Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לחבר עם מחשב מופיעה לפעמים ההודעה הזאת.המחשב אומר לו שאין לו תמיכה בזה. מע' הפעלה XP/SP2. אינטל D805. בוצעו סריקות ווירוסים,מחשב מטופל.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זה די מעצבן, אני מעדיף כפתור או משהו כזה. אודה מאוד למי שיעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי win2k pro ויש לי איזה תוכנית שכל הזמן עולה עם הוינדוס, ואני רוצה לבטל אותה, בstart-programs-startup היא לא מופיעה... אני מחפש את התפריט שדומה ל msconfig (במערכות הפעלה אחרות) מישהו יודע איך נכנסים?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש דרך אחרת לראות את הסרגל כלים ללא הלחצן ?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש אפשרות בלי תוכנה חיצונית, או איזה תוכנה חיצונית קטנה לא גדול כמו פרטישן מג'יק?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן בווינדוס לבצע את הדבר הבא: פתיחה של קובץ אחד- תפתח גם קובץ אחר. לדוגמא : אם פתחתי את הצייר (mspaint.exe) , יפתח גם פנקס הרשימות (notepad.exe) . תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי xp pro sp2 , הוא בעברית , ופתאום היום שאני מדליק אותו ראיתי שגם הכל עברית כרגיל חוץ משאם פותחים תקייה כלשהי , אז במקום שיהיה כתוב בסרגל למעלה "קובץ,כלים,תצוגה,עזרה" וכו'.... זה רשום פתאום באנגלית file,tools וכו'... בדקתי בלוח בקרה והכל על עברית כרגיל . ליתר ביטחון העברתי הכל לאנגלית עשיתי ריסט , והחזרתי הכל לעברית ועשיתי שוב ריסט .... התוצאה הייתה בדיוק כמו קודם -כלומר הכל עברית חוץ מהסרגל הזה עם ה"קובץ,כלים.." וכו'... שעדיין באנגלית. זה מוזר כי זה הופיע רק היום פתאום ,ואני לא מוצא כיצד לסדר זאת. כרגע בלוח בקרה בדקתי שוב -והכל על עברית בהגדרות וזה עדיין כך. מה עושים ? אשמח לעזרה. תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה אני עושה פורמט וזה אתם יודעים הוא מעתיק קבצים מחהדיסק ואז עושה ריסט בישביל להתחיל בהתקנה אחלה ואז יש תמסך הזה כאילו שהוינדוס עושה לאוד(טוען) עם הקן הכחול הזה אז הוא ניתקע לי וזה לא זז! ניסיתי לעשות כמה דיסקים אולי ניסיתי על הארד דיסק אחר לא יודע מה הבעיה מישהו יודע אולי מה לעשות אני מיוואש
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מין באג כזה בווינדוס, שכל כמה דקות (או אולי לחיצות?) הלחצן השמאלי של העכבר הופך לימני. זאת אומרת שאני לוחץ על השמאלי וזה בעצם עושה כאילו לחצתי על הימני... וכדי להחזיר את זה לרגיל, אני צריך לעשות Refresh... יש לי את זה כבר דיי הרבה זמן ואני כבר רגיל ללחוץ Refresh כשזה קורה לי, אבל אולי יש לזה פתרון ואולי אני אמצא אותו פה! דרך אגב, זאת לא בעייה בעכבר, כי כבר החלפתי שני עכברים מאז. אם מישהו מכיר פתרון לבעייה הזאת אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז החלטתי להראות לכם גם (למקרה שאתם לא יודעים) מה לא חשבו שם למעלה (במיקרוסופט) שאנשים יורידו יותר מ-4 גיגה בלי ריסט!? כן אני יודע שזה המגבלה של unsigned long int...
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
IE 8 Version 8.0.7100.0 על Windows 7 RC1 Build 7100 64bit בניסיון לגלוש לכתובת המכילה מחרוזת מקודדת, לדוגמא : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%94 במקום לפתוח את הקישור, הדפדפן לא מזהה אותו נכונה, ומציג את ההודעה הבאה : האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתוח את הבעיה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום באג ב-XP לא מוצא איפה - גורם לקיפאון ולאחר מכן למסך כחול וריסטארט אוטומטי ? האם מישהו ניתקל בתופעה ?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
פתאום הופיעה בעיה מוזרה: כשאני לוחץ לחיצה ימנית במקום "ריק" על שולחן העבודה, סמן העכבר הופך לשעון חול ונתקע כך,למרות שאפשר להזיזו,אך שום לחיצה לא עובדת יותר ואפשר לצאת ממצב זה רק ע"י RESET. בדקתי ב- task manager (נכנסתי בעזרת המקלדת), אין שום תהליך ש"אוכל" CPU, מערכת ב-IDLE סביב 97-99%. זאת לא בעית העכבר (אגב, חיבור PS2) כי לחיצה ימנית על ICON כלשהו או,למשל, בתוך חלון של IE עובדת כרגיל. אנא, עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מאז שיצאו הבילדים האחרונים יש בעיה בשורת החיפוש. למי מכם שיש וינדוס בעברית נסו לגשת להתחל לכתוב "צייר" "זכוכית מגדלת" "כתבן" וכ' הוא לא מוצא אותם.בלתי אפשרי לגשת אליהם בלי לדעת את שם הקובץ וזו רק דוגמא קטנה. יש אפשרות לעבוד עם הביליד החדש של WINDOWS (שאם אני לא טועה זה 1703) בלי הבאג הנוראי הזה? שאלתי בפורומים של מיקרוסופט והם לא ממש יודעים לעזור. מדהים.
-
- 30 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את קול אוף דיוטי חבילת ההרחבה והיא לא עובדת, שאני לוחת new game זה לא נכנס וגם שאני לוחץ quit אז עשיתי ctrl+alt+delete סגרתי את המשחק וכל המסך נהיה בהיר וגם שורת התפריטים עם כל האפשרויות שאני לוחץ ctrl alt delete נמחקה ועכשיו אני גם לא יכול לצאת מזה אפילו לאחר ריסט מה לעשות?? צירפתי תמונה אבל הקטנתי אותה בגלל שהיא שקלה הרבה אז תנסו להסתכל רק שאין אפשרויות או סרגל כלים או מה שזה לא יהיה שמה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבאג שאין לי מושג כיצד לפתור תפריטים שונים כמו בתוכנות MSN PHOTOSHOP ועוד הופכים להיות בעלי כפתורים לבנים ולא אפורים בגוון הסטנדרתי וגם שלוחצים עליהם הם נעשים כזה טיפה יותר לבן מרק סביבם... משישה יודע איך מסדרים את זה ? הנה דוג' למה אני מתכוון רואים את הריבועים של הכפתורים הם לבנים ולא אפורים כמו שהם אמורים מה זה לעזלאל..
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברים, יש לי באג ממש הזוי בWINDOWS 7. אני לא משתמש באופציה של הRECYCLE BIN ולכן אני מבטל אותה ע"י סימון DON'T MOVE FILES TO RECYCLE BIN ,DELETE IMMEDIATELY. למרות זאת בכל פעם אני מוחק קובץ הוא מעביר לי אותו לסל מחזור. מישהו נתקל בזה? לא ממש מצאתי גם פתרון לזה בגוגל... תודה מראש. נ.ב : צירפתי תמונה של ההגדרה שמסומנת לי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שימו לב לשורת הכותרת ואפשרויות הניווט והתיקייה שפשוט נעלמו להן סתם ככה נמאס כבר מהXP, מת לעבור לWIN7 אבל אני מפחד מבעיות תאימות.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול שאלה לגבי באג ויזואלי שיש לי ב windows 7 ultimate שלי. לאחר הדלקת המחשב יש כל מני קווים אלכסוניים כאלה וזה די מעצבן. דבר נוסף הוא לפעמים מופיעה פס אופקי בצבע כתום בהיר לרוחב כל המסך. הבאגים האלה נעלמים אך ורק אחרי שאני עושה ריסט למחשב. הנה כמה תמונות (יש שם סוג של / כזה שאין בו צבע)
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם משהו יכול לאשר את זה לכו לSTART ואז RUN ותרשמו control timedate.cpl,,1 ואז החלון יפתח עם שני טאבים וכאשר תלחצו על חוצץ אחר יופיעו 3 טאבים מוזר לא ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם אז ככה, עדכנתי את המחשב שלי לגירסה האחרונה windows 10 Creators update ומאז העדכון יש לי באג מוזר. חלונות CMD וגם powershell לא מזהים משום מה את הפונט raster font 8X12 . הכל מופיע כג'יבריש. אם זה היה רק זה, ניחא, בחרתי פונט אחר והמשכתי. אבל זה משפיע גם אל אפליקציות אחרות שמתבססות על הפונט הזה. איזה רעיון איך להחזיר את הפונט הסורר ? תודה
-
- 95 תגובות
- 19k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס שאני פותח תיקייה או מנסה לעבור מתיקייה לתקייה\מתוכנה לתיקייה החלון שצריך להיפתח לא נפתח או שלא בפוקוס. מצרף תמונות להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים יש לי בעיה כזאת: כאשר אני לוחץ עם העכבר על קובץ של סרט (בלבד!) , explorer.exe נסגר: לדעתי זה נגרם בכלל התנגשות של קודקים או משהו. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?[br]פורסם בתאריך: 2.04.2007 בשעה 18:10:40 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי כמה חודשים את ווינדוס 7 גירסת הULTIMATE 64 BIT ונתקלתי בבאג מעבן שקורה לי כבר פעם שנייה. לאחר שימוש של כמה חודשים המחשב לפתע נתקע ל2-3 דקות ואז אני מקבל מצב שבו הלחצן השמאלי של העכבר מגיב רק אחרי כמה ניסיונות כאשר אני רוצה להפעיל יישומים או תכניות שונות,לפעמים זה מגיב כרגיל אחרי לחיצה אחת ןלפעמים אחרי כמה פעמים. בדקתי את העכבר והוא לא הבעיה כי בעבר פירמטתי את המחשב בגלל אותו באג וזה הסתדר אבל שוב זה חזר לי אחרי כמה חודשים. האם עוד מישהו נתקל בזה? האם יש פיתרון לבעיה הזאת? לא רוצה לפרמט את המחשב שוב ושזה יחזור עוד הפעם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ההיסטוריה בWIN+R לא נשמרת, לא משנה מה עשיתי/אפשרתי/ביטלתי זה לא נשמר לא קיים הבאג הזה ב8
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-