Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה התקנתי וינדוס 2000 אבל כשאני מנסה לעשות אפדייט הוא עדיין מסרב (כמו הוינדוס 98 הסורר) מה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להתחיל לכתוב ב word או במקום שכותבים את כתובת האינטרנט זה מתחיל לכתוב בעברית ,איך אני משנה במערכת ההפעלה לאנגלית כברירת מחדל? תודה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 21:51:40 הסתדרתי תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מפרט(דברים רלוונטים ): מעבד E6300 זיכרון 2 גיגה DDR2 וכרטיס מסך GEFORCE 8800 GTS . מחשב זה משמש כמחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בעיקר, וכרגע מותקנת בו מערכת WIN7. האם שווה להחליף לווינדוס 8 ?...האם הוא יותר קל ועובד מהר מהר יותר? (כעיקרון אני משתמש בXBMC)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עשיתי היום איחוי דיסק ובשני הכוננים שלי יש קבצים שלא מתאחים יש אפשרות לאחות אותם בכול זאת כי הם כמות די גדולה..... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכם ... יש לי מחשב לא בדיוק מהטובים ביותר אבל דיי מספיק . יש לי כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512mb - עד לפני כשלושה חודשים היה לי מערכת הפעלה XP pro sp3 ועבד בצורה מעולה , חבר מהעבודה דיי עניין אותי בהתקנה של Windows Ultimate x86/x64 . בהתחלה התקנתי 32 ביט ונדהמתי לגלות שבעת הפעלת סרט HD התמונה הייתה מאוד איטית (slow motion) , חשבתי שזוהי בעיה בדרייבר של כרטיס המסך והורדתי מחדש אך ללא תוצאה תקינה , דבר הוביל לדבר והתקנתי מחדש 64ביט ואותה תוצאה נתגלתה לפניי . ניסיתי להחזיר מחדש וינדוס XP , ניסיתי להריץ סרט HD ואני מקבל את אותה התוצאה כמו בקודמיו אבל אם תוצאה מאוד מעניינת ... כשאני מזיז את העכבר בעת צפייה בסרט , הסרט רץ בצורה תקינה , אך ברגע שאני עוצר את תזוזת העכבר הסר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי מערכת חלונות 7 - התקנתי דימון טולס אתמול בערב ומאז התחילו הבעיות - אני לא יכול להכנס למערכת הפעלה - המחשב עבד זמן מה ולאחר מכן קרס עכשיו כל פעם שאני מנסה להעלות אותו הוא מציג לי הודעת שגיאה . יש פתרון לעניין - ניסיתי לעשות REPAIR אבל זה לא כל כך עובד העניין כותב גם שיש איזה בעיה כשלהי . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי, טושיבה היא החברת מחשבים הראשונה שמכריזה על שידרוג חינם ל-7 בישראל. בכל מקרה, הפרטים הם ככה: כל מי שקנה מחשב טושיבה מ-26.06 ועד ה-31.12 עם ויסטה (כל גירסה) זכאי לשידרוג חינם ל-7. הקץ' הוא שמשלמים על המשלוח של הדיסק מאירופה, המחיר עומד על 30 אירו. כל הפרטים (כולל הזמנה מוקדמת וכו') באתר: https://www.toshibawin7upgrade.com תהנו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה במנהל המשימות מופיע בשימוש בcpu לפעמים באדום, זאת אומרת שהגרף נהיה אדום, לאו דווקא כשהוא מגיע לשיא שלו בקיצור מה משמעות הצבע של הגרף ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יותר נכון - ה-Boot בכלל לא מזהה את הדיסק וממשיך לטעינת XP. הכונן מוגדר בביוס כראשון בתור.. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי פירמוט ו"שידרגתי" מויסטה לווינדוס 7. המחשב שלי מחובר בHDMI לטלוויזה ועכשיו יש בעיה שכל פעם שאני מנגן קובץ וידאו ויש חלק חשוך, זה ממש חשוך או שיש מין קפיצות כאלו מאור לחושך כל הזמן. ניסיתי מספר תוכנות עם מספר קודקים והגעתי למסקנה שלא שם הבעיה מ-2 סיבות:1. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם ווינדוס ויסטה עם בדיוק אותם תוכנון וקודקים. 2. כשאני מנגן את הקבצים על מסך מחשב אין את הבעיה הזאתי. בנוסף ברגע שאני מדליק את הטלוויזיה ושם על האינפוט של המחשב יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שהם על מיוט. אני מקווה שזה הפורום המתאים כי הבעיות רק התחילו מאז שעברתי לווינדוס 7. תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה. השתמשתי במערכת הפעלה WIN7 ונתקלתי בבעיה של freezing פתאום באמצע שימוש במחשב גם אם לא פתוח שום דבר חוץ מהמידה פלייר המסך היה נתקע ואז ממשיך ככה רצף של איזה דקה שתיים שהוא נתקע וממשיך ואז משתחרר. ניצלתי את ההזדמנות כי רציתי לנסות את win 8 ופירמטתי את המחשב אך להפתעתי גם עםפ המערכת החדשה אני מקבל את אותה תופעת freezing . בדקתי בתוך המחשב לראות אם אחד המאווררים ,ספק כח מעבד ,כרטיס מסך חדל מלפקד אך לא זה המצב. תהיתי אם יש לכם רעיון ממה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
ברצוני לפרמט את המחשב הנייד שלי : LG- F1 . המחשב הגיע עם חלונות XP מותקן בו. השאלה היא אחרי פירמוט איך שוב אשתמש בתוכנה? יש לציין שיש לי שני דיסקים שהגיעו עם המחשב. הראשון הוא להתקנת דרייברים שונים והשני בשם :RECOVERY.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני משתמש במחיצה אחת עם ntfs ומחיצה אחרת fat 32 בשביל משחקים זה צריך לעבוד בסדר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה משום מה כאשר אני לוחץ פעמיים על תיקייה כדי לפתוח אותה נפתח לי חלון החיפוש של ה XP. ניסיתי לשסדר את זה באמצעות Tools->Folder Options->File Types->File Folder->Advanced קבעתי פעולה חדשה OPEN (שמשום מה לא הייתה שם כבר..) שתפתח את explorer.exe עכשיו כשאני פותח תיקייה התיקיה נפתחת בחלון חדש.. מה שמציק לי... מה לעשות? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה.... קניתי נטבוק ואני לא יודע איך לעשות את זה? יש איזושהי דרך לא מסובכת לעשות את זה ??? תודה..........
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שמנסים להזיז אותו או למחוק כתוב שתוכנה משתמשת בו ואי אפשר למחוק ואז המחשב נכנס לצריכה מלאה של המעבד וזז כמו P100 איך למחוק אותו??? קוראים לו: [TMD] (Real) Lilo and Stitch (2of2) Message For Trade
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היו לי כבר בערך 4 התקנות של לינוקס. פעמיים בגלל דיסק פגום פעם אחת בגלל שטות שעשיתי בפעם האחרונה נדפק לי הדיסקט הפעלה(שימו לב, לא התקנה!), ובגלל הפשלה הלפני אחרונה לא התקנתי לילו בהתקנה. האם מישהו שיש לו את הגירסה שלי יכול בטובו הרב, לשלוח לי את קבצי הדיסקט בצורה מכווצת? בבקשה : ICQ: 76586917 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מעלה את המחשב אחרי הסקאן דיסק של הXP הוא נותן מסך כחול כאלה(של השגיאות אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר) ועושה ריסטר ישר הבעיה היא שאני לא יכול לראות מה רשום שם ככה שאני לא יודע איך לסדר את זה... בדקתי את הזכרונות 64X2 כל אחד לבד על הסלוט הראשון ובשניהם הבעיה חוזרת... מה עוד אני יכול לבדוק??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כלומר כל פעם שיש עדכונים חדשים להורדה, אז באתר גם יהיה כתוב מאת גולשים אם בטוח להוריד את העדכון אם הוא יוצר בעיות וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך 19 אינץ HD (כן אני תקוע עם מסך קטן,האמת שאני אוהב אותו..תופס פחות מקום.) וכרגע אני עם 7 עובד על רזלוציית 1360X768 האם הרזלוציה הזאת תספיק בשביל לעבוד עם האריחים בוינדוס 8? תודה וסופ"ש נעים תום.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. השארתי את המחשב הנייד דלוק, כשחזרתי היה לי דיווח על crash של מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. התוכנות שפעלו ברקע: Steam, Visual Studio 2010, Rift client downloader כלומר לא היו איזהן תוכנות כבדות שיכלו לגרום לבעיות. אני רוצה לבדוק אם זה בעיה בחומרה או בתוכנה. יש לי עדיין אחריות ואם הבעיה אכן בחומרה אני רוצה לתקן לפני שהאחריות נגמרת בעוד מספר חודשים. הנה הreport: Version=1 EventType=BlueScreen EventTime=129433856133857076 ReportType=4 Consent=1 UploadTime=129433856652398925 ReportIdentifier=29918e4b-435b-11e0-8d15-00262d9ae160 IntegratorReportIdentifier=022811-24788-01 Response.Str=http:////wer.microsoft.com//responses//resredir.aspx?sid=3319&Bucket=X64_0x3B_atikmda…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי XP ולא יודע מה קרה אבל משום מה התחילו להופיע לי פואפים גם כאשר הדפדפן סגור. השתשתי בכמה תוכנות של אנטי פופאפ אבל זה לא עזר. אני עושה סריקה כל כמה זמן בעזרת SPYBOT אבל גם הוא לא מצליח להפטר מהם. בבקשהב אני צריך עזרה אני כבר מיואש ??? תודה מראש L.A
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תאמת זה שאלה שמטרידה לגבי כלל מערכות ההפעלה... השאלה היא: מה בעצם קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמעיל את המחשב עד שהוא נדלק... (אפשר לדלג על זה שהוא מחפש את ההתקנים ומוצא את החומרה הקיימת במחשב...) אני מתכוון יותר איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה... ומי מפעיל אותו (ואיך...) או איפה זה שמור...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-