Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי היום בהצלחה את חלונות 7 בגירסת ה ULTIMATE 64 BIT על המחשב הנייד. יש ברשותי את האינטרנט האלחוטי של סלקום (הסטיק הלבן) שמתחבר דרך USB. הבעיה היא שאני מתקין את הסטיק אבל לא מקבל אפשרות להתחבר לרשת מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? תודה טל.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, לבסוף זה קרה גם לי, ואני נאלץ להתמודד עם מע' ההפעלה ויסטה הידועה לשמצה (רק שמועות עד כה...) רכשתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום 32 ביט, ושמתי לב שהארד דיסק שלי עובד די הרבה (הנורה דולקת מדי שניה בערך) בינתיים ביטלתי את ה-bluetooth והעפתי גם את ה-sidebar משולחן העבודה. זה עזר מעט, אבל ברצוני לדעת - האם מניסיונכם האישי, קיימים processes שכדאי לסגור שסתם טוחנים את המחשב? או כאלה שלא מועילים... ושאפשר להסתדר בלעדיהם? אשמח לשמוע כי ההתעסקות מול המע' הפעלה הזאת די חדשה עבורי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום. במחשב שלי מוגדרים שני חשבונות משתמשים. אחד מוגדר כמנהל (administrator) והשני כרגיל (Standrad) האם אני יכול לעשות שכאשר המשתמש הרגיל יכנס לחשבון שלו יקפוץ לו הודעה? (POPUP) האם יש דבר כזה, ואם כן איך עושים זאת? תודה. חג שמח.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הדיסק קשיח שלי בגודל 320GB חילקתי 4 מחיצות כוננים.והיתקנתי מחדש חלונות XP. ואנטי וירוס AVG 8.5 אחרי 4 חודשים הורדתי קבצים באינטרנט.ופתאום תוכנה AVG גילה שיש וירוסים. AVG הסיר אותם לגמרי.ועשיתי סריקה אנטי וירוס כל הכוננים מחיצות ולסיום אין וירוס המחשב נקי. ואח"כ ניגשתי לכל אחד כוננים מחיצות לחיצה בעכבר שמאל פעמיים ופתאום לא יכול להיכנס לכל הכוננים מחיצות. אני יכול לעשות רק לילחוץ על כונן מחיצה אחת קליק ימיני בעכבר וליבחור "פתח" וזה עובד לי. ולא יכול לעשות לחיצה פעמיים בעכבר שמאל רגיל על כונן מחיצה אחת מיהם. ואגב: בכונן C מותקן חלונות XP וכן יכול לילחוץ פעמיים קליק בעכבר שמאל וזה עובד. אני נסיתי להתקין מחדש את החלונות XP.ובסוף קניתי אנטי וירוס NOD32 וסרקתי בכל כוננים ו…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הפעלתי את גרסת ה- RC של מצב XP תחת ווינדוס 7 והכל עובד מצויין. המערכת כל הזמן מודיעה לי שאני צריך להתקין אנטיוירוס אז השאלה היא: האם במצב הזה המערכת (XP) פועלת כמו Sand Box - אם וירוס יפגע במערכת, האם הוא יעבור גם לווינדוס 7 ?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות במחשב - C ו-E. ע"פ Disk Management, מחיצה C היא מחיצת מערכת ומחיצת E היא מחיצת אתחול. במחיצה E נמצאת המערכת הפעלה וב-C אין כלום (למעט קבצי מערכת ככה"נ). אני רוצה למחוק את מחיצה C ולתת למחיצה E את האות שלה. איך לעשות זאת? XP לא מאפשר דרך ה-DiskManagement לעשות זאת... שבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מדפסת שמחוברת למחשב שיש בו WIN 7 RC והיא משותפת. מבחינת הרשאות אין שום בעיה כי אני הייתי מסוגל להדפיס ממחשב אחר. זה התחיל מבעיה שלא נישלח להדפסה והנתקתי מהמדפסת ורציתי להתחבר מחדש. אבל כאשר רציתי להתחבר מחדש קיבלתי הודעת שגיאה (מצורף בתמונה). המדפסת שלי היא HP4355 ומקומית ניתן לשלוח להדפסה ללא בעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם גרסת ה 32 ביט תתמוך ב 8 גיגה זיכרון או שצריך גירסה 64 תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז... בכל פעם שאני מנסה להוריד משהו לכונן D זה לא עובד ו"אין מספיק מקום" (דווקא יש, בC אין). לפני ההורדה אני מסמן את D והכל שירד לשם וזה לא עוזר... אז איך מורידים לD בלי שC יעשה בעיות? :-[
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
משהו שמעניין אותי. נניח שקניתי מחשב נייד בתקופה האחרונה עם Vista ומגיע לי שדרוג ל-7, יש לי מחשב נייד נוסף עם Vista שנקנה לפני כחצי שנה, האם השדרוג הוא ספציפי למחשב ול-S/N או שאני אוכל להעביר את הזכאות למחשב אחר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי לווינדוס שבע. אני מפעיל אותו במצב עברית. הבעיה היא שהרבה מהשירים שכתובים בעברית מזוהים בג'יבריש. ב xp אותם הוא ידע לזהות את השירים האלה בעברית.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מסדר את תפריט התחל -> כל התוכניות (all programs) כך שלמלעה יופיעו התקיות ואחרי זה כל השאר?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אימג' של ווינדוז על ההארד דיסק, אך כשאני פותח אותו דרך נגיד ווינראר לדיסק און קי הוא לא עולה בבוט אוטומטית. איך אני גורם לו להיות ממש כמו דיסק שצרבתי מהאימג'?? זאת אומרת איך אני עושה את האימג' כשהוא פתוח על הדיסק און קי לבוטבל? כמובן שהבוט בביוס הדיסק און קי מוגדר להיות ראשון בסדר. הסיומת היא ISO תודה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אייך אני מתקין או יותר נכון מוסיף את מערכת ההפעלה WIN7 בנוסף למערכת XP קיימת אם מישהו יכול לתת הסבר או קישור למדריך מפורט זה יעזור מאוד ! בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך windows 7-hebrew-64bit גרסא סופית ! עם boot שאני יוכל לפרמט ולהתקין את הווינדוס חשוב שיהיה 64 ביט בעברית עם הגרסא הכי טובה *רצוי שיהיה בלינק אחד או שתיים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה מחשב נייד שעליו הוא קיבל VISTA HOME BASIC מותקנת. הווינדואוס חוקי והוא באנגלית, ברצוני לעשות כך שכל מה שכתוב עכשיו באנגלית יהיה ברוסית (START, MY COMUTER וכו'), שמעתי שצריך להתקין בשביל זה LIP, חרשתי את האתר של מייקרוסופט ומצאתי רק LIP שכתוב בשם שלו שהוא לרוסית אבל השפות בו הן אוזבקית ושלל שפות שלא נחצות ממש... האם זה נכון שמייקרוסופט לא מתכוונת להוציא תרגום לרוסית? אם כך, האם יש אלטרנטיבה כלשהיא? תודה מראש וחג שמייח
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להפעיל את מנהל המשימות. זה מחשב אישי עם משתמש אחד בלבד, win xp . אשמח לעזרה. תודה
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ברצוני לפרמט את המחשב הנייד שלי : LG- F1 . המחשב הגיע עם חלונות XP מותקן בו. השאלה היא אחרי פירמוט איך שוב אשתמש בתוכנה? יש לציין שיש לי שני דיסקים שהגיעו עם המחשב. הראשון הוא להתקנת דרייברים שונים והשני בשם :RECOVERY.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רק בתמונות אני רואה בצבע צהוב למה זה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 64 ביט אני מעונין לפצל כוננים איך אני יכול לעשות את זה? תוכלו להסביר לי בבקשה נ.ב יש לי וינדוס באנגלית תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברים יש אפשרות לפמל כונן קשיח לשני כונן בויסטה? תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אחרי התקנה בפעם רביעית התיאשתי, אבל עדיין לא הבנתי למה זה קורה? הפרטים בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, ויסטה חדשה לי ואני לא מצליח להתמצא בה. אני רוצה להתקין AD AWARE ולא מצליח. ניסיתי לשמור את הקובץ ואז להתקין אך גם זה לא הצליח. אם יש איזה מדריך לויסטה אשמח לקבל לינק. תודה!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
איך אני יכול לסדר את התפריט הזה כך שלמלעה יהיו התקיות ולמטה הסמלים?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-