עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה ההבדלים בין הגרסאות וכיצד מתבצעת ההתקנה בפועל?? תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Aviv C,

בבקשה תעזרו לי!!! נעלם סרגל ה- explorer!!!(הסרגל שנמצא בצד ימין של המסך ויש בו פעולות כמו העתקה והעברה) איך אני מחזיר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אני משתמש בWIN XP ופשוט שאני בודק אחרי 5-6 שעות שהמחשב פועל את מצב משאבי המערכת אני מגלה ש220 מ"ב תפוסים ובגלל זה המחשב נעשה איטי... למישהו יש תשובה לזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by G-BOY10,

האם זה נכון שבעיקרון חלונות 2000 היא יותר מערכת הפעלה יותר חזקה ויציבה מחלונות אקס פי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ORBIT,

אני רוצה לפתוח משתמש מוגבל. הבעיה שלי שההגבלה היא מאד כללית ואני מעוניין להשיג הגבלה מקסימלית. אני רוצה לפתוח חשבון מוגבל עבור ילדים שישתמשו בחופש במחשב שלי, מלבד סרטים ואופיס אני רוצה שלא יתאפשר להם לגרום לי נזק כלשהו בטעות בנוסף על שמירת הפרטיות שלי וכמובן הגבלת רשת (תרתי משמע) מקסימלית, לא אינטרנט ולא גישה לקבצים שברשת (מחשב שני). הבנתי שב-XP עם NTFS, אפשר להגביל עד רמת קובץ בודד. לא רוצה שיהיה להם גישה ל'מחשב שלי' (ניתן ליצור קיצור דרך ל-CD-DVD), שלא יוכלו לא רק לכתוב לקובץ אלא גם שכל המערכת תהיה חסומה בפניהם, חשבון מוגבל במוגבלות המגבילה ביותר. מה עלי לעשות ולהגדיר כדי שמלבד הסרטים ואופיס לא יהיה להם מושג מה יש מעבר לזה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by arik100,

אהלן אני מריץ WIN10 INSIDER הכי מעודכן עם OFFICE 2013 64BIT SP1 והתיקון אוטומטי ומזהה שגיאות פשוט לא עובד ניסיתי להוריד מהלינק שהוא מביא זה לא עובד [ATTACH=CONFIG]9432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9433[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קודם כל שלום לכולם, אני דיי חדש בפורום עכשיו, לבעייתי... :-\ אני משתמש בWIN XP ואני ניסיתי להפעיל TURBO C++ ופשוט זה נתקע, הXP לא נתקע כלומר אני יכול לצאת מהTC בקלות אבל התוכנה עצמה פשוט לא מקבלת שום דבר מהמקלדת או מהעכבר, זה קורה עם כל תוכנה של דוס, ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לעשות מצב COMPTABILITY (לא יודע אם ככה כותבים את זה) ל-win 98 וגם ל-win95 אבל שום דבר לא עוזר אני צריך לעבוד על פרוייקט שלי במחשבים ובינתיים אני עובד במחשב אחר שבו יש WIN98, בבקשה תעזרו לי, תודה רבה, ערן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by llime,

היי. התקנתי ערכת נושא קלאסית, וחזרתי בחזרה לערכה הישנה שלי (ששמרתי). אני שם לב שמופיע לי צל מתחת לאייקונים בדסקטופ. את הגופן שיניתי בחזרה ל segoe UI. הצל מתחת לאייקונים מופיע רק ב desktop ולא בתוך תיקיות. יש דרך להיפטר מהצל המטריד הזה?... תמונה מצורפת (שמתי רקע לבן בכוונה ע"מ להדגיש). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. זה כבר עדכון שני אחרי הודעת מיקרוסופט שתפסיק לתמוך בוינדוס XP אז הפסיקה או שלא בדיוק, והם מבינים שעוד רבים משתמשים עם מערכת ההפעלה הישנה ולכן היא ממשיכה לעדכן ולעניות דעתי זה גם אינטרס שלה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. לאחותי יש לה חלונות 7 הום פירומיום עברית 64BIT. אני רוצה ליראות הגדרות IP שלי וגם MAC.... אני פותח בדוס בפקודה CMD ואח"כ רושם פקודה : ipconfig ולא קיים.... אני לא מבין למה אין פקודה הזאת? איפה זה נימצא הפקודה הזאת. איפה טעיתי?מה עושים? בתודה מראש עמי [ATTACH=CONFIG]5088[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני לא מצליח לשנות גודל של מחיצה בדיסק בעזרת PartitionMagic 8.0. כשאני מנסה לשנות את הגודל אני מקבל הודעת שגיאה #11019. כשבדקתי ב - מדריך של התוכנה היה כתוב שכל שגיאה עם מספר הגדול מ - 10000 היא שגיאה של מערכת ההפעלה. מספר השגאיה של מערכת ההפעלה הוא המספר שמעל ל - 10000 (ככל הנראה 1019). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני עובד עם WINDOWS XP PRO SP1. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DAVE69,

שלום האם מישהו הצליח לטפל בבעיה תודה דןד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by -AKEL-,

יש לי Windows XP SP2 באנגלית, ואני מנסה לעשות שידרוג ל-SP3 והוא נתקע באמצע הורדתי את הקובץ מהאתר של microsoft יש אפשרות להוריד מעוד מקום? או שיש עוד שיטה לשידרוג פרט לקובץ של microsoft ? דוגמא להודעה:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Gangster,

שלום , קיבלתי מחשב חדש בעל 2 כוננים אחד פלאש ואחד הרדיסק רגיל של 1 טרה . התקנתי וינדוס במחשב הכול עבד חלק עד שהתחלתי לעשות שטויות במחיצות דרך הויינדוס . לאחר שניסיתי לאפס הכול למצב 0 נשארתי על המחשב בלי מערכת הפעלה ו5 מחיצות שכולם מוגדרות gpt והדיסק התקנה של וינדוס 7 אומר שאין אפשרות להתקין על אף מחיצה את מערכת ההפעלה , בנוסף לא ניתן למחוק את המחיצות או לפרמט אותם או להוסיף מחיצה חדשה ב2 ההר דיסקים . מעוניין לדעת אם יש דרך לאפס הכול למצב 0 ??? תודה לעוזרים . אוריה .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שבת שלום וסוף שבוע רגוע. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש , פירוט : מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E זכרונות : OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 2 X 2GB DDR2 1066Mhz PC2 8500 כרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV אמרו לי שכדאי להתקין עליו ויסטה (בגלל ה4 ליבות ובכללי נאמר לי שויסטה עדיף על מחשבים חדשים יותר) , וכך עשיתי. אינני מרוצה מהויסטה ומעדיף לחזור לXP הישן והטוב.. אני בחור יותר נוסטלגי. השאלה שלי האם הXP לא יתמוך ב4 ליבות כפי שנאמר לי? ועוד משהו שאמור לעשות לי בעיות במעבר חזרה לXP אולי? תודה מראש. שחר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי רמקול בלוטות של LG דרך הפלאפון אין תקיעות אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב, כל דקה בערך יש תקיעה של שנייה אחת בסאונד ואז חוזר. צרפתי תמונה של מנהל התקנים. חשוב לציין שהתקיעה היא בשידור בוודאות בעקבות העבודה המוזיקה ממשיכה להתנגן. אני מעריך שהבעיה היא משהו בדרייברים, ישבתי כמה שעות טובות לגרום לווינדוס לגרום לזהות את הבלוטות, ככל הנראה פשוט יש איזה בעיה בין תאימות של הדרייברים. אשמח אם משהו בעל ניסיון בנושא או בעל ניסיון טוב יותר בגוגל יעזור. תודה לעונים יצא עדכון עובד מעולה. אפשר למחוק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SandLegion,

שלום, רציתי לדעת איך פותחים את מס' החיבורים המקס' בחלונות SP2, יש לי בעיה רצינית עם זה... בהתקנה הקודמת הורדתי פאץ כזה של BAT שעשה את זה תחת DOS -רציתי לשאול אם זה כדאי -האם זה מסוכן וכו'. מחכה לשמוע אותכם. SANDLEGION

18. הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי הכל, והכל עובד יופי פרט לדבר אחד חשוב - כל ההגדרות שלי לא נשמרות. לדוגמא - האייקון של Power Options ממשיך כל פעם להופיע ב system tray אחרי restart. הרזולוציה כל פעם משתנה מ-1024X1280 לרזולוציה נמוכה יותר וכן הלאה. מיותר להגיד שזה ממש מעצבן... עכשיו, קרה דבר מעצבן נוסף - וכשהתקנתי את מערכת ההפעלה, ההתקנה החליטה לקרוא לPartition באות I, כי כל האותיות שלפני משום מה תפוסות על ידי קורא כרטיסים פנימי (עם 4 "יחידות" נפרדות). יכול להיות שיש לזה קשר?! ואיך אפשר לפתור את העניין? תודה! שכחתי להוסיף, שהגרסה חוקית, והורדתי עידכונים, אבל זה לא שינה שום דבר (לא לטובה בכל מקרה).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, השאלה לי קשורה גם לנושא פיתוח תוכנה, אז תגידו לי אם טעיתי בפורום. אני רוצה לפתח תוכנה כלשהי, שאם בכניסה לwindows מקישים סיסמה שגויה במשך 3 פעמים, התוכנה תופעל, ותשלח אלי מייל. אז דבר ראשון האם יש אפשרות בכלל להריץ משהו לפני הפעלת windows. דבר שני, במידה ואפשר, בשביל לשלוח מייל צריך אינטרנט, האם יש דרך לשלוט על ה wireless ולשלוח מייל לפני שעלה ה windows ? תודה אדיר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, היום התקנתי את קפרסקי והוא גילה קובץ בשם aklsp.dll שנגוע בוירוס. חיפוש ביאהו אישר את הטענה. היו לי קשיים במחיקת הקובץ, כמו כן שמתי לב כשאשר הקפרסקי חסם את הקובץ , לא היה אפשר להשתמש באינטרנט במחשב. לא ICQ ולא EXPLORER ולא כלום. וכאשר ביטלתי את החסימה (שמתי את הקובץ ב-exclude) אז האינטנרט עבד בסדר. עכשיו באופן מסתורי הקפרסקי הצליח למחוק את הקובץ, בלי שרציתי.. כך שאין לי אינטרנט במחשב בדקתי במחשבים של אחי ואחותי ולהם אין את הקובץ המדובר - c:/Windows/system32/aklsp.dll האם למישהו יש ? האם מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אם אני את קין את win98 הגרסא הראשונה על AMD Athlon xp 2000 ואח"כ אעשה UPGRADE ל- WIN XP PRO לא יהיה בעיות????

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי בעיה שעוד לא ראיתי עד היום. ניגשתי למחשב ופתאום הוא מבקש סיסמה ע"מ להכנס לווינדוס. העניין הוא, שאף אחד פשוט לא הגדיר ססמה בכלל וכשבדקתי עם תוכנות לשחזור ססמאות הן מראות שאין בכלל סיסמה למערכת ההפעלה.. אך כשאני מנסה להכנס ע"י אישור החלונות הריקים בשם משתמש וסיסמה הוא ממשיך לרשום שהסיסמה שגויה.. מה עושים? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by matan13,

1. איך קורה שהמחשב כבוי זמן רב ולא מחובר לרשת והמערכת הפעלה(Win7) יודעת את השעה והתאריך ? 2. האם יש אפשרות לעשות חיפוש בתוך תוכן הקובץ ב-Win7 בתוך כונן רשת משותף(Server 2008 R2) ? 3. בהתקנת win7 ב-H.D חדש או מפורמט(unallocated) המערכת הפעלה יוצרת מחיצה בגודל כולל של 100MB מתוכם היא משתמשת בבערך ב-14 מגה. מה זה ה-system reserved הזה ? זה ה-MBR ? ואם תוכלו בבקשה על הדרך לחדד לי מה זה בדיוק ה-MBR בכדי שזה יהיה יותר ברור עבורי. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ofir_16,

היי! ברשותי מחשב פנטיום 2 350mhz עם 128mb זיכרון והרדיסק 6.4 (משהו כזה). רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה לשים בו? האם את ה- xp (לא כבד מדיי למחשב כזה) או מערכת הפעלה אחרת כמו ה- 98 או ה- me? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img214.imageshack.us/img214/5027/svchostni9.jpg ואחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.