עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by CRT,

שלום בגלל עלויות של HDD היום, יש לי שאלה אם יש אפשרות להתקין ולעבוד על מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT על דיסק קשיח נייד בחיבור USB 3 ולעבוד דרכו. (ללא HDD פנימי בכלל). אני יודע שלעבוד ככה לא מומלץ לHDD עצמו אבל זה פחות מעניין אני צריך שהוא יחזיק מעמד עד ירדת מחיר של הHDD. הHDD שאני מדבר עליו בגודל 2.5'.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הHD. כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זה קורה לי כל כמה ימים והיום זה כבר קרה לי שלושה פעמים בערך, שימו לב : לא מדובר בדף אינטרנט שניתקל בבעיה ועליו להיסגר, זה קורה לי גם שאין שום דף אינטרנט פתוח, זה מעלה את ההודעה על השגיאה ואחרי שאני לוחץ סגור זה דופק לי את הקו הכחול למטה ( שורת המשימות ) וזה סוגר את האייקון של המודם וכשהיה לי חבילת אבטחת אינטרנט מסוימת אז זה היה מעיף לי את האייקון שלה ואולי זה היה משאיר אותי ללא אנטי וירוס וללא פיירוול. חשוב לציין שגם כרגע ( תמיד ) זהו מחשב מוגן עם אנטי וירוס, פיירוול וכו... פרטים על המחשב : ווינדוס אקס פי פרו sp2, זיכרון 512MB, Pentium® 4 CPU 3.00GHz כמו כן העלתי צילום מעורב של הבעיה הנ"ל תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dyn,

שלום, עוד מעט אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה ראם והבנתי שעם 32 VISTA bit, מע' ההפעלה לא תזהה את כל הראם.. אז חשבתי לקחת את ה 64 bit. מצד שני, הבנתי גם ש ה 64 bit לא תומך בהרבה דברים, כלומר שלא כדאי לקחת אותו. הצרכים הבסיסיים שלי כגיימר הם משחקים כבדים ולא עבודה עם תוכנות שונות או דברים אחרים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כשאני עושה כפתור ימני open in new window באיזה לינק תמיד יוצא לי איזה חלון עקום יש איפשהו אפשרות לעשות שהוא תמיד יפתח על חלון מלא?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yossi21,

יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט, כל פעם שאני מאתחל את המחשב מופיע לי בשורת המשימות ליד השעון אייקון שאומר windows defender is off. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. התופעה מרגיזה ואחרי שנה עם החלונות זה עדיין מבלבל איך אני מבטל את החלונות הקטנים ואיך הם נקראים? מצרף תמונה : [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by moshemordo,

רציתי לשאול האם הגירסא הזאת מפעילה משחקים? עכשיו מה ההבדל בין הגירסא אינטרפרייז לבין הגירסא סטנדרט ולבין web אלו הן השלוש גירסאות בהן הוינדוס יצא מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ להתקין והאם הוינדוס הזה מפעיל משחקים הכי חשוב! ומישהו התקין אותו כבר? אם כן הוא מרוצה? והאם הוא דומה יותא לאקס.פי עם ביצועים של 2000?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by jj516,

אני מחפש תוכנה או אפשרות ב WINDOWS XP PRO עצמה שתתן לי להפעיל אפליקציות בעזרת קול, כלומר לפתוח את MY COMPUTER להקליד ב WORD, לפתוח קבצים ספציפיים וכו'.. מישהוא מכיר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by valleyzz,

כרגע אני משתמש ב- Windows 7 Home Prem בכללי אני דיי מרוצה והשאלה שלי היא כזאת האם עם מפרט כמו שלי ( מצויין בפרופיל ) לא הגיע הזמן לשדרג לווינדוס 8.1, האם יהיה שינוי בביצועים ? יעבוד מהר יותר לאט יותר ? איזה יתרונות יש בווינדוס 8.1 לעומת 7 ? מה אתם אומרים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בוקר טוב לכולם.. משום מה הסיסמה השתנתה במחשב הנייד של אחותי? או שאולי והיא באמת שכחה (מה שלא נראה לי) כרגע אני לא מצליח להכנס בכלל.. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט.. יש דרך או תוכנת צד שמאפשרת לאפש את הסיסמה? תודה לעונים.. WINDOWS VISTA

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rk666,

איך אניי מוריד את Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 המלא מהאינטרנט כדי שיהיה מוכן להתקנה? זאת כדי שאני לא יצטרך להוריד אותו כל פעם....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by hagayben,

המחשב ביקש לעשות עדכונים וריסטארטס וכשלא הייתי בבית מישהו סגר את המחשב הנייד Dell i7 3542 ועכשיו בהדלקה רואים את האייקון של דל ואחריו מסך שחור עם כמו עיגול טעינה קטן בתחתית המסך שמסתובב. איך אני יכול להגיע לsafemode או משהו בסגנון שיעזור לי לסדר זאת? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bennash,

שלום לא שמתי סיסמא למשתמש בחלונות 7 וכשאני מפעיל תוכניות כמנהל הוא מבקש סיסמא? דוגמא אחת מני רבות: אני הפעלתי תוכנה בשם IDM הוא פתאום מבקש סיסמא למשתמש, מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SandLegion,

שלום, רציתי לדעת איך פותחים את מס' החיבורים המקס' בחלונות SP2, יש לי בעיה רצינית עם זה... בהתקנה הקודמת הורדתי פאץ כזה של BAT שעשה את זה תחת DOS -רציתי לשאול אם זה כדאי -האם זה מסוכן וכו'. מחכה לשמוע אותכם. SANDLEGION

16. Started by STi,

אני צריך איזו תוכנה שיוצרת דיסקט איתחול, או קובץ ISO שאיתו אני יוכל ליצור BOOT בצריבה דרך הNERO חיפשתי מלא ואני משום מה לא מוצא, כל מה שמצאתי נותן לי בוט עם כל מיני תוכנות כאלו שאני לא רוצה, כלומר, אני רוצה שהוא יעשה בוט ויתן לי שורת פקודה רגילה של דוס ויתן תמיכה בכל סוגי הכוניים כולל NTFS אני יודע שזה ממש פשוט אבל אני לא מוצא את זה, אשמח אם מישהו יתן לי קישור תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קראתי שזה אפשרי מישהו יודע איך עושים את זה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. התקנתי מערכת מלאה על מחשב חדש, הXP האינטיליגנט החליט לשנות אותיות של כוננים על דעת עצמו ועכשיו המערכת מותקנת על :E וב:C נמצא דיסק ישן שממנו העתקתי כמה דברים. רק עכשיו גם קלטתי למה זה קרה... על :C היה Boot של 98 .... אוף! מה שממש מעצבן הוא שחשבתי על זה מראש, וזה שמותקן כ:E הוא הprimary master... אחרי כל התלונות לשאלה - כאשר אני אנתק את הדיסק הישן יותר, XP ישנה את האות של המחיצה ל:C או שהוא מספיק חכם לא לגעת בsystem partition? אם XP טיפש והוא יחליף אותיות, ברור שזה ישפיע על המון תוכנות - החלפה מסיבית של כל ההפניות ברגיסטרי מE לC עשויה לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני משתמש במחשב והולך לישון ..בבוקר המסן לא זז אבל המחשב והמקלדת מגיבים הכל כרגיל....הלחצנים של העכבר גם לא פועלים כאילו הוא משבית את עצמו אחרי כמה שעות...מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by drorhazan,

מאז שהתחלתי להשתמש במחשב החדש שלי מג'ון ברייס, העברתי אליו את 2 ההארד דיסקים של 500GB IDE כל אחד (אלה שהיו לי במחשב הקודם). אני מנסה להתקין את ה- xp על ה- primary master והמחשב מפרמט את המחיצה, מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו: http://support.microsoft.com/kb/314477 ניסיתי לעשות את הפתרון בשיטה מספר 2 ובשיטה מספר 4 וזה לא עוזר. אני מדבר על זה שהוא נותן לי את ההערה הזו אחרי שהוא מסיים את החלק של ה- copying files (חלק לא גרפי) ולפי שהוא ממשיך ל- preparing installation (חלק גרפי). מה עושים? הלוח אם של המחשב שלי מג'ון ברייס הוא biostar 945gc m7-te כבר קראתי ת'רד בנושא הזה שפורסםבזון, אבל זה לא היה באמצע ההתקנה של הוינדוס!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by poltergeits,

האם ניתן להוריד רק את קובץ ההתקנה ? אם כן מישהו יכול לשלוח לינק ? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Guy Avni,

שלום, התקנתי סרבר 2012 על VMware. הקליינטים מצליחים לזהות את השרת אבל ברגע שאני מנסה לעשות פינג בין מהשרת לאחד הקליינטים אני מקבל הודעה request timed out. הגדרתי את הIP של השרת ושל הקליינטים כסטטי. הDNS של הקליינטים הוא הIP של השרת. כמו כן, בFirewall עשיתי enable בתוך הInbound Rules לכל מה שמופיע כICMPv4. תהילת עולם למי שיצליח לעזור לי לצאת מהפלונטר הזה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by maors3,

יש לי ASUS N10E והוא עובד לאט לאחר פירמוט ל XP הום בעיברית למישהוא יש מושג מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי מחשב של INTEL מדגם 386 ומותקנת עליו מערכת ההפעלה Microsoft Windows 95 והאינטרפייס שם הוא ברוסית ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין Microsoft Windows 95 עם אינטרפייס אנגלי או אפילו עיברי אם אני ימצא רק יש לי בעיה אחת שאין לי את הדרייברים של כל הכרטיסים שמותקנים על אותו מחשב ... לכן השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לגבות את כל הדרייברים של כל הכרטיסים המותקנים על המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפרמוט והתקנת המערכת באנגלית ????????????

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by iNsTinct,

שלום היום רציתי לפרמט את המחשב שלי כמו שאני עושה בדר"כ דרך הביוס אבל משום מה הפעם זה לא עובד כלומר אני משנה בביוס את כל ה-BOOT וזה, אבל אחרי שאני מאתחל את המחשב זה פשוט נכנס לוינדוס הישן למרות שצריכה לצוץ הודעה כזאת לפני "press any key" משו כזה ואז זה נכנס לחלון הכחול הזה שמפרמטים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או לתת לי שיטות אחרות לפרמט את המחשב. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים