Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי win xp חוקי אבד לי המספר שלו איך אני מצוא את המספר הסידורי של win
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון סלחו לי אם אני כותב דברים בעברית כמו סאטא אני כותב מהאייפוד עכשיו לבעיה שלי שאגב אני מיואש ממנה לחלוטין אני מנסה להתקין אקס פי על דיסק קשיח סאטא וההתקנה לא זיהתה את הדיסק הקשיח אז שמתי את הדרייבר על דיסקט וניסיתי שוב הפעם ההתקנה זיהתה את הדיסק קשיח בחרתי להתקין את הוינדוס ואחרי שזה פירמט את הדיסק הקשיח זה נתן לי את השגיאה הבאה: windows installtion cannot copy the file raidsys.sys f3 quit esc skip enter retry זה לא הנוסח המדויק אבל זאת השגיאה אין קוד שגיאה או משהו כזה בכל מקרה ניסיתי להכניס את הדרייבר לדיסק עם אן לייט אבל במצב הזה ההתקנה לא מזהה את הדיסק קשיח בכלל רק שיהיה ברור ניסיתי 2 צריבות שונות של הכנסת הדרייבר לדיסק עם אן לייט ו3 דיסקטים שונים עם הדרייברי…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס חוקי ולאחרונה התקנתי אינטרנט אקספלור 7 ואחריי שהתקנתי את האקספלור המחשב לא ניכנס לי יותר לאתר של http://www.microsoft.com/israel/windows/ie/default.mspx רציתי לראות אם יצא גירסה בעברית וזה לא ניכנס לי יותר לאתר ועוד הרבה קישורים זה לא ניכנס לי ואצל חברים שלי זה כן ניכנס מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המערכת שם קרסה לגמרי בASUS EEE (WINDOWS XP) של חתני וצריך לעשות שיחזור...השאלה איך עושים את זה בדיוק (אני לא כל כך חזק בנטבוקים) וגם מה שהכי חשוב זה שיש לו את כל המידע על המחיצה השניה (כונן D) עם עושים את השיחזור הזה..הכל בD גם נמחק? או רק מחיצת C? כי ניסיתי לעשות לD גיבוי דרך גוסט אבל אני לא מצליח כי הוא לא נותן לי לצרוב משום מה מהכונן USB שאני מפעיל תגוסט ושאני מחבר גם את הצורב USB וגם עוד כונן כדי לגבות עליו אז הוא לא מזהה לי את שניהם הביוס..רק אחד... עם מישהו יכול לעזור בתודה אלי.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
קיצר סיפור ארוך בקצרה התחיל לי פתאום סיפור מוזר האקספלורר (לא הדפדפן) קורס לי פתאום ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה דקות, המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש מה הסיבה לכך? ואיך לעזזל אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים. פירמטתי והתקנתי ווינדווס על אחד מהם עכשיו בכונן השני יש קבצים ששם חלק משמות של הקבצים מופיעים בצבע ירוק וכל אלה לא נפתחים לי.. למה זה ואיך אני מסדר את זה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD-K6 מותקנת מערכת הפעלה Win98 מדי פעם מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה על בעיה בVxD כלשהו. כל פעם זה משהו שונה. בהתחלה זה היה NTKERN ובבדיקה באתר של מיקרוסופט המליצו להחליף זיכרון, החלפתי וזה עזר. אחר כך התקנתי את הצורב (AOpen) ושוב הופיע המסך עם תקלה אחרת אחרי המילה VxD. גם אחרי פירוק הצורב, המסך הכחול ממשיך להופיע מדי פעם עם מילים שונות אחרי הVxD שאפילו במיקרוסופט לא מצאתי הדרכה לזה. למשל: FIOLOG ,UPICD. מדובר במערכת שהרגע הותקנה (לאחר שהופיעו מסכים כאלה בעבר). אודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי את הויטסה פיינל והשאלה שלי איך מתבצעת ההתקנה? זאת אומרת איזה סידי קיי אני צריך להכין לעצמי כי לפי מה שקראתי בקובץ NFO אני צריך את הקוד של ה XP שלי מישהו יכול להסביר לי בקצרה פחות או יותר איך זה ההתקנה שם והכל אני לא רוצה להתקע באמצע בלי שום מערכת הפעלה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מבצע ניתוק של משתמש מסוג מנהל מערכת , ורוצה להכנס כמשתמש מוגבל- סמן העכבר אינו מופיע ב'הקלד את סיסמא', ונדרש לבצע הפעלה מחדש. איך ניתן לתקן בעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1009044980&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה אחי הגדול הזמין סוללה חלופית למחשב הנייד שברשותינו (Gigabyte W566N). הסוללה הגיעה והתברר כי המחשב לא מזהה אותה (שום חיווי על חיבור סוללה למחשב). לאחרי שיטוט קצר באינטרנט נתקלתי בהצעה לפתרון שכללה העלאת ה- defaults ב- BIOS ושמירתם. שמרתי, הדלקתי את המחשב מחדש, ומאז הוא לא עולה יותר. כשהמחשב עולה מגיעה הודעה booting GRLDR Reseting the boot drive לאחר מכן מופיע הלוגו של הווינדוס, מיד אחריו מגיע מסך כחול, וחוזר חלילה. אותו הדבר קורה גם ב- safe mode. ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות לboot בBIOS ולהעלות דיסק התקנה של ווינדוס, אך אין מענה, ולא מגיעה ההודעה press any key to boot from cd" קצת אובד עצות כרגע, אשמח לשמוע עוד רעיונות לגבי איך אני יכול להגיע ל- bo…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוז ויסטה 32 ביט ויש לי 2 חשבונות. חשבון אחד שהוא שלי ויש שם את כל הדברים שלי ויש חשבון Admin שבו אני כמעט ולא משתמש. בימים האחרונים אני מעלה את המחשב ואז נכנס לחשבון שלי ואז המחשב פשוט נתקע והוא מחייב אותי לעשות ריסט לWindows explorer או בכלל לסגור אותו. בחרתי לעשות ריסט ואז המחשב חזר אבל אחרי כמה דקות שוב נתקע ודרש ממני שוב לעשות ריסט או לסגור. וככה זה ממשיך ואני לא יודע מה לעשות. בנתיים אני משתמש בחשבון השני שלי אבל אני רוצה לחזור לחשבון הרגיל שלי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה שהקבצים שלי יהיו איישים ולא נתניים לקריאה על ידי משתמשים אחרים במחשב? Windows Vista U SP2
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן בזמן האחרון כשאני מוריד קבצים ל DESKTOP שלי אני רוצה לעשות להם כפתור ימני בשביל או לפתוח את הכיווץ או להעביר אותם למקום אחר במחשב שלי והתפריט של הכפתור ימני לא מופיע... זה תוקע את המחשב לכמה עשרות שניות ואז עושה ריסט כזה ל DESKTOP. משהו נורא מוזר! הדרך היחידה לגנוב משם את הקובץ זה לעשות חיפוש רגיל ואז מהחלון של החיפוש אני עושה CUT ושם אותו במקום אחר ואז הכל עובד טוב כאילו יש לי BUG בתיקייה של ה DESKTOP שאיאפשר לגשת משם לקבצים. יש ל משהו רעיונות? אה שכחתי את החלק הכי חשוב... אני לא יודע אם זה רק עם קבצים של RAR אבל זה קורה המון עם סוגי קבצים כאלו... ועכשיו ניסיתי להעתיק קבצים מכל הסוגים ל DESKTOP שלי שהיו קיימים כבר במחשב והכל עבד טוב אולי זה רק קבצים שאני מוריד מהאינ…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום תסלחו לי אם זה לא המקום הנכון לרשום בו את הפוסט הזה, כי זה קשור לחלונות. התקנתי עכשיו roller coaster 3 ושיחקתי בו. אחרי זה הלכתי להגדרות גרפיקה והרזלוציה השתנתה לי ל1280/1024. ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק אז המסך במצב שינה והוא רושם "לנסות רזלוציה אחרת". מסך 17 אינץ. הבעיה עכשיו היא שאני לא יכול לשנות את הרזלוציה בחזרה ל 1024/768, כי כל פעם שאני נכנס למשחק אין לי מסך. ניסתי ללחוץ על קובץ ה exe של המשחק קליק ימני-properties- ואז compatibility ולסמן את האפשרות להפעיל את המשחק על רזלוציה נמכוה. אבל משום מה הוא לא מפעיל אותו על רזלוציה נמוכה והמסך עדיין נכבה ומבקש לשנות רזלוציה לקטנה יותר. מה עוד אפשר לעשות כדי לשנות רזלוציה מחוץ למשחק? תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
לפני יוממים שמתי לב שהאייקונים שלי השתגעו. חלק מהקבצים\ קבצי הפעלה איבדו את האייקון המקורי וכעת ישנו אייקון גנרי. במקרה אחר, בtask bar --> properties --->customize האייקונים פשוט התבלבלו לגמרי ( אני מדבר על האייקונים הישנים ) איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי VISTA 32 BIT והתקנתי את הגרסה האחרונה של FF לאחר שהעלתי מהגיבוי MozBackup הכל עבד מצוין, בלי שאעשה משהו מיוחד יותר מאוחר רוב האתרים התחילו לעלות בצורה איטית או שתקועים בקריאה במשך דקות ארוכות ולא עולים עד הסוף עולים חלקית כך שלא רואים את כל העמוד, לפעמיים YNET עולה מהר ואחרים לא. מישהו מכיר את התופעה? כבר פירמטתי והתקנתי שוב מחדש וכל פעם זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
חברה אני עם XP משתמש כבר המון זמן , ובזמן האחרון זהו אני כבר לא מסוגל להשאר דקה עם הXP כל שנייה נתקע , וכל שנייה בעיות .. הייתי מעוניין לשדרג ל7.. השאלה שלי היא כזאת , האם הגרסא : Version :Windows 7 RTM [For OEM Branding] Build:7600.16385.090713-1255 היא גרסא סופית ? ושווה להתקין או שאמור לצאת עוד גרסאות ? תודה רבה אני ממש צריך את התשובה שלכם
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות איכשהו באיזושהי תוכנת גוסט קובץ Ghost ל WinXP וכשאני אבוא לפרמט אני רק אעשה שחזור מה Ghost וזה יעבוד לי ... כי ניסיתי פעם בתוכנת Ghost ישנה וזה לא עלה לי ה XP... יש מישהו שעשה אצ זה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תקלה רצינית ביותר, חיפשתי מידע בגוגל לגבי איך לפתור אותה, אבל ללא הצלחה. אז התקלה היא שאני נכנס לdevice manager והוא ריק, פשוט עמוד לבן, לא מופיע שם שום התקן חומרה. דברים שניסיתי לעשות כדי לתקן את העניין: - לרענן את הרשימה ב- device manager. - לסרוק את הרג'יסטרי. - repair עם הדיסק של וינדוס. - הרצת הפקודה scannow sfc ב-cmd. דברים שניסיתי לעשות ולא הצליחו: - שינוי הרשאות ערך הרג'יסטרי HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum זה נתן לי הודעה unable to save permissions, access is denied - לנסות להפעיל מחדש את התהליך Plug and Play ב- services. השירות פשוט greyed out, ככה שאין אפשרות לעשות איתו כלום. אגב אני על וינדוס 7 וגם חלק מהחומרה החדשה שאני מחבר למחשב, ה…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני לא מוצא הורדה של DirectX10 לויסטה שלי יש לי במחשב ויסטה אבל אין לו DirectX10 אז אפשר לניק להורדה של DirectX10 בתודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: לאחר הפעלה מחדש של המחשב (ללא תקלות כלשהם, סתם הפעלה מחדש) היוזר הראשי לא מתפקד. מה זה לא מתפקד? אני מקבל מסך שחור, כשהדבר היחיד שיש בו הוא השורה התחתונה (איפה שה"התחל") וגם היא אינה עובדת. נסיון ללחוץ עליה מקפיץ את ההודעה "EXPLORER IS NOT RESPONDING". כשאני פותח את הTASK MANAGER ומנסה להפעיל דרכו את הEXPLORER מחדש (ע"י NEW TASK) אני מגיע לאותו המצב בדיוק. ניסיתי לבטל את כל מה שאפשר דרך הMSCONFIG (שגם אותו נאלצתי להפעיל דרך הTASK MANAGER כי שום דבר לא עובד), אך יש ברשימת הSTARTUP כמה פריטים שאני בטוח לחלוטין שלא היו שם מקודם, שנראים כך: VIEDDE9, VIE7BB7 ועוד כמה, כולם עם סיומת EXE וכולם רשומים בעמודה "COMMAND" תחת קבצים הנושאים את שמם וממוקמים בSYSTEM32. א…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
דבר ראשון ! אין שום קשר בין ההודעה הזאת לזאת שמתחתיה ! מדובר על מחשב אחר עם בעיה אחרת. מדובר על מחשב עליו מותקן XP PRO באנגלית וOFFICE 2003, שניהם חוקים למהדרין. לפני כמה ימים הפסיקה לעבוד החלפת השפה באמצעות ALT+SHIFT, רק באמצעות הקלקה על אפשרויות השפה בשורת המשימות ניתן להחליף את השפה. דבר זה קורה בעיקר ביישומי אופיס (וורד ואאוטלוק), אם נגיד אני בדף חיפש בגוגל, זה עובד. ואפשר לחפש "HOUSE שלי" בלי להשתמש בעכבר. מה שניסיתי לעשות עד כה: 1.התקנה מחדש של האופיס 2.משחק עם הגדרות השפה ב-XP, הסרת העברית והתקנתה מחדש. 3.שינוי צירוף המקשים למשהו אחר מALT+SHIFT. כל אלה לא עזרו.. מי שיפתור לי את זה יזכה לכבוד רב.. בתודה אסף.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך SAMSUNG LCD LA32B350 ברזולוציה טבעית של 1920X1080 ובתדירות של 60Hz. המסך מחובר למחשב נייד שמריץ WIN 7 בחיבור HDMI. עד אתמול הכל עבד טוב ויפה אבל פתאום הטקסט, כלומר הגופן התחיל להופיע בצורה זוועתית. האותיות זוויתיות חדות ובלתי ניתנות לקריאה. הבעיה מופיעה רק במסך כיוון שכשאני מנתק את הנייד, הבעיה לא מופיעה בו והטקסט קריא ונוח. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, הן של המסך והן של המחשב וכלום לא עזר. גם לא CLEARTYPE. יש לציין שהבעיה מופיעה בכל השדות והחלונות. לא רק בדפדפנים. אני נואש ואני צריך עזרה דחוף.. אז לכרישים שביניכם.. אשמח לפתרונות. אני בטוח שהדבר ניתן לתיקון כיוון שעד אתמול הכל היה פיקס.. תודה!! רציתי לצרף מספר תמונות אבל זה קצת בעייתי כיוון שרק במסך שלי אני רוא…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מדי פעם, כשאני עובר לשימוש באותיות עברית חל בלבול במחשב, ואותיות שאני לוחץ עליהן מופיעות כאחרות, לדוגמא האות ט' כשאני לוחץ על א', וכן כל מיני סימנים (symbols) במקום אותיות. זה קורא בעיקר בשימוש בשורת ה-search כשאני בעמוד של google, אבל לא רק. משום מה אם אני כותב בחלק שבו אמורים לכתוב את כתובת האתר הכל תקין אני משתמש בחלונות 7 גירסא 64 סיביות. האם מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-