייטונס, דיסק וירטואלי וקודאקים לוידאו) התחלתי לקבל בלוסקרינים. עד ל5 ביום. הסרתי את כל התוכנות שעלולות להיות "חשודות", ניתקתי את המסך השני והארדיסק אחד. אך הבלוסקרינים המשיכו. לאחר ששלחתי dump לאותו חבל הוא הודיע שהבעיה נ…

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  12. שלום כשאני לוחץ על ההרדיסק לחיצה כפולה על מנת להיכנס אליו נפתח לי ה"פתח באמצעות" {הווינדוס משייך את ההרדיסק לתוכנה במקום קישור כניסה לכונן הקשיח} מה יכולה להיות הבעיה ? איך אפשר לפתור אותה ? לא יודע אם זה משנה אבל זה קורה בחמש מתוך שש הרדיסקים שיש לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  13. את האמת השאלה הזאת לא בשבילי אלה בשביל חבר, יש ברשותו מחשב פנטיום 4, עליו מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP פרו, הכל עובד תקין אך הוא צריך להפעיל את הקומפי (כמו מקלדת מיוחדת לילדים עם משחקים נלווים) והוא לא מזהה בכלל את המערכת, למרות שלפני זה במחשב הישן עם חלונות 98 זה כן זיהה, לכן הוא מעוניין להתקין בנוסף לXP את חלונות 98. אם זה היה הפוך אז לא הייתה בעיה כי להתקין XP בנוסף לכל מערכת הפעלה זה פשוט ונעשה אוטומטית עם תפריט, אך כשזה ככה זה בעייתי... למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. היי בשביל מישהו בן 67, שלא קל לו לתפעל מחשב, מה יהיה לו יותר קל בלפטופ? WIN8 או WIN7 ? לתפעל הכוונה: לפתוח את הדפדפן ולגלוש באינטרנט, לקרוא אימיילים, מידי פעם להעביר תמונות מהטלפון ללפטופ...כאלו שימושים פשוטים... עד היום היה לו WINDOWS VISTA במחשב ישן והיה לו קצת קשה עם זה.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by meirtz4,

אני צריך עזרה, תקף אותי וירוס נוראי בשם " שורסה". אין לי בעיה של גיבויים וכל מה שאנירוצה עכשיו זה לפרמט את המחשב אבל זה בלתי אפשרי היה דרך הווינדווס, והבנתי שזה משהו שקשור לסרביספק2 אז הורדתי אותו גם. בקיצור נוצר לי מצב שהווינדוס לא עולה, ואני לא יכול לעבוד עם קומנדפורט כי הווירוס כל פעם מפעיל מחדש את המחשב. ומה שנשאר לי זה להפעיל דיסק הפעלה דרךהBIOS אבבבבל.... אני בח"ול במדינה נידחת ואין לי איתי שום דיסק הפעלה או משהו כזה. רציתי לדעת איזה תוכנת הפעלה קטנה אני יכול להוריד שרק תרוץ אוטומטית כשאני מפעיל את המחשב דרך הדיסק ואז אני אוכל לפרמט דרכה (סטייל נורטון קומנדר של פעם) . או אפילו איזה קובץ להוריד ולשים על הדיסק כדי שאני אוכל סוףסוף להגיע לדוס ולרשום את המשפט המיוחל FOR…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dante123,

היי חברה רציתי לדעת במה ניקוי רג'יסטרי עוזר למחשב,והאם ניקוי רג'יסטרי יכול לפגוע בתפקוד המחשב. למשל,אני משתמש בregistry mechanic ושמתי לב שאחרי שפירמטתי וניקיתי רג'יסטרי,המחשב תפקד בצורה איטית יותר מלפני שניקיתי. יכול להיות שזאת בעיה הקשורה לריסטרט?ובכלל,רציתי לדעת במה זה עוזר. תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  17. במה הVISTA 64 תומכת? האם ויסטה 64 BIT תומכת במשחקים חדשים? ואילו? ואם אפשר לפרט. יש לי מערכת מחשב אם 8G זכרון הייתי רוצה לנצל את זה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. במה ווינדוס פרופשנלס יותר טוב מHOME אדישן?

19. במה עוזרים WINDOWS UPDATES? מה קורה אם אני לא רוצה להתקין אותם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי דיסק VISTA ULTIMATE ב-2 שפות: אנגלית ועברית. אני עושה BOOT מהדיסק, בוחר את השפה האנגלית, בוחר את המחיצה הרצוייה, וההתקנה מתחילה לרוץ. בסוף הextracting files מופיעה ההודעה: windows could not install the selected language. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  21. שלום, שאלה כניראה מאוד פשוטה. יש לי HD של 200 ג'יגה. על מחיצה C יש WIN XP והיא מחיצה של 10 ג'יגה (נשאר לי במחיצה הזאת 400K פנויים - כלומר - בעיה גדולה! ). על הHD יש רק עוד מחיצה אחת מוגדרת של 140 ג'יגה. כלומר, יש עוד 50 ג'יגה פנויים לגמרי... איך אני יכולה להגדיל את המחיצה של C. האם צריך להתקין את המחשב מחדש? או באמצעות אפשרות כולשהי בWIN פשוט להגדיל אותה? תודה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by kibub,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולבנות אותו בעצמי ולהתקין ווינדוס, השאלה שלי היא האם שאני מתקין את הווינדוס אני צריך לעשות משהו מיוחד או שזה רגיל מכניס דיסק מדליק את המחשב וממשיך לפי ההוראות?(במחשב הישן עשיתי עושה כל כמה חודשים פורמט אז ככה שבעיניין ההתקנה אין לי בעיה) תודה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  23. שלום לכולם להלן מפרט המחשב : CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) כעת מורץ עליו ויונדוס xp . האם כדאי לנסות להתקין עליו 7 - כאילו מבחינת מהירות ויכולות זה ישפר או אפילו יעמיס?

24. היו לי שני כוננים , באחד היה 50 GB בשני 450 GB. רציתי לעשות עוד כונן אבל הסתבכתי ובסוף מחקתי את שניהם. אח"כ ניסזיתי להתקין VISTA מדיסק מקורי שרכשתי ואחרי שהתקנתי הוא לא הצליח לעלות למחשב, הוא הראה מסך כחול ועשה רסטרט, אז התקנתי XP, ולא הצלחתי לעשות מספר כוננים, יותר נכון לא הצלחתי להגדיר אותם בנפח המקורי המלא שלהם. יש לי רק C: עכשיו והוא 60 GB .. =\ תודה בכל מקרה. יום טוב.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by WarNet,

הצורב שלי(LG GH20NS ) מופיע במסך ה-POST והמגש שלו יוצא ונכנס כשאני לוחץ על הכפתור ,אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ולא מופיע במנהל ההתקנים כך שאני לא מסוגל לצרוב. איך אני פותר זאת? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.