עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אתר מסויים שאני צריך ביקשו שאתקין גירסה 7 או 6 של אינטרנט אקספלורר במקום גירסה 8. הורדתי גירסה 7 מאתר מיקרוסופט וההתקנה לא הצליחה בגלל הימצאות גירסה 8 העדכנית יותר. אודה על עצה איך להתקין גירסה 7 במקום 8

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by viper_sb,

שאני מנסה לגשת למשחב שקיים ברשת שלי דרך שם שיתוף אני מקבל חלון על יוזר וסיסמה אבל בשורה של היוזר מופיע באפור GEUST איזה הגדרות GPO אני צריך לשנות ככה שאני יוכל להיכנס עם כול יוזר ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. Started by MasterDK,

שלום יש לי service מסויים שמותקן, אך כמובן אני יכול להריץ אותו רק פעם אחת. איך ניתן להריץ אותו מספר פעמים? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by atomic rooster,

היי. לפני כמה ימים ביטלתי ואז החזרתי חזרה את הפיירוול של windows. מאז שעשיתי את זה, ההודעה הבאה מופיעה לי בכניסה למחשב. חיפשתי מידע ברשת ולא מצאתי כ"כ, מתאר לעצמי שזה קשור למרכז האבטחה. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. התקנתי ווינדוס7, לא השתמשתי בכלל בויסטה לפני אז אני עוד צריך להתרגל לכל מה שקורה פה... עידכנתי דריבר של הכ.מסך, שאני בא לשנות את רזולוצית המסך, קודם כל יש כמה שהם באפור, ויש רזולוציות שהוא עושה אותם 4:3, 1024 או 1152, אין אפשרות למתוח אותם על כל המסך? המחשב מחובר לטלווזיה 42 LCD, ורק 2 אופציות בעצם מותחות לי אותו על כל המסך, אבל זה רזולציות מאוד קטנות. יש פתרון לזה ? (חיבור HDMI אגב)

• 14 תגובות
    • 11.1k צפיות
  6. Started by sniper434,

שבת שלום לכולם, כרגע יש לי וינדוס XP32,ואני רוצה לשדרג לוינדוס 7. כשאני מכניס את הדיסק בשביל להתקין,מופיעה לי השגיאה המחורבנת הזאת: אשמח לקבל תמיכה בהקדם האפשרי. תודה

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by shahar07,

בכל פעם שאני מחבר את אייפון למחשב, מתבצעת התקנה של הדרייבר מחדש מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. Started by sniper434,

שבוע טוב לכולם, היום הצלחתי להתקין וינדוס 7 לאחר שהיה לי וינדוס XP. יש לי כונן של 500 ג"ב,והוא היה מפוצל לשני מחיצות - C ו D. לפני הפירמוט העברתי את הקבצים מC לD,בשביל ליצור גיבוי לוינדוס החדש. פרמטתי את המחיצה של הוינדוס בצורה זהירה, ועכשיו שהתקנתי וינדוס 7,אני לא מוצא את המחיצה שגיבתי..שום זכר ! יש לי שם מידע חשוב ואני חייב לעשות משהו דחוף. יש איזה דרך למצוא את הקבצים שגיבתי ? תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by toniviner,

היום קבלתי גישה לMSDNAA כסטודנט ;D וכמובן שהתחלתי להוריד את WINDOWS 7, אבל הגירסה היחידה שיש שם היא גירסת ה PROFESSIONAL ואין שם את גירסת הULTIMATE (שאני כבר מקיר). ישר נכנסתי לאתר של MICROSOFT בשביל לבדוק מה אני מפסיד בזה שאני יתקין גירסת PRO במקום הULTIMATE ויש שם משהוא שהפחיד אותי: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare-editions/default.aspx איפה שרשום: Work in the language of your choice and switch between any of 35 languages. מסומן V ליד הULTIMATE אבל לא ליד הPRO. אני אישית מעדיף את הWINDOWS שלי באנגלית כמו שהוא מגיע אבל אמא שלי שמשתמשת במחשב הראשי לא מסתדרת כל כך טוב איתו ומעדיפה עברית, כרגע מותקן אצלי הULTIMATE עם 2 יוזרים, אחד שלי באנגלית והשני שלה ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by alons126,

1)מה הסיכון בהתקנת WIN 7 על לפטופ? 2)יש סיכון אם אני מתקין כשידרוג? 3)זה משפיע על האחריות? 4)איך זה משפיע על דרייברים? אני צריך לעדכן אותם אם בווינדווס 7 אדוויזר מסומן V ליד הכול חוץ מהדרייבר של הכרטיס מסך ושל עוד משהוא שלא הבנתי מהו? 5)איך מגדירים אותו לעדכן ולמצוא דרייברים?

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by amit14,

שלום. יש לי את וינדווס 7 בגירסת ה32 ביט ו4 ג'יגה זיכרון. ידוע לי שהגרסה הזו קולטת רק 3.25 ג'יגה וזה באמת כך. אבל קראתי איפשהו שהגרסה הזו גם אינה מאפשרת שימוש של יותר מ2 ג'יגה בשביל תוכנה אחת או משהו בסגנון. זה אומר שכשאני משחק למשל GTA4 נעשה שימוש רק ב2 ג'יגה ולא בכל ה3.25?אם כן,למה זה קורה?הרי זה קולט עוד 1.25 נוספים,לאן הם "נעלמים"?והאם יש דרך לפתור את זה או רק להחליף לגרסת ה64? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by lo_toda,

שלום יש לי מחשב חדש. G31 P2160 נועד למדיה סנטר אני מעוניין להתקין וונדוס 2000 הבעיה שהוא לא מזהה את כל ה HD הוא מזהה עם אני לא טועה רק 131GB ולא 1 T מה אפשר לעשות? הHD זה SATA אבל אני משתמש ב BIOS שמאפשר שימוש כמו ב IDE רגיל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי מסך מחשב וטלוויזיה אני מעוניין לדעת, האם אני יכול לשחק בPES09 בטלוויזיה, בזמן שאחותי גולשת באינטרנט במסך הרגיל? חשוב לציין שהמשחק בטלוויזיה נעשה באמצעות השלטים של הXBOX הגלישה נעשת באמצעות המקלדת והעכבר. ניסיתי לעשות זאת, אבל בכל פעם שלוחצים על העכבר זה יוצא מהמשחק. אם יש דרך לעשות זאת, מה היא? תודה מראש ערן.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. כל פעם כשאני מתקין תוכנה כלשהי / משחק / כל דבר אחר המחשב אומר שהוא לא יכול לבצע את הפעולה הייתי בחול והתגוררו לי בבית אנשים וברגע שחזרתי מאז לא יכולתי להתקין כלום מבחינת הרשאות המשתמש שלי הוא אדמיניסטרייטור... מישהו יודע מה הבעיה ? ד.א זה התחיל ברגע שחזרתי לארץ לא היה לי אינטרנט אז עשיתי שחזור לפני הטיסה והאינטרנט חזר אבל מאז אי אפשר להתקין כלום.... תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, ברצוני ליצור חשבון משתמש בחלונות XP שמטרתו בדיקה של תוכנות. על החשבון לאפשר לי להתקין תוכנות ולהריצן מצד אחד, וצד שני למנוע כל שנוי של קבצי מערכת ההפעלה או הרג'יסטרי. כלומר, אם התוכנה מכילה וירוס או סוס טרויאני היא לא תשפיע על חשבונות משתמש אחרים כולל ה-Administrator. אני מעוניין קודם להתקין ולהריץ את התוכנות ורק לאחר מכן לבדוק וירוסים אם צריך. תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

חבר שלי מכניס דיסק ווינדוס XP ומגדיר BOOT FROM DVD בביוס , גם ה7 וגם הXP 32 BIT והוא אומר שזה לא עושה לו BOOT מה לעשות ? תודה

17. Started by dan3112,

אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מפעיל את הuser account control בויסטה אני לא יכול לשמור שום דבר בכונן D, הבנתי שזו בעיה של הרשאות ואני מנסה לתת הרשאה מלאה על עצמי אבל בגלל שאני כביכול לא מנהל אני לא יכול לשנות שם שום דבר- למרות שיש יוזר אחד ויחיד במחשב. איך אני גורם למחשב לזהות אותי כמנהל כך שגם שהuser account control אני יוכל לשמור בכונן D ובכלל שאני יוכל לשנות הרשאות גם אם הבקרה הזו כבויה. תודה.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  18. העברתי את הוינדוס לדיסקונקי ואין לי boot ניסיתי הרבה מדריכים ברשת אף אחד לא עזר לי בדקתי את התאימות של הדיסקונקי שלי והוא בסדר אני רוצה לפרמט לוינדוס 7 מישהו יכול להדריך אותי בצורה מסודרת?

19. Started by Judas Iscariot,

אלוהה, לפני ימים מספר קרתה למחשב שלי איזו "תאונה" והוא החליט לעלות את עצמו בקונפיגרציה חדשה כמעט לחלוטין ללא סיבה ברורה במיוחד. תחילה חשבתי שה"יוזר" הקודם שלי נמחק ואיתו גם הקבצים, אך כנראה שזה לא המצב. בתוך תיקיית Documents and Settings יש לי תיקייה בשם Judas(המכילה את קבצי היוזר הקודם) אך ישנה גם עוד תיקייה בשם Judas.JUDASPC.000 והיא היא, התיקייה של היוזר הנוכחי. שאלתי היא - האם וכיצד אני יכול לחזור ליוזר של "Judas"? תודה מראש לעוזרים.

20. Started by Lapland,

קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים התקנתי הכל הפעלתי תמחשב הוא מגיע עד שיש תסמל הזה של וינדוס XP וזה טוען כזה ואז הוא מפעיל את זה מחדש ! ככה זה וזה לא נידלק אני מנסה להדליק תמחשב בSAFE MOD והעכבר לא זז לי ניסיתי לנתק ולהחזיר אותו אבל עדיין מה לעשות? זה הלוח אם ASUS M4A78

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. יש לחברה שלי מיני לפטופ במחשב הם שחכו סיסמה של הוינדוס אין לה כונן סידי אז הורדתי את ה ERD לUSB ו"צרבתי " אותו דרך האולטרה ISO הורדתי איזה כמה גירסאות בכולם הוא רושם לי שחסר קובץ או שהוא לא מצליח לפתוח תוכל לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שיכולה לאפס סיסמה ? תודה מראש ומצטער על ההפרעה תודה מראש נ.ב ניסתי דרך המצב בטוח אבל גם שם יש סיסמה ב ADMIN

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by levyonfire,

אז מחר מגיע מחשב חדש ואני לא בטוח מה להתקין במפרט החדש יש לי בסך הכל 6GB זכרון, כך שאני מניח ש32BIT לא בא בחשבון וזה אומר שאני עובר מXP 32 שאני כל כך אוהב למשהו חדש אז מה עדיף? XP 64 bit? ויסטה 64? או בכלל ווינדוס7? אין לי זמן להתעסק עם באגים או חוסר תמיכה וכל שאר השטויות האלה אם זה עוזר: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 7-7-7-18 PK

23. איך אני פותר את הבעיה הנל? זה קופץ לי בזמן הדלקת המחשב ונהרס לי הEVENT VIEWER.. ואין לי מושג ממש למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. שלום, כשהווינדוס עולה אני מקבל אזהרה שרשום בה: The file or directory c:$MFT is corrupt or unreadable. please run chkdsk utility . לפני שהווינדוס עולה הוא עושה לעצמו צ'קדיסק כל פעם(מאז שהבעיה קיימת) ולא מוצא שום דבר, או לפחות לא מתקן שום דבר.. הבעיה החלה אתמול לאחר שניסיתי להתקין Internet Explorer 8 כאשר באמצע ההתקנה הופיע איזה ארור ולאחר מכן הוא לא יכל לסיים את ההתקנה. כיצד פותרים את הבעיה? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by maxwell10,

שלום רב, בוקר אחד הפעלתי את המחשב ולפתע, ככה סתם, כאילו כלום, הופיע לו מסך כניסה בו אני מתבקש לבחור את ה user שלי (יש רק אחד) ולהכניס סיסמא (אין סיסמא - רק לוחצים enter) אני לא אוהב את זה כי אז כל תהליך איתחול המחשב מתארך וצורך את התערבותי (אני אוהב ללחוץ על כפתור ההתחלה ולחזור אחרי 5 דקות ישר ל desktop) איך מבטלים את האפשרות שיופיע לו החלון ולמה בכלל זה הופיע לפתע בלי ששיניתי כלום ב setting? מצ"ב scrteen shot תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים