עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by arie2006,

ברשותי winxp home Ed בגירסה האנגלית. האם ניתן "לגייר" אותו כך שכל התפריטים יהיו בעברית כפי שניתן לעשות ל- winxp pro? במידה וכן- כיצד עושים זאת? :s05: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם... אני זוכר שייש בווינדוס איזה דבר שעושים ב- run כותבים אותו שם ואז יש לך את המפרט של המחשב שלך במדויק. תעזרו לי בבקשה למצוא את זה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by davidt99,

שלום, יש לי בבית שני מחשבים אחד ליד השני, ואני משתף את כונן C ו D בשניהם (כולל כתיבה). רציתי לשאול לגבי הנושא האבטחתי של זה. האם לכל מי שיש לו את ה IP שלי יכול לגשת אלי או שזה רק לרשת הביתית שלי? דרך אגב, יש לי XP

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לפני מספר ימים עשיתי פירמוט ו"שידרגתי" מויסטה לווינדוס 7. המחשב שלי מחובר בHDMI לטלוויזה ועכשיו יש בעיה שכל פעם שאני מנגן קובץ וידאו ויש חלק חשוך, זה ממש חשוך או שיש מין קפיצות כאלו מאור לחושך כל הזמן. ניסיתי מספר תוכנות עם מספר קודקים והגעתי למסקנה שלא שם הבעיה מ-2 סיבות:1. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם ווינדוס ויסטה עם בדיוק אותם תוכנון וקודקים. 2. כשאני מנגן את הקבצים על מסך מחשב אין את הבעיה הזאתי. בנוסף ברגע שאני מדליק את הטלוויזיה ושם על האינפוט של המחשב יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שהם על מיוט. אני מקווה שזה הפורום המתאים כי הבעיות רק התחילו מאז שעברתי לווינדוס 7. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by orendia,

שלום, כאשר אני רוצה לכבות את המחשב ע"י לחית על התחל כיבוי הוא לא עושה כלום מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shaharZur,

אחרי שחשבתי שפתרתי את כל הבעיות עם המחשב החדש גיליתי שטעיתי. כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי את ההודעה הבאה: SVCHOST.EXE-שגיאת מערכת ההוראה ב"0X76A96BD9" ביצעה הפניה לזיכרון ב " 0X76081220'' . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות ''READ'' לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית. ואז כשאני לוחעל אחד מהם (לא משנה איזה) יש לי את ההודעה הבאה: כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של מערכת שמור את כל העבודות שבביצוע והתנתק מהמערכת שינויים שלא נשמרו ייאבדו תהליך הכיבוי הופעל על ידי NT AUTHORITY\SYSTEM המחשב יופעל מחדש בעוד: 1:00 דקות הודעה יש להפעיל מחדש את WINDOWS כעת מאחר ששירות REMOTE PROCEDURE CALL (RPC) הסתיים באופן בלתי צפוי ואז יש לי דקה עד שהוא מתאתחל בבקשה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום יש לי ויסטה הום פרימיום שפה עברית SP2 - 32BIT בהתחלה הייתי עובד בדפדפן אקספלורר 8. היה מעולה. עכשיו אני רוצה להתקין עידכון דפדפן אקספלורר 9 . ולא נותן לי להתקין. כותב לי הודעה שצריך להוריד עידכונים מאתר מיקרוסופט. עשיתי עידכונים מלאים. מוכנים. הוא לא אומר לי מה עידכון המדוייק כדי להתקין גירסה דפדפן אקספלורר 9. אני לא מצליח להתקין אקספלורר דפדפן 9. מישהו יודע איזה עידכון מיקרוסופט כדי לעבור התקנה אקספלורר דפדפן 9? מה העידכון הנכון. איפה מוצאים עידכון? בתודה מראש רפי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המפרט שלי הוא ככה AMD Athlon 64 2ghz 1 gb ram fx5500 מחשב חלש אני יודע, אבל XP הוא מריץ בלי בעיה. בכל כתבה על ווינדאוס 7 פירסמו שהוא מהיר יותר וטוב יותר מXP למחשבים ישנים, אז התקנתי. העברתי גם לעדיפות לביצועים (בלי כל האפקטים) אבל המחשב עדיין לא זז, לפתוח תיקיות לוקח שעה, לעבוד עם דפדפן ונגן מוסיקה זה כמעט בלתי אפשרי, אפילו כשהתקנתי ויסטה הוא רץ יותר טוב. יש לי 7 ultimate, והציון שקיבלתי הוא 2.1 שמה שמוריד זה הכרטיס מסך. מה יכולה להיות הסיבה לכזאת איטיות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by חובב,

ברשותי מחשב עם מפרט(דברים רלוונטים ): מעבד E6300 זיכרון 2 גיגה DDR2 וכרטיס מסך GEFORCE 8800 GTS . מחשב זה משמש כמחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בעיקר, וכרגע מותקנת בו מערכת WIN7. האם שווה להחליף לווינדוס 8 ?...האם הוא יותר קל ועובד מהר מהר יותר? (כעיקרון אני משתמש בXBMC)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי מותקן אצלי במחשב WIN 7 ultimate 64bit ואני משתמש בוא כל הזמן בחצי שני האחרונה היום בבוקר כשהדלקתי אותו היה רק מסך שחור ולא קרה כלום הפעלתי מחדש והפעלתי תיקון להפעלה של וינדוס כדי שלא יקרה עוד פעם כשנכנסתי למחשב הוא אומר לי שצריך לאקטב את וינדוס שמתי את הסריאל שלי והוא עושה לי שגיאה..לא של סריאל לא נכון אלא משהו אחר (צרפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SandLegion,

שלום, רציתי לדעת איך פותחים את מס' החיבורים המקס' בחלונות SP2, יש לי בעיה רצינית עם זה... בהתקנה הקודמת הורדתי פאץ כזה של BAT שעשה את זה תחת DOS -רציתי לשאול אם זה כדאי -האם זה מסוכן וכו'. מחכה לשמוע אותכם. SANDLEGION

12. Started by dsds6868,

המחשב מנסה להיכנס ל XP ואז יש צליל חלש ואז מופיע לפחות משניה מסך כחול ואז המחשב מתחיל מהתחלה! - אי אפשר להיכנס למחשב! במסך הכחול כתוב Stop: c0000135 ועוד איזה שתי שורות. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ועוד מצבים וזה עושה כל פעם את אותו דבר. זה קרה אחרי שהתקנתי במחשב nod32 גירסא 3, ואז עשיתי עדכון ואז הוא שאל אם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב לחצתי כן ומאז זה ככה! יש לי sp3 במחשב (אולי זה קשור?) http://www.uploadfileyou.com/files/u07ej9ijvfqnttryzdw7.jpg

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בקיצור, התקנתי ויסטה (ULTIMATE 32) והכל סבבה, לא רואה שום הבדל מאקס פי חוץ מבעיות תאימות דרייברים ומראה חדש דנדש ויפה. רק מה? בBOOT, הוא לא מוכן לעלות אלא אם כן הדיסק נמצא בכונן. כלומר - סדר טעינת הכוננים בביוס הוא פלופי-דיסק-דיסק קשיח, הוא מנסה לטעון מהדיסק של ווינדוס "PRESS ANY KEY", אני לא לוחץ, והוא טוען את מערכת הפעלה מהדיסק הקשיח כרגיל. אם אני מוציא את הדיסק, הוא כותב לי OPERATING SYSTEM MISSING. כאילו מה נסגר? אם אני משנה את הבוט אורדר, אני מקבל אופרייטיניג סיסטם מיסינג. עכשיו חיפשתי את התופעה ומצאתי הסבר מאוד מנומק שפשוט לא הבנתי: http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1031077049&postcount=9 עכשיו קודם כל זה נורא מרגיע שזה לא בעיה יחודית לי ושיש אותה לעוד אנ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אובכן, אחרי שעשיתי REPAIR לWINDOWS XP שעל המחשב שלי, הפסיק לעבוד כונן הDVD.. כלומר, הוא לא נהרס או משהו כי אני יודע שבDOS כשצריך להריץ איזה משהו מהBOOT דרך כונן הDVD, אז הוא עובד... כך גם הBIOS מזהה את הדיסק ומראה שהוא קיים.. לעומת זאת במערכת ההפעלה WINDOWS XP, כשאני נכנס למחשב שלי, לא רואים שום כונן DVD.. כונן הDVD מחובר במקביל ביחד עם הארד דיסק באמצעות קבל IDE אחד... (גם ההארד דיסק ההוא שמחובר במקביל לכונן הDVD לא עובד..) אז מה לעשות? לא הגיוני שזו בעיה במחשב בחומרה מכיוון שבDOS ובBIOS הכל מזוהה ועובד.. מה לעשות אנשים? ניסיתי להתקין דרייברים, אך לא עזר בכלום.. ]= ~HELP~

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by bronco,

עכב קרייסס במחשב כנראה כתוצאה מהורדת סרט ככל הנראה והמערכת הפעלה התחרפנה, לאחר שהצלחתי לייצב את המערכת אינני מצליח לפתוח את WINDOWS LIVE MAIL ואני מקבל קוד תקלה 0x80041161. למרות כל הניסיונות לתקן את הבעיה לפי דרך מיקרוסופט לא צלחה בידי הדרך ואני עכשיו ללא מייל, החלטתי שאני מפרמט את כל מערכת ההפעלה אולם לפני כן אני רוצה לדעת היכן יושבים כל קבצי המייל במחשב כדי שאוכל ולהעתיק אותם לפני הפירמוט

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idofr,

עכשיו פירמתתי את המחשב והוא משגע אותי עם השעון הוא מציג לי את זה ככה: 10:56 PM וזה משגע אותי איך עושים שהוא יציג לי ככה 22:56 ?????????

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מקבל מידי פעם עדכונים אבל שום דבר לא עדכן לי עדיין את הגרסה של הווינדוס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by G-BOY10,

האם זה נכון שבעיקרון חלונות 2000 היא יותר מערכת הפעלה יותר חזקה ויציבה מחלונות אקס פי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ערב טוב, אבקש את עזרתכם לגבי מערכת ההפעלה בקניית מחשב נייח חדש. כיום יש לי XP, חשבתי לעלות לחלונות 8 אבל ממש אין לי צורך בכל הטררם של האפליקציות, האריחים וכו'. יתרה מזאת, זה אף מאיים מעט.... משום כך אולי כדאי להתקין את חלונות 7. אסכם זאת בשתי שאלות: 1. מה הן החסרונות ב-7 ? 2. מה הן החסרונות ב-8 (שלא טופלו בעדכון 8.1) ? אשמח לכל מידע מועיל חצרוני

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by matan_s,

שלום.. התקנתי עכשיו WIN 7 RC1 7127 X64 ואני לא מסתדר עם האקטיבציה. אלו ההוראות של הפאץ': Windows 7 64Bit Manual Activation By Orbit30. Follow these step: First select show hidden files\folders! 1: Click start - in search type services - open and in right panel scroll down to Software Protection, highlight it and select stop in left panel. 2: A. Now go to: %WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\and take full control of 'pkeyconfig.xrm-ms' (Right click it - Select Properties - Security tab and take full control over it) B. Now delete the file pkeyconfig.xrm-ms, and copy and paste with the new one. 3: A. Now go to: %WinDir%\SysWOW64\spp\tokens\pkeyconfig\and take full …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כלומר בתוכנה עצמה של ויסטה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כשאני מדליק את המחשב , והטלפון מצלצל ,מערכת ההפעלה נתקעת . כדי למנוע את הבעיה , אני מחייג דרך המודם ובעצם "פותח " את הפורט של המודם ואז הטלפון הראשון שמצלצל לא "תוקע" את המחשב . האמת היא שאני חושד ב- WinfaxPro האם מישהוא נתקל בתופעה הזו ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by niva401,

במחשב עם דיסק של 320G- מה גודל מחיצה הרצוי עבור WIN XP והתקנת תוכנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by HingedEmu2,

היי,אני מנסה להתקין ווינדוס ונתקל בבעיות משני כיוונים: 1. מה ההבדל בין bios לuefi? 2. מה עושים נגד error 0x80070017

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.