עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zapeR,

שלום, לפני שבוע בערך, קניתי מחשב חדש עם Windows Vista 64 BIT - מקורי - עם אופצית שדרוג ל Windows 7 כשהוא יצא. אוקי עכשיו כולם יודעים, הWIN7 יצא רשמית. אבל אני רוצה לדעת איך אני משדרג את ה Vista שלי ל WIN7 (יש לי דיסק התקנה של WINDOWS מקורי מMicrosoft, אם זה עוזר) תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. תגידו יש איזשהו הבדל בין גרסת ה-RTM 7600 שחולקה ליצרניות לבין הגירסא שהושקה לחנויות ב-22 באוקטובר?? אני מדבר על גרסאת האולימיט. תודה לעונים..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני יודע שהדיון עובר על חוקי הפורום. אני שואל את השאלה כי נשאלתי אתמול (אני לא מגזים) בערך ע"י 20 לקוחות אם ניתן לבצע שדרוג מ-XP לא חוקי ל-Windows 7 חוקי בלי בעיות ופשוט לקבל Windows 7 חוקי שעובד 100% ומקבל את כל העדכונים. אני מבקש לא לסגור את הדיון כי לדעתי התשובה תעזור להפיץ מערכת הפעלה חוקית בארץ.

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by Cha0stAlker,

חשבתי על זה שאם אני אחכה איזה שלושה חודשים ורק אז אקנה, בטוח יסדרו מלא באגים התחלתיים שאיתם לא הייתי צריך להתמודד אילו הייתי קונה היום. או שאולי מצד שני כבר סידרו את רוב הבאגים? אני מת כבר להתפטר מהויסטה שלי וכל הבעיות שלה, אבל אני מניח שגם ל7 יש בעיות כי היא רק יצאה.. בקיצור עזרו לי להחליט

5. יש לי איזה בעיה.. אני עובדת על ויסטה הום פרימיום ולא יודעת מה קרה אבל לפתע התקייה של ה MY DOCUMENTS נראת מעומעמת וכשאני רוצה לפתוח אותה המחשב אומר לי "הגישה נדחתה".

6. Started by NDickler,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם שני דיסקים קשיחים שהתקנתי עליהם מ"ה אחד מהם עם xp 64 והשני עם vista 32 התקנתי את המערכות כשהדיסק השני תמיד היה מנותק פיזית עכשיו נגשתי לחבר את שני הדיסקים בו זמנית, והמערכת עולה מהדיסק שמוגדר בbios ולא עולה לי הbootloader כדי לבחור מ"ה איך אוכל לפתור את הבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. http://www.win741.com/ For a limited time, eligible college students can get the sweetest deal on Windows 7 - for only $29.99 USD. Thats less than most of your textbooks! Hurry -- offer ends January 3, 2010 at 12:00 am CST.

• 24 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

היום לא עוד שירשור טכני. היום פורום Windows אמור להיות מקושט יותר מבכל שאר הימים השיגרתיים. http://www.talniri.co.il/marketnews/article.asp?id=17896 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3793773,00.html :alcoholic: :ylsuper: נחכה לביקורות... אני דיי אופטימי הפעם.

• 78 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. התכוונתי להתקין עליו וינדוס-7 32 ביט. בעוד שב- PC רציתי להתקין את גרסת ה- 64 ביט. האם צפויה בעייה בהעברת קבצים ביניהם? או בעיית קישוריות אחרת? האם קיימים סוגי קבצים שיעברו אך לא יפעלו? קבצי תיכנות של MATLAB או C++ יעבדו על שתי הפלטפורמות?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  10. זה אומר שאני יכול לקנות דרך EBAY את הULTIMATE ולהתקין אותו בעברית מלאה ? או שיש צורך לרכוש או להשיג גם MUI ?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by bariko,

שלום רב, היום החלטתי סוף סוף להתקין אצלי את החבילה SP2 תהליך ההתקנה החל לפני די הרבה זמן, וכעת מופיע אצלי על המסך: --------------------------------------------------------- מתקין SERVICE PACK שלב 3 מתוך 3- 0% הושלמו אל תכבה את המחשב שלך ------------------------------------------------------------- וכך זה נמצא כבר קרוב לשעה וחצי. אין תזוזה מעבר ל- 0% השאלה שלי,האם זה תקין, או שנראה לכם שמשהו השתבש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by geniaXP,

כשאני לוחץ start הוא שולח לי את השגיאה הבאה מישהו נתקל בבעיה?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. יש לי הודעת שגיאה : Process1_ Initialization_Failed מתי ש Windows 7 Ultimate עולה להתקנה , בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות , פרסמתי במלא פורומים את הבעיה הזאת ואף אחד לא יודע ! בבקשה אחים שלי תעזרו לי אני מת להתקין .!~ )))

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by EasyPooper,

שלום רב! לפני כשנה התקנתי ווינאוס XP עם הSP2 והSP3. לפני כמה ימים כשהפעלתי GTA IV גיליתי הודעת שגיאה שבה נאמר שהמשחק לא יכול לרוץ על ווינדואוס לא מעודכן לSP3. הופתעתי שכן התקנתי את העידכון. בדקתי באפשרויות המערכת ואכן, הווינדואוס שלי בSP2.... הורדתי את ההתקנה של SP3 דרך הUPDATE של הWIN. ההתקנה רצה לה כמה דקות ואז קופצת הודעת שגיאה- " CANNOT find dmserver.dll" אם אני בוחר להמשיך בהתקנה ההתקנה מסתיימת ואז קופצת הודעה שאירעה שגיעה במהלך ההתקנה וSP מותקן לא בצורה מלאה ועלול לא לעבוד כראוי... ניסיתי להתקין SP2 מחדש, אותו סיפור... כמו כן ברצוני לשאול עוד שאלה, בזמן האחרון המחשב שלי פולט לי יותר מידי הודעות שגיאה.. בBSP פלייר אחרי שאני עושה FAST FORWARD עם החצים תמיד יוצאת הודעה…

15. Started by Salwaby,

יש לי מחשב QUAD , ו 4 ג'יגה זכרון אני רוצה לדעת איזה גרסא של ווינדוס 7 תהיה לי הכי טובה שתתאים ותתמוך גם בריבוי ליבות וגם בזכרון Ultimate x86-64 .. ?? 32BIT, 64BIT .. ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by Sorkenta,

אני רוצה לנסות את המערכת אבל לא מצאתי באינטרנט שום דבר, גם הקישורים מאתרים כמו calcalist הובילו למבוי סתום. אם עדיין אפשר להוריד את המערכת, אשמח לקישור תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by alons126,

יש לי לפטופ HP DV5 בן כמעט שנה עם ויסטה. האם כדי לקנות את גירסאת השדרוג של 7 או את הגירסה המלאה ולפרמט? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם אם אפשר לדעת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מק בוק פרו 13 (הגרסה החזקה) וPC שולחני. אני רוצה לקנות מערכת אחת ורציתי לדעת כמה דברים. דבר ראשון רציתי לדעת על כמה מחשבים אני יכול להתקין עם אותו הרשיון את חלונות 7. דבר שני, האם עדיף ללכת על חלונות 7 64bit או על 32bit? אני רוצה להתקין על המק דרך בוט קאמפ וגם על המחשב הביתי (מחשב יחסית חדש 4 ליבות. 4GB זכרון). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by Ronin13,

מישהו יודע עם זה מכיל גם דיסק של 32 ביט? למיטב ידיעתי גרסאות RETAIL מכילות את שני הדיסקים (32 ו- 64) תודה.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  20. שלום לכולם, בטח שואלים את השאלות האלה המון בפורום הזה אבל אני לא מצאתי תשובה להכל, ולקרוא את כל הסטיקי בן ה 100 עמודים זה לא פרקטי... אני אקצר ואשאל את השאלות שיש לי: 1. עם המפרט הנוכחי שלי (רשום בצד), האם השדרוג בכלל כדאי? 2. איזה גרסה עדיפה ולמה (BASIC, PREMIUM וכו'...)? 3. איזה גרסת ביטים עדיפה ולמה(32\64)? אני חושב שזהו בנתיים.... אם יהיה עוד אני כמובן אוסיף. תודה על התשובות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מאחר והדרייבר עבור ה AUDIGY המזדרגג לא תומך בכתובות של 64 ביט (גם לא בגירסת הבטא האחרונה), לעיתים אני נתקל בתופעות מעצבנות עם המקרופון הגורמות לקיטועים בשמע או לרעשים סטטיים. אחד מה WALKAROUNDS (מלבד להתקין מערכת הפעלה של 32 ביט), הוא פשוט לסרס את כמות הזכרון הפנימי שמערכת ההפעלה יכולה לראות בפועל. לא להתבלבל עם PAGE FILE. אני צריך שמערכת ההפעלה תראה פיסית פחות מ 3.5 ג'יגה בראם, אע"פי שמותקנים במחשב 4 ג'יגה. האם זה באמת ניתן לשינוי? אם כן, איפה? 10x

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by Zadu,

שלום לכולם , יש לי XP SP3 PRO . אני הולך לפרמט אותו היום בערב והשאלה היא איך מפרמטים ואיך מתקינים אותו מחדש ? יש לי את הדיסק התקנה בחדר שלי . תודה רבה לעוזרים

23. ברשותי מחשב נייח מסוג LENOVO עם מע' הפעלה ויסטה הום פרמיום שנרכש לפני שבועיים. להבנתי אני זכאי לשדרוג מוזל לגירסה 7. למי אני פונה ע"מ לרכוש את השדרוג המוזל? למיקרוסופט או ללנובו? אשמח מאוד לקבל לינק לרכישת השדרוג... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yotam677,

שלום. לפני שנה וחצי קניתי מחשב חדש עם ווינדוס XP חוקי. עכשיו לפני חודש וחצי הזמנתי מחשב חדש והשאלה היא אם אני יכול להתקין את הווינדוס שקניתי לפני שנה על המחשב החדש? (לפני חודש וחצי הזמנתי מהיסתדרות המורים ווינדוס חדש ועכשיו אומרים לי לחכות עוד חודש ונמאס לי) תודה.

25. Started by i-kramba,

אני מנסה להתקין windows audio controller ולא מצליח .איך אני יודע בין מי למי ההתנגשות?? :s05:

דיונים חדשים בפורומים