עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Rosebud,

אני מתקין Windows XP על מחשב עם המפרט הבא: מעבד - Pentium 3 1GHz לוח אם - Asus CUSL2 (ביוס מעודכן) דיסק קשיח - WD 160 GB כרטיס מסך - GeForce 2 MX ו 370~ מ"ב זיכרון פנימי. את ההתקנה אני מבצע ע"י בוט של המחשב מדיסק התקנה של ווינדואוס. הוא עובר את שלב ה Loading לכל מיני קבצי מערכת, ולאחר מכן הוא קופא בשלב ה Setup is starting windows. פרטים שאולי רלוונטיים לבעיה: *ההארד דיסק לא מפורמט ולא partitioned. הדיסק חדש מהחנות, חיברתי אותו, והוא זוהה ע"י הביוס. התכוונתי לפרמט ולחלק אותו מתוך ההתקנה של הווינדואוס (זה בכל מקרה מה שעשיתי עד היום בכל פעם שהתקנתי, אבל אני לא מצליח להיזכר אם אי פעם התקנתי חלונות על דיסק חדש לגמרי). *לוח האם שלי לא היה אמור לתמוך בנפחים של יותר מ 80 GB ללא ע…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by elior021,

בעיה: התחלנו תהליך של התקנת וינדוס XP במקום ויסטה. הייתה בעיה שהוינדוס לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח(SATA?? הורדנו דרייבר כדי שהמערכת תצליח לזהות את הדיסק בקשיח, השתמשו בדיסקאון קי, עברנו את כל התהליכים F6, וכשהגענו למצב שבו מופיעה ההודעה לגבי כונני SCSI ושיש ללחוץ S לחצנו והופיעה הודעה כי ווינדוס לא מזהה כונן פלופי במחשב להעתקת דרייברים ממנו. מה עושים?!:\

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by galaloss,

צהרים טובים.. אנני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה אוטןמטי וכן את מסך ברוך הבא אנני רואה. ביצעתי את המאמר של .http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;he;315231 יש לי צילום של הכניבה למערכת תודה מראש [attachment deleted by admin]

4. המעבד הוא pentium D 925. כשאני פותח את windows task manager אני רואה 2 חלונות "cpu usage history". אני לא אמור לראות 4? 2 לכל ליבה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by stingeR-,

אוקיי , התקנתי Windows XP Pro Hebrew+SP1 , עכשיו , איך אני הופך את מערכת ההפעלה לאנגלית?(את כולה... אנגלית עם תמיכה בעברית...) אני יודע שזה בטח פשוט , אבל בינתיים לא הצלחתי לסדר אנגלית... ואני פשוט לא יכול להסתכל על המסך שזה בעברית!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, מדובר על מ"ה WIN 7 שרצה על מחשב INTEL I3 עם 3 GB זכרון. לאחרונה, בעת ניסיון להעתיק קבצים (למשל MP3) מהמחשב לטלפון נייד, מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: An unexpected error is keeping you from copying the file. error Ox80070057: the parameter is incorrect מה יכולה להיות הסיבה? (מדובר על מחשב חדש, בן כחודש)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. התקנתי איזו שהיא תוכנה כנראה ומאז אני לא רואה שום ג'אג'ט,עשיתי כמה סריקות ועדיין כלום... כשאני מושך גאג'ט מהרשימה זה מראה לי קילקול כזה

8. היי, יש לי WINXP SP1 מודם ADSL USB ולוח אם עם כרטיס רשת מובנה. 1. שאני מפעיל את WINDOWS מופיע ה ICON של SAFELY REMOVE DEVICE ב-TASK BAR (כמו שיש שמחברים מצלמה דיגיטלית) . הוא מופיע בגלל המודם USB, אבל אני רוצה שהמודם יהיה מחובר כל הזמן, ושלא יופיע ה ICON הזה. (אלא רק כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית או DISK ON KEY) 2. מופיע לי ה ICON של כרטיס רשת מנותק ב TASK BAR (יש לי כרטיס רשת על הבורד, אבל הוא לא מחובר לכלום) - איך אפשר להיפטר ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by xgamer,

שלום רב. לדודה שלי יש מחשב, עכשיו אני מתכוון לפרמט אותו וראיתי שאין את המסף השחור הזה בהתחלה אלא תמונה כזו של החברה. איך אני נכנס לביוס משם? זה כמו בחלק מהמחשבים הניידים (או כולם) שיש תמונה כזו ואז ישר עולה המסך של הטעינה של הווינדוס. תודה רבה לעזורים.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by crabrocket,

שלום רציתי לדעת אם מחשב מיני נייד כמו זה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7727764 יוכל להריץ את ווינדוס 7 בצורה חלקה(אני מתכוון לשדרג את הזיכרון ל2gb)? (לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לא)

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by galz,

שמעו אני מנסה לעדכן את הxp ל sp1 במחשב של אחותי, ובתחילת ההתקנה הוא מודיע ש c:\windows\system32\dllcache\softkbd.dll פתוח או נמצא בשימוש, והוא לא יכול להמשיך. ניסיתי לסגור את כל התוכניות, לא עוזר. תעזרו לי בבקשה זה ממש חשוב

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bennnn,

שלום לכולם התקנתי את הגירסה הסופית של הויסטה והתקנתי פיר תמשחק עכשיו יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 1 גיגה זיכרון 6800 gt המשחק באקס פי רץ חלקקק על מקסימוםםםםםם כול הכל הכלל ועל 1024 ובויסטה.. יש מלא תקיעות והאטה ואני חושב שזה של זיכרון....... כי אני רואה הרבה תנורה של ההרדיסק דולק\ת יש למישהו מושג מה הבעיהה?????למה זה טס על אקס פי וזוחל על ויסטה?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  13. כמו שאמרתי בכותרת, כל קובץ שאני מוריד למחשב מהאינטרנט יורד כ0 KB, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש. כמו כן אני בחשבון מנהל בווינדוס וויסטה פרימיום, חיפשתי את ההגדרות משתמש אבל לא מצאתי משהו שמגביל את ההורדה!

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  14. אהלן חברים יש ברשותי כעת בלפטופ עותק חוקי של וינדוס 10 ENTERPRISE שהתקינו לי באוניברסיטה (-בהגדרות מופיע שזה "רישיון דיגיטלי" ) ( זה היה לפטופ חדש וזו ההתקנה הראשונה של ווינדוס עליו) ואני מעוניין לשדרג לכונן SSD ולבצע התקנה נקייה מחדש. קראתי על האפשרות שיש דרך ווינדוס עם ה"כלי ליצירת מדיה" ושהמפתח נשמר בלוח אם אבל בדף של מיקרוסופט רשום שלא ניתן להשתמש בכלי הזה לווינדוס ENTERPRISE. אני לא בקשר עם האוניברסיטה יותר . יש דרך לבצע התקנה נקיה עם או שאצטרך לקנות או להשיג מפתח חדש ? ועוד שאלה בנושא: התקינו לי גם אופיס 2016 עם הווינדוס , יש דרך להשתמש באותו מפתח\רישיון לאופיס לאחר ההתקנה הנקיה ? תודה רבה מראש

15. Started by tzahi16,

שלום לכולם..... יש לי לוח של GIGABYTE EP43-DS3L ומערכת ההפעלה שלי היא WIN 7. את הסואנד הרגיל שבא מהחלק האחורי של המארז אני שומע בצורה תקינה. אבל כאשר אני מחבר את האוזניות לחיבורים מקדימה, מ"ה לא מזהה שאיפלו חיברתי התקן (במקרה הנ"ל מדובר באוזניות עם מיקרופון תקינים שעובדים במחשב אחר). הורדתי דרייבר חדש ל WIN 7 מאתר של GIGABYTE אך גם זה לא עזר. תודה מראש לכל העוזרים ושנה טובה לכולם.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  16. הייתה לי בעיה עם הווינדואז XP ועשיתי התקנה מחודשת כך שימחק רק את הקבצי מערכת ויתקין מחדש את הווינדואז לאחר מכן יצרתי יוזר , עכשיו כל הדברים הישנים שהיו לי ביוזר הקודם לפני ההתקנה המחודשת נשארו שם יש אפשרות לשחזר את כל מה שיש לי ביוזר הקודם? ואם כן אז איך? נ.ב להבהיר משהו, הכוונה בשחזור הקבצים היא בכך שתוכנות כרגע לא פועלות, וברצוני את כל ההתקנות הישנות להפעיל על ההתקנה המחודשת של חלונות.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by rubibd,

שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך האם יכולה להיות בעיה של חימום יתר? או אולי בעיה של זיכרון או שזה לא קשור? אנא עיזרו לי..

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  18. Started by yair_h,

שלום לכולם האם משהו מכיר את הפתרון לבעיה השטותית אך מעצבנת כאשר מנסים לפתוח מסמך word ב win 2000, ה word מודיע שהמסמך נמצא כבר בשימוש ( שלי כמובן ), כאשר ברור לי לחלוטין שהמסמך אינו בשימוש, תופעה דומה גם ב excel , לא בדקתי בשאר תוכנות ה office 97 אך אני מעריך שזה אותו דבר.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. היום הפעלתי את המחשב והוא לא עלה לי... אמר שיש איזה בעיה אם איזשהו קובץ שהיא חסר... עשיתי את הדבר הקל ביותר... התקנתי מחדש את הווינדוס... עכשיו אחרי שהתקנתי מחדש את הווינדוס אני לא יכול להיכנס למחיצה E והווינדוס מראה שהיא שוקלת 0 בייט... בנוסף בfile system הוא מראה RAW במקום NTFS... לפני שהתקנתי מחדש את הווינדוס המחיצה הזאת היתה מוגבלת ליוזר שלי בלבד אבל לא נראה לי שזה הבעיה בגלל שכבר התקנתי מחדש את הווינדוס כמה פעמים כשהמחיצה הזאת היא ליוזר של הווינדוס הקודם וזה לא עשה בעיה כזאת... זה פשוט לא נתן לי לגשת לקבצים עד שלא לקחתי בעלות עליהם... בתמונה המצורפת יש את המאפיינים של המחיצה... בנוסף יש לי עדיין את התייקיה של היוזר הקודם עם כל הקבצים שבא... איך אני יכול לגרום לכך שכל…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by elaa56,
    • 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by -JobNick-,

רציתי לשאול כמה שאלות אז ככה אני ממש משועמם מוינדוס (אותה מערכת הפעלה מ95 נמעס כבר) וכל הזמן אנשים מפרסמים SCREENSHOTS של הלינוקסים שלהם והם נראים לי פשוט פצצה ואני ממש רוצה להתקין אחד ללמוד להשתמש בזה והכל בשביל הניסוי הזה יש לי הרדיסק ישן של 4 ג'יגה שאליו אני מתכוון להתקין את הלינוקס עכשיו אתם יכולים להמליץ לי איזה לינוקס להתקין? כזה שיהיה לי יחסית קל ללמוד לתפעל (שבמדה ואפשר לא תהיה לו בעיה עם פונטים בעברית) והאם לכל לינוקס (החשדים שיש) יש מצב ממשקגרפי (משהו בסגנון וינדוס או שיש כאלה שיש בהם רק שורת פקודות?) ולסיום שאלה קטנה על KDE היה פה לפני כמה זמן בחור שכתב שהוא התקין KDE 2.2 אם איני טועה והוא אמר שלקח לו די הרבה זמון בשביל לקמפל את הליבה שלו אז השאלה שלי לכל לינוק…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by joniar,

יש לי במחשב כונן 1TB מחולק ל-2 C ו-D היתה ויסטה מותקנת על C אח"כ התקנתי XP על D וכפי שהבנתי מדיון קודם פה באתר שהויסטה נמחקה השאלה עכשיו איך אני הופך את הD שיהיה C כי המערכת צריכה לעבוד על C {ככה קבעו מהנדסי המחשב עובד איתם} והם רוצים שהXP ירוץ דרך C ולא דרך D איך אני עושה את זה?! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום מאז השידרוג לוינדוס 8.1 קרו לי שני דברים (שעד עכשיו עליתי עליהם) 1)גופנים מסויימים לא נראים כמו שהיו פעם אם פעם הם היו בגופן ARIEL למשל אז היום זה בDAVID למשל בפורום רוטר 2)האפליקציות לא עובדות לי הם פשוט נכנסות וישר יוצאות חזרה לדסקטופ תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by mikk,

כשאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי שגיאה, אצל חבר שלי שיש לו 98 זה פועל והתקנו מאותו דיסק, זה מה שהוא כותב לי:

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום, ברשותי מחשב ניד Dell Inspiron 1300 המכיל כרטיס רשת אלחוטי. התקנתי מ"ה XP hebrew professional והורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה. (המחשב הגיע מחו"ל עם מ"ה Vista אנגלית). הבעיה שכאשר נפתח החלון של הקונפיגורציה של כרטיס הרשת, אין כיתוב כי אם סימני שאלה (ג'יבריש). כמובן שלא ניתן להגדיר את הרשת האלחוטית ולא ניתן לגלוש באמצעותה. מה ניתן לעשות ע"מ שיופיע כיתוב באנגלית או בעברית ושניתן יהיה לגלוש? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.