עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by The-Devil,

תאמת זה שאלה שמטרידה לגבי כלל מערכות ההפעלה... השאלה היא: מה בעצם קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמעיל את המחשב עד שהוא נדלק... (אפשר לדלג על זה שהוא מחפש את ההתקנים ומוצא את החומרה הקיימת במחשב...) אני מתכוון יותר איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה... ומי מפעיל אותו (ואיך...) או איפה זה שמור...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי סריאל חוקי של 7 או 8 (עדיין לא השתמשתי והדבקתי את זה למחשב כלשהו אם זה משנה - בא מאתר dreamspark). האם אני יכול להשתמש בזה בהתקנה נקייה של Windows10, או שעלי בכל זאת להתקין Windows8 חוקי ואז לשדרג? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by הסולידי,

היי חברה לצערי איני מצליח להפעיל את הרידר לאחר ההתקנה וגם האקספלורר נתקע. איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zaroor,

שלום לכם ראיתי לא מזמן איזה מדריך כאן בעיברית של יצירת דיסק התקנת WINDOW XP שי בו את כל ההגדרות שרושמים אותם מראש עם SP2 ואז ההתקנה רצה לבד הכוונה להכין דיסק CD לא מצאתי את הכתבה האם מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by danik,

יש לי WINDOWS 2000 ויש לי תוכנות מעצבנות שרצות שאני מדליק את המחשב אני רוצה להוריד את זה בלי לעשות UNINSTAL לתוכנה בWINDOWS 98 יש את MSCONFIG שרושמים בשורת הפקודות... בWINDOWS 2000 אין כזה.... מה אני יכול לעשות... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כבר כמה שבועות, שכונן D אצלי לא מראה את שם הקובץ\תיקייה הוא מראה רק את האייקון: זה קורה רק שאני משתמש בגודל אייקונים כזה.. אם אני מקטין טיפה כתוב השם. בכונים אחרים זה לא קורה, גם אם אני משתמש בגודל כזה של אייקונים.. ניסיתי לשחק בהגדרות קצת, אבל לא מצאתי את הבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איזה WIN ואיזה גרסה מסויימת בנתיים הורדתי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.Integrated.February.2010. איך המחשב ירוץ לי הכי מהר בלי בעיות? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי את ההודעה הזאת האם משהו יכול לעזור לי בנושא? http://www.siz.co.il/my.php?i=byokylzwntto.jpg

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בעיקרון כשהמחשב בלי פעולה יש לי רק 320 פנויים אפשר לראות בתמונות שצירפתי... מה עליי לשנות? להוריד זיכרון וירטואלי לכמה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Argo013,

שלום לכולם מדובר בבעיה מטרידה, שאני מנסה לפתור כבר כמה זמן ללא יותר מדי הצלחה: 1. מדובר בסרגל השפה, שאמור להיות על שורת המשימות, אך נעדר ממנה, וכרגע זה תקוע על אנגלית בלבד ללא אפשרות מעבר שפה, גם לא עם Alt+Shift(שילוב המקשים מוגדר נכון בתוך אפשרויות השפה בלוח הבקרה). 2. בלשונית השפות בהגדרות השפה אשר בלוח הבקרה מוגדרות 3 שפות (אנגלית, עברית וספרדית) וגם מסומנות ב"וי" האפשרויות (בתוך כפתור סרגל השפה) המאפשרות לשים את סרגל השפה על שולחן העבודה. בתוך Word ניתן להחליף בין השפות עם הסרגל שבתוכו. 3. ניסיתי לתקן את סרגלי הכלים עם העזרה של קלי - http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm, אך ללא הואיל. 4. כרגע, כאשר לוחצים כפתור ימני על שורת המשימות, הולכים לסרג…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני פשוט צריך לדעת מה האופציה הכי נוחה וקלה לבירור שם חשבון המשתמש העובד כרגע על הוינדוס ? (למשל לבן אדם שכמעט לא יודע מה זה מחשב ואולי ורק יודע לכבות ולהדליק אותו). אני אישית בודק דרך ה task manager , אך אני מחפש אופציה הרבה יותר קלה ומהירה. למישהו יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מחשב של INTEL מדגם 386 ומותקנת עליו מערכת ההפעלה Microsoft Windows 95 והאינטרפייס שם הוא ברוסית ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין Microsoft Windows 95 עם אינטרפייס אנגלי או אפילו עיברי אם אני ימצא רק יש לי בעיה אחת שאין לי את הדרייברים של כל הכרטיסים שמותקנים על אותו מחשב ... לכן השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לגבות את כל הדרייברים של כל הכרטיסים המותקנים על המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפרמוט והתקנת המערכת באנגלית ????????????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. תיקיה בשם 89e0d4259df229aa39c1 וכשאני מנסה למחוק אותה אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות (אני ADMINISTRATOR ויוזר יחידי במחשב), אני חושב שהתיקיה נוצרה אחרי איזה התקנה או עידכון מסויים http://imageshack.us/f/5/unledafz.jpg/ איך אני יכול למחוק את התיקיה ? (אני עם WIN7 64 ביט)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by X - DreaM,

מה ההבדלים בין ה-WIN XP PRO ל-HOME ומה עדיף למשחקים ואינטרנט?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Fkl0ster,

היי, יש לי Win XP Pro, וכידוע IE 6 לא מגיע עם Java מובנה... איפה אני יכול להוריד את הPlug-In הנ"ל? <<<לא מאתר Microsoft>>> תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ofir_16,

היי! ברשותי מחשב פנטיום 2 350mhz עם 128mb זיכרון והרדיסק 6.4 (משהו כזה). רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה לשים בו? האם את ה- xp (לא כבד מדיי למחשב כזה) או מערכת הפעלה אחרת כמו ה- 98 או ה- me? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ORBIT,

אני רוצה לפתוח משתמש מוגבל. הבעיה שלי שההגבלה היא מאד כללית ואני מעוניין להשיג הגבלה מקסימלית. אני רוצה לפתוח חשבון מוגבל עבור ילדים שישתמשו בחופש במחשב שלי, מלבד סרטים ואופיס אני רוצה שלא יתאפשר להם לגרום לי נזק כלשהו בטעות בנוסף על שמירת הפרטיות שלי וכמובן הגבלת רשת (תרתי משמע) מקסימלית, לא אינטרנט ולא גישה לקבצים שברשת (מחשב שני). הבנתי שב-XP עם NTFS, אפשר להגביל עד רמת קובץ בודד. לא רוצה שיהיה להם גישה ל'מחשב שלי' (ניתן ליצור קיצור דרך ל-CD-DVD), שלא יוכלו לא רק לכתוב לקובץ אלא גם שכל המערכת תהיה חסומה בפניהם, חשבון מוגבל במוגבלות המגבילה ביותר. מה עלי לעשות ולהגדיר כדי שמלבד הסרטים ואופיס לא יהיה להם מושג מה יש מעבר לזה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DontTouch,

שלום לכולם, לפני כמה יימים התחיל לי הבעיה.. אני פותח את המחשב (נייד מיני ACER ASPIRE ONE) ניכנס לגוגל ופיתאום רואה שאם אני לוחץ על האות F זה משתגע ומתחיל לכתוב אותה הרבה פעמים.כאילו אם אני כותב Fuck Milfs זה יכתוב כךך fffucffkf milfffffssff זה ימשיך רק עם ה F , זה עוצר בין כמה פעמים אבל אחרי זה זה שוב מתחיל , וכשזה מתחיל אני לא יכול להזיז תעכבר לכמה שניות עד שהוא מפסיק או שאם זה מתחיל להשתגע וזה כותב הרבה פעמים F אז אני לוחץ על Ctrl + Alt + Delete (משימות) זה מפסיק ואני יכול להזיז תעכשיו.. חייב עזרה בבקשה. ד"א : זה לא תקוע פיזי כי אני פירקתי תמיקלדת טוב טוב ראיתי , פירקתי תמקש * אולי זה קשור אבל לפני שהבחנתי בבעיה הזאת והכל היה טוב , הייתי עם המחשב אצל חברים וניגמר לו הבט…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בבקשה עזרה,אני מקווה שזה מתאים לפורום.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DAVE69,

שלום האם מישהו הצליח לטפל בבעיה תודה דןד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Aviv C,

בבקשה תעזרו לי!!! נעלם סרגל ה- explorer!!!(הסרגל שנמצא בצד ימין של המסך ויש בו פעולות כמו העתקה והעברה) איך אני מחזיר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אני משתמש בWIN XP ופשוט שאני בודק אחרי 5-6 שעות שהמחשב פועל את מצב משאבי המערכת אני מגלה ש220 מ"ב תפוסים ובגלל זה המחשב נעשה איטי... למישהו יש תשובה לזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tecore,

מדובר במערכת windows 7 המחשב נכנס למצב שינה והכפתור power שלו מהבהב. כאשר לוחצים עליו על מנת להעירו הוא נדלק אך במסך כתוב כי "אין אות" מדובר במחשב נייח. אשמח לעזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בצל האירוע המתקרב של מיקרוסופט למערכת ההפעלה הבאה, אנחנו מקבלים הצצה לחבילת האופיס בגרסתה ה-16 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-16-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%a9%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%95%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%a6%d7%9e%d7%95%d7%93/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by watch out,

יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.