Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, השאלה לי קשורה גם לנושא פיתוח תוכנה, אז תגידו לי אם טעיתי בפורום. אני רוצה לפתח תוכנה כלשהי, שאם בכניסה לwindows מקישים סיסמה שגויה במשך 3 פעמים, התוכנה תופעל, ותשלח אלי מייל. אז דבר ראשון האם יש אפשרות בכלל להריץ משהו לפני הפעלת windows. דבר שני, במידה ואפשר, בשביל לשלוח מייל צריך אינטרנט, האם יש דרך לשלוט על ה wireless ולשלוח מייל לפני שעלה ה windows ? תודה אדיר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב AMD (אטלון 1400) של חבר יש בעיה תמידית, לא עוברות 10 דקות והמחשב מתחיל מחדש סתם ככה. לפי מה ששמתי לב זה קורה בעיקר לAMD (3 שאני מכיר) ולעומת זאת ב- INTEL לא קורה. עדכנו את הביוס להכי חדש (החברה הודתה באי התאמה ל XP בגרסה הלפני אחרונה), הביוס של EPOX. ועדיין.... ??? לפי מה שאני יודע זה לא קשור בתוכנות האחרות, זה קרה גם לאחר התקנה נקייה של XP. :nono:
-
שלום, רכשתי לוח אם חדש של ג'יגהבייט (GA-MA78GM-S2H הידוע) עם הצ'יפסט הנ"ל. הבעייה היא שלא ניתן להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט שלו (או את הCatalyst 8.6 של ATI) על win2k, אלא רק על XP ומעלה.. לצורך העניין הכרטיס מסך on board הוא מדגם Radeon HD 3200, מישהו יודע אם ניתן למצוא לו דרייברים למערכת הפעלה שלי? או לחילופין, איך אפשר לערוך את קבצי ה inf כך שהמערכת הפעלה תסכים להתקין אותם דרך ה Device Manager? תודה ויום נעים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת מוזרה. אז ככה כל הדרברים של NVIDIA שהם לא רשמיים באים בלי התקנה מיוחד קובץ INF פשוט שאתה מראה לוינדוס איפה הוא נמצא והוינדוס מתקין לבד השפה של הדרברים היא נאגלית והכל טוב ויפה. עכשיו מגיעים הדרברים המקוריים עם ההתקנה שלהם והכל שאתה פשוט לוחץ על קובץ ה EXE ומחכה שזה יסמיים להתקין. וכמבובן NVIDIA שרוצים להרשים את כל העולם שילבו תמיכה במגוון שפות בדרבריים הרשמיים שלהם. השאלה שלי היא האם נתן להתקין את הדרברים הרשמיים (כמו למשל 23.11) בלי שהשפה שלהם תשאר אנגלית?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני שומר תמונה בצייר אין לי אפשרות לשמור בשיטה דחוסה כדוגמת JPG, PNG וכו'. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פתחתי איזשהו קובץ exe ואז הוא עשה לי פתיחה באמצעות ונלחץ לי על windows media center ומאז כל קובץ exe וקיצורי דרך נפתחים לי בזה מה עושים??? חייב עזרה דחוף... ניסיתי שחזור מערכת אבל בסופו של דבר גם את זה הוא פותח באמצעות הווינדוס מדיה סנטר..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נעלם לי האייקון של Show Desktop משורת המשימות. איך אני מחזיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה וינדוס 7 הוא עובד בסדר אבל הביצועים יכולים להיות יותר טובים יש לי 3 גיגה ראם הוינדוס קורא אותם אבל הוא כותב שהוא יכול להשתמש רק ב-2 גיגה אני רוצה לדעת עם יש אפשרות לגרום לו להשתמש בכל השלוש. תודה לכל מי שעוזר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם יש דרך לנעול תיקיות באקס פי? אני לא צריך ברמת נעילה של הפנטגון אבל למנוע גישה בסיסית למשתמש אחר על התיקייה. ואם אפשר בנוסף לדעת אותו דבר לגביי ווינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
WinXP כבר מותקן לי בערך חצי שנה אולי יותר,בימים האחרונים אפילו שאני לא עושה כלום ה explorer.exe קורס ועולה בחזרה,אני חייב אחרי זה לעשות reboot או log off כי ישנם כמה דברים ב Task bar ליד השעון שלא עובדים לי אם אני לא עושה את זה. מיותר להגיד שאין לי וירוסים,הכל up to date,גם ה spy bot...זה ממש משגע לי את השכל ואין לי כח להתחיל (עוד פעם) עם פורמט.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי על המחשב Windows XP כשאני לוחץ על כיבוי המחשב מודיע לי שהוא מוכן לכיבוי ואני צריך לכבות אותו ידנית. לפני ה XP הייתי צריך ללחוץ רק על כיבוי והמחשב היה נכבה לבד ללא צורך בלחיצה נוספת על לחצן ה POWER במארז עצמו. ניסיתי לשנות את ההגדרות באפשרויות צריכת חשמל, אך לא מופיע לי שם התיקיה ניהול צריכת חשמל מתקדמת. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם פקס בכרטיס PCI. המעבד של הכרטיס הוא של אינטל. הבעיה שלי היא שאין לי מנהל התקן (דרייבר) עבור חלונות 7 (גירסא 64 ביט ו-32 ביט). אשמח אם למישהו יש פתרון. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מותקן אצלי במחשב WIN 7 ultimate 64bit ואני משתמש בוא כל הזמן בחצי שני האחרונה היום בבוקר כשהדלקתי אותו היה רק מסך שחור ולא קרה כלום הפעלתי מחדש והפעלתי תיקון להפעלה של וינדוס כדי שלא יקרה עוד פעם כשנכנסתי למחשב הוא אומר לי שצריך לאקטב את וינדוס שמתי את הסריאל שלי והוא עושה לי שגיאה..לא של סריאל לא נכון אלא משהו אחר (צרפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההודעה היא: "A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer" לא הצלחתי להעלות צילום מסך. אשמח לדעת מה אני צריך לעשות, ואם צריך עוד פרטים אשמח לנדב אותם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם מוכרים רשיון ל win7 pro ב 90$, זה חצי ממה שמצאתי בארץ. http://www.licensekeyshop.com/windows-7-professional-full-version-license-key-p-147.html תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לגבות תוכן של כונן תוך כדי שמירה על מאפייני הקבצים ובעלותם. מאילוצים כאלו ואחרים אני צריך לעשות זאת על מחשב אחר וכאן מתחילה הבעיה - כדי שאוכל לגשת לקבצים שאני רוצה לגבות אני צריך לשנות את ההרשאות, דבר שאני לא רוצה לעשות. ניסיתי גם דרך אובונטו בתקווה שהיא תתעלם ממגבלות ההרשאות של WINDOWS אבל היא מחקה את ההרשאות והמאפיינים למרות שהגדרתי לה לשמור עליהם. אשמח לרעיונות כיצד לבצע זאת. מדובר על כ800 גיגה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בנושא. לא הצלחתי ליצור bootable dok כדי להתקין ממנו win7 במחשבים בלי כונן אופטי. האופציה היחידה שאני רוצה ויכול במחשבים אלה, היא לבצע boot כזה. מה אתם מציעים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם יש לי PRO XP מנסה להתקין חלונות 7 בדואל בוט... אני מכניס את הדיסק של 7' מדליק מחשב ועולה לי רגיל עד שלב מסוים בו אני נדרש ללחוץ על כל מקש בכדי לעשות בוט פרום די וי די.. לוחץ.. ווינדו 7 מתחיל להתקין תיקים ואחרי דקה בערך פשוט עובר ל STARTING WINDO מעלה לי מסך כמו בדסקטופ ונשאר שם.. בקיצור כל שלב ההתקנה לא מתבצע ! ניסיתי עם עותק מקורי ועותק צרוב בשני המיקרים אותה תוצאה.. מה לא ב סדר? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות, שכונן D אצלי לא מראה את שם הקובץ\תיקייה הוא מראה רק את האייקון: זה קורה רק שאני משתמש בגודל אייקונים כזה.. אם אני מקטין טיפה כתוב השם. בכונים אחרים זה לא קורה, גם אם אני משתמש בגודל כזה של אייקונים.. ניסיתי לשחק בהגדרות קצת, אבל לא מצאתי את הבעיה. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיקרוסופט שיחררה סוף סוף את חבילת העידכונים השנייה למערכת ההפעלה XP 64Bit. לכל מי שמשתמש במערכת הנ"ל (או בגירסאות השונות של SERVER 2003), מומלץ להתקין. על השינויים שכוללת חבילת השירות ניתן לקרוא כאן: http://technet2.microsoft.com/WindowsServer/en/library/cda7d603-fdd6-4a48-b045-89adac6e519e1033.mspx?mfr=true את החבילה ניתן יהיה להוריד דרך האתר של מיקרוסופט, או דרך שירות Microsoft Update. קרדיט מלא ל-x-dude, מנהל פורום אמצעי אחסון.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקין בו WIN 98 וכשאני מתקין את הWIN דרך דיסקט איתחול הוא רושם לי: CDR101: Not ready reading drive E Abort , Rety , Fail? לחצתי לו R ואותו דבר הסידירום והדיסק תקינים(הסידירום הוחלף מכיוון שהישן היה מקולקל והחדש נבדק במחשב אחר , ולגבי הדיסק בדקתי עם כמה דיסקים ואותה הבעיה) ואני לא רואה כל בעיה במחשב , בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש מהמחשב הזה , מה לעשות? מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני רוצה לבטל בכניסה את האופציה שצריך ללחוץ על CTRL+ALT+DEL ויש להגיע למסך עם הסיסמא מחיפושים בגוגל מצאתי שצריך להיכנס ל GROUP POLICY ולשנות את ה TASK MANAGER ל DISABLE אחרי הפעלה מחדש האופציה עדיין עובדת עזרה מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-