עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amadey,

הי, יש דרך לבצע unactivate ל key של ה windows מול השרתים של ms מבלי לצור איתם קשר טלפוני? ניסיתי עם slmgr upk/ipk אבל זה מוציא את ה id נקודתית מי המערכת ולא מהשרתים. מדובר במפתח oem windows 8 תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! במחשב של אמא שלי, בוצע בטעות התקנת חלונות פעמיים נוספות. ביטלתי את המסך בהתחלה שבעזרתו בוחרים איזה מערכת הפעלה תופעל (boot.ini). רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע UNINSTALL לשתי מערכות ההפעלה הנוספות (כי כאשר מבצעים מחיקה לחלונות שלא בשימוש, חלק מהקבצים לא יכולים להמחק). תודה רבה, מושיקו

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. בטח אני השואל המי יודע כמה ששואל את השאלה הזאת, אבל בכ"מ, האם ביצוע איחוי בתידרות גבוהה(נגיד, אחת לשבוע או יום) עלולה להזיק לדיסק הקשיח? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  4. אני צריך לפרמט את המחשב דחוף, ואני עושה גיבויים. בין היתר אני צריך את כל המכתבים של "תיבת הדואר הניכנס", ואת רשימת אנשי הקשר שלי. איך אני מבצע זאת? וגם- אם עולה לכם משהו נוסף לגיבוי אשמח אם תגידו לי (כמובן- שולחן עבודה,מועדפים,הגדרות,וקבצים ב C וגם תקיית אי מיול). אשמח לעזרה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, רכשתי דיסק קשיח מסוג WD 1002FAEX 1TB ומשום מה בתוכנת הביצועים של וינדוס הוא מקבל ציון של 5.9 בלבד למרות שהוא מחובר ב SATA3. האם זוהי תוצאה הגיונית לדיסק שכזה? תודה

6. Started by MoMo-P,

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל להיות כבד ואיטי ככה שהחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש את ויסה אולטימייט. יש לי רשיון חוקי, התקנתי עותק נקי מחדש, התקנתי רק דרייברים עיקריים, אנטי וירוס ואת כל העדכונים כמעט כולל SP1 של ויסטה. משום מה אני חש שאני לא מקבל תפקוד מלא מהמחשב, לוקח לו זמן לפתוח דברים... אם זה סתם חלונות וגם בעיקר התקנות שונות לוקח להן זמן לטעון עד שהן מתחילות לרוץ.. גם עכשיו כשאני כותב לפעמים לטקסט לוקח זמן להופיע!!! צירפתי תמונה שמראה את מצב הביצועים והזכרון, תוך כדי האנטי וירוס ביצע את סריקתו הראשונה.. חשבתי אולי הבעיה היא בהארד דיסק כי לפני מספר דקות רציתי לראות את ההגדרות של כונן C שלקח להן זמן לטעון ולעומת זאת פתחתי לאחר 10 שניות בערך את ההגדרות של כונן D שהן הו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mbs,

היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by BloodyW,

האם עדיין יש או אמורה להיות ירידה בביצועים בויסטה אחרי התקנת SP1 לעומת XP? יש לי 64 ביט עם 2GB ראם. זה משנה או לא ממש? כדאי לשדרג ל-4GB? או שזה תלוי בכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by Defunk,

מאז שעברתי ל windows 2000 server אני פתאום רואה שהביצועים במשחקים ירדו דראסטית, אם מקודם למשל ב ET היו לי 120 FPS יציב, כרגע יש לי 76 ונפילות עצומות ל 40 :\ מישהו יודע מה הבעיה ? זיכרון? דרייברים לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. במספר משחקים שניסיתי בווינדוס 7 64 ביט' , עם 4GB זכרון, קיבלתי FPS נמוך ממה שהיה לי ב XP עם 2 GB זיכרון. זה מאכזב כי ציפיתי לשיפור בביצועים עם מעבר ל 2GB. מה יכולה להיות הסיבה לירידה בביצועים? הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. שלום, ברשותי Windows XP SP2. כשאני יוצא לDOS ע"י הפקודה 'cmd', בכל פעם שאני מריץ תוכנה כלשהי, היא כן עובדת אך לוקח לה זמן רב לעלות וגם לפני שהיא עולה נכתב על המסך "Bad Command or File Name". מישהו נתקל כבר בבעיה מסוג זה? תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by IlanF,

משום מה כשאני יוצא מסטנד בי (stand by) על ידי לחיצה על מקש כלשהו על המקלדת, הוא חוזר לשולחן עבודה ואז הוא עובר לכיבוי המחשב... חיפשתי איזה הגדרה שאומרת מה לעשות ביציאה מהסטנד בי, אבל לא הצלחתי למצוא אחת כזאת :-[

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  13. יש לי win xp pro ביצעתי update והורדתי עידכונים "קריטיים" לאחר שהמחשב שלי נסרק לאחר התקנה ואתחול moviemaker2 שבו השתמשתי על בסיס קבוע "נופל" לפתע פשוט באמצע עבודה נסגר ללא הודעת שגיאה או הזהרה ופשוט אי אפשר לעבוד איתו, וככה זה נמשך מפעיל עובד קצת ונופל, אם אני לא עובד אם התוכנה היא תשאר פתוחה ללא הגבלה והיא לא נופלת אבל ברגע שאני רוצה לשמור לערוך או כל פעולה פשוטה היא נעלמת. שאלתי היא: האם יש אפשרות שזוהי חסימה של מיקרוסופט ששתלה לי משהו במחשב וחסמה לי את השימוש בmoviemaker באופן יזום עקב שימוש לא "נאות" במוצרי מיקרוסופט? ???

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by gamer-8,

אתרי חומרה יש בשפע. אבל מה עם אתרי תוכנה? איזה נחשבים לגדולים ולמוכרים? יש בהם כבר ביקורת על הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  15. תקראו ותחוו דעתכם מה אהבתם, מה לא . . . http://www.bit-tech.net/bits/2008/03/26/windows_vista_sp1_core_performance/1

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by lipa,

הביצועים פחות טובים מה-XP http://www.tweaktown.com/articles/965/

17. Started by EAD,

הביקורת פה http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35821 כפי שנראה המחבר של הביקורת די מרוצה מן החלונות החדש בכול מקרה מאמר קצר, ממליץ לכם לעיין בו :

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by liordavid,

שלום לכולם, בדקתי את כונן C (סימנתי את כל התיקיות כולל הנסתרות) והוא תופס 58GB לעומת זאת, כאשר אני בתיקיית המחשב שלי, כונן C תופס 154GB מה הולך פה ? 2 קובצי תמונה של התיקיות בכונן C, והמחשב שלי מצורפות

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני לוחץ על כיבוי ואז הוא נתקע "בשומר הגדרות" ולא מכבה את המחשב. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  20. ניסו לעזור לי בפורום אחר ולא עזרו, אז ככה יש לי windows xp pro hebrew כן קיים דבר כזה... אז בבקשה נסו לעזור לי בעברית.... אז ככה אני מנסה לעשות כיבוי למחשב והוא רושם לי "כעת ניתן לכבות את המחשב" ולא מתכבה אני צריך כל הזמן לכבות אותו ידנית וזה מבאס כי יש לי מחשב ממש טוב כפי שניתן לראות... אז בבקשה תעזרו לי... :-\

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. האמת שזה דיי מעצבן כי כל פעם מחדש הווינדוס(7) מתעקש להתקין מחדש את הדרייבר של האוזניות למרות שהוא כבר מותקן והאוזניות מוצמדות ממזמן. יש דרך למנוע זאת?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם ! התקנתי תוכנה שנקראת microsoft .net framework 1.1 ומאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני נדרש לעשות log onת מישהו יודע איך מבטלים את ה-log on כך שהמחשב יעלה ישר ויגיע לווינדוס ללא לחיצה על ה-user תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בכל פעולה שאני עושה, אפילו גלישה או פתיחת "המחשב שלי" הHD טוחן ולוקח זמן עד שהוא מוצא את הפיילים בחלון המבוקש. גם באופן כללי במחשב איטי ואני לא מוצא את הסיבה לכך. מדובר בP4 2.4 עם 512 MB . יש רעיונות מה לעשות חוץ מלפרמט?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. שלום כל פעם שאני מעלה את המחשב מאז שפירמטתי והתקנתי XP מחדש בעת העלת החלונות צץ לי המסך של הסריקת דיסק הוא נותן לי אפשרות ללחוץ מקש כל שהו כדי לדלג, אבל עדיין זה מציק מאוד, עברתי על כל קבצי ה INI ולא מוצא איפה זה יושב. האם מישהו יודע איך להיפטר מזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  25. מה לעשות?? זה משגע, אני לא יכול למלא טפסים ארוכים..

• 3 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.