Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
תשמעו, יש לי WIN XP PRO. עוד יומיים אני מקבל מחשב חדש שיהיה במיוחד בשביל משחקים. השאלה היא האם כדאי לי להתקין עליו את ה-XP PRO, או שלמשחקים עדיף את ה-Home Edition? כי שמעתי שמהסיבה שב-PRO יש הרבה יותר דברים, הוא פועל קצת יותר לאט. זה נכון? גם כשמפעילים את המחשב לוקח לו יותר זמן עד שה-WIN עולה? תודה.
-
שלום, אז בלי שיותר מדי התעניינתי שמעתי שלויסטה שלל תקלות ובעיות ואף פעם לא בחשתי בנושא עד עכשיו, כי עוד המעט יגיע המחשב ואני צריך לבחור מערכת הפעלה. ממה ששמעתי הXP תעבוד בסדר גמור אבל הבנתי שהויסטה בנויה יותר טוב לניצול 4 הליבות, האם זה נכון ואם כן במה זה מתבטא? על איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים בכללי למחשב עם קוואד קור? תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
office 2000 כשרציתי להדפיס קובץ word קיבלתי 2 אפשרויות הדפסה: מדפסת, פקס. לא כך הם פני הדברים ב office xp. האם האפשרות לשלוח קובץ בפקס איננה קיימת או שיש צורך בהתקנה מיוחדת ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי יש לי נייד של חברת ACER עם 2 מערכות הפעלה WIN 7 WIN VISTA SP1 שהגיע עם הנייד מכיוון שיש לי סריאל חוקי לVISTA ולצערי היא די כבדה אני מעוניין לגבות אותה על דיסק בכדי שאוכל להפעיל אותה כשארצה. אני מעוניין כרגע להשאיר את WIN 7. איך ניתן לצרוב עותק של VISTA HOME PREMIUM שברשותי ולהשאיר את WIN 7? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום רב, אני לא מצליח להירשם לשירות XBOX LIVE ואני לא מבין למה. אני מקבל כל הזמן את הודעת השגיאה למטה. אני מנסה ע"ג חלונות 8 פרו (חוקי) עם חשבון הmicrosoft שלי. מה יכולה להיות הבעיה? (ניסיתי הן עם IE והן עם firefox) כשאני לוחץ על support זה גם זורק הודעת שגיאה (השניה למטה) האם זה ספק האינטרנט? אני ב012 סמייל מחובר ע"י superbox (ראוטר + טלפון) והמחשב מחובר לראוטר קווית. האם זה בגלל שחלונות מוגדר בעיברית? האם זה בגלל שאני בישראל? חשבתי שMS תומכים עכשיו בשירות XB בישראל... לצורך העיניין זה קורה לי גם במחשב אחר בבית (אלחוטי עם חלונות 7 starter) ול2 שאלות קצת פחות קשורות, בישראל ניתן לשחק משחקי X360 על חלונות 8 (אני יודע שאמור להיות משהו כזה)? יש דרך בגרסת פרו לא על כל שטות שע…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי פרסומות לניידים של HP עם הבטחה לשדרוג חינם לווינדוס 7 באוקטובר בעלות דמי טיפול?! מה עומד מאחורי הכרזות אלו? מה זה דמי טיפול? האם המבצע תקף רק לניידים של HP?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון רק לאייקונים של כונן C ו-D. איך אני יכול להסיר אותם סופית ? (ולחזור לאייקונים המקוריים של XP) תודה.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רק התקנתי את ה-WINDOWS מחדש, בגלל איזה שהי בעיה. ועכשיו אני שואל את עצמי למה לא עשיתי את זה עד עכשיו... הWINDOWS טס!!! בכל מקרה ההתקנה היא של Windows SP2 והורדתי את העידכונים הקריטים והדריוורים החדשים. בנוסף יש לי עוד 77 עידכונים להוריד, שבעיקר מסוג: Security updates, כמה של comulitive updates, ועוד שאר דברים אחרים. ממש לא בא לי להתקין אותם כי המחשב עובד טוב. מה ההמלצה שלכם? ועל פי מה להחליט מה כן ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לווינדוס ויסטה יש גם 2 גרסאות של 32 ו64 ביט?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של קומפק ובו מותקן מערכת הפעלה XP לאחר בערך שבוע הפעלתי את המחשב וה XP מגיע ל עמוד כניסה (wallpaper( ולא נותן לי שום אפשרות נוספת , לא קבצים שהיו על ה DESKOP ולא שורת התחל , יש רק את הרקע והעכבר שזז ואין שום אפשרות נוספת עם שום מקש , גם ששמים את הדיסק של XP בהפעלה של המחשב , כלום לא קרה , וזה מגיע לרקע שוב צריך עזרה דחוף ...
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות פירמוט למחשב שלי מהעדכון של ווינדוס 10 ל7 עכשיו אני לא ממש מבין בזה אז כמה שאלות. 1: האם יש פה בפורום מדריך שמסביר איך להתקין ולעשות פורמט של ווינדוס 7. 2: האם יש אפשרות לעשות את זה דרך דיסק און קיי ולא לצרוב דיסק? 3: איפה אפשר למצוא הורדה חוקית ומלאה של ווינדוס 7 X64 (אני עם מחשב נייד ואין לי דיסק מקורי הוא פשוט הגיע עם מערכת הפעלה וקוד מאחורה) מקווה שזה המקום לשאלות האלה פשוט לא מצאתי מקום שנראה שאפשר לשאול את זה.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פורמט לכונן C ולהתקין WINDOWS מחדש, הבעיה היא שאני רוצה לעשות את הפורמט עם PartitionMagic 8.0 אבל אני לא יודע איך אפשר להעלות את המחשב ישר לתוכנה, אני יודע לשנות ב BIOS את האפשרות של אתחול המחשב מה CDROM אבל איך אני מעלה את התוכנה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ: HP Pavilion dv5-1130ej התקנתי Windows 7 Advisor Beta וישלי כמה בעיות: 1) בהתחלה הוא הראה לי שהדרייבר כרטיס מסך נתמך ואחרי שעידכנתי את הדרייבר הוא מראה לי שלא נתמך וליפני כמה ימים עידכנתי לגירסה העדכנית ביותר מהאתר של NVIDIA (כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9200M GS) והוא עדיין מראה לי שלא נתמך מה לעשות?? אני כבר מיועש חרשתי על גוגל כדי למצוא גירסה אחרית עדכנית יותר ולא מצאתי! 2) איפו אני מוצא דרייברים לשאר ה"סוגיות" שמתאימים לWIN 7 וויסטה? 3) כל דרייבר שהתקנתי לא משנה דבר. יכול להיות שזה בגלל שהוא בטא??? צירפתי תמונה של התוצאות [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
רכשתי מחשב חדש - אולם לא הותקנה העברית ע"י הטכנאי. התקנתי את העברית אולם קבצים שהיו בכונן הישין שלי וגם על CD מופיעים עם סימני שאלה במקום אותיות והכי חשוב - לא ניתן להריצם או למוחקם לדוגמא: mp3.????? ?????? לעזרתכם האדיבה אודה ניר המודה... ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק של וינדוס XP SP2 שאיתו אני תמיד מפרמט ומתקין את הוינדוס אני כרגע מפרמט נייד של מישהו ואחרי הפירמוט וה copying files הוא עושה כרגיל REBOOT הבעיה שאחרי ה REBOOT הוא שוב מעלה לי את המסך של הוינדוס לפירמוט וטהתקנה במקום להמשיך כרגיל להמשך התקנה של הוינדוס הגדרתי בביוס את ה BOOT PERIORITY וזה לא עוזר
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי שני כוננים, אחד D /C אכשיו התקנתי ויסטה על D ראיתי איך זה אכשיו אני לא הייתי מעונין בזה יותר גועל אז ניכנסתי לווינדוס הרגיל xp שהוא נמצא בC,ועשיתי פורמט לD בויינדוס הכל נמחק. אכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש אני רואה שוב תבוט של ויסטה או xp וכמובן ויסטה לא עובד יש למישהוא מושג איך להעיף אצ הבוט אין לי צורך בו.תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש ברשת שלי 4 מחשבים ואני רוצה לתת למחשב אחד ברשת הרשאה להכול ואי אפשר יש אפשרות רק EVERYONE אי אפשר לעשות משתמש ספציפי ! יש בכלל אפשרות לעשות את זה ? דוגמא : אלה המשתמשים ברשת : AA - אני AB - אני רוצה לשתף AC AD ואי אפשר אפשר לתת הרשאה לכולם או כלום !
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסך קופא על "15% תצורה" עם WIN7 גם אחרי פירמוט התקלה חזרה. ביטלתי את העדכונים האוטומטים וזה לא עזר. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני רוצה להתקין ויסטה רשום לי שמחיצה D היא גם primary זה יהיה לי בעיה בהמשך? גם C וגם D שלי הם primary לא רציתי לנסות לשנות את D כי יש לי שם מלא חומר אם אני יצטרך בכל מקרה לשנות את זה יש דרך לעשות את זה דרך הווינדוס? (התקנתי את הויסטה ובנתיים היא עובדת אחלה)
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שמותקנת עליהם בדיוק אותה גירסא של Windows XP Pro. הם מחוברים ברשת בינהם ואין כל בעיה להכנס לשיתוף של הכוננים מאחד לשני ומהשני לראשון. לאחרונה קניתי מדפסת חדשה Brother DCP-115C (לא שזה משנה, סתם שיהיה את כל הפרטים...) וחיברתי אותה (ע"י USB) למחשב הראשון. הגדרתי עליה שיתוף ללא בעיה, אך להפתעתי כאשר ניסיתי להוסיף אותה למחשב השני (יעני דרך הרשת) ניתקלתי בהודעה כדקלמן: operation could not be completed. either the printer name was typed incorrectly, or the specified printer has lost its connection to the server. אני כבר דיי מיואש מהעניין. אין שום בעיה מיוחדת במחשבים הללו וההתקנות של הוינדוס טריות... ניסיתי לשנות את השם של השיתוף, וניס…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב על שתי HDD ועל כל אחד מהם מותקנת מערכת הפעלה השאלה איך מוחקים אחת מהם כך שאני לא יצתרך לבחור מערכת שהמחשב עולה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 ומחשב חדש.. וה KEY GENERATOR משגע אותי שאני יתקין אותו ואז הוא "נועל" את האפשרות להורדת עדכונים מהאינטרנט... הדיסק של מחשב של דוד שלי ואני ביצעתי את ההתקנה הראשונה אצלי..(ויש לי ידע במחשבים). ניסיתי גם גרסאות אחרות אך ללא פתרון פשוט אותו הדבר.. 2.יש בלון מעצבן שמופיע בצד שמאל תחתון של המסך אדום שרוצה שאני יפעיל את העדכונים האוטומטיים במצב פועל תמיד..ואני רוצה "לסנן" את כל החרטות שהוא מוריד מווידוס חוץ מההורדות אבטחה ועוד אולי קובץ או שתיים..אני עזרה או קובץ שיפתור לי את הבעיה המעצבנת והמציקה הזו. המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהנושא הזה כבר "נטחן" אבל עשיתי חיפוש קראתי חומרים במשך שעה אבל אני לא כל כך בטוח מה לעשות :-\ אין לי הרבה ניסיון בתחום הזה ומקווה שאתם תוכלו לעזור. הגעתי לאתר הזה דרך אחד הדיונים פה : http://www.nu2.nu/pebuilder/start/ עשיתי הכל לפי ההוראות צרבתי IMG אבל כשאני מעלה מדיסק הוא מגיע לי לווינדוס מדומה כזה שעולה כאילו מתוך הדיסק אבל זה לא מה שאני צריך . אני קצת פוחד מכל העסק הזה אבל חייב לעשות. פליז איך אני מגיע למצב דוס, מה, זה כל - כך מסובך ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-