עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by rollita,

קיבלתי מחשב חדש ואני מעונין להתקין בו XP. יש לי בעיה עם מחיצות. מופיעים בפני המסכים הבאים: "הרשימה הבאה כוללת את החללים (space) שהינם מוגדרים כמחיצות (are partitioned) ואת אלו שהינם not partitioned". הרשימה כוללת רק: "131Gb unpartitoned space" (בנוגע ללמה 131, אני יודע, זו לא בעיה). הוא שואל אותי היכן להתקין את XP ואני כמובן בוחר ב- "131Gb unpartitoned space" כי זה כל מה שמופיע לי. אח"כ מופיע לי המסך הבא: a new partition for windows XP has been created on 131Gb disk 0 at Id 0 and bus 0 on atapi [MBR] the partition must be formatted. כעת יש בפני שתי אפשרויות: format the partition using the NTFS file system (quick) format the partition using the NTFS file system בחרתי בא…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מקבל מידי פעם עדכונים אבל שום דבר לא עדכן לי עדיין את הגרסה של הווינדוס.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by orensh1234,

שלום חברים אני משתמש כיום ב2 שפות בווינדוס 7 , אנגלית ועברית, ברצוני למחוק את האפשרות להוסיף שפה מסויימת לצמיתות (שלא יהיה אפשרות לאדם לבוא ולהוסיף שפה זו שוב דרך השפות שבלוח בקרה) האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by cabriolet,

שלום כל פעם שאני בא להתקין את WINDOWS XP HOME בעברית אז מופיעה לי ההודעה הבאה ואחרי שאני לוחץ עליה מופיעה הודעה הבאה אני מתקין את WINDOWS XP HOME בעברית על WINDOWS XP PRO באנגלית האם זה קשור תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by .Oz,

יש לי xp בעברית ואני מעוניין להוריד מהאינטרנט חבילה של כל העדכונים. העדכונים הם באנגלית - האם יש מניעה להתקין אותם אצלי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yamiboy,

שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם מותקן לי במחשב WINDOWS 7 כולל SP1 , הגרסה שמותקנת אצלי היא גרסה שהורדתי מהאינטרנט.... עכשיו יש לי המון מסכים כחולים , השאלה שלי היא כזאת האם יש אפשרות שיש לי מסכים כחולים בגלל שהורדתי גרסה פגומה/לא טובה של WINDOWS 7 (פרוצה) מהאינטרנט??? או שאין שום קשר לזה????

8. Started by e-r-a-n,

hello i have a small problem... I DONT SEE HEBREW :-[ i need someone to send me the windows xp pro hebrew fonts (please) and when i try to add a language in my keyboard settings, i dont see "hebrew" in the list

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, רכשתי לוח אם חדש של ג'יגהבייט (GA-MA78GM-S2H הידוע) עם הצ'יפסט הנ"ל. הבעייה היא שלא ניתן להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט שלו (או את הCatalyst 8.6 של ATI) על win2k, אלא רק על XP ומעלה.. לצורך העניין הכרטיס מסך on board הוא מדגם Radeon HD 3200, מישהו יודע אם ניתן למצוא לו דרייברים למערכת הפעלה שלי? או לחילופין, איך אפשר לערוך את קבצי ה inf כך שהמערכת הפעלה תסכים להתקין אותם דרך ה Device Manager? תודה ויום נעים

10. Started by torchak,

רבותיי אני חייב עזרה. אני מנסה לנהל את היוזרים מרחוק (דרך ה- Active Directiry User and Computers)\ ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה : The Server Is Not Operational. אי מצליח לנהל אותו עם ה SERVICES ועם ה SERVER MANAGER, אבל רק את זה לא. מישהוא יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shalabi,

שלום, אתמול אחרי העבודה חזרתי הביתה וראיתי את המחשב עם מסך שחור והודעה שאומרת NTLDR IS MISSING ,המחשב דלוק 24/7 . מישהו יודע מה הקובץ הזה? מערכת הפעלה WIN98+XP HOME 512 זכרונות לוח P4S333 מעבד אינטל 2000A PENTIUM תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. סורי מראש אם כבר הנושא דובר כאן - לא הצלחתי למצוא לזה מידע או פיתרון יש לי מחשב נייד חדש - Asus N56VJ-S4009H המסך הוא HD אבל אני מפעיל אותו לא ברזולוציה המקסימלית....אלא 1600X900 הבעיה היא כידוע בפונטים >> שהם מאוד מאוד לא חדים ומטושטשים..... מאוד מבאס! האם פתרו את הבעיה הזו? או שיש דרך לנטרל משהו כדי שזה יופיע לפחות ברמה הקונבנציונאלית של WIN7 <?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ajl,

אני מחובר לכבלים + בזק בחיבור של 12M, בכל המחשבים שבהם מותקנים אצלי win32 המהירות לא עולה על 7-8M בממוצע. במחשבים בהם מותקנת מערכת XP או win7 64bit המהירות היא 12M. מכירים את הבעיה? האם יש פתרון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by AmitDanan,

הורדתי את הגירסה האחרונה של windbg של 32 סיביות שמתאימה למחשב שלי, הורדתי כבר כמה חבילות סמלים שמשומה בפעם השניה שאני פותח את התוכנה אני מקבל כל מיני דברים קיצר כאילו הם לא מתאימות לגירסה של הווינדוס הנה קישור לסמלים http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/symbolpkg.mspx#f ומה ההבדל בין Windows 7 RTM Symbols לבין Windows 7 RC Symbols ובקטגוריה 64X הכוונה לסיביות, ואחרון מה ההבדל בין הגרסאות retail לבין checked ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אחר אני גם מבקש שקובץ התרגום יופיע לאיזה קודק אני זקוק תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי כרגע 2 מערכות הפעלה על המחשב.. איך אני מסיר אחת מהם וכשאפעיל את המחשב לא יהיה לי את המסך בחירה של איזה וינדוס להעלות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Moooshe,

לכל מי שעקב לאחרונה אחר השחרורים של גרסאות לא סופיות של המוצר הזה, ולאחר דחיה בשחרור שלו, הוכרז סופסוף שב-9.9 תשוחרר לציבור הרחב גרסה (build) מספר 1106 (שכבר קיימת היום). בין היתר, תהיה אפשרות לשנות את דפדפן האינטרנט (ולהתקין נטסקייפ כמו שצריך... אם יש מישהו שעוד מעוניין לעבוד איתה), להסיר כל מיני שטויות שמיקרוסופט הוסיפו לנו וכו'. כמו- כן, בגרסה זו אמורה להיות כלולה הגרסה האחרונה של java virtual machine של מיקרוסופט (שכל מי שניסה להוריד אותה לאחרונה גילה כי היא לא זמינה באתר של מיקרוסופט). כמובן שכמו בכל גרסה של כל תוכנה, הגרסה הזאת של SP1 הודלפה (leaked) ולמי שממש רוצה אפשר למצוא אותה בלא מעט מקומות באינטרנט.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הי! יש לי WinMe. מידי פעם אני רואה שהקובץ הנ"ל נטען לזיכרון. כשאני מעיף את ה-Task, לא נראה שזה משפיע על משהו. למישהו יש רמז מה הקובץ הזה עושה? בתודה מראש, TheTech. ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. מסיבה כלשהי כל האותיות שהווינדוס מציג,החליפו פונט. איך אני משנה אותו בחזרה? הבאתי דוגמה בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כיצד ניתן להתקין WIN 98 על מחשב שמותקן בו WIN XP

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by edis,

התקנתי מערכת הפעלה וינדוס 7 הוא עובד בסדר אבל הביצועים יכולים להיות יותר טובים יש לי 3 גיגה ראם הוינדוס קורא אותם אבל הוא כותב שהוא יכול להשתמש רק ב-2 גיגה אני רוצה לדעת עם יש אפשרות לגרום לו להשתמש בכל השלוש. תודה לכל מי שעוזר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yuval800,

הם מוכרים רשיון ל win7 pro ב 90$, זה חצי ממה שמצאתי בארץ. http://www.licensekeyshop.com/windows-7-professional-full-version-license-key-p-147.html תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, מאז שהתקנתי ראוטר אלחוטי (compex NP27G) אתר העדכון של מיקרוסופט פשוט מסרב לעדכן אותי. עקבתי אחרי שני מאמרים של MS שלא עזרו: http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/showarticle.aspx?articleid=48&ln=en&IsMu=True http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/showarticle.aspx?articleid=32&ln=en&IsMu=True ניסיתי גם בלי חומת האש בראוטר ואין עונה. ראיתי שיש המלצות לשינוי המטריקה של TCP\IP לערכים נמוכים יותר, לא עובד. ניסיתי IP סטאטי ברשת הפנימית, לא עובד. הבעיה קיימת גם במחשב נייח קווי (XP x64) וגם במחשב נייד אלחוטי (XP x86) שאותו אני מצליח לעדכן במשרד. אני מחובר דרך HOT ל- VPN בטכניון. מישהוא נתקל בבעיה ומוכן לשתף אותנו בפיתרון, בבק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בעיה מאוד מוזרה במערכת וינדוס 8 שלי שקוראת באופן רונדומלי. אני מדליק את המחשב וינדוס מתחיל לעלות ובמסך WELLCOM יחד איתו כתוב PREPERING WINDOWS שלא הייתה בBOOT רגיל של מערכת,עובר איזה 7 דקות לפחות והוא עולה לתוך מערכת הפעלה כאילו ריקה , שונה אפילו עם תמונה של דסקתוף שונה. אבל עם כל זה זה משתמש שלי עם שם שלי .כל תיקיות כמו MY DOCUMENTS למשל ריקות ואז אני עושה RESTART והכל חוזר חזרה כמו שהיה עם תמונה שלי דסקטוף והכל.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים