Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הם מוכרים רשיון ל win7 pro ב 90$, זה חצי ממה שמצאתי בארץ. http://www.licensekeyshop.com/windows-7-professional-full-version-license-key-p-147.html תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לפרמט את המחשב הנייד שלי : LG- F1 . המחשב הגיע עם חלונות XP מותקן בו. השאלה היא אחרי פירמוט איך שוב אשתמש בתוכנה? יש לציין שיש לי שני דיסקים שהגיעו עם המחשב. הראשון הוא להתקנת דרייברים שונים והשני בשם :RECOVERY.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת נמאס לי מהאקספלורר המכוער והכבד למדי. חשבתי על style xp בשביל המראה אבל אני מניח שזה יגזול לא מעט משאבים ואני לא אחד שרוצה יופי על חשבון מהירות. לכן אני חושב כרגע על להגיד שלום לאקספלורר ולנסות אסטון. אז... יש הרבה שאלות כמו: שמעתי שזה משתמש בפחות זכרון?(אקספלורר מתחיל בכ30 מגה אצלי ומגיע ל50+) האם זה מהיר יותר? איזה בעיות יש עם זה? יש קושי במעבר לאסטון, צריך להתרגל למשהו? ועוד שאלות רבות שלא חשבתי עליהן. קיצר אשמח לשמוע תגובות בנוגע לאסטון, או אולי המלצות דווקא לרדת מהרעיון ולנסות style xp או משהו. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לפלזמה. הפלזמה מחוברת לכרטיס מסך (רדאון 2400) בחיבור HDMI וכל הזמן לאחר ריסט הרזולוציה משתנה (גם אם היא הייתה לפני זה 1680x1050 וגם אם היא הייתה 1024x768 כמו הרזולוציה של הפלזמה) למה זה קורה ואיך אני יכול להימנע מזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
:'( :'( :'( צריך להתחיל לעבוד על אתר תיכנות בסביבת אינטרנט לבגרות.. אבל הIIS לא עובד. התקנתי אותו דרך הremove\add windows features. כשאני נכנס ללוקאל הוסט אני מקבל את ההודעה הבאה: Server Error in Application "Default Web Site" HTTP Error 404.4 - Not Found Description: The resource you are looking for does not have a handler associated with it. Error Code: 0x80070002 Notification: MapRequestHandler Module: IIS Web Core Requested URL: http://localhost:80/ Physical Path: C:\inetpub\wwwroot Logon User: Anonymous Logon Method: Anonymous Handler: Not yet determined Most likely causes: * The file extension for the requested URL does not have a handler configured to process t…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. נראה שיש לי בעיה בהגדרות\קידוד של הטקסט בעברית בוינדווס. כשאני מחלץ קבצים מתוך תקיות ZIP כאשר שמות הקבצים בעברית הם יוצאים לי בג'יבריש וכך גם כאשר אני מנסה לכתוב בIE טקסט בעברית (לפעמים חייבים אותו ) אשמח ליעוץ ותודה מראש! נ.ב שפת התצוגה שלי היא אנגלית כרגע ואני רוצה שהיא תשאר כזו.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הלוח P5N32-E SLI אני מנסה להתקין את הווינדוס דרך USB של 4GB שמוגדר כBOOT וההתקנה עולה אבל נתקעת בחילוץ קבצים בזמן ההתקנה, אני מדבר על חילוץ 2% בלילה שלם. יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון או לא הגדרתי משהו נכון? כי אצל אחותי עשיתי את אותו התהליך וההתקנה עברה ללא בעיות מבלי לשנות יותר מידי דברים בביוס חוץ מהגדרה של BOOT דרך USB. למישהו יש רעיון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. רכשתי מחשב נייד חדש וקיבלתי אותו עם Windows 7 Home Premium מקורי מותקן מהחברה (הרי שילמתי גם על ה - Windows) ולא קיבלתי את הדיסק המקורי .. שאלתי את המוכר בחנות והוא אמר לי שהיום כל המחשבים הניידים שבאים עם Windows מותקן מהחברה לא נותנים את הדיסק של ה - Windows אלא מכינים על אחד ה - Partition סוג של דיסק של Windows עם כל הדרייברים למקרה שצריך לפרמט את המחשב .. בכל מקרה, יש לי את המדבקה של הסריאל המקורי על המחשב והשאלה שלי היא כזאת ... האם אני יכול להתקין Windows 7 Ultimate עם הסריאל שנתנו לי שהוא בכלל של Windows 7 Home Premium ?..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
yoga 3 14'' התלבטות קשה אם לעדכן חחח המערכת כבר יותר יציבה? או שכדאי להשאר עם וינדוס 8?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לנעול מסיבות של חוקים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי סרבר 2012 על VMware. הקליינטים מצליחים לזהות את השרת אבל ברגע שאני מנסה לעשות פינג בין מהשרת לאחד הקליינטים אני מקבל הודעה request timed out. הגדרתי את הIP של השרת ושל הקליינטים כסטטי. הDNS של הקליינטים הוא הIP של השרת. כמו כן, בFirewall עשיתי enable בתוך הInbound Rules לכל מה שמופיע כICMPv4. תהילת עולם למי שיצליח לעזור לי לצאת מהפלונטר הזה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה במערכת וינדוס 8 שלי שקוראת באופן רונדומלי. אני מדליק את המחשב וינדוס מתחיל לעלות ובמסך WELLCOM יחד איתו כתוב PREPERING WINDOWS שלא הייתה בBOOT רגיל של מערכת,עובר איזה 7 דקות לפחות והוא עולה לתוך מערכת הפעלה כאילו ריקה , שונה אפילו עם תמונה של דסקתוף שונה. אבל עם כל זה זה משתמש שלי עם שם שלי .כל תיקיות כמו MY DOCUMENTS למשל ריקות ואז אני עושה RESTART והכל חוזר חזרה כמו שהיה עם תמונה שלי דסקטוף והכל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מקרין מצגת על מקרן, מגיע לשקופית סרט, לוחץ הפעלה ונדלק לי חלון שחור. במסך המחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי גם להקרין את הסרט באופן ישיר ולא דרך פאואר פוינט ולא עזר. למישהו יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה מתאים\ירוץ מהר\מומלץ יותר למערכת שלי 64 או 32 ביט? אני פשוט לא יודע איזה גירסה עדיף לי להתקין... אני בכלל ארגיש בהבדל?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה שלום, הבעיה היא כזאת: כשאני מפעיל את המחשב, עולה הווינדוס, יש את מסך הפתיחה. אני לוחץ על השם משתמש שלי, הכל עולה יפה יש את צליל הכניסה הכל טוב ויפה. כמה שניות אח"כ הסמל של הרמקול שליד השעון (שדרכו מגבירים, מנמיכים או משתיקים את הווליום) נעלם ואיתו הסאונד של המחשב. אי אפשר לשמוע שירים, סרטים, צלילים של ווינדוס, שום דבר. כשאני נכנס בלוח הבקרה, לאופציות של הצליל, אני לא יכול לשנות שום דבר, הכל מופיע באפור ורושם no audio device. כאילו שהוא לא מזהה שקיים כרטיס קול. עוד בעיה, גם כשאני מפעיל את המסנג'ר, הוא לא עולה. אני לוחץ על האייקון אך לא קורה שום דבר, בלשונית "תהליכים" בtask manager, מופיע התהליך של המסנג'ר אך מיד נעלם. ממה נובעת הבעיה? האם הותקפתי ע"י וירוס? אני יודע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין win xp מחדש במחשב (שאי אפשר להפעילו כנראה בגלל שגיאת windows בהפעלה) כאשר אני נכנס לביוס- כדי להגדיר אתחול מדיסק- יש בקשה לסיסמה שאיני יודע אותה. איך אפשר לפתור את הבעייה אם אין ברשותי סיסמה? תודה מראש משה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסרתי את המשחק Left 4 dead 2 מהמחשב ומאותו רגע כל הכתב בעברית במחשב (בכל מקום!) הפך להיות בולט וקצת יותר גדול. זה מטריף את הדעת איך אני מסדר אותו? ראו לדוגמא: http://img535.imageshack.us/img535/9642/14919454.png המון תודה אני מתחרפן כבר עריכה: זה עכשיו גם על כל הפונטים באנגלית גם לדוגמא בפייסבוק הכל על Bold מערכת: win 7 ultimate
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL LATITUDE מדגם D830. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core2Duo T7100 1.8GHZ זיכרון: 1X1024MB DDR2 667MHZ כ.מסך: Intel 965 Express כ.קשיח: Hitachi HTS541680 80GB וזה נראה לי מספיק פרטים על המחשב... יש לי ווינדאוס 7 על 4 מחשבים שיש לי בבית והייתי רוצה להתקין windows 7 גם על המחשב הזה. עכשיו השאלה שלי היא האם המחשב יעמוד בעומס של win7 ויריץ אותו כמו שצריך? או שעליי להתקין שוב וינדאוס XP (אני מפרמט אותו)... ואיזה גרסא של המערכת הפעלה להתקין, 64bit או 32bit ? אני יודע שה64 זה בשביל לקבל יותר זכרון (מה שאני לא יקבל) והוא גם יותר מאובטח אך הוא זקוק למינימום 2GB זכרון על המחשב בשביל שיעבוד כמו שצריך ? תודה ושבת שלום !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש וינדוס מקורי ברוסית ! כן. רוסית. הוא מעוניין במקורי בלבד. האם יש חנויות שמוכרות וינדוס כזה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XP HOME וNFTS. הייתי רוצה לבטל את האפשרות הזאת ככה כשאני עושה "ניקוי דיסק" (דרך מאפיינים של המחיצה) ה"דחיסת קבצים ישנים" תהיה תמיד 0 kb. האופציה "דחוס כונן כדי.." לא מסומנת ובכל זאת הוא דוחס מישהו פעם עשה לי את זה, ככה שאני יודעת שזה אפשרי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רבותיי אני חייב עזרה. אני מנסה לנהל את היוזרים מרחוק (דרך ה- Active Directiry User and Computers)\ ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה : The Server Is Not Operational. אי מצליח לנהל אותו עם ה SERVICES ועם ה SERVER MANAGER, אבל רק את זה לא. מישהוא יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-