Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
אם התשובה חיובית אז איך ???
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק אחד 500GB מפוצל ל-2 פארטישנים. אני רוצה להתקין וינדוס 7 בתור נסיון על הכונן השני. זה אפשרי לעשות את זה שיהיה 2 וינדוס בו זמנית מבלי לפגוע בתוכן ובהתקנות הקיימות כרגע ?
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מנסה לחבר חומרה למחשב שפועלת עם USB 2 בלבד... והתקנתי כבר SP2 וממה שהבנתי רק בSP1 יש את הדרייבר דרך הווינדוס אפדייט. אז הUSB2 שלי לא מזוהה.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בעבר השתמשתי בתוכנת זיהוי הדיבור של Vista והיא איפשרה מעט יותר דברים מזו שב-XP. יש אפשרות להתקין את תוכנת זיהוי הדיבור שיש ב-Vista על Windows XP SP2?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
נגיד ויש לי XP בכונן C ואני רוצה להתקין ויסה בכונן D.. אני צריך שכונן D יהיה ריק לגמרי? או גם אם יש בו דברי םזה בסדר.. וזה לא ימחק אותם?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אפשר להתקין ווינדוס ויסטה שאני נמצא בווינדוס XP?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי וינדוס שקניתי למחשב, אני יכול להתקין אותו על מחשב נייד?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי? כי אין לי צורב DVD.. ואם כן אז עושים את זה רגיל?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מערכת של קונרו ואני בדילמה איזה ווינדוס להתקין לה ... או רגיל או 64 ביט ... עכשיו רציתי לדעת עם ה 6300 הוא 64 ביט.. ועם כן אז איך ווינדוס של 64 ביט ישפיע על הביצועים של המחשב לעומת ווינדוס רגיל של xp
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני משתמש ללימודים במחשב נייח בבית ונייד להרצאות. אין לי ראוטר במעונות, אז כדי להעביר קבצים מהנייד לנייח אני משתמש בדיסק און קי. השיטה מאוד לא נוחה, אז חשבתי לחפש דרך אחרת לביצוע ההעברה. יש שיטה כזו, שלא דורשת ממני חיבור של ראוטר? אולי סתם חיבור כבל USB משני הצדדים? מחשב אחד XP בשני ויסטה 64BIT.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ועוד שאלה, השדרוג מXP לויסטה מוחק דברים כמו יוזרים וקבצים? אני רוצה לדעת אם שווה לי להתקין את הויסטה רק מהשיקול הזה....
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אבל מבלי לפרמט את המחשב??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אפשר ליצור batch file שיכניס את המחשב למצב חסכון בחשמל בעת היעדר פעילות?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני לא רוצה להשתמש באתר שלהם, אני מעדיף להשאר עם התוכנה המובנת ב SP, אני מודע לאפשרות של לקבוע לה שעה מסויימת ביום, אבל זה לא עובד טוב בשבילי יש איזשהי פקודה או דרך להפעיל את ה"סריקת עדכונים" (או איך שתקראו לזה), ברגע שאני מבקש?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש ברשת כמה מחשבים עם אותה סיסמא, אין בעיה שלכל משתמש תיהיה גישה לכל מחשב כל עוד הם לוקלים וכולם יודעים שהם עליהם, הבעיה מתחילה שמתחילים לעשות שינויים מרחוק שלא בתיקיות רשת שקבועות מראש. האם זה בטוח ולא יפגע בכלום אם אני אמחק את השיתוף האוטומטי שנוצר לכל תיקיה, אות כונן+$ ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
אני מתקין win7 במחשב יחסית ישן, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות לממשק פחות כבד
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
שלום בגלל עלויות של HDD היום, יש לי שאלה אם יש אפשרות להתקין ולעבוד על מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT על דיסק קשיח נייד בחיבור USB 3 ולעבוד דרכו. (ללא HDD פנימי בכלל). אני יודע שלעבוד ככה לא מומלץ לHDD עצמו אבל זה פחות מעניין אני צריך שהוא יחזיק מעמד עד ירדת מחיר של הHDD. הHDD שאני מדבר עליו בגודל 2.5'.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדיסק הישן ובשניהם יש מערכת הפעלה. הטכנאי אמר שכבר לא צריך את הדיסק הישן כי הוא קטן וישן נורא. כל החומר הועבר לדיסק החדש כמובן. אבל בדיסק הישן יש ווינדווס. מה יקרה אם אחבר גם אותו ללוח? אפשר יהיה להשתמש בו לפחות להתקנות נסיוניות של תוכנה? עדיף מאשר הוא סתם יישב בארון...
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-