Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל אתר שאני כותב הוא מוביל אותי לאתר החיפוש של big-search מחקתי הכל ב-hijackthis וזה לא עוזר זה ממשיך לחזור ולחזור ובדקתי 15 פעם שמחקתי הכל אני פשוט לא מצליח להיפתר מזה. עשיתי סירוקת וירוסים וטרוייאנים וכמובן שהוא מצא לי איזה 106 ספיי אבל בסריקה השניה הוא לא מצא לי כלום.אני לא מבין את זה רק היום בבוקר המחשב שלי היה נקי לגמרי ועכשיו תראו מזה הכל שורת בספי. בקיצור ניקיתי הכל ואני עדין לא מצליח להיפתר מזה@@ מה לעשות???זה לא נעלם
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן אהלן, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, במידה ולא קבלו את התנצלותי מראש . אני מריץ התקנה בפקודת WINNT מתוך DOS מדיסק של WINXPPROSP3 ואני מקבל הודעה: Could not finde a place for Swap File. אשמח לעזרה, תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה נתקלתי בבעיה,שכל דיסק C אצלי תמיד מפוצץ ואני אפילו לא יודע למה. הורדתי את תוכנת הTreeSize כמו שהרבה המליצו פה,אבל היא מראה לי שהקבצים שמשתמשים לי ברוב המקום הם קבצי Temp בWindows שאין לי בדיוק מושג מה אפשר לעשות עם זה. אין לי כמעט שום תוכנה מותקנת על C ואין שם קבצים כמו סרטים ומוזיקה. אין לי מושג מה אפשר לעשות עם זה וזה מחרפן אותי. לדעתי פתרון טוב לזה יכול להיות הגדלת הנפח של C,אך רציתי לשאול אתכם האם הדבר אפשרי מבלי לפרמט,דרך Disk Management או משהו להעביר קצת מקום מ-D למשל. האם הדבר אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ה-TASK MANAGER לא מגיב לכלום, לא CTRL ALT DEL גורניש, בלי הודעת שגיאה בלי כלום, פשוט לא מגיב. עוד בעיה זה שיש לי אתר שכל הזמן עולה על ההתחלה, http://www.3929.cn/?tn=102722 סרקתי את כל המחשב מאה אלף פעם, אני לא מצליח למצוא את הבעיה. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף ווינדוס 7 או XP? מפרט: מעבד:E7400 2.8@3.85 כ.מסך:ZOTAC 9400GT זיכרונות:2GB
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
במיוחד ה PAST ITEMS [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב מודיע לי הרבה פעמים על זיכרון וירטואלי נמוך. זה קורה לרוב שאני משתמש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ ופלאש. רציתי לשאול האם כדי לי להגיד את הזיכרון הוירטואלי? :s05: עריכה: שחכתי לציין שזה קורה הרוב לאחר שהוצאתי את הHDD (הארד דיסק) השני שלי, אחרי שהחזרתי אותו הבעיה ממשיכה..
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לבצע גיבוי של תיקיות מסוימות בין שני דיסקים קשיחים? כלומר, אני רוצה לעבוד על דיסק מסוים כך שכל שינוי ישתקף אוטומטית במיקום מקביל בדיסק השני. אבל: בדיסק השני יהיו תיקיות שיימצאו רק בו, ללא תמונת ראי בדיסק הראשון. משהו כזה: A1 ---> B1 A2 ---> B2 A3 ---> B3 B4 B5 האם זה אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 51.6k צפיות
-
-
תאור הבעיה בקיצור: כשלוחצים ctrl+alt+del מופיע מסך כחול עם האופציות לנעילה, החלפת משתמש, ... ובסוף מנהל המשימות( task manager) המסך מופיע בעברית למרות ששפת הממשק והשפה הראשית היא אנגלית איך מעבירים את המסך הזה לאנגלית? תאור מפורט: 1. זה מחשב חדש שהותקנה עליו חלונות 10 ע"י המוכר. שפת הממשק הוגדה אנגלית ושם המשתמש שהמוכר קבע הוא OWNER 2. בלחיצה על ctrl+alt+del הופיע המסך הכחול עם תפריט באנגלית. 3. רציתי להחליף את שם המשתמש לשם אחר, אך לא מצאתי איך לעשות זאת 4. הגדרתי משתמש חדש בשם NBP עם הרשאות administrator 5. כשנכנסתי למשתמש החדש - NBP - שפת הממשק היתה עברית וזו גם היתה השפה הראשית עבור לוח המקשים 6. שיניתי את הממשק לאנגלית וכמו כן העברתי את האנגלית להיות השפה הראשית 7. כ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם! אמא שלי קוראת לי היום ואומרת לי שהרקע של האיקונים(בשולחן עבודה) ניהיו כחולים. ראיתי כל מיני פתרונות ואף אחד לא עזר לי. אז פניתי למומחים ועוד בעיה, באינטרנט אקספלורר איפה שהשורה שיש MENU וכל השאר, היא צבועה בשחור. מה לעשות? אריאל
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב ומכניס סיסמא הכל עובד מצויין אבל, מתי שהמחשב נועל את עצמו כאשר לא עובדים עליו כמה דקות הוא מגיע למסך נעילה שם הוא מגיב להזזת העכבר או לחיצה על המקלדת אבל הרפליקה של הכנסת סיסמא נעלמת לא ניתן להכניס סיסמא ולחזור לשולחן עבודה המחשב נשאר נעול ואז חייבים לעשות לו הפעלה מחדש מהתפריט מה יכולה להיות הבעיה? המחשב מחובר רק למסך אחד כרגע ככה שזה לא שזה מופיע על מסך אחר ניסיתי גם להכניס סיסמא על עיוור אבל הוא לא מגיב בכלל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היום לאחר שהחלטתי להתקין sygate גיליתי שה service של רשת הוירטואלית של microsoft virtual pc טוחן את הרשת שולח ping לכל מיני כתובות לא מובנות ומשפיע על הגלישה אם אני חוסם אותו . כיאלו שהוא הופך למין switch ראשי של המחשב ודרכו עובר המידע אל כרטיס הרשת הפיסי. וזהו service שרשום נראה לי כ svchost לא מצאתי שום דרך לשים את הservice ב disable . ניסיתי להסיר כדי לוודא שזה שייך ל virtual pc ולא לאיזה spy או משהו בסגנון. לאחר ההסרה וריסטארט הפלא ופלא הקו אינטרנט נקי, והורגשה הקלה על המחשב בכלל. לידעתכם. ואם יש עוד מישהו שעובד אם האפליקציה הייתי מבקש שיעשה בדיקה מעמיקה כדי להשוות את המקרה אם זה קורה על כל PC או שהיה משהו לא תקין אצלי. והמלצה חמה על sygate הוא מצויין.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין גירסה 64ביט של WIN 7 כרגע מותקנת גירסה 32 ביט. משום מה המחשב מסרב לעשות בוט מהצורב DVD ועולה רגיל ... שיניתי כמובן בביוס שהבוט יהיה מה CDROM (אין הגדרה של DVD שם ) וזה לא עובד ..בביוס יש אפשרות גם של בחירה חד פעמית במקור לבוט בחרתי CDROM וזה גם לא עובד ... מה עושים? הלוח של גיגהבייט GAEP43-DS3
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אני עוד מעט מקבל מחשב חדש. ובSATA2 מתקינים רגיל? אני רק מגדיר שה-CD יהיה ראשון ב-BOOT?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי ווינדוס 7, בשבוע האחרון התחילה לי בעייה חדשה ולא מוכרת. כונן D פתאום נעלם לי (מערכת ההפעלה מותקנת בכונן C). הכוונה שלא רואים את הכונן דרך המחשב שלי. רק דרך לוח הבקרה אני מצליח לראות שהאות של הכונן נעלמה והכונן ריק לחלוטין. אחרי שאני מחזיר את האות לכונן המחשב מבקש ממני לבצע איתחל לכונן. הבעייה חזרה לי כבר 3 פעמים. ביצעתי סריקה של אנטי וירוס ו ADAWARE ללא שום ממצאים. יש לכם רעיון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש מבצע על רישיון לWINDOWS 10 ב 62$ וחשבתי לקנות אותו רציתי לדעת איך זה עובד כאשר אני מקבל את הקוד אני יכול להשתמש איתו במחשב אחד בלבד? אם אני מחליף מחשב אני יכול להעביר את הרישיון למחשב החדש? מה קורה אם אני מפרמט את המחשב? והאם זה כדאי לקנות את הרישיון? זה מאתר אמין
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מערכות הפעלה במחשב ניסיתי לשדרג את ה XP למערכת יותר חדשה של XP הבעיה שההתקנה לא הצליחה ומעבר לכך אני לא רואה את ה WINDOWS 7 כשאני מדליק את המחשב אני רואה כל הזמן הודעה שההתקנה של XP מתחילה מחדש ,ואין לי אפשרות לבחור כמו פעם ב WINDOWS 7 כל מערכת הפעלה נמצאת בכונן אחר ! אשמח לעזרה זה דחוף לי!
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, מכירים את זה שאתם חוזרים מהבסיס / עבודה ואז מגלים שמישהו שיחק לכם בכל ההגדרות והמחשב הפוך? טוב אז את כל שאר התקלות תיקנתי, חוץ מהדבר המוזר הזה של שורת "התחל" אני בעצמי לא יודע איך אחים שלי הגדילו לי את האייקונים עד כדי שזה נראה כמו אייקון לעיוורים. איך אני מתקן את זה לעזאזל?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם ניתן לשדרג את WINDOWS VISTA HOME BASIC ל- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM? אם מישהו עשה זאת או יודע על אופציה כזו אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה רבה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך אני גורם למחשב דרך הביוס להעלות את הווינדוס של כונן קשיח ספציפי? (יש לי ווינדוס מותקן בכל כונן קשיח בנפרד) מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך עושים את זה בביוס עצמו?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חבר'ה אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... אני פותח את המחשב שלי בווינדוס XP מנסה להיכנס לאחד הכוננים C/D/E בדאבל קליק ואני לא מצליח המחשב עושה לי פתיחה באמצעות על כל דאבל קליק במקום להיכנס ישר לכונן. נכון, יש דרך להיכנס לכונן והיא על ידי מקש ימני בעכבר וכפתור פתח (open) אבל זה תקלה שטותית שמפריעה לי... מקווה שתוכלו לעזור לי.... בתודה מראש מאיר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-