עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ENROLL,

כל הקבצים במחשב נהיו פתאום עם סיומת בסופם. לדוגמא קובץ שיר מופיע XXX.MP3 או קובץ וורד XXX.DOC , קובץ ראר XXX.RAR וכו'. אני חושד שזה קשור לכך שחיברתי למחשב כונן נייד חיצוני ופירמטתי אותו (ורק אותו) למערכת NTFS אך אני לא יודע האם יש קשר. בכל מקרה אני מעוניין להחזיר את זה כך שהקבצים יהיו בלי סיומת. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sgsg,

גם אני החלטתי לנסות את הווינדוס החדש ונתקלתי בשורת המשימות החדשה. אני לא אוהב את התכונה שחלונות מרובים של אותה תוכנה נשארים דבוקים אחד לשני בשורת, איך מבטלים את זה ? הנה תמונה לדוגמה - החלונות של פיירפוקס ואקספלורר צמודים כל הזמן, ולא לפי הסדר הכרונולוגי של הפעלת התוכנה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, יש לי הרגשה שחלק מהעידכונים השוטפים שווינדווס אקס פי ההוריד והתקין במחשב שלי דפקו לי משהו במחשב .. (בdevice manager( רציתי לדעת, אם אני מסיר את כל העידכונים של האקס פי שהותקנו לי על המחשב, האם זה לא טוב? תוכנות לא יעבדו? המחשב יהיה פגיע? (למרות שיש לי אנטי וירוס).. בתודה מראש, שי!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by pssheba,

שלום, הלך לאיבוד קיצור דרך "רשת מקומית" דרכו למדתי אם אני מחובר או מנותק מרשת wi fi. אהיה אסיר תודה למי שינחה אותי כיצד להחזיר את האבדה ל desktop. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Walter Samuel,

שלום, ברשותי Win7 ואין לי שמץ איך לבצע בו חיפוש.. האם זו תקלה או שצריך להיות מהנדס פצצות גרעיניות בשביל לחפש קבצים במערכת ההפעלה החדשה? צירפתי תמונת מסך של התפריט התחל והמחשב שלי חסרי אפשרות החיפוש. אגב: ניסיתי להפעיל ולכבות ולהפעיל ולכבות ושוב להפעיל את אפשרות הIndexing Service מההוספה\הסרה של רכיבי הווינדוס ווידאתי כמובן שהשירות על Automatic והוא מופעל. -ללא הועיל. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by alex15,

יש לי מחשב הוינדוס נפל וצריך לעשות פורמט . כי אין לי וינדוס . אבל יש לי מסמכים חשובים נורא ואני לא רוצה לאבד מסמכים חשובים מאוד . אז אני שואל אפשר לבצע גיבוי שלגבות קבצים מאוד מאוד חשובים בתוך הפורמט עצמו .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zxcv12,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין במחשב נייד VOSTRO 3350 WINDOWS 7 64BIT וגם 32BIT ומיד לאחר ה-INSTALL NOW, מתקבלת ההודעה: "A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר אפשרי שקראתי כפתרון, שינוי סדר עלייה בביוס, שינוי של ה-SATA ל-ADA מ-ADHI, התקנה מ-DVD ומ-USB, הורדת דרייברים מהאתר של דל, הכל אשמח לשמוע אם למישהו קרתה בעיה דומה והוא יכול לעזור בנושא. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, רציתי לשאול האם office 2007 basicהיא התוכנה המתאימה לעסק ביתי קטן של אדריכלות ולעריכת ספרים ? או שיש המלצה אחרת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בחנויות הגדולות אמרו לי שהם מוכרים אך ורק כעסקת חבילה עם מחשב חדש. יש לי דיסק התקנה של וינדווס 7 OEM HEBREW ממחשב אחר. היכן ניתן לרכוש רישיון ללא התניה לקניית מחשב שלם ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אם יש לך תיקייה למטה בשורת המשימות, ואתה לוחץ קליק ימיני אז הוא מראה לך באיזה תיקיות היית קודם. איך אפשר לבטל אפשרות זו, אם אני לא רוצה שידעו איזה תיקיות פתחתי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני משתמש ללימודים במחשב נייח בבית ונייד להרצאות. אין לי ראוטר במעונות, אז כדי להעביר קבצים מהנייד לנייח אני משתמש בדיסק און קי. השיטה מאוד לא נוחה, אז חשבתי לחפש דרך אחרת לביצוע ההעברה. יש שיטה כזו, שלא דורשת ממני חיבור של ראוטר? אולי סתם חיבור כבל USB משני הצדדים? מחשב אחד XP בשני ויסטה 64BIT.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shem86,

שלום שלום. נתקלתי בבעיה מציקה מאוד, משום מה בויסטה 64 אין לי את ההרחבות בקליק ימני (EXTRACT TO של ווינראר לדוגמא) בחלונות אקספלורר. בדקתי הגדרות בווינראר עצמו וזה בסדר, ובכלל אני לא מאמין שזו בעיה של התוכנה עצמה מכיוון שאין הרחבות של שום תוכנה שמותקנת אצלי (7ZIP ועוד ועוד..) מישהו יודע איך מסדרים את זה? משהו ברג'יסטרי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by duk4u,

זה דיון שני שאני פותח באותו נושא כי לא קבלתי פיתרון לבעייה. ולעניין, מזה שלושה חודשים שכול סרטון באינטרנט שאני צופה לא זורם באופן חלק, יש קרטועים, סיכרון בין התמונה לקול אינו מושלם. עשיתי גוסט מערכת נקייה, התקנתי פלאש פלייאר עדכני והבעייה לא נפתרה. זה קורה לי באקספלורר וגם בפייאר פוקס, בעת הצגת סרטון המעבד מראה 100 אחוז שימוש במנהל המשימות. אשמח לקבל תמיכה בעניין ואודה לכול מי שיעזור לי למצוא פתרון לבעייה בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מעולם לא היה לי דבר כזה פתאום לא רואה יותר דואר נכנס תחת קטגוריה INBOX יכול אבל לראותו רק אם לוחץ על תיבת "דואר שלא נקרא "אבל זה לא פיתרון!! בטעות ריפרפתי על כל הדואר (קיבלתי 7 הודעות חדשות חשובות שבינהם גם איפוס חשבון הבנק שלי) והופ הכל נעלם מן הסתם כאשר יצאתי חזרה לצור הודעה חדשה או כל דבר אחר כי מבחינת הOUTLOOK כבר "קראתי אותם" .... מישהו ניתקל !? צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני על נייד מסוג dell, צריך עזרה כמה שיותר מהר. אז אם מישהו נתקל בבעיה אני אשמח לעזרה. טוב פתרתי את הבעיה ע"י system restore.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. עד כמה שידוע לי, טושיבה היא החברת מחשבים הראשונה שמכריזה על שידרוג חינם ל-7 בישראל. בכל מקרה, הפרטים הם ככה: כל מי שקנה מחשב טושיבה מ-26.06 ועד ה-31.12 עם ויסטה (כל גירסה) זכאי לשידרוג חינם ל-7. הקץ' הוא שמשלמים על המשלוח של הדיסק מאירופה, המחיר עומד על 30 אירו. כל הפרטים (כולל הזמנה מוקדמת וכו') באתר: https://www.toshibawin7upgrade.com תהנו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by oorlevi,

יש לי ווינדוס חוקי ולא קיבלתי שום עדכון על SP3. מתי אמור לצאת?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DAVIDKI19,

תעזרו לי בבקשה.... קניתי נטבוק ואני לא יודע איך לעשות את זה? יש איזושהי דרך לא מסובכת לעשות את זה ??? תודה..........

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by POD,

שלום לכם, תיקיות ה- SENT ITEMS וה- DELETED ITEMS ריקות, אבל משום מה קבצי ה-DBX שלהן מנופחים ביותר מ-100MB . אודה לכל מי שיסביר לי את העניין וימצא לזה פיתרון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by steve_morse,

שלום ברשותי מסך 19 אינץ HD (כן אני תקוע עם מסך קטן,האמת שאני אוהב אותו..תופס פחות מקום.) וכרגע אני עם 7 עובד על רזלוציית 1360X768 האם הרזלוציה הזאת תספיק בשביל לעבוד עם האריחים בוינדוס 8? תודה וסופ"ש נעים תום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by orenhazan,

יש לי מחשב עם חומרה גבוהה מאוד אבל אני מגיע רק ל 7.7 בגלל המעבד והזכרונות נגיד שבאופן תיאורטי אני רוצה להגיע לתוצאה הגבוהה ביותר שהיא 7.9 מה אני צריך לעשות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by BigDragoon,

התקנתי את VISTA עם ממשק ה AERO המדובר. בסכך הכל אני לא מצליח להבין מה כל כך מיוחד בו... סכך הכל יש בו שקיפות + תצוגה מוקדמת של החלנות. (וגם מעבר יותר "יפה" בין החלונות) מה אתם אומרים? האם יש עוד דברים שלא גיליתי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב לכולם, אתמול, משום מקום, קיבלתי מסך כחול "Stop: c00007c5 unknown hard error" לאחר מכן ריסט, כשלאחריו עלה מסך כחול נוסף: "A problem has been detected......IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL......Stop: 0x0000000A ..." התעלמתי, וייחלתי לכך שמדובר במשהו מקרי בהחלט. הבוקר, ממש לפני מס' דקות, מסך כחול נוסף, ריסט ולאחריו אחד נוסף. צירפתי את קבצי ה-dmp, בתקווה ותוכלו לעזור לי להבין מהיכן באה הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by TZuKi,

אני רוצה להחליף את ה 98 ל 2000. אני מביא פירמוט מלא. מה הדרך הכי טובה להתקין?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Moooshe,

לכל מי שעקב לאחרונה אחר השחרורים של גרסאות לא סופיות של המוצר הזה, ולאחר דחיה בשחרור שלו, הוכרז סופסוף שב-9.9 תשוחרר לציבור הרחב גרסה (build) מספר 1106 (שכבר קיימת היום). בין היתר, תהיה אפשרות לשנות את דפדפן האינטרנט (ולהתקין נטסקייפ כמו שצריך... אם יש מישהו שעוד מעוניין לעבוד איתה), להסיר כל מיני שטויות שמיקרוסופט הוסיפו לנו וכו'. כמו- כן, בגרסה זו אמורה להיות כלולה הגרסה האחרונה של java virtual machine של מיקרוסופט (שכל מי שניסה להוריד אותה לאחרונה גילה כי היא לא זמינה באתר של מיקרוסופט). כמובן שכמו בכל גרסה של כל תוכנה, הגרסה הזאת של SP1 הודלפה (leaked) ולמי שממש רוצה אפשר למצוא אותה בלא מעט מקומות באינטרנט.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.