Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה רק היום התחילה הבעיה ואני לא למה כי לא התקנתי כלום בשבוע האחרון =\ הבעיה היא שהמחשב שלי מין תקוע כזה אני רק יכול להזיז את העכבר ולא לעשות יותר כלום ומופיעות לי מלא נקודות ופסים ירוקים על המסך והמסך נכבה לכמה שניות ונדלק לכמה שניות וכך הלאה עד שבאיזשהו שלב המחשב עושה לבד Restart ... מישהו יודע מה גורם לבעיה הזאת ?! פירמטתי את המחשב וזה לא עזרר !!! ניסיתי לסרוק לבדוק אם זה וירוס\טרויאן או מה שיכול להיות והמחשב נמצא נקי תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גם אני החלטתי לנסות את הווינדוס החדש ונתקלתי בשורת המשימות החדשה. אני לא אוהב את התכונה שחלונות מרובים של אותה תוכנה נשארים דבוקים אחד לשני בשורת, איך מבטלים את זה ? הנה תמונה לדוגמה - החלונות של פיירפוקס ואקספלורר צמודים כל הזמן, ולא לפי הסדר הכרונולוגי של הפעלת התוכנה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה 64 ביט. אני יכול לראות עברית באתרים ולכתוב בעברית בתוכנות אופיס אבל: 1. ישנם אתרים שמציגים פרסומות או באנרים (לא פלאש) ורואים רק ריבועים במקום עברית. 2. תוכנות כמו ווינאמפ לא מציגות עברית בכלל. רק ג'יבריש. בעידכונים של ויסטה, ישנה אופציה להוריד עברית. ההורדה מסתיימת אך באמצע ההתקנה של העידכון, המערכת מפסיקה ומודיעה שהיא נכשלה להתקין את העברית. הורדתי את הקובץ EXE של העברית לויסטה ודאבל קליק על הקובץ ושום דבר לא קורה. האם מישהו נתקל בדבר דומה? ישנם הגדרות לא נכונות אצלי שאני לא מודע להם? יש פיתרון בכלל? אשמח לכל עזרה, גיל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שאלה פשוטה אך לא לגמרי ברורה לי עדיין: האם המחשבים החדשים שיוצאים היום מחייבים שאתקין מערכת הפעלה 64 ביט או שתמיד תמיד אפשר להפעיל עליהם גם 32 ביט? רכשתי את זה: http://www.fujitsu.com/sg/products/pc/notebooks/aseries/ah531/specs.html אבל שואל גם באופן כללי: האם יש מצב שאי אפשר להתקין על מפרט כלשהו מערכת הפעלה 32 ביט?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אם מיקרוסופט מפתחת את דוט נט , C# והמטרה שאפיליקציות יעבדו על כל מחשב ועל כל מערכת הפעלה אז למה שאנשים בעתיד יעדיפו לרכוש את וידווס אם יש מערכות הפעלה בחינם שכל אפיליקציה חדשה תרוץ גם עליהם? היתרון היחיד שהיה לוידוס נמחק בעת פיתוח סביבות העבודה הנ"ל. אני טועה?
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום . אני מחפש דרך להפוך את ה Windows XP Home Edition שבאנגלית לעיברית מלא כולל תפריטים וכו. תודה
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מקור - http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15340&catid=3 סוף סוף!, אבל לחכות שנה שלמה?... זה די מבאס! :-[
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה קורה ?? עשיתי " נהיגת מבחן " על וינדוס 8 לפני שאני מתקין אותו , בכללי נראה טוב יש הרבה דברים חדשים , אבל !!!! איך לעזאזל אני סוגר את התוכנות ?? למשל כשאני בתוכנה של המפות או באינטרנט אקספלורר אין את ה X המוכר שסוגר את התוכנה . אם חוזרים לשולן העבודה דרך מקש הוינדוס במקדלת הוא פשוט ממזער את התוכנה בלי לסגור ... שאלה שניה : כשאני מפעיל שיר ביוטיוב או כל דבר אחר איך אני יכול לשמוע אותו ברקע כשאני עושה משהו אחר כמו בוינדוס 7 ?? ממזער וממשיך לעבוד ?? כי כשאני לוחץ על מקש הוינדוס הוא יוצא לי מהאקספלורר והשיר מפסיק להתנגן ... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקרה: מחשב נייד עם שתי תחנות עגינה שונות, כל פעם מחובר למדפסת אחרת. שלחתי מסמך להדפסה בתחנה א', בגלל שהספולר היה עמוס המסמך עוד לא הודפס. בזמן זה העברתי את המחשב לתחנה ב'. אני רוצה שהדף יודפס בתחנה ב' בלי למחוק אותו לשלוח מחדש, מה עושים? זה לא קריטי לשום דבר פשוט תהיתי תודה מראש -abo
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ברשותי מעבד d805 64bit קיבלתי אותו אתמול אם אני מתקין xp רגיל הwindows יפעל או שאני צריך גרסה מיוחדת של windows? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
על המחשב שלי מותקן WinXP Professional + ASUS RC3.42 Beta Drivers בחלון ה Settings אין לי אפשרות לשנות את סוג המסך - מופיע לי Default Monitor, את ה Refresh Rate במפתיע כן אפשר לשנות אבל לא את הדגם של המסך? למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , קניתי נייד עם XP, ואני רוצה לגשת אליו מהמחשב הראשי שלי בשביל להעביר אליו קבצים. אני מסוגל לתקשר בין 7 64 ביט לבין 7 32 ביט, והצלחתי פעם מ-7 32 ביט ל-XP אותו דבר. השאלה היא איך אני גורם לשני המחשבים לתקשר? הם לא רואים אחד את השני בכלל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שלא עשיתי Windows Update, הבנתי שעכשיו הם מתקינים בעדכונים האוטומטים איזה בדיקה של חוקיות ה Windows, עכשיו ברור שיש לי Windows חוקי, כמו לכולכם. השאלה שלי פשוט היא איך אני יכול לעשות את העדכון בלי שיותקן לי הרכיבים של WGA (שהבנתי שאחרי שהם מותקנים, אי אפשר להסיר אותם). ?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום הדלקתי היום את המחשב (אחרי שאח שלי עבד עליו), ולאחר פתיחת כמה חלונות שמתי לב כי כל חלון נפתח פעמיים בשורת המשימות. זה נראה בערך כך: [המחשב שלי] [אינטרנט] [המסמכים שלי] [המחשב שלי] [אינטרנט] [המסמכים שלי] הם מופרדים עם "חוצץ" כאילו זה סרגל כלים ששמתי בשורת המשימות אשמח להסבר על איך זה קרה, ובעיקר איך לבטל את זה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלה שניסו את ויסטה,באמת הוינדוס עולה אחרי 3 שניות? לא כמו בXP כמו שהם הבטיחו?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, קודם כל , מדובר כאן בעותק חוקי למערכת הפעלה XP SP2 HOME EDITION - כלומר , כל אחד מקבל את ההעתק מכניס את הרשיון (הסריאל) החוקי שיש ברשותו מה שהופך את העניין לחוקי , ובכלל , פיצ'ר זה נמצא באתר מיקרוסופט. ובכל מקרה , אם ת'רד זה נראה לא חוקי בעיני המנהלים , הם מוזמנים למחוק - וסליחה מראש. מתחילים: כולם היום מפרמטים , העתק זה , או שיטה זו , ובכל פעם שמפרמטים מתישבים מול המחשב ומחכים למלא את השאלות שצצות במהלך ההתקנה , הגדרות רשת , הוספת הסריאל , הגדרות תצוגה וכו' וכו' ... , בשיטה זו אנו יכולים לענות על כל השאלות מראש כך , שכל מה נשאר לעשות בעת ההתקנה , להכניס את הדיסק לכונן , להיעלם לאיזה חצי שעה , ולחזור כשהכל מוכן והוינדוז החדש מחכה לכם. מה שאתם מתבקשים לעשות , זה…
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מחפש קובץ REG לזה שהויסטה תפסיק לשגע אותי אם ההודעות של אם אני מאשר כל דבר מישהו יכול לעזור בזה אני בטוח שהרבה שאלו כבר אבל לא מצאתי את זה פה
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הורדתי IDM מפה. ואישרתי אישור של קובץ רגי'סטרי. והוא שינה לי כמה דברים במחשב.... האייקונים חזרו לברירת מחדל שלהם. הוינראר ועוד כמה שפות נהפכו לשפה רוסית. ניסיתי לתקן זאת ע"י שחזור המערכת אך ללא הצלחה. עריכה: WOW אפילו כשאני פותח קבצי טקסט זה מראה לי אותם ברוסית. בבקשה דחוף עזרה איך אני מחזיר את המצב לקדומותו ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ זה קרה לי לפני שעתיים . הסיסטםוורקס של סימנטק פועל כרגיל ואןי בעיות יחד איתו גם האנטי וירוס אבל הוא מעלה לי את ההודעה המעצבנת הזאתי ואין לי מושג מה הוא רוצה . יכול להיות בגלל שהשתמשתי בניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנה) ... אבל בכ"ז - מישהו יודע מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: האם מערכת הפעלה , WIN SERVER 2003/2008 יכולה לשמש גם בתור מערכת הפעלה לכל דבר? כאילו האם זה מערכת הפעלה משודרגת לעבודה עם מספר מחשבים או שזה בכלל מערכת הפעלה אחרת לחלוטין שגם העבודה איתה היא שונה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני HDD ומ"ה מותקנת על כונן C וD הוא DATA התקנתי לאחרונה HDD חדש של 500G ובגלל שאני עובד על IDE הייתי צריך לנתק את אחד מהכוננים אז ניתקתי אחד ושעשיתי BOOT למחשב המערכת אמרה לי שהיא לא מזהה OS אז החלפתי בין הHDD ועדין המערכת לא עלתה תעזרו לי בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עשיתי FDISK ואז פורמט. ומשום מה הפורמט התבצע תוך שניה אחת! (מוזר..) באתי להתקין XP PRO מתוך דיסק ומייד לאחר טעינת ההגדרות הראשוניות אני מקבל משך שגיאה כחול. (האם צריך להתקין STATA?, אם כן - אין לי פלופי בכלל..)
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני זוכר שייש בווינדוס איזה דבר שעושים ב- run כותבים אותו שם ואז יש לך את המפרט של המחשב שלך במדויק. תעזרו לי בבקשה למצוא את זה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל האם להתקין windows 7, להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Q6600 זכרון: 3GB 800Mhz לוח אם: Gigabyte ga-p35-dq6 כרטיס מסך: Geforce 8400gs HD: כ5 בחיבור SATA מסך" xerox 22" בחיבור DVI האם כדאי להעבור או להשאר על XP? אשמח להמלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של AMD ובכל פעם מחדש אחרי תקופה של שבועיים בערך, אז הוא מתריע לי שקיים דרייבר חדש לכרטיס (הדרייבר שכבר היה לי מותקן), וכשאני נכנס לתוכנה של AMD באמת כבר לא כתוב שהדרייבר מותקן. למה הוא מסיר אותו?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-