Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא כ"כ מרוצה מויסטה (תקיעות..) למרות המחשב החזק. מעוניין לחזור ל-XP (התנגדויות, אגב יש למישהו?) אני לא מבין גדול בנושא אבל חושש להתקע עם הודעות בסגנון Windows was unable to open file since file is corrupted. לגמרי המצאתי נוסח, אבל תזרמו איתי.. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני עומד כרגע לפני פרמוט, חשבתי לשדרג ל7 על הדרך. מומלץ? שווה? כדאי? כל התוכנות והשטיקים יעבדו לי? המפרט בחתימה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיצד ניתן להתקין WIN 98 על מחשב שמותקן בו WIN XP
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי (לצורך העניין) משחק מחשב. זה מגיע בתצורה של 40 קבצים של ראר . פותחים אחד ומחלצים משם את הקובץ הגדול. הוא שוקל 4.6GB באמצע ווינראר מפסיק תפתיחה ואומר שהFAT32 לא תומך בקובץ שגדול מ4ג'יגה. אני חייב להמיר לNTFS את כל הכונן ? אין פתרון אחר ?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הווינדוס לא עולה לי.. הוא נתקע על מסך שחור לפני המסך הכחול של הוולקום הדבר היחיד שיש על המסך זה הסמן של העכבר... מה עושים במצב כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
KK, היום אני מזמין את כל החלקים מ-KSP ועם הרכבה של לוח ומעבד ושטויות אין לי בעיה אבלללל - בחיים שלי לא פירמטתי את המחשב \: מודה באשמה. מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה מהרגע שאני עוד במערכת הפעלה עד לקטע שאני מכניס תדיסק של ווינדוס ואז זה קל
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB Gigabyte P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 1GB Kingston ValueX4 Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II Gigabyte 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E קניתי עוד הארד דיסק של 500GB, אני רוצה להתקין על החדש WIN 7 ועליו להפעיל את המחשב שיושב על הארד דיסק הקודם במכונה וירטואלית. האם אפשר לבצע דבר כזה? והאם המפרט של המחשב תומך בכלל במכונה וירטואלית? תודה, חנן
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הינה התמונה: איך אני יודע מזה?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
היה לי משתמש אחד במחשב ופתאום אני מוצא עוד שתיים אחד מחקתי הייתה לי אפשרות מחיקה ואת השני אני לא יודע איך מוחקים וכתוב לי בצד כיצב למחוק את המשתמש וסימן שאלה אבל זה כתוב בשפה מוזרה ואני לא מבין כלום מישהו פה יודע איך מוחקים משתמש מהמחשב???
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
או.קי לפי מה שהבנתי (תקנו אותי עם אני טועה ואני חושב שיש סיכוי שאני טועה) קבצי היוזרים הם כאלה.. נגיד וליוזר שלי קוראים abc אז הקובץ של היוזר הזה יראה כך: abc.pwl עכשיו זה נכון או לא נכון ? עם כן נכון אז זהו...שאין לי במחשב כזה קובץ >< גם ביוזר של האדמין (ADMINISTRATOR) לא מצאתי אחד כזה, ואני צריך למצוא את הקובץ של היוזר שלי...מה לעשות ? נגיד וזה לא נכון איך אני יכול למצוא את הקובץ של היוזר שלי...ואיזה סיומת יש לו ? ואיפה הוא נמצא במחשב...? ובכנות אני חייב לדעת למחר, אז אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי, אני ממש זקוק לעזרה !!!
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב וחילקתי כונן c 204800 MB שזה אמור להיות בעצם 200 gb אבל בפועל כנראה המערכת גונבת טיפה בהתקנה ויוצא לי כונן 199 gb כמה אני אמור לרשום שיצא בדיוק 200 ? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש אפשרות שאני מחבר DOK למחשב שלי ויש מין בועה שבעצם רק שם אם יש וירוס בDOK הוא ישאר שם?כמו הסגר באנטי וירוס שרק שם יפעל הDOK ואני יוכל להעביר אליו דברים בכדי שהמחשב שלי לא ידבק? תודה
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום .. windows XP להפוך מעברית לאנגלית אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי , עכשיו המערכת הפעלה שלי כרגע היא באנגלית עם תמיכה בעברית XP HOME SP3 ואני מעדייף לעבוד באנגלית ........ עכשיו יש לי מערכת הפעלה בדיסק בעברית XP HOME SP3 ואני רוצה להפוך אותה לאנגלית האם יש אפשרות כזו ?? אשמח אם תרחיבו בנושא גם במקורות התוכנה אם יש כזו או מדריך . תודה ושבת שלום. :jump1:
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש אצלנו בבית מלחמה על תמונת הרקע, איך אני שם סיסמה כדי שלא יהיה אפשרי להחליף את התמונה בלי להכניס את הסיסמה. אני מתאר לעצמי שצריך תוכנה כלשהי, איזה תוכנה תהיה הכי קטנה ושלא תחרפן לי את המחשב. תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, מנסה לבצע עידכון גירסא מ 8.1 ל 10. במהלך ההתקנה הוא מבצע 3 שלבים (אני מדבר אחרי שהוא מוריד את העדכון שהוא מגיע למסך שחור כזה שלמטה יש 3 אופציות ), בשלב השלישי הוא נתקע על 75% ולא ממשיך משם. ניסיתי לבצע עידכון כמה פעמים וכל פעם הוא נתקע באותם 75 אחוז. מה יכולה להיות הבעיה? לאחר שאני מרסט את המחשב הוא מחזיר ל 8.1 ורושם שהייתה שגיאה בעידכון. אשמח לפתרון!! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביטלתי את תהעדכונים האוטומטים של מיקרוסופט ועכשיו זה מופיע לי בשורת התחל: אתם רואים את האדום המציק שליד ההחיבור לאינטרנט? זה זה. עכשיו שאני פותח אותו זה נראה ככה: איך נפתרים מזה? זה אפשרי בכלל? האופציה של להחזיר את העדכונים ממש לא באה בחשבון. תודה ענקית מראש, זה פשוט כל כמה זמן קופץ וזה ממש מפריע. swg
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות אולי מישהו יכול לעזור לי היו לי 2 חשבונות ADMINISTRATOR אחד המקורי והשני בשם SHAHAR שגם הוא אדמיניסטרטור ומחקתי את ה-SHAHAR עכשיו אני לא יכול להכנס כאדמיניסטרטור נגיד אני מנסה להכנס ל"מנהל ההתקנים" או לMSCONFIG הוא לא נותן לי מישהו יכול לעזור? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החלה לצוץ לי בעיה במחשב. פתאום יש "לאגים" בעבודה כללית של המחשב. כלומר, אני מזיז את העכבר ויש מאין קפיצות בתצוגה וזה נראה כאילו העכבר עם "לאגים". דבר זה גם פוגע בכל דבר אחר שעושים במחשב. הבעיה נפתרת לאחר כל ריסט אבל חוזרת לעיתים תכופות. במנהל משימות אני רואה שבמצב מנוחה הראם לא עובר את ה 500 מגה. והמעבד לא את ה40%. הטמפ' של המעבד כ 50 מעלות והלוח 40 מעלות. המפרט שלי לוח אם M2N-E ASUS מעבד AMD 3800X2 כרטיס מסך SAPPHIRE 1900GT 256MB ארדיסק WD 160GB SATA2 ספק ENERMAX LIBERTY 400W זכרונות?(2 ג'יגה) TWINMOS 512X4 667GHZ מארז 6A19 מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב : מעבד E8400 Core 2 Duo זיכרון פנימי 2GB כרטיס מסך 9400GT 512MB ואני רוצה לדעת אם מערכת ויסטה אולטימייט תעבוד טוב על המערכת....
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כמו שהוסבר במדריך על ה-SSD שיצא כאן בפורום, אני מעוניין לבטל את שיחזור המערכת על כונן ה-SSD. יש לי עוד כונן במערכת (מכאני) ואני רוצה ששחזור המערכת ישב עליו. איך אני עושה זאת? (במדריך לא כתוב שניתן להעביר את השחזור לכונן מישני)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה.. הוא משתמש ב322 מגה זכרון... איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עשיתי זאת פעם לא זוכר היכן משנים?
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על מקש ctrl (קונטרול) המחשב פותח לי כמה דברים בו זמנית: - גם את ההאטלוק - גם את ה BSplayer - וגם עזרה כאילו לחצתי על F1 ונשמע ביפ כזה מהרמקולים אני לא מוצא מה מפעיל לי את כל אלה כקיצור ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולסגור את כל התוכניות למעט משימות של הוינדוס מה ל***** עושה לי את זה?!?!? זה משגע אותי תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
(זה לא המחשב שלי האם וכיצד ניתן להסיר את WIN XP PRO ממחשב בעל 2 מערכות הפעלה שונות (מותקן גם XP PRO וגם XP HOME). אל תשאלו אותי למה. בהפעלה הוא נותן דואל בוט. כל ההתקנות של התוכנות נמצאות במערכת של ה-XP HOME. אני רוצה למחוק למחשב את ה-XP PRO. איך עושים את זה? האם יש דרך פשוטה (ובטוחה) להסרה? (עריכה: חוץ מלפרמט... :)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-