עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Hack,

שלום! יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקין בו WIN 98 וכשאני מתקין את הWIN דרך דיסקט איתחול הוא רושם לי: CDR101: Not ready reading drive E Abort , Rety , Fail? לחצתי לו R ואותו דבר הסידירום והדיסק תקינים(הסידירום הוחלף מכיוון שהישן היה מקולקל והחדש נבדק במחשב אחר , ולגבי הדיסק בדקתי עם כמה דיסקים ואותה הבעיה) ואני לא רואה כל בעיה במחשב , בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש מהמחשב הזה , מה לעשות? מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by lilian,

ברצוני לפרמט את המחשב הנייד שלי : LG- F1 . המחשב הגיע עם חלונות XP מותקן בו. השאלה היא אחרי פירמוט איך שוב אשתמש בתוכנה? יש לציין שיש לי שני דיסקים שהגיעו עם המחשב. הראשון הוא להתקנת דרייברים שונים והשני בשם :RECOVERY.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום הורדתי את התוכנה לניהול מחיצות יצרתי מחיצה חדשה עשיתי ריסטארט לפי ההמלצה של התוכנה המחשב לא עולה invalid partition table מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. תיקיה בשם 89e0d4259df229aa39c1 וכשאני מנסה למחוק אותה אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות (אני ADMINISTRATOR ויוזר יחידי במחשב), אני חושב שהתיקיה נוצרה אחרי איזה התקנה או עידכון מסויים http://imageshack.us/f/5/unledafz.jpg/ איך אני יכול למחוק את התיקיה ? (אני עם WIN7 64 ביט)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום יש לי ויסטה הום פרימיום שפה עברית SP2 - 32BIT בהתחלה הייתי עובד בדפדפן אקספלורר 8. היה מעולה. עכשיו אני רוצה להתקין עידכון דפדפן אקספלורר 9 . ולא נותן לי להתקין. כותב לי הודעה שצריך להוריד עידכונים מאתר מיקרוסופט. עשיתי עידכונים מלאים. מוכנים. הוא לא אומר לי מה עידכון המדוייק כדי להתקין גירסה דפדפן אקספלורר 9. אני לא מצליח להתקין אקספלורר דפדפן 9. מישהו יודע איזה עידכון מיקרוסופט כדי לעבור התקנה אקספלורר דפדפן 9? מה העידכון הנכון. איפה מוצאים עידכון? בתודה מראש רפי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SEangel,

בשעה טובה התקנתי וינדוס 2000 אבל כשאני מנסה לעשות אפדייט הוא עדיין מסרב (כמו הוינדוס 98 הסורר) מה אפשר לעשות בקשר לזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי XP HOME וNFTS. הייתי רוצה לבטל את האפשרות הזאת ככה כשאני עושה "ניקוי דיסק" (דרך מאפיינים של המחיצה) ה"דחיסת קבצים ישנים" תהיה תמיד 0 kb. האופציה "דחוס כונן כדי.." לא מסומנת ובכל זאת הוא דוחס מישהו פעם עשה לי את זה, ככה שאני יודעת שזה אפשרי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by niva401,

במחשב עם דיסק של 320G- מה גודל מחיצה הרצוי עבור WIN XP והתקנת תוכנות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by חובב,

ברשותי מחשב עם מפרט(דברים רלוונטים ): מעבד E6300 זיכרון 2 גיגה DDR2 וכרטיס מסך GEFORCE 8800 GTS . מחשב זה משמש כמחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בעיקר, וכרגע מותקנת בו מערכת WIN7. האם שווה להחליף לווינדוס 8 ?...האם הוא יותר קל ועובד מהר מהר יותר? (כעיקרון אני משתמש בXBMC)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ENROLL,

כל הקבצים במחשב נהיו פתאום עם סיומת בסופם. לדוגמא קובץ שיר מופיע XXX.MP3 או קובץ וורד XXX.DOC , קובץ ראר XXX.RAR וכו'. אני חושד שזה קשור לכך שחיברתי למחשב כונן נייד חיצוני ופירמטתי אותו (ורק אותו) למערכת NTFS אך אני לא יודע האם יש קשר. בכל מקרה אני מעוניין להחזיר את זה כך שהקבצים יהיו בלי סיומת. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי. אני מתכנן לקנות מפתח לWIN7. האם תהיה לי אפשרות להשתמש בו רק במחשב אחד, או בכמה מחשבים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by +Eliran+,

יש לי כמה בעיות שפתאום קרו לי(יש לי XP) אז הנה: 1. כל פעם שאני מדפיס משו לא משנה דרך איזה תוכנה(גם משו שסרקתי, או שהוצאתי מהאינטרנט) זה יוצא לי עקום כזה. מישו יודע מה אפשר לעשות? 2. עוד משו זה שפתאום כשאני באמצע כתיבה של איזה עבודה או משו כזה, אז תמיד שרציתי למחוק משו, אז הייתי מסמן את זה, ולוחץ על המחיקה(לא DELETE מה שליד המקש של ה+וה=), או שהייתי פשוט כותב מה שרציתי במקום. אבל עכשיו זה לא מביא לי, זה לא מוחק את מה שהיה מודגש.מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ווינדוס 7 בכולם. בהתחלה הגדרתי שיתוף בין כולם וזה שיתף בסדר אבל כל המדריכים שקראתי הסבירו על שיתוף מלא לכולם EVERYONE. לא הצלחתי להגדיר הרשאות לפי מחשב(לדוגמא: שמחשב מרוחק יוכל רק לקרוא מתקייה מסוימת). כשהחלפתי שם לקבוצת העבודה במחשב הראשי ואפילו קבעתי ססמא לשיתוף , עדיין שאר המחשבים קבלו גישה למחשב למרות שהם לא בקבוצת העבודה. מה הבעיה? ואיך פותרים תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by integral,

http://www.theinquirer.net/?article=23217 לא רק שכאשר בן אדם קונה מחשב, הוא צריך לשלם כמחצית ממחירו למונופול כדי שיוכל להפעיל את המחשב שקנה (חלונות ואופיס), ולא רק שמיקרוסופט לא מסוגלת לתקן את אין סוף פרצות האבטחה שיש במוצריה - אנשים יצטרכו לשלם למיקרוסופט אם הם ירצו לקבל ממנה אנטי וירוס, אנטיספיי וקיר כדי "לתקן" את המוצר הדפוק שקנו די בלית ברירה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אם יש לך תיקייה למטה בשורת המשימות, ואתה לוחץ קליק ימיני אז הוא מראה לך באיזה תיקיות היית קודם. איך אפשר לבטל אפשרות זו, אם אני לא רוצה שידעו איזה תיקיות פתחתי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ivgi,

היו לי כבר בערך 4 התקנות של לינוקס. פעמיים בגלל דיסק פגום פעם אחת בגלל שטות שעשיתי בפעם האחרונה נדפק לי הדיסקט הפעלה(שימו לב, לא התקנה!), ובגלל הפשלה הלפני אחרונה לא התקנתי לילו בהתקנה. האם מישהו שיש לו את הגירסה שלי יכול בטובו הרב, לשלוח לי את קבצי הדיסקט בצורה מכווצת? בבקשה : ICQ: 76586917 תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אופיס 2007 או אופיס 2003 ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Or ei,

לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מעלה את המחשב אחרי הסקאן דיסק של הXP הוא נותן מסך כחול כאלה(של השגיאות אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר) ועושה ריסטר ישר הבעיה היא שאני לא יכול לראות מה רשום שם ככה שאני לא יודע איך לסדר את זה... בדקתי את הזכרונות 64X2 כל אחד לבד על הסלוט הראשון ובשניהם הבעיה חוזרת... מה עוד אני יכול לבדוק??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sgsg,

גם אני החלטתי לנסות את הווינדוס החדש ונתקלתי בשורת המשימות החדשה. אני לא אוהב את התכונה שחלונות מרובים של אותה תוכנה נשארים דבוקים אחד לשני בשורת, איך מבטלים את זה ? הנה תמונה לדוגמה - החלונות של פיירפוקס ואקספלורר צמודים כל הזמן, ולא לפי הסדר הכרונולוגי של הפעלת התוכנה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by chudik,

ערב טוב לכם ... יש לי מחשב לא בדיוק מהטובים ביותר אבל דיי מספיק . יש לי כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512mb - עד לפני כשלושה חודשים היה לי מערכת הפעלה XP pro sp3 ועבד בצורה מעולה , חבר מהעבודה דיי עניין אותי בהתקנה של Windows Ultimate x86/x64 . בהתחלה התקנתי 32 ביט ונדהמתי לגלות שבעת הפעלת סרט HD התמונה הייתה מאוד איטית (slow motion) , חשבתי שזוהי בעיה בדרייבר של כרטיס המסך והורדתי מחדש אך ללא תוצאה תקינה , דבר הוביל לדבר והתקנתי מחדש 64ביט ואותה תוצאה נתגלתה לפניי . ניסיתי להחזיר מחדש וינדוס XP , ניסיתי להריץ סרט HD ואני מקבל את אותה התוצאה כמו בקודמיו אבל אם תוצאה מאוד מעניינת ... כשאני מזיז את העכבר בעת צפייה בסרט , הסרט רץ בצורה תקינה , אך ברגע שאני עוצר את תזוזת העכבר הסר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by steve_morse,

שלום ברשותי מסך 19 אינץ HD (כן אני תקוע עם מסך קטן,האמת שאני אוהב אותו..תופס פחות מקום.) וכרגע אני עם 7 עובד על רזלוציית 1360X768 האם הרזלוציה הזאת תספיק בשביל לעבוד עם האריחים בוינדוס 8? תודה וסופ"ש נעים תום.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by שי shybar 9,

חברים יקרים. לאחר פירמוט המחשב קיבלתי בדירוג המחשב 1(מביך) לאחר מבט ב במנהל ההתקנים יש לי חשד שחסרים דרייברים. שאלתי: האם ישנה תוכנה שאפשר להריץ שמזהה את החוסרים ומתקינה אותם.?כמובן חינמית.. זאת כמובן כי לא הצלחתי לזהות את שמות חברות ההתקנים. אשמח מאוד לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shlomo1441,

שמתי דיסק און קיי 4 גיגה במחשב אני לא רואה שיפור בביצועים.. מה בידיוק זה אמור לשפר? משחקים ? טעינת וינדואוס? מישהו ניסה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. עברתי על הFAQ פה ולא מצאתי תשובה לכן פתחתי את הנושא. אני מעוניין להתקין WIN7 אך עדיין קשה לי לוותר על XP מסיבות אישיות. האם זה אפשרי? ואם כן אם אפשר הסבר בקצרה איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים