עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, לאחרונה החלטתי לעשות מעין ניקוי קטן של כל מיני שטויות שיש לי על המחשב, החלטתי להתחיל באפליקציות שרצות כבר עם עליית המערכת(XP SP2). כיביתי את ה"ברורים" כגון המסנג'ר והDAEMONTOOLS. עכשיו נשארו הטיפה יותר בעייתיים, אני מדבר על: alcmtr.exe ו rthdcpl.exe כפי שאתם רואים, לפי PL, מדובר בתהליכים הקשורים לכרטיס קול מובנה של Realtek. אכן, יש לי כרטיס קול מובנה של Realtek, אך אינני משתמש בו. יש לי כרטיס קול M-Audio Fast Track Pro שדרכו אני מקליט וכן משמש אותי ככרטיס הקול הראשי שלי. האם "מותר" לי אם כן לבטל את התהליכים המשמשים את הכרטיס קול המובנה? כמו כן, התהליך RTHDCPL לעיתים "נתקע", מה שגורם לכך שאין אפשרות להוציא סאונד, עד לריסטרט של המחשב עצמו. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by HingedEmu2,

היי,אני מנסה להתקין ווינדוס ונתקל בבעיות משני כיוונים: 1. מה ההבדל בין bios לuefi? 2. מה עושים נגד error 0x80070017

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כלומר כל פעם שיש עדכונים חדשים להורדה, אז באתר גם יהיה כתוב מאת גולשים אם בטוח להוריד את העדכון אם הוא יוצר בעיות וכו'

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. מדובר על ווינדוס 7. כשאני מנתק את העכבר הלאחוטי אז הוא כן עובר לשומר מסך כשצריך, אבל כשאני מחבר אותו אז הוא פשוט לא עובר לשומר מסך! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום שלום לחברי הפורום. לאחר שנידבקתי בוירוס שפותח את הפרטישן כל פעם בחלון חדש, איכשהו (ובעזרת קבצי ה REG המופיעים בטיקי בעמוד זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337365.0 ) הוא נעלם, אך מיד לאחר מכן נתקלתי בתקלה של "פתיחה באמצעות" לפרטישנים במחשב. ייצויין שהבחנתי בקבצי ה REG המופיעים בלינק שצירפתי אך אחד מהם לא עובד והשני לא מצליח לפתור את הבעיה. כמו כן ביצעתי חיפוש ולא מצאתי מידע נוסף על העניין. גם חיפושי גוגל לא הביאו אותי לפתרון. המצב הנוכחי הוא לאחר פירמוט המחשב, הרצת אנטי וירוס והבעיה עוד נותרת. מישהו? תודה מראש לכל עצה או רעיון. ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by integral,

http://www.theinquirer.net/?article=23217 לא רק שכאשר בן אדם קונה מחשב, הוא צריך לשלם כמחצית ממחירו למונופול כדי שיוכל להפעיל את המחשב שקנה (חלונות ואופיס), ולא רק שמיקרוסופט לא מסוגלת לתקן את אין סוף פרצות האבטחה שיש במוצריה - אנשים יצטרכו לשלם למיקרוסופט אם הם ירצו לקבל ממנה אנטי וירוס, אנטיספיי וקיר כדי "לתקן" את המוצר הדפוק שקנו די בלית ברירה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בחנויות הגדולות אמרו לי שהם מוכרים אך ורק כעסקת חבילה עם מחשב חדש. יש לי דיסק התקנה של וינדווס 7 OEM HEBREW ממחשב אחר. היכן ניתן לרכוש רישיון ללא התניה לקניית מחשב שלם ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by BigDragoon,

התקנתי את VISTA עם ממשק ה AERO המדובר. בסכך הכל אני לא מצליח להבין מה כל כך מיוחד בו... סכך הכל יש בו שקיפות + תצוגה מוקדמת של החלנות. (וגם מעבר יותר "יפה" בין החלונות) מה אתם אומרים? האם יש עוד דברים שלא גיליתי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב לכולם, אתמול, משום מקום, קיבלתי מסך כחול "Stop: c00007c5 unknown hard error" לאחר מכן ריסט, כשלאחריו עלה מסך כחול נוסף: "A problem has been detected......IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL......Stop: 0x0000000A ..." התעלמתי, וייחלתי לכך שמדובר במשהו מקרי בהחלט. הבוקר, ממש לפני מס' דקות, מסך כחול נוסף, ריסט ולאחריו אחד נוסף. צירפתי את קבצי ה-dmp, בתקווה ותוכלו לעזור לי להבין מהיכן באה הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. צפיתי לתומי ב-youtube ופתאום ווינדוס עשה shutting down. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ofer_mat,

האם כדי להתקין XP בעיברית? האם יש למישהו XP בעיברית?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה כדאי יותר להתקין ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני עושה BOOT מהדיסק, הוא אומר PRESS ANY KEY, אני לוחץ משהו, לאחר מכן הוא אומר: Setup is Inspecting Your Computer's Hardware Configuration לאחר כמה שניות ההודעה נעלמת, ונשאר מסך שחור, ויותר לא קורה כלום, שום דבר לא עולה. זה נראה כאילו הנורה של ההרדיסק דולקת, אבל הדיסק לא מסתובב, ככה זה נשאר הרבה זמן ולא מתקדם. עשיתי את התהליך הזה כבר מאות פעמים בעבר.. ועוד לא היה לי מקרה דומה. תודה לעוזרים. יתכן שזה קרה בגלל שכרגע מותקנת אצלי FEDORA CORE 5, אבל זה בדיוק מה שאני מנסה למחוק..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by 3Dude932,

לאחרונה משום מה כאשר אני לוחץ פעמיים על תיקייה כדי לפתוח אותה נפתח לי חלון החיפוש של ה XP. ניסיתי לשסדר את זה באמצעות Tools->Folder Options->File Types->File Folder->Advanced קבעתי פעולה חדשה OPEN (שמשום מה לא הייתה שם כבר..) שתפתח את explorer.exe עכשיו כשאני פותח תיקייה התיקיה נפתחת בחלון חדש.. מה שמציק לי... מה לעשות? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by idoda,

wd passport. הבעיה היא שהמכשיר לא מזוהה כלל, אפילו לא במנהל ההתקנים (אין איזה אייקון של חומרה עם סימן שאלה עליה). המכשיר עצמו תקין לגמרי ואני משתמש בו להקרנת סרטים לטלוויזיה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים של ה-USB ולתת לווינדוז להתקין מחדש, ולא עזר. שום סימן שהמחשב מכיר את הכונן. רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DAVIDKI19,

תעזרו לי בבקשה.... קניתי נטבוק ואני לא יודע איך לעשות את זה? יש איזושהי דרך לא מסובכת לעשות את זה ??? תודה..........

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. יש לי בעייה של חלונות ש"יוצאים מהמסך" ואי אפשר לראות אותם בשלמותם וגם לא להזיז אותם. לפתור את הבעייה עם להגיע לתפריט של החלון ולבחור Move או ע"י קיצור הדרך Alt + Space לא עובד כי לרוב החלונות שאני מתייחס אליהם הם בתוך תוכנה אחרת[עריכת אודיו - Cubase 5]. האם יש דרך למנוע את זה מראש? כלומר לא לאפשר לווינדוס בכלל להציב חלונות "מחוץ לתחום המסך". ד"א - אני משתמש בשני מסכים בו זמנית.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by moo2004,

מכירים את זה שאתם הולכים ל Start-Run ואתם מתחילים לרשום משהו ו windows משלים את זה אוטומטית? איך אני מוחק את כל ה cache שמצטבר שם? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בחלון המחשב שלי, איפה שמוצגות כל המחיצות לאחסון הקבצים + כמובן מחיצת המערכת, במקור הוצגה בממשק אירו גם תכונה נפלאה (בעיניי לפחות...) שהראתה בצבע כחול כמה מקום מנוצל במחיצה וכמה נשאר פנוי, אם נשאר פחות מ-10 אחוז אז הנפח המנוצל סומן באדום... אני בנאדם שאוהב שינויים והמחשב אצלי זה דבר מאוד דינמי, אז זה מתבטא גם בהתקנת/הסרת כל מיני תוכנות-אך רק כאלה שאני צריך ומשתמש בהם באופן קבוע או לעיתים... (אני לאט לאט משתדל להפחית את השינויים כיוון שאני מודע לכך שזה יכול ליצור בעיות במחשב) בכל אופן, מזה כמה שבועות שאני לא רואה את האפקט הזה ואני מעוניין בו, ולא מצליח להחזירו, האם זה אפשרי ? אם כן כיצד ??? תודה מראש, rMaNe גליל מערבי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by poltergeits,

האם ניתן להוריד רק את קובץ ההתקנה ? אם כן מישהו יכול לשלוח לינק ? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yossef93,

פתחתי איזשהו קובץ exe ואז הוא עשה לי פתיחה באמצעות ונלחץ לי על windows media center ומאז כל קובץ exe וקיצורי דרך נפתחים לי בזה מה עושים??? חייב עזרה דחוף... ניסיתי שחזור מערכת אבל בסופו של דבר גם את זה הוא פותח באמצעות הווינדוס מדיה סנטר..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Guy Avni,

שלום, התקנתי סרבר 2012 על VMware. הקליינטים מצליחים לזהות את השרת אבל ברגע שאני מנסה לעשות פינג בין מהשרת לאחד הקליינטים אני מקבל הודעה request timed out. הגדרתי את הIP של השרת ושל הקליינטים כסטטי. הDNS של הקליינטים הוא הIP של השרת. כמו כן, בFirewall עשיתי enable בתוך הInbound Rules לכל מה שמופיע כICMPv4. תהילת עולם למי שיצליח לעזור לי לצאת מהפלונטר הזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ariel007,

שלום לכולם, בצעתי סריקת דיסק chkdsk על כונן C. המחשב עשה ריסטרט ולפני עליית הוינדוס הוא עשה סריקה. את התוצאות הוא שמר בקובץ בשם bootsqm.dat. השאלה שלי: איך אני פותח את הקובץ בשביל לראות את התוצאות? ב-notepad הוא נפתח כג'יבריש. תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by puNani,

אני עובד על WINXP PRO ובטעות מחקתי את הקיצור דרך שב QUICK LAUNCH שקוראים לו SHOW DESKTOP ומה שהוא עושה זה בלחיצה עליו הוא עושה MINIMIZE לכל התוכנות שעובדות במחשב. בטעות מחקתי את הקיצור דרך.. יש איזושהי דרך להחזירו? מישהו יודע איפה הוא ממוקם על המחשב או פתרון דומה? (בלי להשתמש ב SYSTEM RESTORE).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.