Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה קורה אך פתאום הויסטא לא מזהה את ה דרייבר של ה dvd שלי ואין ביכולתי להתקינו מחדש כמו כן היא לא מזהה ולא מצליחה להתקין דרייברים נוספים שמחוברים ב usb בקיצור כמה וכמה התנגשיות עם דרייברים שאיני מצליח להתקין מחדש
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מחשב חדש שרק הגיע והוא בצד.אני לא ממש יודע להתקין וזאת תהיה הפעם הראשונה שאני יתקין ווינדוס ודרייברים (לא לצחוק!) תלשם כך אני צריך את עזרתכם.... בהתקנת הווינדוס xp profesional : -איך אני הופך את ההארד דיסק שלי ל fat32? -ישנם עוד דברים שצריך לבצע חוץ מ next (במקומות שצריך)? -מאיפה ניתן להוריד את ה service pack 1 לווינדוס? (אמרו לי שזה מומלץ) -לפני שאני נכנס לאינטרנט יש משהו שצריך לעשות כדי שלא יכנס לי הוירוס (בלאסט) של ה xp? בהתקנת הדרייברים: -לוח אם:אני מאמין שלא אמורה להיות בעייה (abit is-7) -כרטיס מסך:הכרטיס שלי הוא sapphire atlantis radeon 9600 xt 128 ddr מאיפה אני מוריד דרייברים עדכניים ובטוחים לכרטיס? -כרטיס קול על הלוח(5.1 sound…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
SP2 WIN XP PRO יש מצב הזכרונות הם האשמים ?כי כבר ניסיתי הכל :פירמטתי 50 פעם!!! :-.X WINDOWS עולה לעט:הרבה פסים כחולים עוברים וזה מציק ( :-\). בכל מקרה אם אני מחליף את המקומות של הזכרונות במקום חריצי A1 וB1 ל A2 וB2 יהיה שינוי כלשהו? כי כבר ניגמרו לי כל האפשרויות וזה מאוד מעצבן לחכות...
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
התקנתי מחדש תווינדוס ואני צריך לעשות אקטיבציה, מישהו יודע איך ?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בחלונות 98 אני מנסה לעשות איחוי לדיסק ומקבל הודעה שצריך להריץ SCANDISK. הבעיה שזה לא מצליח לפתור את הבעיה שהיא כמדומה קובץ בספריית ה-TEMP של חלונות עם אותיות עבריות וסימנים אחרים בשם. לא ניתן למחוק אותו, גם לא בדוס ללא חלונות אולי גם כי אני לא מצליח להפעיל עברית בדוס ולהשתמש בשם הקובץ לצורך המחיקה. אני מריץ את HEBREW.COM ומקבל הודעה שאין HEBREW.INI ועברית לא מותקנת. מישהו יכול לייעץ איך מוחקים קובץ כזה? הוא כבר עולה לי על העצבים...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אחרי שראיתי את ויסטה רצה בסדר במחשב הניד של אחי התקנתי בעצמי בסך הכל בהתקנה היו כמה בעיות מעצבנות של חיפוש דריוורים מתאימים ולכך לי המון זמן להתקין כרטיס טלוויזיה מיושן (אני התקנתי אותו לנצל מסך 20 אינטס שקניתי ולהוציא תטלוויזיה מהחדר) גם כל העניין שצריך לעשות הפעלות מיחדש כמו בXP וWIN98 מעצבן -חשבתי שיתקדמנו מאז אבל בסך הכל התוכנות שהתקנתי עובדות והמערכת נחמדה אני ימשיך מחר אם הסקירה שאני יתקין עוד דברים ומשחקים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני פרוססים לא ידועים - CTSVCCDA.EXE ו MsPMSPSv.exe אני משתמש בוינדוס XP PRO ואין לי מושג מה הפרוססים האלה... חיפשתי את המקור שלהם והוא בסיסטם 32 ניסיתי למחוק אותם ולעשות אתחול ולא הייתה שום הודעת שגיאה. אחר כך ניסיתי להפעיל מסמך טקסט חדש והוא לא נפתח (לפני שמחקתי אותם לא ניסיתי) 1) למה המסמך טקסט חדש (txt. ) לא נפתח? 2) מה אלה הפרוססים האלה? (יש לי אותם עדיין בסל מיחזור..)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני הפורמט האחרון היתה לי מחיצת FAT32 והייתי מפרמט אותה דרך דיסקט פירמוט בדוס, אחרי זה שיניתי אותה לNTFS ועכשיו אני רוצה לעשות פורמט וזה לא נותן לי לפרמט את המחיצה בדוס. איך אני מפרמט NTFS?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חסרה לי עברית בwin7, אני יכול לכתוב... בכל מקום עברית אבל נגיד כשאני כותב בnotebook בעברית הוא אומר שהוא לא מצליח לשמור את זה כקובץ רגיל ואם אני שומר בכל מקרה זה יוצא לי בסימני שאלה או ג'יבריש כשאני פותח מחדש. זה לא המקום היחיד שזה משפיע עליו.... לכן אני זקוק לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מחדש וכעת כאשר אני מאתחל הוא דורש ממני סיסמה איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני למשל מעתיק תיקיה מסויימת ממקום למקום או מעביר אותה ל-DISK ON KEY. איפה אני מוחק את כל ההיסטוריה\קובץ LOG או מה שזה לא יהיה ?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הוט,ככה בעצם אני צופה בטלוויזיה, אבל יש לי בעייה ,המדיה סנטר פשוט מסרבת להציג לי על כל המסך (16:9) ,זה מצליח להציג רק 4:3 ,אחרי כל ההגדרות הנכונות של המסך שלי, כלום לא עוזר, יש דרך כלשהי לסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשניסיתי להתקין את הגירסאות האלו: WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe WindowsXP-KB936929-SP3-x86-HEB.exe (קבצים בודדים) הוא מראה לי את השגיאה הזאתי: וכשניסיתי להתקין את הגירסה הזאת: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&DisplayLang=he (תיקייה שלמה) הוא אמר לי שהשפה של המערכת הפעלה לא מתאימה לשפת העידכון עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והאם המערכת יודעת לזהות זיכרון פנימי של יותר מ 3 GB? לפני מספר רב של חודשים עבדתי עם מערכת הפעלה של XP 32 BIT (והכל היה טוב). ׁ היות והמחשב שלי מרובה ליבות ובעל זיכרון פנימי של 4GB החלטתי לעבור ל WINDOWS 7 64 BIT אלה שאז התחילה בעיה מציקה וטורדנית שפשוט כבר נמאס לי מימנה ולכן אני רוצה לחזור בחזרה ל XP אבל הפעם לגירסה של 64 BIT. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495643.0
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בwindows xp pro, ויש לי בכונן c ספריה בשם internet\download . משום מה כל פעם שאני פותח אותה היא נסגרת ישר. לאחר ששיניתי את שם הספריה(הורדתי את האות האחרונה), היא התחילה לעבוד בסדר גמור. מישהו יודע למה התיקיה נסגרת?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ננסה כשעוזבים את המחשב לכמה שעות (למשל כשהולכים לישון), עדיף לכבות את המחשב, להכניס אותו למצב שינה או להשאיר אותו דלוק? למה עדיף? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מקבל תקיעות ממושכת ולפעמים זה מגיע עד למצב של מסך כחול עם קוד שגיאה 0x00000101. בדקתי בGOOGLE על קוד השגיאה הזה ומצאתי שזה יכול להיות מזיכרון RAM תקול או HD תקול. ביצעתי בדיקה ב-memtest86 במשך 9 שעות ולא נמצא שום תקלה. עכשיו אני לא יודע אם איזה תוכנה אני צריך לבדוק את הHD שלי.. וגם אם אני צריך לבדוק את כולם או רק את זה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. תודה מראש נ.ב אם משהו מכיר עוד אפשרויות לפתרון אני ישמח לשמוע [h=3][/h]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם ווינדאוס 7. לאחר חודשיים בערך לוח האם נשרף בגלל בעיית חשמל בשקעים שבקיר הוצאתי את הארד דיסק מהמחשב שנשרף וחיברתי את הארד דיסק למחשב חדש בעל מפרט טכני זהה. הבעיה שעכשיו אני מקבל הודעה שהווינדאוס לא חוקי. כנראה בגלל שהוא מזהה מספר מק שונה. מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם XP PRO SP2, עד עכשיו היה לי מעבד q6600 ו-2gb זיכרון. הגדרתי את ה-Page File, כקבוע על 3000MB, כמומלץ כאן http://www.videoguys.com/Guide/C/Tech+Tips/Videoguys+Windows+XP+Tweaks+for+Non+Linear+Video+Editing/0xaa9bc196019348a2f78a2db7a34a49f9.aspx (פי 1.5 מה-RAM) אני משדרג עכשיו לi7 720 ו-6GB זיכרון. האם אני צריך להגדיר לפי 6X1.5? או לפי 3X1.5, כי אני עושה שינוי בboot.ini להקצות 3 ג'יגה לתוכנה. או אולי כדאי לי לעשות משהו אחר בכלל?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
שלום יש לי אנטי וירוס פיירוול ואני רוצה להוריד תsp2 אבל אני לא יודע אם כדאי לי אז רציתי לדעת מאנשים שיש להם האם הוא טוב ובמה תודה לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הלינק הבא של symantec בודק את מחשבכם ע"י כך ש"תוקף" אותו בכל הדרכים הידועות ומוציא דו"ח מפורט עם כל הפירצות שנמצאו. כמובן שאחרי התקנת Norton personal firewall הדו"ח יוצא "נקי". לא בדקתי עם תוכנות אחרות. http://security.symantec.com/sscv6/home.asp?j=1&langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=UXHHWOBWYSHSFVIGMKI
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לשתף אתכם בבעיה מוזרה עם מחשב חדש: קניתי מחשב חדש (מפרט בהמשך) ויש לי בעיית התחברות מוזרה אני מתחבר לאינטרנט גולש והכל בסדר, ואז נאמר משאיר את המחשב לילה או שניים דולק( פרקי הזמן שבעקבותם זה קורה אינם קבועים), וכשאני חוזר למחשב לגלוש שוב, אין לי חיבור לאינטרנט וקופצת ההודעה: "host process for windows services stopped working and was closed" מה שלא אעשה כולל אתחול המחשב לא עוזר. הדבר היחיד הוא לכבות המחשב, להוציא את כבל החשמל מהמחשב ולהחזירו לאחר דקות מספר, להדליק המחשב והכל חוזר להיות בסדר עד הפעם הבאה. בתמיכת ספק האינטרנט נאמר לי שייתכן וחשמל סטטי גורם לבעיה. החלפתי מודם וגם זה לא עזר. חיברתי המחשב לשקע אחר(גם בביתי וגם בבית של חבר) וגם לא עזר. אני עובד…
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, קודם כל חשוב לציין שלא התעניינתי וחקרתי בנושא מחשבים בשנתיים האחרונות ולכן אני לא מבין כלום על גרסאת ה64 או הוויסטה ואני לא יודע שום דבר לגבי הבאגים והבעיות שונות. אני קונה את המחשב הבא: מעבד athlon 4000+ 64bit לוח AsusM2N-E זכרון 2GB 667mhz כרטיס מסך יהיה או הx1950 או ה8800GTS, תלוי בבעיות תקציב.... ואני קונה מסך רחב 20". השאלה שלי היא כזאת: איזו מערכת עדיף להתקין על המחשב, שמעתי שה64 עושה הרבה בעיות והויסטה כבדה, האם הויסטה תרוץ חלק ותתן לי משהו או שלהשאר עם XP? ואיזו גרסא, SP2 זה עדיין הכי חדש? תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-