Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
I cant write Hebrew after i reinstall windows... where can i find something to fix this? thx alot
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לחשבון שלי אין ססמא בכל זאת עולה מסך הכניסה ההוא עם שם המשתמש שצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס למחשב. איך אני נפטר ממנו?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אהלן, החלפתי לאחרונה לוח אם וזיכרונות לוח: Gigabyte EP43-UD3L זיכרונות CORSAIR TWINX 4GB (2X2GB) 1066MHZ DDR2 CL5 המעבד הוא E6300 אם זה רלוונטי (מתכנן לעשות עליו OC). בכל מקרה חיברתי הכל, הביוס מזהה את המעבד, זיכרונות (למרות שהוא אומר לי שהם רצים כשהמחשב עולה על SINGLE CHANNEL (ליחס לכך חשיבות?), ההרדיסק והצורב. כאשר מערכת ההפעלה עולה יש מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט וכך שוב ושוב, יש מערכת תיקון שגיאות בוינדוס 7 אם הוינדוס לא עולה בצורה תקינה, זה עושה את הבדיקה מספר דקות ומוצא בעיה ב START PATCH ואומר שלא ניתן לתקן את הבעיה. האם פירמוט הוא הפיתרון היחיד לתקלה? האם יש מצב שנוצרה כאן גם הרכבה לקוייה למרות שהכל מזוהה בביוס? (דרך אגב הבדיקת תקינות של המערכת הפעלה עבדה תקין ללא …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי אני מנסה כבר הרבה פעמים ולא מצליח , זה מראה שזה מתקין ,אבל ברגע שאחריי ההתקנה יש את השלב של כניסה לשולחן העבודה, אני רואה רק מסך שחור , רואים את חץ העכבר , אם אני מחכה זמן רב פתאום המחשב מאתחל את עצמו , המחשב בנוי מלוח גיגבייט NFORC4 מעבד 939 AMD3800 ליבה כפןלה+כרטיס מסך 7600GT ו2 גיגה ראם DDR1, מחוברים פיזית 2 דיסק קשים SATA של 80 גיגה כל אחד , מערכת הפעלה XP אני מצליח להתקין , אני לא מבין למה :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום כמה שעות לאחר שהתקנתי את השידרוג ל IE 8, המחשב שלי השתגע ובזמן העליה נתן הודעות על העיות אתחול בקבצי מערכת שונים. גם ב SAFE MODE. בעזרת תקליטור ההתקנה ביצעתי תיקון להתקנה הקיימת. הבעיה היא שאחרי שהמחשב מבצע REBOOT אני מקבל מסך שחור ורק הסמן פעיל. כאילו שההתקנה לא מסתיימת. ביצעתי את זה פעמיים וקיבלתי אותה תוצאה. יש למישהו רעיון? האם אני חייבת להתקין מחדש את מערכת ההפעלה??? האם זה יגרום למחיקת כל המסמכים שלי שנמצאים בכונן C ? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי לא מצאתי מקום יותר מתאים נקווה שפה זה בסדר אז ככה לאחר שהסידירום מסרב להפתח ואין לי חשק לחבר אחד אחר במקום , ואין לי שמץ איך להתקין מדיסק און קי כי הבנתי שרק להעתיק את הווינדוס לתוכו זה לא מספיק , החלטתי להעתיק את הקבצים של ההתקנה למחיצה אחרת בדיסק הקשיח . עכשיו אין לי אפשרות להגיע לדוס . יצרתי תקליטון אתחול דרך האתחול של הדיסקט ובחרתי שיצור קבצי הפעלה ms dos הבעיה שזה עולה בסדר אבל נותן לי גישה רק לכונן C . לשום כונן אחר הוא לא נותן לי גישה יש למישהו רעיונות יצירתיים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אוקיי אז עוד 5 ימים יוצא WIN7 וחיכיתי לזה כדי לפרמט את המחשב..כרגע יש לי VISTA ULTIMATE. אז רציתי עזרה בכל הנושא של הדרייברים והגיבויים.. קודם כל, האם יש תוכנה טובה שאתה מריץ במחשב והיא שומרת לך איכשהו את הדרייברים שמותקנים לך עכשיו במחשב במקום מסויים וככה אתה יכול להיות שקט בנוגע לדרייברים?. אם אני מפרמט את כונן C ואת כונן D אני לא מפרמט אז לאחר שאני מפרמט כונן D יהיה עדיין + כל הדברים שהיו בכונן D ? האם יש תוכנות שאתם ממליצים לגבי הפירמוט?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לאחותי מחשב נייד של IBM R51, תחילה התקלה הייתה מסך כחול עם השגיאה: STOP 0xC000021A ולאחר מכן שניסיתי לסדר את זה (עם כמה וכמה פתרונות מהאינטרנט), קיימת שגיאה חדשה שחסרים קבצים של וינדאוס. הכנסתי את הדיסק של וינדאוס כדי לעשות repair,\ אך למרבה הצער ראיתי שהאפשרות כלל לא קיימת. בכל מקרה, התייאשתי ואני רוצה לפרמט את המחשב. על המחשב יש כונן קשיח עם כל התמונות, מסמכים וכו' של אחותי שאני צריך לשמור ופה הבעיה: האם אני יכול לחבר את המחשב דרך כבל רשת ולמשוך את הקבצים ? או שאני יכול לחבר את הכונן של המחשב נייד עצמו למחשב רגיל ?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב, במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה PerfectDisk לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, אבל כל הניסיונות שלי לחדש את תהליך האיחוי עלו בתוהו. לפיכך השאלות שלי הן כדלקמן: 1. למקרה ששוב אתקל במצב דומה לזה שתיארתי כאן, כיצד ניתן להימנע מ-R…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חבר שלי התקין לי חלונות 7 על המחשב נייד של DELL והכל הלך בסדר גמור,כל הדרייברים הכל! אחרי זה ביקשתי ממנו שיעשה לי שלושה מחיצות במחשב,בקיצור הוא הישתמש בתוכנה partition magic שלבסוף חילוק המחיצות במחשב נכשל. כתוצאה מכך נדפקה המערכת והייתי צריך להתקין אותה שוב. עכשיו יש לי חלונות 7 על המחשב אחרי שהתקנתי אותה שוב,אבל יש לי בעיה: כל פעם שעולה המחשב,בדוס הוא שואל אותי איזה מערכת הפעלה להריץ ורשום פעמיים: windows 7 windows 7 דבר נוסף שמחזק את הדעה שלי זה שבשני הכוננים גם C וגם D ראיתי שמותקנת מערכת ההפעלה windows 7. - השאלה שלי היא איך אני יכול למחוק אחת מהם ?,או שאם אין אפשרות אז איך למחוק את שניהם ולהתקין שוב הכל מחדש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת בקרוב מXP לwin 7 חוקי למי שמתעניין. הבעיה היחידה היא שיש לי כרטיס טלוויזיה ולא מצאתי לו דרייברים מתאימים לWIN7. ניסיתי לבדוק בWINDOWS 7 UPDATE ADVISER והוא דווקא רושם שלא תיהיה שום בעיה רק להריץ UPDATE האם ניתן לסמוך עליו? פשוט ניתקלתי כבר במישהו שקיבל תשובה חיובית מה"יועץ" אבל לא הצליח להתקין את הדרייברים. אני שואל כי פשוט אין לי כח לבצע התקנה ואז לגלות שזה לא יעבוד ולבצע התקנה חוזרת של XP? מקסימום האם ניתן יהיה להפעיל את התוכנה בWindows XP Modeבwin7? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
...סביר להניח שחלק מהמשחקים יפסיקו לפעול ולא תהיי לי אפשרות לבצע בהם הסרה תקינה , השאלה אם לאחר הפורמט המשחקים שהפסיקו לפעול אני יכול למחוק אותם בצורה הבסיסית של DELETE, כלומר אם אני אעשה מחיקה של תיקיית המשחק בצורה ישירה זה יפגע "בבריאות" של המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את המערכת Z-5500. כשהייתי בXP ברמקולים האחוריים היו שומעים כמו בקידמיים, עכשיו כשעברתי לWindows 7 באחוריים שומעים רק "צלילים" [שומעים כאילו בכוח ניסו להוציא את הקול של הזמר]. חשוב לציין שהרמקולים תקינים לגמרי זה רק עניין של הגדרות! אשמח לדעת איך להגדיר אותם נורמלי, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי באמצע הורדת מנהלי התקן מהאתר של HP שפתאום ראיתי שהאייקון של תיקיית ההורדות השתנה יש איזה דרך להחזיר את זה בחזרה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל זה היחיד שנראה לי בערך מתקשר לבעיה... אז ככה: פתחתי חשבון משתמש חדש במחשב, ונתתי לו הרשאה של אדמינסטרטור... אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב גיליתי להפתעתי שהחשבון הקודם שלי שהיה גם אדמין נעלם לחלוטין ובו כול המידע, התכונות וכול מה שאני צריכה!!!!!!!! איך אני יכולה לשחזר את זה<?????? בבקשה תעזרו לי! שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם. לסבא שלי יש מחשב, והוא עוד לא מכיר לגמרי את הXP שהתקנתי לו (היה עד לא מזמן על וינ' 98 זמן רב), וככל הנראה הוגדרה סיסמא למשתמש שלו, לא יודע איך ולא ידוע מה היא. זהו המשתמש היחיד ולא ניתן להיכנס למערכת ההפעלה. ניסיתי לבצע שחזור מערכת למועד מוקדם יותר (דרך התקנת וינדואוס מהבוט) אך גם שם מבוקשת סיסמת המנהל. מחר הוא מביא לי את המחשב לביתי, כאשר התכנון הוא לשים את ההארד דיסק שלו כדיסק נוסף אצלי, לבצע גיבוי של הקבצים למחשב שלי, לפרמט את שלו ולהחזיר את הקבצים. הבעיה פה שיש צורך בהתקנה חוזרת של המון המון דברים, ואני מחפש דרך יעילה יותר. יש אפשרות, דרך המחשב שלי (ויסטה) למחוק או לשנות את הסיסמא של המשתמש שלו (בXP)?? דרך אחת התיקיות של הוינדואוס XP שלו למצוא את הקבצים הא…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי windows vista sp2 באנגלית,אני יכול להתקין לו ערכת שפה שהכל יהיה בעברית? או שהאופציה היחידה זה לפרמט ולהתקין windows בעברית ?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס 7 ויש לי שאלה: שאני נכנס לתיקיה כל השמות של התיקיות ושל הקבצים המצוגים נורא ארוכים, זה מציג כמעט את כל השם ויוצר תצוגה לא נוחה. האם אפשר לשנות את זה? [לשנות בעצם את מספר השורות שזה יציג בשם] תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי קובץ (לצורך העניין file.exe) ויש לי תיקיה עם המון תתי תקיות בתוכה. השאלה היא מה הדרך הכי קלה ויעילה להעתיק את הקובץ לתוך כל תתי התיקיות. ציירתי תמונה בכדי להמחיש יותר טוב את מה שאני רוצה לעשות. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב שלי, ישלי רק משתמש אחד ובדר"כ שהמחשב עולה הוא נכנס אליו ישר ולא אמור לשאול אותי לאיזה משתמש להיכנס, אבל משום מה היום הוא ביקש ממני "להגיד" לו לאן להיכנס(יש רק משתמש אחד שוב) ואני רוצה לדעת איך מבטלים את הבקשה הזאותי של הלוח. תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אהלן, היכן אני מוצא מדריך להגבלות הווינדוס וניהולם ע"י סיסמא. לדוגמא התקנה מצריכה סיסמת מנהל. תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
Update for Windows 7 (KB974431) Download size: 15.8 MB קיבלתי את השגיאה הזאת : 0xc004f050
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל הדרייברים הישנים שאני מנסה להתקין המערכת רושמת לי "נכשל להתקין"
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהורדתי את הWindows installation 4.5 לאחר שהייתה לי תקלה עם הנוכחי. המחשב עשה הפעלה מחדש ועלה רק עם רקע ללא סמלים/שורת משימות. הכנסתי את הדיסק של וינדוס ועשיתי תיקון. לאחר התיקון היו לי 10 שניות לעשות ריסטרט. פספסתי אותם והמחשב התחיל לעשות פירמוט אוטומטי. זתומרת שכל הקבצים כבר נמחקו? (אין לי גיבוי). אני עכשיו שוב עושה את התיקון. האם יש עוד משהו לעשות חוץ מפירמוט? סייף מוד לא עובד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין windows vista x64 ultimate על מחשב dell Vostro השאלה אם יש הבדל כלשהו עם ווינדוס שהחברות מתקינות על הלפטופ כאשר קונים אצלהם חוץ מהאיקון במחשב שלי...?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-