Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
היי...התקנתי מע' הפעלה XP עם SP1 ועדכנתי אותה ל SP2. אני עובד עם משתמשים לוקאלים לכל אחד. אחרי שעדכנתי ל SP2, קורה לי לעיתים קרובות (לא תמיד) כשאני עושה לוגין ליוזר, שהמחשב עושה ריסטרט. הסתכלתי ב event viewer וב DUMP, וראיתי שהפרוסס שגורם לזה הוא ה winlogon.exe. ניסיתי להסיר את ה SP2, ולעשות מלא לוגינים והבעייה נפתרה, אבל עכשיו שהתקנתי שוב SP2, הבעיה חזרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות ומה זאת הבעיה הזאת? (הבנתי שיש וירוס כזה אבל כנראה זה לא המקרה שלי) (זה קטע מהודעת השגיאה ב EVENTVWR: תקלה ביישום , גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול winlogon.exe, גירסה 5.1.2600.2180, כתובת התקלה 0x00026bf9.)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מפרט(דברים רלוונטים ): מעבד E6300 זיכרון 2 גיגה DDR2 וכרטיס מסך GEFORCE 8800 GTS . מחשב זה משמש כמחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בעיקר, וכרגע מותקנת בו מערכת WIN7. האם שווה להחליף לווינדוס 8 ?...האם הוא יותר קל ועובד מהר מהר יותר? (כעיקרון אני משתמש בXBMC)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כידוע, אפשר לבדוק כמה זמן המערכת עובדת ע"י שימוש בפקודה SYSTEMINFO בXP או ליתר דיוק ע"י systeminfo | find "Up Time" אבל משום מה אצלי הוא מראה N/A לא הצלחתי לגלות למה. למישהו יש מושג
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הקבצים במחשב נהיו פתאום עם סיומת בסופם. לדוגמא קובץ שיר מופיע XXX.MP3 או קובץ וורד XXX.DOC , קובץ ראר XXX.RAR וכו'. אני חושד שזה קשור לכך שחיברתי למחשב כונן נייד חיצוני ופירמטתי אותו (ורק אותו) למערכת NTFS אך אני לא יודע האם יש קשר. בכל מקרה אני מעוניין להחזיר את זה כך שהקבצים יהיו בלי סיומת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם מוכרים רשיון ל win7 pro ב 90$, זה חצי ממה שמצאתי בארץ. http://www.licensekeyshop.com/windows-7-professional-full-version-license-key-p-147.html תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן שאני לא הצחלתי לפתור ועכשיו הבעיה הזו בכלל לא עוזבת אותי וממש מרגיזה ומורידה מרמת החוויה והשימוש במחשב. הבעיה היא שכל פעם שאני מדליק ת'מחשב קופצת לי הודעה של אשף החומרה חדשה שזוהתה ואז אני עושה סיום וזה לא עוזב אותי אף פעם! להלן פרינט סקרין של ההודעה- אני לא יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה, אני אשמח לפתרון כי כרגע אני מעלים עין ומשאיר לבעיה לשבת בצד אבל זה עושה לי הרבה בעיות במחשב של אי אפשרות לפתוח תמונות וכאלה שזה מרגיז ובכללי ההודעה הזו תוקעת לי ת'מחשב.. הרבה תודה רבה על העזרה לכל העונים~!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתקין במחשב נייד VOSTRO 3350 WINDOWS 7 64BIT וגם 32BIT ומיד לאחר ה-INSTALL NOW, מתקבלת ההודעה: "A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר אפשרי שקראתי כפתרון, שינוי סדר עלייה בביוס, שינוי של ה-SATA ל-ADA מ-ADHI, התקנה מ-DVD ומ-USB, הורדת דרייברים מהאתר של דל, הכל אשמח לשמוע אם למישהו קרתה בעיה דומה והוא יכול לעזור בנושא. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שחשבתי שפתרתי את כל הבעיות עם המחשב החדש גיליתי שטעיתי. כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי את ההודעה הבאה: SVCHOST.EXE-שגיאת מערכת ההוראה ב"0X76A96BD9" ביצעה הפניה לזיכרון ב " 0X76081220'' . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות ''READ'' לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית. ואז כשאני לוחעל אחד מהם (לא משנה איזה) יש לי את ההודעה הבאה: כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של מערכת שמור את כל העבודות שבביצוע והתנתק מהמערכת שינויים שלא נשמרו ייאבדו תהליך הכיבוי הופעל על ידי NT AUTHORITY\SYSTEM המחשב יופעל מחדש בעוד: 1:00 דקות הודעה יש להפעיל מחדש את WINDOWS כעת מאחר ששירות REMOTE PROCEDURE CALL (RPC) הסתיים באופן בלתי צפוי ואז יש לי דקה עד שהוא מתאתחל בבקשה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה למי שעקב. עלתה לי הודעה באאוט לוק אקספרס (6) אם ארצה לכווץ המסמכים. הקשתי לכווץ. ב"סנט אייטמס"כווצו כל המיילים ונעלמו כל המיילים של שנת 2007. נשארו מיילים של 2006 ומטה. ניסיתי לחפש ארכיון או משהו דומה-לאן נעלמו המסמכים. גיליתי שב"פח זבל" ישנם קבצים מסוג bak. שמופיעים בשם סנט אייטמס, אינבוקס וכו'-לאחר שראיתי את המשקל אני משער שלשם כווצו כל המיילים. השאלה הנשאלת כיצד אני מחזיר את המסמכים שבתוך הקובץ הלא ידוע הזה חזרה לכל מסמכי ה"סנט אייטמס" שלי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי היום איחוי דיסק ובשני הכוננים שלי יש קבצים שלא מתאחים יש אפשרות לאחות אותם בכול זאת כי הם כמות די גדולה..... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסרתי את המשחק Left 4 dead 2 מהמחשב ומאותו רגע כל הכתב בעברית במחשב (בכל מקום!) הפך להיות בולט וקצת יותר גדול. זה מטריף את הדעת איך אני מסדר אותו? ראו לדוגמא: http://img535.imageshack.us/img535/9642/14919454.png המון תודה אני מתחרפן כבר עריכה: זה עכשיו גם על כל הפונטים באנגלית גם לדוגמא בפייסבוק הכל על Bold מערכת: win 7 ultimate
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתאום אני לא מצליח יותר לראות סרטי וידאו באפלקציית וידאו המובנה שמגיעה בווינדוס 8 (זאת שבמטרו) לדעתי קוראים לה xbox video app אני לא מוצא שום מדרכי עזרה ברשת ולא מצליח להבין איך אפשר להתקן את זה... כשאני מפעיל את הוידאו דרך ה media player של במצב desktop הכל עובד יופי...אני עובד עצות :-( למישהו יש רעיון?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מקבל מידי פעם עדכונים אבל שום דבר לא עדכן לי עדיין את הגרסה של הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ערב טוב, אבקש את עזרתכם לגבי מערכת ההפעלה בקניית מחשב נייח חדש. כיום יש לי XP, חשבתי לעלות לחלונות 8 אבל ממש אין לי צורך בכל הטררם של האפליקציות, האריחים וכו'. יתרה מזאת, זה אף מאיים מעט.... משום כך אולי כדאי להתקין את חלונות 7. אסכם זאת בשתי שאלות: 1. מה הן החסרונות ב-7 ? 2. מה הן החסרונות ב-8 (שלא טופלו בעדכון 8.1) ? אשמח לכל מידע מועיל חצרוני
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ה .. סבתא שלי ביקשה ממני שארכיב לה מחשב HTPC וזה מה שעשיתי, התקנתי Windows הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד .. התקנתי לה שפת ממשק ברוסית במחשב במקום בעברית והכל השתנה חוץ מה - Windows Update שנשאר בעברית .. אני לא מוצא תשובה לשאלה שלי בגוגל אז אני פונה אליכם .. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה ? דרך אגב, התקנה מחדש ניסיתי כבר וזה לא עובד .. תודה מראש, משה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע החיבור של הכבלים בארץ משתמש ב VPN. איך אני יכול להגדיר לויסטה שלאחר שהיא עולה תתחבר מיידית לVPN? ב XP זה היה פשוט - היה צריך למשוך את האייקון לתיקיית STARTUP אבל אני לא מוצא תיקייה כזאת בויסטה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לינק לתמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=xq2tzmjzwmei.bmp השגיאה בהפעלת המחשב,איך לפתור ת'בעיה? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקנתי אנטי וירוס [וכנראה הוא מחק אותו]. Help
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה הום פרימיום שפה עברית SP2 - 32BIT בהתחלה הייתי עובד בדפדפן אקספלורר 8. היה מעולה. עכשיו אני רוצה להתקין עידכון דפדפן אקספלורר 9 . ולא נותן לי להתקין. כותב לי הודעה שצריך להוריד עידכונים מאתר מיקרוסופט. עשיתי עידכונים מלאים. מוכנים. הוא לא אומר לי מה עידכון המדוייק כדי להתקין גירסה דפדפן אקספלורר 9. אני לא מצליח להתקין אקספלורר דפדפן 9. מישהו יודע איזה עידכון מיקרוסופט כדי לעבור התקנה אקספלורר דפדפן 9? מה העידכון הנכון. איפה מוצאים עידכון? בתודה מראש רפי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה והוא רושם טוען את ההגדרות אחרי שאני שם לו סיסמא של המשתמש ישר אחרי שהוא טוען את ההגדרות הוא רושם לי מתנתק וחוזר לי למצב שהוא רוצה שוב את הסיסמא חייב את עזרתכם תודה לעוזרים דרך הגב זה XP יש רק משתמש אחד שמוגן בסיסמא
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תיקייה מסויימת שכשאני נכנס אליה אני לא רואה שום קובץ, מבחוץ ובמאפיינים כתוב לי שהתייקיה ריקה לגמרי בחיפוש אני לא מוצא שומדבר שהיה בתוכה אבל כשאני מנסה להעתיק קובץ שהיה בתוכה הוא כותב לי "הקובץ כבר נמצא בתיקייה" שאני מנסה להפעיל סרט שנמצא שם דרך מקור אחר (IDM) הוא מפעיל אותו בלי בעיה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היום, אחרי עשרות נסיונות וכמה החלפות של דיסק קשיח הצלחתי סוף סוף להתקין וינדוס (במחשבה שנייה, זה היה אתמול) ואחרי שהתקנתי המון דברים (חומרה, ועוד כמה תוכנות מוכרות, ככה שזה לא ירוס) ואתחלתי את המחשב (כי היה כתוב שצריך) פתאום כתוב לי משום מה שאני צריך לאשר את העותק שברשותי (למרות שכבר עשיתי את זה) וכתוב לי שחרגתי ממספר ההפעלות המקסימלי שאני יכול לעשות! טוב, כשהמחשב קורס וצריך לפרמט כל פעם שמתקינים וינדוס, ברור שאני צריך להפעיל הרבה פעמים אבל יש לי עותק חוקי, קניתי אותו באופן חוקי לגמרי מאיבורי (נו, קיבלתי עם המחשב, אותו דבר), אז מה לעזאזל אני אמור לעשות? תודה איל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה מאוד דחוף בזה. התקנתי תוכנה אחת, אבל היא הותקנה בלי תקייה בתוך תיקייה ראשית (PROGRAM FILES), אז עשיתי UNINSTALL לה כדי להתקין אותה מחדש בתיקייה מסודרת, אבל אחרי שעשיתי את זה כל מה שהיה לי בתיקייה (סביבות ה-10 תוכנות פלוס 4 משחקים) נעלמו! אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי ריסטארט ו-SYSTEM RESTORE ושום דבר לא עזר. אין לי מושג מה לעשות, זה תוכנות שלקח לי סביבות השבוע להתקין... אני חייב עזרה דחוף וגם איזשהו הסבר לבעיה הזאת תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני על נייד מסוג dell, צריך עזרה כמה שיותר מהר. אז אם מישהו נתקל בבעיה אני אשמח לעזרה. טוב פתרתי את הבעיה ע"י system restore.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-