עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי חברים! טוב אתמול התקנתי לראשונה את המערכת ההפעלה של ויסטה 32 ביט. אין ספק מדהימה ביופיה....אך היה קשה מאוד להתאים לה תוכנות גם אנטי וירוס וגם צריבה לבסוף התקנתי nod32*64 ו nero premuim עובד נפלא אבל לנקודה החשובה לא מצאתי תשובה: מה קורה עם הכרטיס קול החדש שקניתי באתר של CREATIVE יש דריבר מתאים והצלחתי להגדיר 5.1 אבל אין לי את האופציות הקודמות לסראונד ושליטה מלאה על הרמקולים (sound blaster audigy se 24bit) השאלה אם הבעיה נובעת ממערכת ההפעלה או אין דריבר מתאים של הכרטיס קול? כרגע המצב שאין סראונד והרמקולים עובדים 5.1 רק עם נגנים אחרים. לא של מערכת ההפעלה, וגם אז אין שליטה מלאה עליהם או סראונד. אשמח לתשובה בעניין

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by Drek Boy,

הלפטופ של אמא שלי לא מזהה שום USB שמחברים עליו לא משנה באיזה פורט... אבל עובר בUSB זרם כי כשמחברים תעכבר אז יש לו אור כנ"ל לגבי עוד חיבורים... הם מקבלים חשמל אבל המחשב אפילו לא אומר שיש התקן לא מזוהה או משהו כזה... פשוט לא אדיש לזה. מה לעשות?

3. Started by tavor21,

אני צריך ליצור BOOT דיסקט ויש לי וינדוס XP האם זה אפשרי ואם כן אז איך ???

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. שלום! התקנתי ווינדוס ועשיתי את הדבר הזה עם המחיצות, עשיתי שתהיה לי מחיצה של 40 ג'יגה, ומחיצה של 120(כל השאר) התקנתי את הווינדוס על המחיצה של ה-40 ג'יגה. עכשיו נכנסתי לווינדוס, ואין את המחיצה השנייה במחשב שלי! מה זה? איך מתקנים? אמאלה! תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. Started by TZuKi,

אני רוצה להחליף את ה 98 ל 2000. אני מביא פירמוט מלא. מה הדרך הכי טובה להתקין?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shay1098,

עוד לא יצא וכבר תלונות ;D אז ככה, ניסיתי להתקין Windows Developer Preview על VM, ו... כשלתי. ההתקנה מוציאה לי כל שגיאה אפשרית (זה משתנה כל הזמן) במסך שחור כזה, כמו BSOD, רק שחור והרבה פחות מפורט (זה לא ה-BSOD החדש?). חשבתי שהגדרתי משהו לא נכון, אז בדקתי במדריך באינטרנט והכל נכון (בהגדרות VM). השגיאות קורות אחרי שהוא טוען את הקבצים. בשלב מסויים ה-VM עוצר אותו ומודיע לי שקרתה שגיאה. מצרף את הלוג והתמונה שה-VM יוצר, אם אתם רוצים אצרף גם סרטון להמחשת הבעיה. למישהו יש רעיון? ??? :'( מה כבר רציתי? להתקין WIN8 כדי לספר לכל החברים? זה יותר מידי לבקש? :'( אבל ברצינות, המחשב: Q6600 6GB DDR2 HD5670 DP35DP [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by shapiro.guy,

יש לי windows xp sp3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד. כשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, עד לטעינה של הווינדואוס (שהתחילה להיות מאוד איטית בזמן האחרון..) - זה נטען, ובאיזשהו שלב המסך נהיה שחור והווינדואוס לא עולה... ניסיתי לפרמט את המחשב (רק את התוכנה, לא את כל ההארד דיסק) וזה עבד סבבה, אבל אז הבעיה הופיעה עוד הפעם! ועוד משהו- לפני חודשיים בערך פירמטתי את המחשב ויצרתי מחיצות חדשות, לשתיים מהם עשיתי אתחול, ולשתיים לא עשיתי. המחיצות להן לא עשיתי אתחול נעלמו, ואין לי מושג איך להחזיר אותן. מישהו? תודה! גיא

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by iakovl,

מצאתי מחשב P2 ( ) ואני מתכוון לשים עליו חלונות98 ולקחת אותו לפנימיה (לכתוב עבודות, תוכנות קצת מוזיקה) השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד את כל העידכונים? וגם , האם הUnofficial Windows 98 SE Service Pack הוא בעצם השילוב של כל העידכונים בחבילה אחת?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  9. בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל כמה ימים, בהתחלה חשבתי שזה בגלל הOC והעלתי מתחים וכו' אבל הבנתי שזה לא זה, חיפוש קצר בגוגל הראה שזה בעיית דרייברים, לפתוח את הקובץ DUMP אני לא יכול, אז אני מצרף אותו, מקווה שמישהו יכול לעזור לי :'( תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by erbrt,

הי, כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב או יוצא ממשחק האייקונים על השולחן עבודה משנים מקום בלי שאי נוגע בהם... זה ממש מעצבן כי אני צריך לחפש אותם כל פעם מחדש! איך אפשר לסדר את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום חברים, הופיעה לי בעיה בזמן האחרון, כאשר אני מנסה להעביר קבצים מהמחשב לHD נייד או להיפך, יוצא מסך כחול, מתחילה ספירה עד 100 בקפיצות של 5, נדמה לי שזיהיתי שכתוב בתחתית המסך dumping memory או משהו דומה לזה. יש למישהו מושג מה יכול להיות הפתרון?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  12. התקנתי את XP PRO ומשום מה עם כל כניסה למערכת אני מקבל "found new hardware", אבל הרצה של אשף ההתקנה נכשלת ובמנהל ההתקנים נוסף לי כל פעם "unknown device" לקטגוריית ה-"other devices". זה מאד מעצבן ואין לי מושג איזה התקן מזוהה כביכול כי לא חיברתי שום דבר חדש. אם יש למישהו עצה, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  13. המפרט שלי הוא E6600,X1950XT,אודיג'י 2,ZS,2 X1024 ST 800 MHZ,ASUS P5B DLX. כרגע מותקנת לי גירסת ה-32 ביט. פה ושם יש לי עדיין מסכים כחולים אז הורדתי את ה-OC מ-3600MHZ ל-2400MHZ הצנועים של המעבד שלי. ב-HL2 למשל (לפני הורדת ה-OC) המשחק קרס לי כמה פעמים לאחר 2-3 דק' של משחק ולאחר שהורדתי את ה-OC במסך הראשי של האפשרויות יש לי מין מעין הפרעות תצוגה קשות (ניסיתי להפעיל את המשחק פעמיים רצוף ויש לי את אותה הבעיה). יש לי גם מסך רחב עם רזולוציה של 1680X1050 ואחרי ריסטרטים לפעמים הרזולוציה משתנה לי וצריך לסדר אותה כל פעם מחדש ובנוסף מידי פעם שוב לאחר ריסטרטים ה-CCC לא עולה (מופיעה הודעה שיש בעיה והתוכנה צריכה להיסגר) ואז אם אני רוצה לפתוח אותה אני צריך לעשות שוב ריסט. אגב הדרייבר של ה…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ב XP יש את האפשרות הזאת ולי היא מאוד תעזור אם היא עובדת כראוי אז מה היא באמת עושה? והאם יש בעיות איתה? ומה אם אפרמט את מחצית הכונן שווינדוס מותקן עליו?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by ilan4i,

כל הישומים שלי לא מדברים איתי בעברית. כלומר אני לא יכול לחפש בעברית בKAZAA או לראות את רשימת השירים שלי ב WINAMP 2.8 כמו כן אני לא יכול להפעיל קבצים של שמע או תמונה מתקיות ששמן הוא בעברית אני חייב עזרה אני יודע שיש דרך פשוטה להחזיר את זה לפעול, זה כבר קרה לי פעם והפתרון היה מאד פשוט אשמח לענות לכל שאלה ואשמח לקבל כל עזרה תודה מראש נ.ב בישומים כמו WORD אני יכול לראות עברית וגם אין בעיה ליצור קבצים או מסמכים בעברית

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  16. יש לי מחשב חדש כבר כמה חודשים. זה כמה שבועות שאני עובד בחלונות ופתאום בלי קשר לעולם הוא מחליט להתנתק מהאינטרנט ולעשות בעיות עד שמרסטים אותו בחזרה לחלונות. בדר"כ זה קורה אחרי יומיים שהוא דלוק ברצף,וזה כבר נהיה די מטרדכי כל יומיים צריך מחדש להפעיל אותו. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה, זה לא וירוס כי אין עודתופעות לוואי, זה פשוט מצב שהוא מאבד את האינטרנט ואז לאן לאט גם מקפיא את שאר התוכנות הפועלות, כאשר אני מכבה אותו באופן שיגרתי, שניה לפני בכיבוי העצמי הוא מציג מסך כחול אבל לאנותן זמן לראות מה הבעיה. ניסיתי להריץ את הכלי של מייקרוסופט שבודק לוגים של מסכים כחולים אבל לא הצלחתי למצוא שום קובץ כזה במחשב(כאילו הוא לא יצר בכלל). חשדתי בכרטיס TV, אבל גם בלעדיו הבעיה חוזרת. …

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by dor-eli,

אני יודע שכבר שאלו את זה אבל הפתרון לזה היה לקנות את הדיסק האמיתי אבל אני לא רוצה לקנות אותו אין פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by ag80,

היי, אני מעוניין בסנכרון מידע בין שני שרתיים בין 2 תקיות, אני מעוניין להעתיק רק את השינויים בלבד של התקייה USER משרת א ל תקייה USER של שרת ב, אני מעוניין רק בכיוון אחד מ א- ל ב. מה שכבר בצעתי זה העתקה של כל תוכן התקייה של שרת א לשרת ב ,באמצעות פעולת העתקה רגילה דרך וינדוס. לצורך העניין אני רוצה להשתמש בסקריפט הפשוט הזה: @ECHO OFF SETLOCAL SET _source="E:\user" SET _dest="\\backup-02\E\user\" SET _what=/COPYALL /B /SEC /MIR /XJ SET _options=/R:0 /W:0 /LOG:MyLogfile1.txt /NFL /NDL ROBOCOPY %_source% %_dest% %_what% %_options% האם זה יעתיק לי רק את השינויים ,ולא יבצע העתקה מחודשת , כי מה שאני רוצה זה רק את השינויים בלבד לפי TIMESTAPE תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום, ברשותי מערכת הפעלה WindowsXP והתקנתי Visual Style נחמד שמאוד אהבתי והחלטתי להישאר איתו. הכל בסדר חוץ מדבר אחד שמפריע: כשיש טקסט אפור (כלומר לא לחיץ/לא ניתן לשינוי) בחלון כלשהו (כל חלון...) אז הוא מופיע באפור, כמו תמיד, אך עם צבעי ה-Visual Style הזה, שבהם רקע החלון דומה מאוד לצבע הטקסט, בקושי אפשר לקרוא מה כתוב שם. רציתי לדעת איך אני משנה את הטקסט הזה מצבע אפור בהיר לצבע אפור קצת יותר כהה. לא מצאתי ב-Properties איפה לשנות את זה, אך ידוע לי שאיפשהו ברג'יסטרי אפשר לשנות את הצבעים ע"י ערכם המספרי (אני חושב דקסימלי או הקסימלי... לא זוכר [ש-0,0,0 זה לבן ו-255,255,255 זה שחור...]) כדי להיות ברור יותר צרפתי תמונה של הטקסט (מוקף בצהוב), כדי שתראו שבאמת אי אפשר לקרוא או…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בבקשה לא צריך לפרט למה רק מישהו עם מחשב מעודכן SP2 יכול לחפש במחשבו קובץ בשם CMMGR32.EXE שאמור להיות ב c:\windows\system32 ואז לאמר כאן מה גודלו... תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  21. שלום, האם winsows vista משתמש כברירת מחדל ב memmory cache שמגיע עם הכונן או שעלי להפעיל אותו(אני יודע איפה השאלה האם זה מומלץ?בתור איש EMC אם אין ברשותי סוללת גיבוי ה cache לא יעבוד, אבל ב PC זה עולם אחר לגמרי)

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by oshoman,

בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/...-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. קניתי מחשב חדש והוא הגיע לפני כשעתיים ואני לא בדיוק מצליח להתקין את הווינדוס אין לי כונן דיסקטים ורק צורב DVD.. אני מכניס את הדיסק של הווינדוס ומפעיל את המחשב והוא כותב לי: disk boot failure, insert system dist and press enter בדקתי את הדיסק הזה דרך הווינדוס והוא העלה את ההתקנה.. נכנסתי לביוס וכתוב שם כונן הDVD אין אפילו אפשרות לשנות את זה אבל הוא עושה מזה בוט... קראתי איפשהו שצריך להכניס את הדיסק של הלוח אם כאשר אין כלום במחשב אז הכנסתי אותו והוא מעלה לי את המסך הבא כמו חלון CMD כזה.. 1. HD System type -(00) freeDOS kernel version 1.1.35w......... copyright........ c: HD1, Pri [ 1], CHS= 0-1-1, Start= 0 MB, size= 31 MB corrupt or unpartitioned drive 01 bad or…

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  24. אני מנסה לעשות תיקיה מסוימת שרק היוזר שלי יוכל לגשת אליה, ומשום מה האפשרות "make this folder privet" היא DISABLE. המחיצה שבה יש את התיקיה היא NTFS.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by zaroor,

1-האם אפשר להתקין את ה XP בתוך ההרדיסק ע"י הכנסת קובץ לתוכו ולא מתוך ה CD ROM ?, האם זה חוסך זמן בכלל ? 2-ראיתי שמכניסים תיקייה I386 לתוך מחיצה השנייה בהרדיסק לצורך מה זה ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.