עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הנה : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by Idanp,

הורדתי אותו ואני רוצה להתקין .. עכשיו אפשר לעשות שיהיה שתי ווינדוזים הרגיל וה64? יעני ששלא ימחק לי כל המידע מהמחשב??

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by IlyaN,

ערב טוב לכולם, כחלק מפורמט שעשיתי העתקתי את כל תיקיית היוזר שלי למחיצה נפרדת כגיבוי, עכשיו אני רוצה להשמיש אותו אז פשוט העתקתי שוב את התיקייה לDocuments&Settings אבל הווינדוס לא מזהה את התיקייה כיוזר, יש משהו שניתן לעשות? (חוץ מלהעתיק כל רכיב ידנית?) נ.ב- מצטער אם זה נראה פרימיטיבי משהו, אני פשוט לא כזה גאון מחשבים בלשון המעטה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by davidreznic,

אני רוצה לחזור לויסטה. אני יודע שיש את ה WINDOWS EASY TRANSFER. השאלה אם זה יעבוד מ WINDOWS 7 ל VISTA מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. שלום. יש לי בעיה מסוימת - אני רוצה להריץ על המחשב תוכנות ברצף וללא הפסקה, אבל אני חייל - מה שאומר שלרוב אני ל א בבית. מה שקורה זה שאחותי הקטנה כל הזמן סוגרת לי דברים ואפילו לא מבינה את זה. אני מחפש איזשהי דרך, בעזרת מדיניות האבטחה של XP, תוכנה חיצונית, רג'יסטרי, או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליו - להריץ איזשהי תוכנה כתהליך system, ככה שהיא לא תוכל לסגור אותו כלל. האם מישהו מכיר דרך שכזו? תודה, נדב.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  6. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לקראת החופש הגדול (חודש ושבוע ככה) אבל אני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו, לבין להוסיף 256 מגה לזיכרון ולחכות עד שהויסטה תפרוץ לשוק. השאלה שלי היא- האם עדיף לחכות עד שהיא תפרוץ לשוק ולחכות עד שכולם ישתמשו בה (המחשב שלי ממש בקושי מריץ את כל המשחקים [p4 1.70 ghz, radeon 9500 256 mb], או לקנות מחשב חדש כבר עכשיו (אני משחק די הרבה במחשב אז הדירקס X10 חשוב לי). תודה.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי בעיה שזה כבר הפעם השניה שזה קורא. המחשב עצמו BIOS עולה אבל ברגע שנגמר המסך של ההתקנים, ישר נכנס למסך שחור בלי להעלות את המחשב. כאילו נתקע בבוט של WINDOWS 2008. הכנסתי את ה DVD של ההתקנה ועשיתי כל מיני פקודות כמו: SFC BOOTREC /rebuildbcd BOOTSECT /NT60 ALL /FORCE bootrec /fixmbr bootrec /fixboot מה שתרצו... שום דבר לא עזר. בדקתי ומחקתי לרגע את קובץ BOOTMGR, אז המחשב התלונן בפעם הראשונה שאין BOOTMGR. החזרתי אותו ועדיין הבעיה קוראת. אז עברתי צעד הבא ומחקתי את WINLOAD.EXE אבל המחיקה לא השפיעה או הציגה הודעה, עדיין מסך שחור. ככה שזה נראה לי בחלק בין BOOTMGR ל WINLOAD. הקטע של WINDOWS 2008 אין REPAIR. ואני לא רוצה להתקין מחדש, רק לפני שבוע וחצי התקנתי. (שלא יכ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Gnome,

הנורטון הודיע לי על וירוס שנקרא CMD32.EXE וקראתי עכשיו שאם אני אמחק אותו זה יעלה הודעות שגיאה וכל זה אז רציתי לבקש עזרה. נ.ב קראתי שזה גם קובץ טרויאני אז אם יש לי ZONEALARM זה יכול להגן עלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by ithamar21,

שלום. כרגע יש לי ווינדוס 10 גרסה 1166 משהו כזה ויש לי עדכון tm1 הגרסה החדשה והאחרונה. העדכון יורד מתקין שלב ראשון ומבקש לעשות ריסט אני עושה הוא עולה ומתחיל התקנה ונתקעת על 25 אחוז במשך שעות לא השתנה דבר. מישהו מכיר פיתרון לזה? או שפשוט להוריד את הגרסא האחרונה ולפרמט דרך הבוט?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, השאלה בכותרת, מישהו יודע מה הסיבה? (מצ"ב תמונת מסך) תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  11. אנשים איך הויסטה כדאי להתקין אותה?????? ולפי המפרט שלי איזה גרסה של ויסטה להתקין ultimate או home פרימיום ?? נ.ב אני רוצה שיהיה לי שתי וינדוסים במחשב גם ויסטה וגם xp אז 27 ג'יגה יספיקו לויסטה ולכל התוכנות שאני אתקין עליה??

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shiranosh,

שלום לכולם ... יש לי ווינדוס 7 ובאמצע צפייה ביו טיוב הופיעה לי ההודעה הזאת "display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered " מה זה אומר?ומה עליי לעשות? ניסיתי קצת לחפש בגוגל אבל לא כל כך הבנתי..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by bennash,
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by asilic,

היי הוספתי משתמש נוסף ב WINDOWS XP בדרגת ADMINISTATION כתוצאה מכך וינדוז נכנס אל משתמש זה אוטומטית ולא נותן לי להכנס למשתמש שלי אלא בSAFE MODE . המשתמש הזה זה המשתמש המקורי שנוצר בהתקנה ועליו יש את כל המידע שלי. בחלון הכניסה אין באפשרותי לבחור במשתמש שלי שאלתי היא: איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו שוינדוז יכנס ישירות למשתמש הישן שאצלו נמצא כל המידע שלי ושיהייה רק משתמש אחד עקרי... לא 2 ADMINSTRATION תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by yotam360,

הסתכלתי על נושאים שנפתחו כאן ולכל מי שיש 4GB RAM הווינדוס מזהה לו 3.5 ואצלי זה 3. זאת בעיה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by redti,

רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין windows ce ל windows mobile והאם מה שאפשר להתקין באחד אפשר להתקין בשני.. אני שואל כי רכשתי מכשיר cowon שמריץ windows ce 5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אתם יודעים שאולי פועלים בwindows הזה וגם תשובה לשאלתי הראשונה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. המחשב הראשי XP מה עושים?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by dan9,

היי אני רוצה להתקין XP על 50GB לפי דעתכם זה יספיק???

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  19. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול לגרום למחשב במקום לשים לי את התמונת רקע של השולחן עבודה להריץ לי איזה קובץ EXE כך שכאילו במקום תמונה ברקע אני יראה את הממשק של התוכנה

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by Mr Melada,

אהלן, יש ברשותי מחשב המיועד רק להורדות המריץ win xp, והייתי רוצה לנסכרן תיקייה באותו מחשב למחשב הראשי, המריץ win 7. אני לא אוהב כל כך להעמיס בתוכנות צד שלישי, אז ניסיתי להיצמד לסנכרון המובנה של windows. הצלחתי להגדיר סנכרון אוטומטי על התיקייה המבוקשת בלי בעיות בעזרת הsync center, הבעיה שכן נתקלתי בה היא שאין לי אפשרות להגדיר היכן לשמור את העותק ה-offline (כלומר, התיקיה שתסונכרן במחשב הראשי). אני מאוד לא רוצה להשאיר את התיקיית ברירת מחדל (offline files folder) מכיוון שהיא על כונן C, שאינו כונן הידוע בשטחי האחסון העצומים שלו. מישהו יודע איך ניתן להגדיר תיקייה אחרת שאליה יסתנכרנו הקבצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Ewingum,

אני רוצה לעשות ריפינג לכמה סידים (חוקיים ד"א, חלק נקנה היום) ובכל התוכנות, eac, cdex, cooledit זה לא מזהה לי את הכוננים. או יותר נכון, רק בקולאדיט זה מזהה ושם לא מופיעים לי הטראקים. הייתה לי בעיה כזו גם בהתקנת ווינדוס הקודמת. נכון יש את הכבלים האלה שמתחברים מהסידירום לכרטיס קול? אז האנלוגי מקודם היה מחובר, ולא עבד. כרגע מחובר עם הדיגיטלי. מקודם, המצב הראשוני, זה לא היה מחובר לאף אחד מהם ובכל המקרים אותה בעיה... בWINAMP זה משמיע טוב מאוד סידים ודרך WINDOWS MEDIA PLAYER 9 אני מצליח לעשו ריפינג (לWMA). מה לעשות כדי לגרום לזה לעבוד בכל שאר התוכנות הנורמליות?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by Press,

פירמטתי את ה-Windows XP שלי והכל עובד תקין חוץ מהאינטרנט, נתחיל בזה ששתי המחשבים הקטנים האלה שאמורים להופיע ב-System Try, בכלל לא מופיעים. בכניסה לאקספלורר הוא שואל אותי אם להתחבר או להמשיך לעבוד Offline, אנילוחץ להתחבר ואז הוא אומר שאי-אפשר, ניתן רק לעבוד Offline. אם זה עוזר או משנה, יש לי רשת ביתית וכל שאר המחשבים מחוברים לאינטרנט והכל עובד, איך אני מגדיר את הגדרות האינטרנט והרשת מחדש? תודה רבה לעזרים!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  23. היי לכולם, אני רוצה לציין תופעה שקורה לי כבר כמה פעמים במספר מחשבים שונים - אחרי פירמוט והתקנה נקיה המחשב (מחשב רגיל עם נתונים סבירם P4 ) אפילו אחרי ההתקנה ובמיוחד כמה שבועות אחרי המחשב ממש נהיפך איטי להחריד. התוכנות היחידות שאני יכול לחשוב שהם אולי אחראיות לעיניין: אנטי וירוס - AVG8 אניטי ספייוור - COUNTER SPY מותר לציין שכל הבדיקות של תוכנות ההגנה המעודכנות לא גילו דבר. מה יכול להיות הגורם לבעיה?מישהו יודע? תודה ביי TANGUSH

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Nemesis,

משום מה במחשב הנייח והנייד לא מופיע כלל. רק ה- XBOX קיבל.

• 28 תגובות
    • 6.8k צפיות
  25. Started by matan13,

איך ניתן לעשות זאת בצורה זמנית, כלומר רק לאתחול הקרוב ? אמור לקופץ חלון קטן שמאפשר לבחור את devices שמהם יבוצע יתחול.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.