עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. טוב לא ממש גנבו אבל הם נעלמו היו לי2 ואחרי התקנת winon cd הם נעלמו העפתי תתוכנה אבל הסידירומים לא חזרו למישהוא יש רעיון לפני פירמוט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זה משהו שבאתר של מיקורסופט אמרו לי לעשות, להיכנס ל-SAFE MODE ולעשות לזה UNINSTALL ! אבל איך עושים אם אני לא מוצא את זה אפילו!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב, XP ו98, ב98 הדיסקים עובדים, בXP שאני מנסה לפתוח את הכונן מופיע לי ההודעה שמצורפת.. מה לעזזל יכולה להיות הבעיה? ובעיה אחרת יש לי ב98 , בדיסקים שנצרבו עם האפשרות המולטי סיישן שבה אפשר להוסיף אחרי זה קבצים בנרו הוא לא מזהה שזה נצרב עם מולטי... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by AVI.S.T,

יש לי בעיה בWindows שלי (אומי דיזן ) פירמטי לפני כמה ימים והתקנתי עם זה סתם את הדבר הזה שעושה לך תמחשב בסקין של Windows VISTA זה לא היא יפה אז מחקתי אז עכשיו בגלל שרק פירמטי אני לא ידע למה קשורה הבעיה שלי הבעיה היא שאני לא יכול לעשות המתנה ועם שאני מכבה תמחשב אז זה עושה לי כעת ניתן לכבות את המחשב וגם במאפיינים של הכרטיס מסך כתוב לי שיש לי IRQ:11 וברגיל (לפני הפירמוט) 16 הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  5. Started by Semyon171,

כותרת.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by ^MaTaN^,

איך אני מסדר את זה כל 5 דקות זה קופץ לי שמתי את הדיסק של הוינדוס וזה חוזר לי אחרי 10 דקות .

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by gbars,

במשרדים של החברה שאני עובד בה יש חסימה על הורדת פלאש לדפדפנים, גם בכרום לא עובד הפלאש. אני יודע שיש אפשרות לעשות עריכה ברגסטרי על מנת לאפשר התקנה של פלאש, אם מישהו יוכל להדריך אותי זנ מאוד יוכל לעזור

8. קניתי מחשב חדש בעזרת הפורום והוא מבצע את העבודה... עכשיו התקנתי עליו windows 8.1 ובפעמים הראשונות כאשר המחשב היה עולה הכניסה למשתמש שלי ( יחיד וללא סיסמה) הייתה מאוד מהירה (שנייה ופחות) ולאחר יום יומיים שהתחלתי להתקין עליו דברים הכניסה הפכה להיות 15 שניות בממוצע. עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לגרום לו להיכנס למשתמש במהירות כמו קודם ? ניסיתי שתי דברים שבהם הבעיה לא הופיע 1. פתחתי משתמש חדש שם הוא נכנס למשתמש במהירות 2.נכנסי למשתמש הנוכחי בעזרת safe mode וגם אז הוא נכנס מהירות עכשיו דבר נוסף שעשיתי זה לבטל את כל התוכנות שעולות ביחד עם המחשב חוץ מדברים של intel,nivida.samsung ו דרייבר של כרטיס קול כמו כן כמעט כל התוכנות מותקנות בכונן אחר מזה שמותקנת עליו מערכת ההפעלה וה…

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. שלום ברצוני להתקין windows xp על מחשב נייד מסוג hp pavilion dv5000 הבעיה היא שיש לי במחשב כונן sata והוא לא מזהה אותו בנסיון להתקנה ממה שהבנתי אני צריך להתקין גם דרייברים כשלוחצים f6 או לצרוב את הדרייברים עם הדיסק של הwindows הבעיה היא שאין לי את הדרייבר המדובר, חיפשתי באתר של intel ולא מצאתי דבר שני- אין לח כונן פלופי כדי לשים שם את הדרייבר ואין לי כניסות usb- שתיהן לא עובדות כך שאין לי איפה לשים את הדרייבר אז האופציה היחידה שלי היא לצרוב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה 1. איך אני משיג את הדרייבר? 2. איך אני צורב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה? 3. האם יש אפשרות לצרוב את הדרייבר על דיסק, וכשיש f6 אז להוציא את דיסק ההתקנה, להכניס דיסק עם הדרייבר ולהתקין, להוציא את דיסק הדרייב…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. או עדיף את xp + sp2 ?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש משו אחד החזקים: מעבד אינטל Q6600 עם קירור למעבד דיסק קשיח 500G זיכרון 2G כרטיס מסך 8800 אולטרה הכי חזק שיש לוח אמ של גיגה בייט P35 כולל מסך 22 אינץ' ו5 ונטות לקירור עכשיו אני לא יודע איזו מערכת הפעלה אנטי וירוס ואופיס לבחור מערכת הפעלה: אקס פי או ויסטה אנטי וירוס: נוד 32 או קספרסקי 7 אופיס: 2003 או 2007 מה שאני בוחר לא משנה מה יעלה אותו דבר אז תעשו טובה תעזרו לי לבחור

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by Little SAVAGE,

שלום, משהו מוזר קרה להגדרות התצוגה שלי. בכל תמונה שאני פותח, במקום רקע לבן, אני רואה רקע צהוב. גם כשאני פותח תוכנות כמו פוטושופ או צייר זה קורה. כנ"ל לגבי צילומי מסך. אני עובד עם מערכת הפעלה חלונות 7, 64 ביט. איך זה בדיוק קרה? איך מתקנים את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני משתמש שנים באנשי הקשר של גוגל בכדי לשמור את אנשי הקשר שלי ולסנכרן אותם לטלפון הנייד. בחודש האחרון שמתי לב ל -3 בעיות מרגיזות שפתאום הופיעו: 1. שאני בוחר תמונה לאיש קשר באיכות טובה ומעלה אותה לפרופיל של איש הקשר, אז בכמה ימים ראשונים התמונה נראית באיכות כמו המקור שהעלתי. אחרי כמה ימים התמונה נהיית מטושטשת באיכות ירודה. וזה לא קורה בכל אנשי הקשר , זה קורה באנשי קשר רנדומליים . 2. שאני עורך פרטים של אנשי קשר (למשל, מקום עבודה ותפקיד) אז אחרי השמירה הוא שומר את המידע לכמה ימים ואז כל המידע שעדכנתי באיש קשר נעלם ואני צריך שוב להוסיף את המידע ואז אחרי כמה ימים זה שוב נמחק וככה זה חוזר על עצמו... וגם לא בכל אנשי קשר אלא רק במסוימים ו…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by lev-27,

כולכם מכירים את מנהל הבוט המעצבן של מיקרוסופט המופיע כאשר יש שתי מערכות הפעלה על המחשב. הבעיה שמערכת הפעלה השנייה כבר לא קיימת די מזמן, אבל הבוט עדיין קיים. איך ניתן לבטל אותו כי זה ממש מעצבן ומעקב את עלייה מערכת הפעלה. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by asta,

hay everybody מאז שהיתקנתי sp2 אני אוכל קש ניסיתי לבטל את הפס הצהוב המעצבן של ה-pop-up blocker ואת הציפצופים המאפנים שהוא עושה אולם ללא הצלחה כשהתיאשתי ניסיתי לבטל אותו לגמרי tools --pop-up blocker---turn off pop-up blocker אולם זה לא הצליח מה לעשות? האם הדרך היחידה להסיר את service pack 2 ולהתקין מחדש? הערה:מדובר ב-xp home edition חוקית + service pack 2 שנישלח אלי ב-cd מ- מיקרוסופט ישראל בעייה אחרת: יש לי חשבון מוגבל limited account שאני מישתמש בו לגלישה בילבד הבעייה היא שאני רוצה לבטל באופן קבוע את ברירת המחדל שלו לגבי סידור הקבצים שהיא סידור אוטמטי לפי שם arrange icons by name + auto arrange אני יכול להפוך את החשבון המוגבל לחשבון administrator אבל איך אני גורם לכך שה…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by ALAV,

האם יש אפשרות להעביר את מערכת ההפעלה לכונן SSD חדש שהתקנתי עכשיו ללא פירמוט מלא של הדיסק? אם כן, מה הדרך הכי פשוטה? תודה רבה לעוזרים

17. אני כרגע עובד על Windows 7 64 bit כמה שנים. קניתי היום דיסק SSD חדש (וגם כרטיס מסך) וחשבתי שזו הזדמנות טובה ל Clean Install ואם כבר אז Windows 8.1. מפרט המחשב: Intel Q6600 MB :Gigabyte D3SR 4GB RAM DDR2 Geforce 750 TI OC (חדש) Crucial 256GB SSD (חדש) אני צריך את המחשב לסרטים, גלישה, עבודה על אופיס ומשחקים חדשים זוללי ביצועים. מעבר לביצועים, אשמח לדעת אם יש בעיות תאימות עם דרייברים, תוכנות ומשחקים או שמערכת הפעלה יציבה וטובה. תודה.

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. היי חברים אני מתקין כנראה השבוע ויסטה שוב והפעם אני רוצה לחלק את הכונן, עד עכשיו היה לי 500 שלם ועוד 120 שזה קשיח נוסף, האם 100 גיגה מחיצה יספיקו לכל הצרכים של ויסטה או שכדאי לתת עוד קצת, אני מתקין גם תוכנות על איפה שהויסטה. תודה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  19. שלום, לצערי הרב דף הבית שלי השתנה לפני מס' חודשים לזה: http://search-system.com ותמיד כשאני מנסה להכנס לכתובת מסוימת בלי לכתוב http בהתחלת השורה הוא מנסה להיכנס ולחפש את הדף דרך http://ms-search.com אך לא מוצא כלום ולא נכנס לאתר המיועד. ניסיתי כל מה שאני יכול - כולל הכל, את כל תוכנות האנטי ספי שהמליצו כאן הורדתי והסרתי כל שטות שהיתה לי על המחשב, איפסתי את הגדרות הדפדפן, הוספתי מספר פעמים את קובץ התיקון של ה regedit הבא: REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="about:blank" "HOMEOldSP"="about:blank" "Search Bar"="[url]http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&ar=iesearch"[/url] "Search Page"="[url]http://www.…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by lpp.phpme,

שלום לכולם! יש לי נטבוק acer aspire one(יש לו שתי ג'יגה של זכרון) ולפני כמה זמן התקנתי ווינדוס 7 וקיבלתי את גרסאת הסטרטר ואז החזרתי ל-XP. החלטתי שאני לא מוותר ורוצה ווינדוס 7 אולטימייט על הנטבוק שלי ולכן התקנתי את ה-RC1 של ווינדוס 7 ויש לו את ממשק הארו שעובד בצורה חלקה. היום קיבלתי הודעה שהמחשב שלי הולך להיות מושבת(הנטבוק הקטן). עכשיו ברור שאני הולך להתקין ווינדוס 7 כרגיל(את הגרסא הסופית) אבל אני לא רוצה שהסטרטר המעפן הזה יותקן. האם יש למישהו פתרון?!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. הבעיה נוצרת בעת ניגון קבצי וידאו דרך פיירפוקס או גם בעת שאלה על PAUSE . המחשב נתקע על 100% עבודה ואין אפשרות מלבד hard restart וינדוס7 .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by PeaS,

מחשב חדש, XP+SP2, כונן SATA חדש וכונן ATA ישן. הSATA עובד מצויין, הATA לא מופיע במחשב שלי, אלא רק ב Administrative Tools -> Computer Management -> Disk management. הדגם שלו מופיע שם נכון, וכתוב לידו unreadable ו-dynamic. בתפריט לחיצה ימנית מופיעה האפשרות convert to basic. מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם הכונן מבלי לאבד את המידע שעליו? כל המידע מהמחשב הישן שם. עריכה: בדקתי את הכונן על מחשב אחר, אותה בעיה...

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. ערב טוב לכולם וחג שמח! לאחרונה המחשב שלי מסכים לפתוח תוכניות רק עם "פתיחה באמצעות".זה קורה כל הפעלה ואם אני רוצה לפתוח לדוגמא סרטים,אז אני צריך להפעיל את המדיה פלייר עם ה"פתיחה באמצעות" ואז לגשת אל התיקייה של הסרט וללחוץ על הקובץ. זה כבר משו כמו שבועיים וזה כבר מחרפן אותי,אשמח אם תעזרו לי. נ.ב. לגבי שחזור מערכת קורה אותו דבר בדיוק ועליי לעשות פתיחה באמצעות,אבל אין לי מושג באיזו תיקייה של הווינדוס התוכנית הזאת נמצאת תודה

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by PCguy,

קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG ומערכת אקס פי פרו בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן מכל סוג שהוא{ווינדוס-משחק-או סתם של מדיה}אני מקבל הודעה במסך כחול!!!{והמחשב ניתקע} שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות ועולה כרגיל מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by lordgod,

קניתם 64 ביט? זה מה שמצפה לכם גרוע מכך, אורן המתוסכל יתחיל להיתקל בהודעות שגיאה מוזרות בדבר מחסור חמו?ר בזיכרון. "איך זה ייתכן?" ישאל את עצמו, "הרי אני לא מריץ שום תוכנות חדשות". מה שאורן לא יודע (משום שמיקרוסופט לא טורחת לספר לו) הוא שה-XP החדשה בזבזנית מאד בכל הקשור לצריכת זיכרון. למעשה, כל תוכנה שצרכה 10 מגה זיכרון ב-XP הישנה, תצרוך כ-17 מגה בחדשה. הבדל של כ-70%. האבסורד הוא, שבכדי להגיע לביצועים של מערכת ההפעלה הישנה שלו, אורן יאלץ להגדיל את הזיכרון של המחשב שלו, וכל זאת רק בכדי להתחמק ממגבלת ה-4 ג'יגה של ה-32 ביט, שמעולם לא ממש הטרידה אותו, בעצם. מנענע:http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=127

• 4 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.