עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shaharZur,

אחרי שחשבתי שפתרתי את כל הבעיות עם המחשב החדש גיליתי שטעיתי. כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי את ההודעה הבאה: SVCHOST.EXE-שגיאת מערכת ההוראה ב"0X76A96BD9" ביצעה הפניה לזיכרון ב " 0X76081220'' . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות ''READ'' לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית. ואז כשאני לוחעל אחד מהם (לא משנה איזה) יש לי את ההודעה הבאה: כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של מערכת שמור את כל העבודות שבביצוע והתנתק מהמערכת שינויים שלא נשמרו ייאבדו תהליך הכיבוי הופעל על ידי NT AUTHORITY\SYSTEM המחשב יופעל מחדש בעוד: 1:00 דקות הודעה יש להפעיל מחדש את WINDOWS כעת מאחר ששירות REMOTE PROCEDURE CALL (RPC) הסתיים באופן בלתי צפוי ואז יש לי דקה עד שהוא מתאתחל בבקשה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום יש לי ויסטה הום פרימיום שפה עברית SP2 - 32BIT בהתחלה הייתי עובד בדפדפן אקספלורר 8. היה מעולה. עכשיו אני רוצה להתקין עידכון דפדפן אקספלורר 9 . ולא נותן לי להתקין. כותב לי הודעה שצריך להוריד עידכונים מאתר מיקרוסופט. עשיתי עידכונים מלאים. מוכנים. הוא לא אומר לי מה עידכון המדוייק כדי להתקין גירסה דפדפן אקספלורר 9. אני לא מצליח להתקין אקספלורר דפדפן 9. מישהו יודע איזה עידכון מיקרוסופט כדי לעבור התקנה אקספלורר דפדפן 9? מה העידכון הנכון. איפה מוצאים עידכון? בתודה מראש רפי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by tomirendo,

זה קצת דחוף אז אני צריך תשובה מהר, למשהו פה יש את הקוד ל:XP Home Edition פשוט אני באמצע התקנה, ואני תקוע... :s05:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shem86,

שלום שלום. נתקלתי בבעיה מציקה מאוד, משום מה בויסטה 64 אין לי את ההרחבות בקליק ימני (EXTRACT TO של ווינראר לדוגמא) בחלונות אקספלורר. בדקתי הגדרות בווינראר עצמו וזה בסדר, ובכלל אני לא מאמין שזו בעיה של התוכנה עצמה מכיוון שאין הרחבות של שום תוכנה שמותקנת אצלי (7ZIP ועוד ועוד..) מישהו יודע איך מסדרים את זה? משהו ברג'יסטרי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מותקן אצלי xp pro אין לי אפשרות ליצור קיצורי דרך בשולחן עבודה, וכל תוכנה שאני מתקין לא יוצרת קיצורי דרך. סרקתי את המחשב באנטי וירוס , ובתוכנות נגד ריגול וזה לא הועיל, התקנתי את הווינדוס מחדש וגם לא הועילץ האם יש פיתרון אחר חוץ מאשר לפרמט?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני משתמש במחשב והולך לישון ..בבוקר המסן לא זז אבל המחשב והמקלדת מגיבים הכל כרגיל....הלחצנים של העכבר גם לא פועלים כאילו הוא משבית את עצמו אחרי כמה שעות...מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ortapiero,

yoga 3 14'' התלבטות קשה אם לעדכן חחח המערכת כבר יותר יציבה? או שכדאי להשאר עם וינדוס 8?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by poltergeits,

האם ניתן להוריד רק את קובץ ההתקנה ? אם כן מישהו יכול לשלוח לינק ? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by IlanF,

בזמן האחרון קופצת לי הודעה של הSECURITY WARNING כל פעם שאני מפעיל קובץ EXE. זה כבר משגע אותי.. איך אני מבטל את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב, כיצד אני בWIN 7 מתקין תמיכה בשפה העברית כך שאוכל לעבור מ EN ל HEB במקלדת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TPack,

שלום, יש לי שרת הממוקם בחו"ל. שרת VPS לצורך העניין. הבעיה היא שחיבור באמצעות RD נתקע לעיתים תכופות ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://i34.tinypic.com/vex2ya.jpg יש לציין שהשרת עדיין פעיל, מחזיר פינג וגישת הFTP עדיין פעילה. ניסיתי להעלות לשרת קובץ shutdown.bat עם הפקודה הבאה: shutdown \\support /r הצלחתי להריץ את הפקודה אבל אין שינוי, כאילו שהשרת לא מבצע ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעצה איך לעשות ריסט לשרת או ל session עצמו. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by STi,

אני צריך איזו תוכנה שיוצרת דיסקט איתחול, או קובץ ISO שאיתו אני יוכל ליצור BOOT בצריבה דרך הNERO חיפשתי מלא ואני משום מה לא מוצא, כל מה שמצאתי נותן לי בוט עם כל מיני תוכנות כאלו שאני לא רוצה, כלומר, אני רוצה שהוא יעשה בוט ויתן לי שורת פקודה רגילה של דוס ויתן תמיכה בכל סוגי הכוניים כולל NTFS אני יודע שזה ממש פשוט אבל אני לא מוצא את זה, אשמח אם מישהו יתן לי קישור תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DarkLloth,

מותקנים אצלי בלוח אם 4 סטיקים של 1GB , ב WIN XP המחשב מראה רק 3.5 ...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dan9,

היי מהיכן אני יכול להשיג עברית לWINDOWS 7 32 BIT גירסה 7264? הפכתי את הרשת ולא מצאתי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. עברתי על הFAQ פה ולא מצאתי תשובה לכן פתחתי את הנושא. אני מעוניין להתקין WIN7 אך עדיין קשה לי לוותר על XP מסיבות אישיות. האם זה אפשרי? ואם כן אם אפשר הסבר בקצרה איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by valleyzz,

כרגע אני משתמש ב- Windows 7 Home Prem בכללי אני דיי מרוצה והשאלה שלי היא כזאת האם עם מפרט כמו שלי ( מצויין בפרופיל ) לא הגיע הזמן לשדרג לווינדוס 8.1, האם יהיה שינוי בביצועים ? יעבוד מהר יותר לאט יותר ? איזה יתרונות יש בווינדוס 8.1 לעומת 7 ? מה אתם אומרים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by cyanmoon,

שלום, קניתי לפטופ T520 שהגיע עם ווינדוס 7 pro. יש בו את כל מיני המיני תוכנות של ה-thinkpad-ים של lenovo רצים כברירת מחדל (battery manager, thinkvantage...) ועוד לא התקנתי בו כלום (מהתוכנות שלי) פתחתי את ה-task manager כדי לראות כמה תהליכים רצים... 106 תהליכים !!! על המחשב הנייח יש לי xp עדיין וידעתי שב-7 יש יותר תהליכים, אבל 106 ? זה הגיוני בכלל ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Kak,

אהלן. נראה שיש לי בעיה בהגדרות\קידוד של הטקסט בעברית בוינדווס. כשאני מחלץ קבצים מתוך תקיות ZIP כאשר שמות הקבצים בעברית הם יוצאים לי בג'יבריש וכך גם כאשר אני מנסה לכתוב בIE טקסט בעברית (לפעמים חייבים אותו ) אשמח ליעוץ ותודה מראש! נ.ב שפת התצוגה שלי היא אנגלית כרגע ואני רוצה שהיא תשאר כזו.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yossi21,

מפרט שלי: לוח אם - Gigabyte ep45c-ds3 מעבד - Intel core 2 duo e7400 2.80GHz ספק כח - 650 W זיכרון - Kingston 2x2Gb DDR3 1333 MHz דיסק קשיח - WD 320 GB SATA 2 כ. מסך - Nvidia GeForce 9800 GT 1GB DDR3 1333 MHz מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 32 bit הבעיה היא כאשר הפעלתי מצב שינה במחשב הופיע לי מסך כחול שאומר: STOP 0x0000001A MEMORY_MANAGEMENT כשביטלתי מצב שינה זה לא הופיע לי יותר. למה זה קורה לי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מנסה להתקין ווינדוס, אני עושה Format דרך הביוס מגיע לווינדוס SETUP, ההתקנה ממשיכה בערך כ5 -6 דקות ואז קופץ מסך כחול שאומר BAD_POOL_CALLER ניסיתי לנתק את כל הUSB האפשריים אבל זה לא עזר עזרה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן. כשאני מנסה להעביר קבצים לכונן C אני מקבל את ההודעה הבאה: "You'll need to provide administrator permission to move to this folfer" ואז כמובן אני נדרש לבחור בין ביטול\להמשיך כאדמינסטור\לדלג. הבעיה היא שאני רוצה להעביר חלק מהמשחקים של steam שנמצאים בכונן אחר לכונן הזה, והסטים לא מאפשר לי לפתוח תיקיה שם. יש לי חשד סביר שזו הסיבה לבעיה (הסטים אגב מודיע לי "failed to create a folder, this drive is read-only" ולחבר אחר שניסה הוא כן אפשר) הכונן הוא intel ssd 330 , מותקן עליו win7 ul 64bit הצעות, רעיונות, תמיכה נפשית ואוכל טעים יתקבלו בברכה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האלה, מיקרוסופט שיחררה עדכונים קריטיים למערכות האלה החודש וגם בחודש שעבר בגלל החשיבות שלהם. (בעדכון האחרון של ה XP שלי הורדו 10 עדכונים חדשים.)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לנעול מסיבות של חוקים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום רב, יש לי לפטופ עם כונן DVD מקולקל. אני רוצה להתקין על הלפטופ Windows XP. רציתי לדעת אם ניתן להגדיר על ה הרדיסק נייד BOOTABLE של דיסק ההתקנה של XP. שכשאני יעשה הפעלה מה HD USB זה יעלה את ההתקנה של הדיסק. איך עושים זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האם חלפה בעית עדכון חלונות דרך ה Windows Update, או שעדיין מוצגת הודעת השגיאה שלא ניתן להציג את הדף המבוקש? לעזאזל אני כבר מת לעשות Dual Boot! :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים