עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by deathil93,

שלום אני צריך עזרה מאוד דחוף בזה. התקנתי תוכנה אחת, אבל היא הותקנה בלי תקייה בתוך תיקייה ראשית (PROGRAM FILES), אז עשיתי UNINSTALL לה כדי להתקין אותה מחדש בתיקייה מסודרת, אבל אחרי שעשיתי את זה כל מה שהיה לי בתיקייה (סביבות ה-10 תוכנות פלוס 4 משחקים) נעלמו! אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי ריסטארט ו-SYSTEM RESTORE ושום דבר לא עזר. אין לי מושג מה לעשות, זה תוכנות שלקח לי סביבות השבוע להתקין... אני חייב עזרה דחוף וגם איזשהו הסבר לבעיה הזאת תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by torchak,

רבותיי אני חייב עזרה. אני מנסה לנהל את היוזרים מרחוק (דרך ה- Active Directiry User and Computers)\ ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה : The Server Is Not Operational. אי מצליח לנהל אותו עם ה SERVICES ועם ה SERVER MANAGER, אבל רק את זה לא. מישהוא יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by LTE,

שלום אני מקבל בזמן האחרון בעיית בעת העלאה של המחשב של BOOTMGR IS COMPRESSED ולאחר מכן המחשב לא עולה לי מה עושים ?? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, יש לי הרגשה שחלק מהעידכונים השוטפים שווינדווס אקס פי ההוריד והתקין במחשב שלי דפקו לי משהו במחשב .. (בdevice manager( רציתי לדעת, אם אני מסיר את כל העידכונים של האקס פי שהותקנו לי על המחשב, האם זה לא טוב? תוכנות לא יעבדו? המחשב יהיה פגיע? (למרות שיש לי אנטי וירוס).. בתודה מראש, שי!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. התקנתי ווינדוס חדש ואני לא יכול לעדכן אותו מהאתר של מיקרוסופט כי הגרסה שלי לא מקורית זה מה שהוא אמר לי זה אף פעם לא קרה לי בווינדוס ונראה לי שזה בגלל התוכנת עידכונים החדשה שלהם שלא נותנת לעדכן אם הווינדוס לא מקורי אני מקווה שאני יוכל לעדכן אותו עם העדכונים האוטומטיים מישהו גם נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יודע אם אפשר לפתור אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ac1240,

יש לי בעייה להתקין את מערכת ההפעלה הזו על המחשב. לאחר ההרצה של הקבצים החיונים להתקנה של ה WINDOWS איפה שבוחרים באיזה כונן להתקין את הWIN זה אומר לי שהוא לא מזהה שום HD למרות שכרגע יש עליו WIN XP על המחשב וזה עולה כרגיל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by CashMAn,

אהלן מה קורה..?! .. טוב אז יש לי וינדוס XP SP2 ואני רוצה לעשות לו BOOT איך אני עושה את זה אז תעזרו לי בבקשה :'(

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Caliber-Training Team,

שלום רב, ברצוני להציג סרטוני הדרכה בYouTube בשרתי ווינדוס. אנחנו התחלנו לא מזמן לעלות סרטונים כדי לעזור ולהדריך שימוש בתוכנות, שפות ומערכות הפעלה. בסרטוני שרתי הווינדוס נשתמש בשרת Windows Server 2008 R2 ע"י שימוש בתוכנה VMWare ונלמד לפי הנושאים הבאים: ניהול AD. יצירת שרתי DC, DNS וCore. יצירת Trusts, Forests, Domains, Zones ועוד. מתן הרשאות. ניהול משתמשים, קבוצות, OUs. שימוש בפקודות דרך הCMD. ועוד נושאים רבים אחרים. סרטון לדוגמא: מקווה שהסרטונים יהוו עזרה!

9. אני מקבל מידי פעם עדכונים אבל שום דבר לא עדכן לי עדיין את הגרסה של הווינדוס.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי כרגע 2 מערכות הפעלה על המחשב.. איך אני מסיר אחת מהם וכשאפעיל את המחשב לא יהיה לי את המסך בחירה של איזה וינדוס להעלות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, עוד מעט אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה ראם והבנתי שעם 32 VISTA bit, מע' ההפעלה לא תזהה את כל הראם.. אז חשבתי לקחת את ה 64 bit. מצד שני, הבנתי גם ש ה 64 bit לא תומך בהרבה דברים, כלומר שלא כדאי לקחת אותו. הצרכים הבסיסיים שלי כגיימר הם משחקים כבדים ולא עבודה עם תוכנות שונות או דברים אחרים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Funkyzord,

למורה שלי לגיטרה יש בעיה עם כרטיס קול ללפטופ והוא רוצה לשנות את הIRQ. עכשיו זה עומד אצלו על 11 ויש לו עוד כמה דברים שמשתמשים באותו IRQ ולכן זה מאיט לו את הביצועים בתוכנות. ועוד אשמח לקבל איזה שהוא הסבר קצר על מזה בכלל הIRQ תודה, your local vampire =

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yossi21,

יוצא לי מידי פעם לתת שירות תיקוני מחשב והתקנות למיניהם. רציתי לדעת מה אני עושה במקרה שיש לי לקוח שמעוניין בהתקנת ווינדוס ואין לו רישיון חוקי. איזה התקנה עושים במקרה כזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קראתי שזה אפשרי מישהו יודע איך עושים את זה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by laredo,

שלום, אני מקרין מצגת על מקרן, מגיע לשקופית סרט, לוחץ הפעלה ונדלק לי חלון שחור. במסך המחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי גם להקרין את הסרט באופן ישיר ולא דרך פאואר פוינט ולא עזר. למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by The-Devil,

אני מנסה ליצור קיצור דרך שיפעיל 2 תוכניות אז אני נכנס להגדרות ורושם "c:\...", "c:\..." אבל זה לא עובד כמו שתיכננתי... כלומר רק התוכנית הראשונה עובדת מישהו יודע איך הסינטקס הנכון?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by CyberBoB,

כיצד מוסיפים ל-XP משתמש נוסף, כך ששני המשתמשים לא יכולים לראות זה את הקבצים של זה ולא להשתמש בתוכנות המותקנות אצל האחר? השאלה שלי הולכת יותר לכיוון שברגע שאתה עובר ליוזר אחר אתה מקבל את כל ההגדרות ששייכות רק לו כמו טפט אחר, אייקונים אחרים ותוכנות אחרות. שני משתמשים אוטונומיים החולקים אותה מערכת הפעלה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by md22,

התקנתי מחדש את ה - WINXP כולל עברית יש לי בעיה באקספולר כשאני ממלא נתונים במנועי חיפוש וכד' במקום עברית מופעים סימנים שונים בנוסף אחת השורות בלחצן הימני של העכבר מופיעה בג'יבריש (השורה של ההורדה של פלשגט) תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ofer_mat,

האם כדי להתקין XP בעיברית? האם יש למישהו XP בעיברית?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by topcat115,

במחשב מותקן Windws XP חוקי, אם אני משדרג לWindows 10 הוא ישאר חוקי או או שיבקש לשים סריאל חדש? מה לגבי שדרוג מXP ל7 ומ7 ל10?

21. Started by maors3,

יש לי ASUS N10E והוא עובד לאט לאחר פירמוט ל XP הום בעיברית למישהוא יש מושג מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by idoda,

wd passport. הבעיה היא שהמכשיר לא מזוהה כלל, אפילו לא במנהל ההתקנים (אין איזה אייקון של חומרה עם סימן שאלה עליה). המכשיר עצמו תקין לגמרי ואני משתמש בו להקרנת סרטים לטלוויזיה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים של ה-USB ולתת לווינדוז להתקין מחדש, ולא עזר. שום סימן שהמחשב מכיר את הכונן. רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אתם מכירים את בועות העזרה האלו של XP שצצים למשל כאשר מתחברים לאינטרנט, אז הבעיה היא שהם גרמו לי להתמוטוט עצבים ואני חייב להפטר מהם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by .Joseph M,

היי, מישהו נתקל באיזושהן בעיות בשימוש בדפדפן של Windows 7;כמו בעיות בתצוגה ו/או שהדפדפן לא מגיב/מפסיק לפעול/נתקע? תודה רבה מאוד מראש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by -AKEL-,

יש לי Windows XP SP2 באנגלית, ואני מנסה לעשות שידרוג ל-SP3 והוא נתקע באמצע הורדתי את הקובץ מהאתר של microsoft יש אפשרות להוריד מעוד מקום? או שיש עוד שיטה לשידרוג פרט לקובץ של microsoft ? דוגמא להודעה:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים