עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מיקרוסופט משיקה את Office 2024, הגרסה האחרונה של חבילת התוכנה הפופולרית שניתן לרכוש פעם אחת ולהשתמש בה לנצח, מסמנת את סוף עידן הרכישות החד-פעמיות והמעבר לעולם של מנויים מתחדשיםלכתבה

2. Started by newyork3,

שלום אני משתמש בווינדוס 7 HOME פרימיום במחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי מיקרוסופט. 1.כאשר אני נכנס לתמונה עם המציג הבסיס של ווינדוס לא ניתן להגדיל ולהקטין אותה באמצעות הגלגלת של העכבר אלא רק ע"י הסמל של הזכוכית מגדלת שנמצא במציג התמונות (למטה). יש פתרון לבעיה? 2.אני משתמש באקסלפולרר 8 ושאני נכנס לאתר פייסבוק התצוגה משובשבת שם והדף מרענן את עצמו מידי פעם.כאשר אני מנטרל את תצוגת התאימות הבעיה נפתרת. אך כל פעם שאני יוצא ונכנס לאתר האתר חוזר לפעול תחת תצוגת תאימות מה שגורם לבעיות. האם יש פתרון לזה? 3.מדוע בתוך תיקיה מסוימת (למשל תיקיה עם תמונות) לא ניתן לגרור בתוך התיקיה תמונה ממקום למקום אחר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by moo2004,

מכירים את זה שאתם הולכים ל Start-Run ואתם מתחילים לרשום משהו ו windows משלים את זה אוטומטית? איך אני מוחק את כל ה cache שמצטבר שם? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by moranhoresh,

יש ברשותי מודם פקס בכרטיס PCI. המעבד של הכרטיס הוא של אינטל. הבעיה שלי היא שאין לי מנהל התקן (דרייבר) עבור חלונות 7 (גירסא 64 ביט ו-32 ביט). אשמח אם למישהו יש פתרון. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. זה כבר עדכון שני אחרי הודעת מיקרוסופט שתפסיק לתמוך בוינדוס XP אז הפסיקה או שלא בדיוק, והם מבינים שעוד רבים משתמשים עם מערכת ההפעלה הישנה ולכן היא ממשיכה לעדכן ולעניות דעתי זה גם אינטרס שלה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yossef93,

פתחתי איזשהו קובץ exe ואז הוא עשה לי פתיחה באמצעות ונלחץ לי על windows media center ומאז כל קובץ exe וקיצורי דרך נפתחים לי בזה מה עושים??? חייב עזרה דחוף... ניסיתי שחזור מערכת אבל בסופו של דבר גם את זה הוא פותח באמצעות הווינדוס מדיה סנטר..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן. כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנה, אני נתקל בהודעה מעצבנת- מצורפת תמונה. מישהו יודע מה הבעיה/ פיתרון? תודה רבה מראש..! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bronco,

מה הנפח המומלץ לדיסק קשיח עבור חלונות 7 ? כיום אני מערכת הפעלה כולל כל התוכנות הנילוות צורכות נפח של 100 מגה וכל זה מותקן על דיסק של 500 מגה תמונות סרטים ומוזיקה נמצאים על כונן אחר חבל לי על כל הנפח של הכונן שלא בשימוש אני חושב להביא דיסק חדש ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. התקנתי מערכת הפעלה 64ביט להתנסות איתה וגילתי להפתעתי שאי אפשר להריצ וירטולצייה של 64ביט אלא אם כן יש במעבד את הטכנולוגיה של VT השאלה למה ב32 ביט אפשר לעשות 32ביט וכשמדובר על 64 זה לא אפשרי תודה מראש אביב

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by montigo,

אני פותח סקר זה ע"מ לשמוע מנסיונם המצטבר של אנשים לאורך השנים: מהי גירסת הווינדווס היציבה ביותר שמיקרוסופט שחררה אי פעם? אדגיש כמה דברים: - סקר זה לא בא לבחון נוחות, פונקציונליות, או שאר מרעישין. כמו כן הדיון אינו "מיהי מערכת ההפעלה הטובה ביותר" או "האהובה עליך". - הסקר בא לבחון דבר אחד: את היציבות (Stability) של מערכת ההפעלה, כפי שהיא משתקפת לעיני המשתמש. - יש לצאת מתוך נקודת הנחה שמדובר בגירסה העדכנית ביותר עם כל העדכונים של מערכת ההפעלה (ע"ע Windows 2003 R2 או Windows XP SP2 או Windows 98 SE). - בכוונה לא ציינתי את נושא 32 מול 64 ביט ע"מ להימנע מדיונים נוספים בנושא, עמכם הסליחה. - אנא ענו מנסיונכם האישי, ולא מתוך "דעה רווחת" או דברים ששמעתם. לי יש את ההימור שלי, אבל …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, השאלה בכותרת באה בעקבות מחשב נייד 10.1" שקניתי והוא בא עם XP עליו. לא היה שום דיסק של ווינדוס בתוכו פשוט מדליק את המחשב רושם כמה הגדרות וזה עובד. כששאלתי למה זה ככה אמרו לי שזה חוקי ויש לי רשיון לווינדוס ובגלל זה לא מקבלים דיסק. שאלתי אם אני צריך להתקין מחדש מה קורה הם אמרו (ב KSP) שאני מביא דיסק מחבר מתקין ושם את הרשיון שקיבלתי עם המחשב... איפה זה למה אני לא מוצא רשיון/סריאל כזה? זה חוקי מה שהם עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DXT,

אני מקבל מחר/מחרתיים מעבד, לוח וזכרון חדש. לפרמט את ההרד דיסק או לא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Gangster,

שלום , קיבלתי מחשב חדש בעל 2 כוננים אחד פלאש ואחד הרדיסק רגיל של 1 טרה . התקנתי וינדוס במחשב הכול עבד חלק עד שהתחלתי לעשות שטויות במחיצות דרך הויינדוס . לאחר שניסיתי לאפס הכול למצב 0 נשארתי על המחשב בלי מערכת הפעלה ו5 מחיצות שכולם מוגדרות gpt והדיסק התקנה של וינדוס 7 אומר שאין אפשרות להתקין על אף מחיצה את מערכת ההפעלה , בנוסף לא ניתן למחוק את המחיצות או לפרמט אותם או להוסיף מחיצה חדשה ב2 ההר דיסקים . מעוניין לדעת אם יש דרך לאפס הכול למצב 0 ??? תודה לעוזרים . אוריה .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Tzion,

לפני כמה ימים היהי אצלי מישהו שכתב איזה מילה בהפעלה, ומחק כל מיני דברים כדי שהמחשב יפעל יותר מהר. אחרי שעשינו הפעלה מחדש הביצועי מערכת (מאפיינים של המחשב שלי- ביצועים- משאבי מערכת) עמדו על 80% פנויים. אבל מאז המחשב פועל יותר לאט- לוקח לו זמן לזוז, הוא תמיד פועל בדיליי כזה, ובקיצור זה לאט. עוד משהו מעניין ששמתי לב אליו ממש עכשיו זה שהביצועי מערכת עמדו על 65% (לעומת 80% כמו שהיה אחרי שהוא שינה הכל..) אבל אחרי שסגרתי את הוינאמפ זה עלה ל69%.... בקיצור, מישהו מכיר את התופעה הזאת? ואיך אני פותר אותה? (עדיף לא לפרמט)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לפני איזה 10-15 דקות נכנס לי וירוס מאוד חמור במחשב ומנע ממני גישה כמעט לכל דבר אז אני לא יכול לעשות SYSTEM RESTORE למשל... יש לי אנטי וירוס נוד32 שזיהה אותו ואמר שמחק אותו אבל כל פעם החלון הקטן הזה שמזהיר מהוירוס נפתח מחדש... קיצר כנראה האנטי וירוס לא הצליח למחוק אותו לגמרי ניסיתי להפעיל את המחשב בSAFE MODE והוא פשוט טוען כמה דברים ואז מתחיל מחדש... מכיוון שלא מזמן גם היה לי וירוס והיה איזה שבועיים-שלוש שהייתי בלי מחשב עד שהתקנתי מחדש את ווינדוס אני לא רוצה עכשיו להתקין מחדש את ווינדוס... ולכן אני רוצה לנסות את האופציה של הREPAIR. עכשיו שאני אומר למשחב שאני רוצה לעשות REPAIR הוא שואל אותי איזה מערכת... יש רק אופציה אחת ואני בוחר אותה ואז הוא מבקש ממני סיסמא של הADMINISTRA…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בזמן התקנת ווינדוס XP פרו, אני מקבל את השגיאה שהקובץ, D:\I386\asms The parameter is incorrect..... מה יכולה להיות הסיבה? זה דיסק שהשתמשתי בו מלא פעמים כדי להתקין את ווינדוס, יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. בחלון המחשב שלי, איפה שמוצגות כל המחיצות לאחסון הקבצים + כמובן מחיצת המערכת, במקור הוצגה בממשק אירו גם תכונה נפלאה (בעיניי לפחות...) שהראתה בצבע כחול כמה מקום מנוצל במחיצה וכמה נשאר פנוי, אם נשאר פחות מ-10 אחוז אז הנפח המנוצל סומן באדום... אני בנאדם שאוהב שינויים והמחשב אצלי זה דבר מאוד דינמי, אז זה מתבטא גם בהתקנת/הסרת כל מיני תוכנות-אך רק כאלה שאני צריך ומשתמש בהם באופן קבוע או לעיתים... (אני לאט לאט משתדל להפחית את השינויים כיוון שאני מודע לכך שזה יכול ליצור בעיות במחשב) בכל אופן, מזה כמה שבועות שאני לא רואה את האפקט הזה ואני מעוניין בו, ולא מצליח להחזירו, האם זה אפשרי ? אם כן כיצד ??? תודה מראש, rMaNe גליל מערבי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני צריך עזרה בנושא. לא הצלחתי ליצור bootable dok כדי להתקין ממנו win7 במחשבים בלי כונן אופטי. האופציה היחידה שאני רוצה ויכול במחשבים אלה, היא לבצע boot כזה. מה אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by -AKEL-,

יש לי Windows XP SP2 באנגלית, ואני מנסה לעשות שידרוג ל-SP3 והוא נתקע באמצע הורדתי את הקובץ מהאתר של microsoft יש אפשרות להוריד מעוד מקום? או שיש עוד שיטה לשידרוג פרט לקובץ של microsoft ? דוגמא להודעה:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אז ככה למי שעקב. עלתה לי הודעה באאוט לוק אקספרס (6) אם ארצה לכווץ המסמכים. הקשתי לכווץ. ב"סנט אייטמס"כווצו כל המיילים ונעלמו כל המיילים של שנת 2007. נשארו מיילים של 2006 ומטה. ניסיתי לחפש ארכיון או משהו דומה-לאן נעלמו המסמכים. גיליתי שב"פח זבל" ישנם קבצים מסוג bak. שמופיעים בשם סנט אייטמס, אינבוקס וכו'-לאחר שראיתי את המשקל אני משער שלשם כווצו כל המיילים. השאלה הנשאלת כיצד אני מחזיר את המסמכים שבתוך הקובץ הלא ידוע הזה חזרה לכל מסמכי ה"סנט אייטמס" שלי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי שאלה קצת מוזרה. אז ככה כל הדרברים של NVIDIA שהם לא רשמיים באים בלי התקנה מיוחד קובץ INF פשוט שאתה מראה לוינדוס איפה הוא נמצא והוינדוס מתקין לבד השפה של הדרברים היא נאגלית והכל טוב ויפה. עכשיו מגיעים הדרברים המקוריים עם ההתקנה שלהם והכל שאתה פשוט לוחץ על קובץ ה EXE ומחכה שזה יסמיים להתקין. וכמבובן NVIDIA שרוצים להרשים את כל העולם שילבו תמיכה במגוון שפות בדרבריים הרשמיים שלהם. השאלה שלי היא האם נתן להתקין את הדרברים הרשמיים (כמו למשל 23.11) בלי שהשפה שלהם תשאר אנגלית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by danatg,

היי, למישהו יש ניסיון עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 EDUCATION או לחילופין WINDOWS 10 PRO שניתנת להורדה בIMAGINE? האם אפסיק לקבל תמיכה ועדכונים כאשר כבר לא אהיה תחת הסטטוס סטודנט? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, השאלה לי קשורה גם לנושא פיתוח תוכנה, אז תגידו לי אם טעיתי בפורום. אני רוצה לפתח תוכנה כלשהי, שאם בכניסה לwindows מקישים סיסמה שגויה במשך 3 פעמים, התוכנה תופעל, ותשלח אלי מייל. אז דבר ראשון האם יש אפשרות בכלל להריץ משהו לפני הפעלת windows. דבר שני, במידה ואפשר, בשביל לשלוח מייל צריך אינטרנט, האם יש דרך לשלוט על ה wireless ולשלוח מייל לפני שעלה ה windows ? תודה אדיר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yossi21,

יוצא לי מידי פעם לתת שירות תיקוני מחשב והתקנות למיניהם. רציתי לדעת מה אני עושה במקרה שיש לי לקוח שמעוניין בהתקנת ווינדוס ואין לו רישיון חוקי. איזה התקנה עושים במקרה כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.