עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ... אצל חבר שלי עם WIN 7 אולמיט כמו שלי החלונות נסגרים בעמעום... לאט לאט כזה... למה אצלי זה נסגר במכה אחת כמו בכל WIN רגיל ? נ.ב הערכת נושא שלי היא עם שקופית זמינה אם זה קשור...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם. אני כבר שבועיים מנסה לבטל כל מיני תוכנות שעולות בהפעלה הראשונית של החלונות ואני לא מצליח. נכנסתי לפקודה msconfig ,ביטלתי את כל מה שרציתי וכשאני מפעיל מחדש זה לא עוזר הן חוזרות. זה לא איזה תוכנות שאני לא מכיר ,אלא תוכנות שהתקנתי בעצמי והן בשימוש אבל מדוע הן חוזרות כל הזמן, יש פיתרון. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by .Oz,

יש לי xp בעברית ואני מעוניין להוריד מהאינטרנט חבילה של כל העדכונים. העדכונים הם באנגלית - האם יש מניעה להתקין אותם אצלי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום , אני משדרג את הפנטיום 3 שלי... ל-AMD משהו נחמד. עכשיו אני יודע שיש באקס פי עוד הגנה כזאת שנותנת לך להחליף מספר מסוים של חלקים בזמן מסוים על מנת שהיא תדלק אחרת אני לא בטוח אם היא לא נדלקת או שצריך ACTIVTION.... מה בידוק ההגנה אומר והאם אני יצליח להשתמש בווינדוס לאחר השדרוג ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by laredo,

שלום, אני מקרין מצגת על מקרן, מגיע לשקופית סרט, לוחץ הפעלה ונדלק לי חלון שחור. במסך המחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי גם להקרין את הסרט באופן ישיר ולא דרך פאואר פוינט ולא עזר. למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד של DELL LATITUDE מדגם D830. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core2Duo T7100 1.8GHZ זיכרון: 1X1024MB DDR2 667MHZ כ.מסך: Intel 965 Express כ.קשיח: Hitachi HTS541680 80GB וזה נראה לי מספיק פרטים על המחשב... יש לי ווינדאוס 7 על 4 מחשבים שיש לי בבית והייתי רוצה להתקין windows 7 גם על המחשב הזה. עכשיו השאלה שלי היא האם המחשב יעמוד בעומס של win7 ויריץ אותו כמו שצריך? או שעליי להתקין שוב וינדאוס XP (אני מפרמט אותו)... ואיזה גרסא של המערכת הפעלה להתקין, 64bit או 32bit ? אני יודע שה64 זה בשביל לקבל יותר זכרון (מה שאני לא יקבל) והוא גם יותר מאובטח אך הוא זקוק למינימום 2GB זכרון על המחשב בשביל שיעבוד כמו שצריך ? תודה ושבת שלום !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אובכן, אחרי שעשיתי REPAIR לWINDOWS XP שעל המחשב שלי, הפסיק לעבוד כונן הDVD.. כלומר, הוא לא נהרס או משהו כי אני יודע שבDOS כשצריך להריץ איזה משהו מהBOOT דרך כונן הDVD, אז הוא עובד... כך גם הBIOS מזהה את הדיסק ומראה שהוא קיים.. לעומת זאת במערכת ההפעלה WINDOWS XP, כשאני נכנס למחשב שלי, לא רואים שום כונן DVD.. כונן הDVD מחובר במקביל ביחד עם הארד דיסק באמצעות קבל IDE אחד... (גם ההארד דיסק ההוא שמחובר במקביל לכונן הDVD לא עובד..) אז מה לעשות? לא הגיוני שזו בעיה במחשב בחומרה מכיוון שבDOS ובBIOS הכל מזוהה ועובד.. מה לעשות אנשים? ניסיתי להתקין דרייברים, אך לא עזר בכלום.. ]= ~HELP~

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by orensh1234,

שלום חברים אני משתמש כיום ב2 שפות בווינדוס 7 , אנגלית ועברית, ברצוני למחוק את האפשרות להוסיף שפה מסויימת לצמיתות (שלא יהיה אפשרות לאדם לבוא ולהוסיף שפה זו שוב דרך השפות שבלוח בקרה) האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Gnome,

איך אני יכול להפעיל את המשחק GTA3 על מערכת ההפעלה WINDOWS XP?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האם חלפה בעית עדכון חלונות דרך ה Windows Update, או שעדיין מוצגת הודעת השגיאה שלא ניתן להציג את הדף המבוקש? לעזאזל אני כבר מת לעשות Dual Boot! :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Dilbert Marker,

קצת נמאס לי מהאקספלורר המכוער והכבד למדי. חשבתי על style xp בשביל המראה אבל אני מניח שזה יגזול לא מעט משאבים ואני לא אחד שרוצה יופי על חשבון מהירות. לכן אני חושב כרגע על להגיד שלום לאקספלורר ולנסות אסטון. אז... יש הרבה שאלות כמו: שמעתי שזה משתמש בפחות זכרון?(אקספלורר מתחיל בכ30 מגה אצלי ומגיע ל50+) האם זה מהיר יותר? איזה בעיות יש עם זה? יש קושי במעבר לאסטון, צריך להתרגל למשהו? ועוד שאלות רבות שלא חשבתי עליהן. קיצר אשמח לשמוע תגובות בנוגע לאסטון, או אולי המלצות דווקא לרדת מהרעיון ולנסות style xp או משהו. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לפלזמה. הפלזמה מחוברת לכרטיס מסך (רדאון 2400) בחיבור HDMI וכל הזמן לאחר ריסט הרזולוציה משתנה (גם אם היא הייתה לפני זה 1680x1050 וגם אם היא הייתה 1024x768 כמו הרזולוציה של הפלזמה) למה זה קורה ואיך אני יכול להימנע מזה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by liran_h,

שלום רב התקנתי מערכת הפעלה 2000 ועליה התקנתי office 97 כל התפריט בעברית השתנה לאנגלית או גיבריש. באותו זמן התקנתי במקביל גם outlook גירסה 6 .לאחר ההתקנות עשיתי אתחול וניסיתי את התוכנות וגם ב outlook העברית בכלל מופיעה כסימני שאלה. כמו כן תוכנת ה word נתקעה ולא זזה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן אח שלי הקטן גרם לכך שכל האייקונים שהופיעו לי על המסך, מופיעים כעת על סרגל כלים. אני לא מצליח לגרור שום איקון למסך עצמו. כל אייקון שאני גורר למסך, מגיע לסרגל כלי הזה. אשמח לעזרתכם המהירה (זה ממש מתסכל)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by orendia,

שלום, כאשר אני רוצה לכבות את המחשב ע"י לחית על התחל כיבוי הוא לא עושה כלום מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by cyanmoon,

שלום, קניתי לפטופ T520 שהגיע עם ווינדוס 7 pro. יש בו את כל מיני המיני תוכנות של ה-thinkpad-ים של lenovo רצים כברירת מחדל (battery manager, thinkvantage...) ועוד לא התקנתי בו כלום (מהתוכנות שלי) פתחתי את ה-task manager כדי לראות כמה תהליכים רצים... 106 תהליכים !!! על המחשב הנייח יש לי xp עדיין וידעתי שב-7 יש יותר תהליכים, אבל 106 ? זה הגיוני בכלל ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by md22,

התקנתי מחדש את ה - WINXP כולל עברית יש לי בעיה באקספולר כשאני ממלא נתונים במנועי חיפוש וכד' במקום עברית מופעים סימנים שונים בנוסף אחת השורות בלחצן הימני של העכבר מופיעה בג'יבריש (השורה של ההורדה של פלשגט) תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הי, יש לי קובץ שיצרתי תחת XP לפני כשנתיים בערך וכשאני פותח אותו תחת Win7 64 האנגלית מופיעה כרגיל אבל העברית מופיעה כגיבריש. שם הקובץ הוא באנגלית והתוכן מכיל גם אנגלית וגם עברית. לצערי הרב, אני מנסה למצוא שורה בעברית אבל אי אפשר לקרוא אותה :-\ רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Kak,

אהלן. נראה שיש לי בעיה בהגדרות\קידוד של הטקסט בעברית בוינדווס. כשאני מחלץ קבצים מתוך תקיות ZIP כאשר שמות הקבצים בעברית הם יוצאים לי בג'יבריש וכך גם כאשר אני מנסה לכתוב בIE טקסט בעברית (לפעמים חייבים אותו ) אשמח ליעוץ ותודה מראש! נ.ב שפת התצוגה שלי היא אנגלית כרגע ואני רוצה שהיא תשאר כזו.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה המצב חבר'ה ?.. רכשתי מחשב נייד חדש וקיבלתי אותו עם Windows 7 Home Premium מקורי מותקן מהחברה (הרי שילמתי גם על ה - Windows) ולא קיבלתי את הדיסק המקורי .. שאלתי את המוכר בחנות והוא אמר לי שהיום כל המחשבים הניידים שבאים עם Windows מותקן מהחברה לא נותנים את הדיסק של ה - Windows אלא מכינים על אחד ה - Partition סוג של דיסק של Windows עם כל הדרייברים למקרה שצריך לפרמט את המחשב .. בכל מקרה, יש לי את המדבקה של הסריאל המקורי על המחשב והשאלה שלי היא כזאת ... האם אני יכול להתקין Windows 7 Ultimate עם הסריאל שנתנו לי שהוא בכלל של Windows 7 Home Premium ?..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by genia,

כמו שכתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330859.new;topicseen#new יש לי לא מעט הצקות עם ויסטה,בלי קשר לשומדבר ספיציפי המערכת מתרסקת,ב3 פעמיים האחרונות פעמיים הוינדוס התרסק בגלל win32k.sys והאחרון בגלל משהו bad_pool_caller אני מוסיף גם קבצי minidump שלא בדיוק הצלחתי לנתח אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by TNT,

יש לי בעיה. שאני פותח תוכניות , למשל את msconfig אז אחרי כמה שניות ולפעמים חלקיות שניה זה ישר נסגר לי. זה קורה לי בעוד כמה תוכנות ובהתקנות של תוכנות שאני מנסה לעשות. יש לי וינדווס XP. מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Zeev86,

היי. אני מתכנן לקנות מפתח לWIN7. האם תהיה לי אפשרות להשתמש בו רק במחשב אחד, או בכמה מחשבים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Funkyzord,

למורה שלי לגיטרה יש בעיה עם כרטיס קול ללפטופ והוא רוצה לשנות את הIRQ. עכשיו זה עומד אצלו על 11 ויש לו עוד כמה דברים שמשתמשים באותו IRQ ולכן זה מאיט לו את הביצועים בתוכנות. ועוד אשמח לקבל איזה שהוא הסבר קצר על מזה בכלל הIRQ תודה, your local vampire =

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by most,

הלו, אני מנסה להעלות דיסק של win7 אני רואה שאפילו אין ניסיון קריאה של הדיסק שבכונן dvd בביוס מוגדר cd כבוט ראשון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.