Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה קצת מוזרה. אז ככה כל הדרברים של NVIDIA שהם לא רשמיים באים בלי התקנה מיוחד קובץ INF פשוט שאתה מראה לוינדוס איפה הוא נמצא והוינדוס מתקין לבד השפה של הדרברים היא נאגלית והכל טוב ויפה. עכשיו מגיעים הדרברים המקוריים עם ההתקנה שלהם והכל שאתה פשוט לוחץ על קובץ ה EXE ומחכה שזה יסמיים להתקין. וכמבובן NVIDIA שרוצים להרשים את כל העולם שילבו תמיכה במגוון שפות בדרבריים הרשמיים שלהם. השאלה שלי היא האם נתן להתקין את הדרברים הרשמיים (כמו למשל 23.11) בלי שהשפה שלהם תשאר אנגלית?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אומר ה-32 סיביות וה-64 סיביות? מה ההבדל ביניהן? האם זה משנה אם יש לי 64 או 32?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום ואתמול התחלתי להרגיש קצת עומס על המחשב ועכשיו שפתחתי את מנהל המשימות ראיתי שהCPU שלי כמעת כול הזמן על 100% לפעמים הוא יורד לכמה דקות ואז חוזר בדקתי וירוסים טרוינים וכדומה. מה שחשוב לציון שבמנהל המשימות לא רשום לי איזה תהליך הוא לוקח את הCPU מה עוד אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , הורדתי מהמחיצות הקיימות בווידנוס שהיה כבר מותקן . יש לי נפח אחסון קטן , אבל הצלחתי לגנוב מכונן C כ32GB ומכונן D כ19.5גיגה. כשהתחלתי בתהליך ההתקנה -לא היה לי אפשרות לאגד את 2 הנפחים . אז השאלה שלי איך מאגדים אותם ? חשוב לי לציין שהאפשרות Extend Volume כשעושים קליק ימיני על הכונן שרוצים להרחיב- חסומה- דרך הDisk Management תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש עם וינודס 7 הבעיה שהמחשב לא שומר לי שום הגדרה אחרי כיבוי - למשל את דף הבית הוא כל הזמן משנה ל MSN בהפעלה מחדש למרות שכוון אחרת קבצים שאני יוצר ושומר על שולחן העבודה נעלמים לי ואין זכר להם כאשר אני פותח וורד מחדש.. יש למישהו מושג מה קורה ? אני די בטוח שזה לא וירוס כי עשיתי סריקה מלאה עם כמה תוכנות לי יותר נראה שיש תוכנה שמותקנת - או הגדרה בווינדוס שגורמת לזה. המחשב הגיע מותקן מהעבודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לגבות תוכן של כונן תוך כדי שמירה על מאפייני הקבצים ובעלותם. מאילוצים כאלו ואחרים אני צריך לעשות זאת על מחשב אחר וכאן מתחילה הבעיה - כדי שאוכל לגשת לקבצים שאני רוצה לגבות אני צריך לשנות את ההרשאות, דבר שאני לא רוצה לעשות. ניסיתי גם דרך אובונטו בתקווה שהיא תתעלם ממגבלות ההרשאות של WINDOWS אבל היא מחקה את ההרשאות והמאפיינים למרות שהגדרתי לה לשמור עליהם. אשמח לרעיונות כיצד לבצע זאת. מדובר על כ800 גיגה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בווינדוס XP 32 , יכולתי להפעיל עוד תוכנות, אך לאחר התקנתק ווינדוס 7 אי אפשר לשמוע משום תוכנה אחרת בזמן שהASIO עובד(ביחד עם guitar rig 4) , אם אני מפעיל את הASIO לאחר (לדוגמא) שהרצתי שיר במדיה פלייר, אז בASIO ההתקן Realtek hd output במצב "Unavailable" , ורק לאחר סגירת הנגן הוא חוזר למצב תקין. לפני שהתקנתי WIN7, בXP לא הייתה את הבעיה.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של אבי קרס - כנראה התנגדות בין סקטורים פגומים (דיסק ישן..) ותוכנת הגיבוי Comodo Time Machine (ילמד אותי לא לקרוא את ההוראות בפעם הבאה). קראו לי לתקן. לפני שהתחלתי, עשיתי image לדיסק עם Acronis True Image, הפעם הראשונה בה יצא לי להשתמש בתוכנה מאז שקניתי רישיון לפני כמעט שנתיים. לא הצלחתי לתקן ונאלצתי להתקין מחדש - Win7 סירבה לעשות התקנת in-place. לא נורא, יש image של הדיסק, אפשר להוציא ממנו את כל הקבצים שאבדו. נסעתי הביתה, חיברתי את הדיסק הנייד עם ה- image למחשב שלי והתחלתי לחפש את הקבצים. אין כלום תחת documents and settings. תחת users אני רואה את המשתמש של אבי (אבל לא את שני האחרים שיצרתי שם), אבל תיקיות ה- desktop, documents ו- my documents שם ריקות. אני מחפש ומחפש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי למישהי ווינדאוס באנגלית, אבל יש לה אח בן 8 שלא מבין אנגלית. אז היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדאוס בעברית. הבעיה היא שאין לה ווינדאוס בעברית וגם לי אין. אבל שמעתי שיש פאטצ' שמורידים שמשנה את כל הווינדאוס מאנגלית לעברית. חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הפאטצ' הזה. למישהי יש מושגכ מאיפה אני יכול להשיג אותו? ועוד משהו: שינוי המערכת מאנגלית לעברית יכול לגרום לבעיות? אני לא הולך להתקין לה את SP2 כי אני יודע שהוא לא מתאים כרגע לעברית, אבל חוץ מזה יכולות להיגרם בעיות אחרות. יש לי XP PRO ד"א.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה יימים התחיל לי הבעיה.. אני פותח את המחשב (נייד מיני ACER ASPIRE ONE) ניכנס לגוגל ופיתאום רואה שאם אני לוחץ על האות F זה משתגע ומתחיל לכתוב אותה הרבה פעמים.כאילו אם אני כותב Fuck Milfs זה יכתוב כךך fffucffkf milfffffssff זה ימשיך רק עם ה F , זה עוצר בין כמה פעמים אבל אחרי זה זה שוב מתחיל , וכשזה מתחיל אני לא יכול להזיז תעכבר לכמה שניות עד שהוא מפסיק או שאם זה מתחיל להשתגע וזה כותב הרבה פעמים F אז אני לוחץ על Ctrl + Alt + Delete (משימות) זה מפסיק ואני יכול להזיז תעכשיו.. חייב עזרה בבקשה. ד"א : זה לא תקוע פיזי כי אני פירקתי תמיקלדת טוב טוב ראיתי , פירקתי תמקש * אולי זה קשור אבל לפני שהבחנתי בבעיה הזאת והכל היה טוב , הייתי עם המחשב אצל חברים וניגמר לו הבט…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהוא מוזר האמת, לפי מה שזכור לי ה BUILD הכי חדש הוא 7600 היום סתם בדקתי ואני רואה 6.1 7601 זה אומר משהוא? גם לכם זה ככה? יכול להיות שאחרי התקנת SP1 זה ניהיה ככה? הינה תמונה http://www.si z.co.il/my/ia dzyxzzjj0v.jpg להוריד רווחים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בצל האירוע המתקרב של מיקרוסופט למערכת ההפעלה הבאה, אנחנו מקבלים הצצה לחבילת האופיס בגרסתה ה-16 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-16-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%a9%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%95%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%a6%d7%9e%d7%95%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מסך BENQ GL950. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WINDOWS XP SP3, הרזלוציה המוגדרת על המחשב היא הטבעית של המסך, יחד עם זאת הפונטים על המסך לא נראים כמו שהם אמורים להראות, אלא קצת חורגים מהפיקסלים, כלומר לפעמים נראים מרוחים. השאלה שלי היא איפה בהגדרות של XP ניתן לשנות משהו כדי שזה יראה חלק? לעבור ל WIN 7 זה לא אופציה כי המחשב לא הכי סוחב אותו. אגב המחשב המדובר הוא זה שבחתימה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי פירמוט ו"שידרגתי" מויסטה לווינדוס 7. המחשב שלי מחובר בHDMI לטלוויזה ועכשיו יש בעיה שכל פעם שאני מנגן קובץ וידאו ויש חלק חשוך, זה ממש חשוך או שיש מין קפיצות כאלו מאור לחושך כל הזמן. ניסיתי מספר תוכנות עם מספר קודקים והגעתי למסקנה שלא שם הבעיה מ-2 סיבות:1. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם ווינדוס ויסטה עם בדיוק אותם תוכנון וקודקים. 2. כשאני מנגן את הקבצים על מסך מחשב אין את הבעיה הזאתי. בנוסף ברגע שאני מדליק את הטלוויזיה ושם על האינפוט של המחשב יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שהם על מיוט. אני מקווה שזה הפורום המתאים כי הבעיות רק התחילו מאז שעברתי לווינדוס 7. תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב ברשתי וינדוס ויסטה רגיל הסמל של וינדוס ליד השעון שאפשר דרכו לכוונן את הקול נעלם לי ואני לא יודע איך להחזיר. גם הסמל של חיבור הרשת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש פנטיום 4 2.66 לבקרי ה- IDE הרגילים מחוברים סידי צורב ודי וי די. הלוח אם של ג'יגבייט GA-8IK1100 ואליו מחובר דיסק 120 ג'יגה SATA בביוס הדיסק מזוהה ללא בעיה. אני מנסה להתקין / לחלק את הדיסק עם WINDOWS XP? SP1 אך מיד לאחר קריאת הקבצים אני מקבל הודעה ממהתקנה שלא אותר שום דיסק וללחוץ F3 ליציאה. ניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס ללא הצלחה. אודה למי שיכול לעזור.
-
אני רוצה לדעת אם יש בעיה של תאימות בין ווינדוס7 לחיבור HDMI. (יש לי בעיות של רזולוציה ושל קצב רענון) כ.מסך HD4770, מתאם DVI שנכנס לכ.מסך ומתחבר לכבל ה-HDMI שהולך לטלוויזיה. עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה יש כזה טעינה קטנה של ווינדוס ורואים כזה לוגו, האם יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה את הלוגו הזה? כי אני לא רואה אותו, עוד בהתקנה של ווינדוס.. וכאשר אני מחליף את החיבור ל-VGA רגיל פתאום אני רואה אותו. יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה אותו? במסך השחור עוד לפני שמערכת ההפעלה ממש עולה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קיבלתי לפטופ Lenovo x260. קראתי ביקורות באינטרנט שהסוללה אמורה להספיק ל-15 שעות... כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 PRO ולא מתקרב ל-15 שעות מקסימום 8 בלחץ. יש סיכוי ש WINDOWS 10 יחסוך לי בזמן הסוללה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב עם דיסק של 320G- מה גודל מחיצה הרצוי עבור WIN XP והתקנת תוכנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שכנה שלי לא הצליחה להכנס אתמול לצ'ט של נענע, היא פשוט לוחצת על "כניסה לצ'ט" או משהו כזה וכלום לא קורה, אבל ממש כלום כיאילו לא לחצה על כלום ואין לי ממש מושג מה הבעיה... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד ניתן להתקין WIN 98 על מחשב שמותקן בו WIN XP
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משהו דפוק שאני שומע מוזיקה עם WMP 11 החדש,באמצע פתאום קובץ מסך כחול והמחשב מרסט... נראה לי שזה קשור לדרייברים אני עם NFORCE 4 והכרטיס קול המובנה... דבר שני התקנתי תדרייבר הכי חדש ל7800GT שלי מNVIDIA וכשאני מנסה להיכנס לאפשרויות המגוונות כמו שהיה פעם אז אין אפשרות.. אין פשוט שום אפשרות לשנות בכרטיס מסך מבחינת איכות ובהירות וצבעים וכל זה...אני מדבר על כל האפשרויות של הדרייבר... מה לעשות?!?! אני משתגע
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מחדש את XP ורציתי לדעת אם כמו ב-98 התקנה בספריית חלונות הקיימת לא דורסת דברים חשובים כמו הגדרות מסך, דסקטופ, מועדפים וכו'. אם כך הוא, השאלה היא מה בעצם זה יכול לשפר לעומת המצב שלפני ההתקנה שכלל בעיות של כרטיס מסך ומערכת שמפסיקה לתפקד אחרי זמן מה. אני מקווה שכל זה ייפתר עם ההתקנה המחודשת והשאלה האם לא עדיף כבר לעשות התקנה נקיה לספריה אחרת ולהתחיל מחדש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי בדר"כ עלה עם 7 פסים+ התקנתי את הBoot speed up של מייקרוסופט והפלא ופלא זה הוריד את זמן העלאה לפס וחצי והמחשב שלי מלא תוכנות לא ריק! האם זה ישאר ככה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-