עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by X - DreaM,

מה ההבדלים בין ה-WIN XP PRO ל-HOME ומה עדיף למשחקים ואינטרנט?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by BigDragoon,

התקנתי את VISTA עם ממשק ה AERO המדובר. בסכך הכל אני לא מצליח להבין מה כל כך מיוחד בו... סכך הכל יש בו שקיפות + תצוגה מוקדמת של החלנות. (וגם מעבר יותר "יפה" בין החלונות) מה אתם אומרים? האם יש עוד דברים שלא גיליתי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בחיי מעצבן לאללאה...למה מיקרוסופט חייבים לסבך כל דבר? בסה"כ אני רוצה להעתיק תיקייה מיכונן לכונן :s05: זה מזהה(מיותר!) > כמה קבצים צריך להעתיק...איזה 4 דקות ואח"כ מעתיק איזה תיקייה קטנה מיתוך הרבה מאוד תיקיות וקבצים ופשוט ניתקע! יש לי קאספרסקי ( שכיביתי אותו וזה לא עזר) איך פותרים את הבעיה ? חשבי שהבעיה נפתרה עוד מימי ויסטה...לא? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by arik100,

אהלן אני מריץ WIN10 INSIDER הכי מעודכן עם OFFICE 2013 64BIT SP1 והתיקון אוטומטי ומזהה שגיאות פשוט לא עובד ניסיתי להוריד מהלינק שהוא מביא זה לא עובד [ATTACH=CONFIG]9432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9433[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nik55,

הי לכולם יש לי PRO XP מנסה להתקין חלונות 7 בדואל בוט... אני מכניס את הדיסק של 7' מדליק מחשב ועולה לי רגיל עד שלב מסוים בו אני נדרש ללחוץ על כל מקש בכדי לעשות בוט פרום די וי די.. לוחץ.. ווינדו 7 מתחיל להתקין תיקים ואחרי דקה בערך פשוט עובר ל STARTING WINDO מעלה לי מסך כמו בדסקטופ ונשאר שם.. בקיצור כל שלב ההתקנה לא מתבצע ! ניסיתי עם עותק מקורי ועותק צרוב בשני המיקרים אותה תוצאה.. מה לא ב סדר? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yosef_yaniv,

משום מה בזמן האחרון אני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות ב-windows (למשל לגשת אל ה-task manager או להחליף את התמונה של שולחן העבודה). המחשב מודיע שאין לי הרשאת administrator. העניין הוא שאני ה-user היחיד שמוגדר, ואני מוגדר כ-administrator. כשיצרתי user נוסף והגדרתי גם אותו כ-administrator, תחת אותו user, הצלחתי לבצע את הפעולות הנ"ל. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה המציקה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by davido,

יש לי נייד עם ביצועים נחמדים ולמרות שלא עולות הרבה תוכנות לוקח לו כמעט 2 דק' לעלות אז החלטתי לפרמט אותו ולהתין מערכת הפעלה חדשה יש המלצות למשהו שעולה מהר? מפרט: מעבד T7100 NVIDIA 8400G זיכרון 2G וזה הדברים החשובים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני לא מצליח לשנות גודל של מחיצה בדיסק בעזרת PartitionMagic 8.0. כשאני מנסה לשנות את הגודל אני מקבל הודעת שגיאה #11019. כשבדקתי ב - מדריך של התוכנה היה כתוב שכל שגיאה עם מספר הגדול מ - 10000 היא שגיאה של מערכת ההפעלה. מספר השגאיה של מערכת ההפעלה הוא המספר שמעל ל - 10000 (ככל הנראה 1019). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני עובד עם WINDOWS XP PRO SP1. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Gil80,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט. אני יכול לראות עברית באתרים ולכתוב בעברית בתוכנות אופיס אבל: 1. ישנם אתרים שמציגים פרסומות או באנרים (לא פלאש) ורואים רק ריבועים במקום עברית. 2. תוכנות כמו ווינאמפ לא מציגות עברית בכלל. רק ג'יבריש. בעידכונים של ויסטה, ישנה אופציה להוריד עברית. ההורדה מסתיימת אך באמצע ההתקנה של העידכון, המערכת מפסיקה ומודיעה שהיא נכשלה להתקין את העברית. הורדתי את הקובץ EXE של העברית לויסטה ודאבל קליק על הקובץ ושום דבר לא קורה. האם מישהו נתקל בדבר דומה? ישנם הגדרות לא נכונות אצלי שאני לא מודע להם? יש פיתרון בכלל? אשמח לכל עזרה, גיל.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, הוצאתי מהמחשב הישן שלי (שעובד על ווינדוז 7) כונן SSD עליו התקנתי רק ווינדוז 10, והעברתי אותו למחשב אחר. בכל פעם שאני מעלה את המחשב, עולה מסך של ווינדוז 10 וטוען שיש תקלה. אני יכול להמשיך הלאה בבחירת מערכת הפעלה "אחרת" (ז"א את הווינדוז 7), השאלה היא האם ניתן לדלג על כל שלב התקלה - שהווינ 7 יעלה כרגיל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by PC BOX,

אני קונה מחשב נייד חדש, שעליו יהיה מותקן חלונות 7, רק שאני חייב שיהיה על המחשב גם את XP, כמערכת עצמאית נוספת ולא רק כXP Mode האם יש דרך להתקין את XP על מחשב שכבר מותקן עליו חלונות 7 ואז ליצור תפריט שיאפשר לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Necessary_Evil,

לפני...הרבה מאוד זמן התקנתי win98se ואח"כ 2000pro. אח"כ כל פעם שאיתחלתי את המחשב היה את התפריט הזה לבחור איזו מערכת הפעלה רוצים...וכשבחרתי ב2000 הוא רצה לסיים התקנה, הגדרתי כל מה שצריך, הוא ביקש לאתחל, אבל אחרי האיתחול זה שוב פעם קרה ובעצם ההתקנה אף פעם לא סיימה את עצמה...או כן אבל התחילה מחדש, לא יודעת! קיצר, לא היה עוד מה לעשות, התעצבנתי ומחקתי בברוטליות את התיקייה של ה2000 (שהיה מותקן על כונן אחר) דרך ה98. עכשיו כל פעם שמאתחלים נשאר התפריט המעצבן הזה...אז התקנתי system commander 2000 אבל עדיין ה2000 מופיע בתפריט... מישהו יכול לעזור לי להעיף אותו ומחוק אותו אחת ולתמיד? (בלי לפרמט?) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by owen10,

שלום לכולם...קניתי מחשב נייד מארה"ב לפני שנתיים וכבר היה מותקן בו ווינדוס 7 ומאחורי המחשב יש את הקוד לווינדוס אבל לא קיבלתי שום דיסק מקורי של הווינדוס, אמרו לי שאני צריך להוריד מאיפשהו ווינדוס ולהכניס את הקוד שברשותי מאיפה אני יכול להוריד את הווינדוס 7 למחשב דל שלי? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המחשב של אבי קרס - כנראה התנגדות בין סקטורים פגומים (דיסק ישן..) ותוכנת הגיבוי Comodo Time Machine (ילמד אותי לא לקרוא את ההוראות בפעם הבאה). קראו לי לתקן. לפני שהתחלתי, עשיתי image לדיסק עם Acronis True Image, הפעם הראשונה בה יצא לי להשתמש בתוכנה מאז שקניתי רישיון לפני כמעט שנתיים. לא הצלחתי לתקן ונאלצתי להתקין מחדש - Win7 סירבה לעשות התקנת in-place. לא נורא, יש image של הדיסק, אפשר להוציא ממנו את כל הקבצים שאבדו. נסעתי הביתה, חיברתי את הדיסק הנייד עם ה- image למחשב שלי והתחלתי לחפש את הקבצים. אין כלום תחת documents and settings. תחת users אני רואה את המשתמש של אבי (אבל לא את שני האחרים שיצרתי שם), אבל תיקיות ה- desktop, documents ו- my documents שם ריקות. אני מחפש ומחפש…

15. Started by orenhazan,

יש לי מחשב עם חומרה גבוהה מאוד אבל אני מגיע רק ל 7.7 בגלל המעבד והזכרונות נגיד שבאופן תיאורטי אני רוצה להגיע לתוצאה הגבוהה ביותר שהיא 7.9 מה אני צריך לעשות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by PeaS,

אני מנסה להתקין אצל אחותי במחשב (מערכת הפעלה בכותרת) את "אתה חושב שאתה חכם", אך מופיעה לי הודעה (בתרגום מאנגלית) שאיני יכול להפעיל את אפילקציית?(מילה שאני המצאתי, אפילקציה בסמיכות ) הVB5 משום שלא התקנתי את הService Pack האחרון לWindows NT שלי... לWin XP עוד לא יצא סרביס פאק, וגם לא נראה לי שזה מה שיפתור את הבעיה... אנא עיזרו לי למלא את הזמן הפנוי של אחותי באפילקציית VB5, וכתבו מה אוכל לעשות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shay0200,

לינק לתמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=xq2tzmjzwmei.bmp השגיאה בהפעלת המחשב,איך לפתור ת'בעיה? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקנתי אנטי וירוס [וכנראה הוא מחק אותו]. Help

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by holly man,

שלוםלכולם אולי נתקלתם בבעיה הזו אבל אני משתגע כבר נכנס לי הוירוס הבלסטר שמכבה את המחשב אחרי 60 שניות הורדתי את העדכון אבל משום מה הוא מתחיל לרוץ אבל נעלם לגמרי אותו דבר הנורטון אנטי וירוס אני פותח אותו כדי לעשות סריקה או עדכון הוא נסגר ונעלם נכנסתי לאתר של מיקורוספט וקראתי אחר כל ההוראות בכדי להסיר את התולעת אבל שוב הקובץ נפתח ולאחר כמה שניות נסגר ונעלם אותו הדבר הנורטון אנטי וירוס מה אני עושה?. יש פתרון? במצב של safemode הכל עובד חלק אבל שאני עולה עם הוינדוס במצב רגיל אותו הדבר נפתח האנטי וירוס לכמה שניות ונסגר אותו הדבר קובץ ההרצה של התולעת עשיתי כבר את כל העידכונים של ה xp יש לי את הכל אין לי שום עדכונים חדשים אני נכנס לעדכונים חדשים אבל שאני מאתחל את נמחשב ונכנס…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by newyork3,

שלום אני משתמש בווינדוס 7 HOME פרימיום במחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי מיקרוסופט. 1.כאשר אני נכנס לתמונה עם המציג הבסיס של ווינדוס לא ניתן להגדיל ולהקטין אותה באמצעות הגלגלת של העכבר אלא רק ע"י הסמל של הזכוכית מגדלת שנמצא במציג התמונות (למטה). יש פתרון לבעיה? 2.אני משתמש באקסלפולרר 8 ושאני נכנס לאתר פייסבוק התצוגה משובשבת שם והדף מרענן את עצמו מידי פעם.כאשר אני מנטרל את תצוגת התאימות הבעיה נפתרת. אך כל פעם שאני יוצא ונכנס לאתר האתר חוזר לפעול תחת תצוגת תאימות מה שגורם לבעיות. האם יש פתרון לזה? 3.מדוע בתוך תיקיה מסוימת (למשל תיקיה עם תמונות) לא ניתן לגרור בתוך התיקיה תמונה ממקום למקום אחר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לפני איזה 10-15 דקות נכנס לי וירוס מאוד חמור במחשב ומנע ממני גישה כמעט לכל דבר אז אני לא יכול לעשות SYSTEM RESTORE למשל... יש לי אנטי וירוס נוד32 שזיהה אותו ואמר שמחק אותו אבל כל פעם החלון הקטן הזה שמזהיר מהוירוס נפתח מחדש... קיצר כנראה האנטי וירוס לא הצליח למחוק אותו לגמרי ניסיתי להפעיל את המחשב בSAFE MODE והוא פשוט טוען כמה דברים ואז מתחיל מחדש... מכיוון שלא מזמן גם היה לי וירוס והיה איזה שבועיים-שלוש שהייתי בלי מחשב עד שהתקנתי מחדש את ווינדוס אני לא רוצה עכשיו להתקין מחדש את ווינדוס... ולכן אני רוצה לנסות את האופציה של הREPAIR. עכשיו שאני אומר למשחב שאני רוצה לעשות REPAIR הוא שואל אותי איזה מערכת... יש רק אופציה אחת ואני בוחר אותה ואז הוא מבקש ממני סיסמא של הADMINISTRA…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מעולם לא היה לי דבר כזה פתאום לא רואה יותר דואר נכנס תחת קטגוריה INBOX יכול אבל לראותו רק אם לוחץ על תיבת "דואר שלא נקרא "אבל זה לא פיתרון!! בטעות ריפרפתי על כל הדואר (קיבלתי 7 הודעות חדשות חשובות שבינהם גם איפוס חשבון הבנק שלי) והופ הכל נעלם מן הסתם כאשר יצאתי חזרה לצור הודעה חדשה או כל דבר אחר כי מבחינת הOUTLOOK כבר "קראתי אותם" .... מישהו ניתקל !? צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אחרי שעדכנתי ל WIN10 יש לי בעיות עם הכרטיס מסך. הוא קורס ובסרטים יש לי קווים לבנים כאילו זה סרט ישן. אחרי שהוא קורס יש לי הודעה כזאת והינה דוגמא לאיזה באגים זה גורם התקנתי את הדרייבר הכי חדש ואפילו איזה גרסת Beta אבל כלום לא עוזר. כ.מסך שלי הוא : Ati HD5700 Series יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לפתור את זה? ולמי שתהה לעצמו, חפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shgec,

שלום. מאז שיש לי מחשב ועד לפני יומיים הייתי עושה ALT+TAB כדי לעבור בין חלונות של משחקים ללא שום בעיה. (פתוח לי כמה חלונות של EVE ONLINE, WOT ודפדפן כרום) הייתי לוחץ של ALT+TAB כדי לעבור בין חלונות ללא שום בעיה. לפני כיומיים אני לוחץ ALT+TAB וישר קופץ לי לדפדפן וחלון ALT+TAB נעלם. עכשיו זה יוצא לי מהחלון של משחק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ALT+TAB כדי לבחור חלון אחר שאליו אני רוצה לעבור. אין בעיה כשאין דפדפן פתוח. ניסיתי כרום ו IE. אין לי אחרים. ניסיתי לפתוח הרבה משחקים במקביל. הבעיה רק כשיש דפדפן פתוח וזה הופיע ממש לפני כיומיים. לא זכור לי שעשיתי עדכונים או שיניתי שמהו. האם יש פיתרון מהיר וקל לבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by XCG120,

איזה גירסה של ווינדוס 7 היא הכי עדכנית?ומה זה בדיוק גירסת הווינדוס 7 הזאת WINDOWS 7 U MEDIA REFRESH ומה מיוחד בה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. התקנתי לוח אם חדש והיו לי שני הארד דיסקים עם ווינדוס בכל אחד מהם. כשאני נכנס לCMOS וקובע משהארד דיסק א', הווינדוס יעלה, המחשב מגיע למסך טעינה של ווינדוס, לאיזה עשירית שניה או משהו כזה מופיע מסך כחול ועושה רסטרט. עשיתי בREPAIR כמה פקודות: FIXBOOT COPY NTLDR COPY NTDETECT אני לא יודע מה עוד אפשר לנסות. תעזרו לי בבקשה! תודה רבה מראש, גיל

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים