עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Director,

שלום. יש לי חלק מהדבים עברית וחלק אין לי עברית. נכנסתי שם ללוח בקרה הוספתי עברית והכל . אבל אני לא יודע למה זה לא עובד . אם משהוא יוכל לעזור לי אני יודה לו ;D תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. היי,התקנתי WIN 7 64 BIT,כרגע מותקן ופעיל:NOD32 ,STEAM,יוטורנט,והדריבר של הכרטיס מסך והמחשב צורך 1.25 GB. יש לי 4GB זיכרון,הצריכה הזאת נורמלית?כל הזמן אמרו ש 7 יותר קלה מויסטה וכרגע אני לא רואה שום שינוי גם לא מבחינת צריכת זיכרון.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי דיסק קשיח IBM 120 GB הדיסק מחולק לשלוש מחיצות GB20 50GB 50GB מחיצה אחת של50GB נעלמה אך אני מאתר אותה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. א. לגבי הפרוססור - אין לי נורטון אנטי וירוס, והפרוססור הזה עולה לי כל איתחול ואינו מופיע ב- CONFIG. מצ"ב תמונה היכן ה nvsvc32.exe במחשב. ב. איך מוחקים ת'רשימה של כל פרטי האיתחול שהועלו אי פעם..מעיק... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי וינדוס 10 והוא מוגדר להתקין עדכונים חדשים אוטומטית. איך אפשר לעשות שהוא לא יעשה זאת ואני אבחר אם להתקין או לא? כמו שהיה ב-8.1.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by jj516,

אני מחפש תוכנה או אפשרות ב WINDOWS XP PRO עצמה שתתן לי להפעיל אפליקציות בעזרת קול, כלומר לפתוח את MY COMPUTER להקליד ב WORD, לפתוח קבצים ספציפיים וכו'.. מישהוא מכיר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

hello i have a small problem... I DONT SEE HEBREW :-[ i need someone to send me the windows xp pro hebrew fonts (please) and when i try to add a language in my keyboard settings, i dont see "hebrew" in the list

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. 1) לקראת סיום ההתקנה של הנרו אני מקבל את ההודעה הבאה שמופיעה בצילום מסך -מה עושים במצב כזה? 2) אני מוריד גירה עדקנית של איטיונס למערכת xp וכשאני מנסה להתחיל את תהליך ההתקנה ע"י לחיצה כפולה, אז אני רואה שכאילו מתחיל תהליך חילוץ הקבצים אבל שניה אחרי זה הלא קורה כלום מעבר לזה. מה עושים במצב כזה ? בתודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אוקיי אנשים טובים תשמעו: אני מדליק את המחשב ומנסה להכנס למחשב שלי והוא משום מה לא מצליח להכנס אליו! כנ"ל לגבי My Documents וכנ"ל לגבי כל תיקיה אחרת שאני מנסה להכנס אליה. לעומת זאת לאינטרנט אקספלורר ול Outlook ולמשחקים ו\או תוכנות שיש לי קיצור דרך שלהם בשולחן העבודה-הכל עובד בסדר גמור. אז כאמור כשאני מנסה להכנס, לדוגמא , ל"מחשב שלי" הוא לא נכנס ורושם לי את הודעת השגיאה שיש בווינדוס אקס-פי: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." ואז יש לי את האפשרויות "Send Error Report" או "Dont Send" והאפשרות האחרונה היא "to see what data this error report contains" שמה רשום לי: "AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2600.0…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ב-Windows XP כשיש תמונה רואים אותה כזאת מצונזרת ! איך אני יכול לעשות שתמונה ב-98 תהיה מצונזרת כמו ב-XP תודה מראש על העזרה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מסיבה כלשהי כל האותיות שהווינדוס מציג,החליפו פונט. איך אני משנה אותו בחזרה? הבאתי דוגמה בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mainframe,

היי...התקנתי מע' הפעלה XP עם SP1 ועדכנתי אותה ל SP2. אני עובד עם משתמשים לוקאלים לכל אחד. אחרי שעדכנתי ל SP2, קורה לי לעיתים קרובות (לא תמיד) כשאני עושה לוגין ליוזר, שהמחשב עושה ריסטרט. הסתכלתי ב event viewer וב DUMP, וראיתי שהפרוסס שגורם לזה הוא ה winlogon.exe. ניסיתי להסיר את ה SP2, ולעשות מלא לוגינים והבעייה נפתרה, אבל עכשיו שהתקנתי שוב SP2, הבעיה חזרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות ומה זאת הבעיה הזאת? (הבנתי שיש וירוס כזה אבל כנראה זה לא המקרה שלי) (זה קטע מהודעת השגיאה ב EVENTVWR: ‏‏תקלה ביישום , גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול winlogon.exe, גירסה 5.1.2600.2180, כתובת התקלה 0x00026bf9‏.‏‏)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. דרך האשכול הנעוץ הגעתי לדף הזה http://support.teloep.org/vistaver.htm ובו גיליתי משהו מוזר. בשורה Maximum RAM supported with 64-bit system המספרים לא זהים. למה זה כך? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yossi21,

יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט, כל פעם שאני מאתחל את המחשב מופיע לי בשורת המשימות ליד השעון אייקון שאומר windows defender is off. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום עלעלתי קצת בשירשור אבל לא ממש מצאתי תשובה. אני עובד קצת עם סוני ווגאס ובעבר הייתה לי באמת בעיה של רינדור קליפים באיכות גבוהה (היה קורס עקב חוסר זיכרון) מה שהיה פותר את הבעיה זה לרנדר באיכות נמוכה. לאחר בירורים התקנתי WIN7 64BIT שאלתי היא האם אני צריך להתקין גירסה מיוחדת של סוני ווגאס 64 ביט או שאני יכול להשתמש עם ה32 ביט ולקבל את אותו אפקט, הסיבה לכך נעוצה בזה שאני לא מצליח להתקין את הסוני בגירסת 64 ביט, הוא כל הזמן אומר שחסרים לי כל מני קבצים וגם אחרי שאני משלים אותם הוא ממשיך למצוא לי קבצים שחסרים לו, כמו בור בלי תחתית. השאלה אם יש פיתרון תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gkman,

שלום לחבר שלי יש מחשב נייד comaq presario cq62 וכל פעם שהוא נכנס למשתמש שלו עולה לו הודעת שגיאה ש מודל msimah32.dll לא נמצא. הוא ביקש ממני למצוא לו פתרון לזה. אני נכנס לגוגל מקליד לחיפוש msimah32.dll לא מוצא כלום ניסיתי וריאציות שונות של הקלדה ולא מוצא כלום. אני עכשיו מחפש באתר של compaq ומקווה שאמצא משהו. המחשב עצמו רק חלק ללא בעיות אחרי שהוא מציג את ההודעת שגיאה. בכל זאת ההודעה מעידה שמשהו לא עובד ואני לא רוצה שדווקא כשהוא צריך את הדבר הזה דחוף זה לא יפעל לו. אז אם מישהו יודע מה הבעיה אז שבבקשה יעזור. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בוקר טוב לכולם.. משום מה הסיסמה השתנתה במחשב הנייד של אחותי? או שאולי והיא באמת שכחה (מה שלא נראה לי) כרגע אני לא מצליח להכנס בכלל.. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט.. יש דרך או תוכנת צד שמאפשרת לאפש את הסיסמה? תודה לעונים.. WINDOWS VISTA

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by netanel38121,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי גיבוי ב WINDOWS 7 1: האם כשאני מגבה את ה WINDOWS 7 ב"גיבוי ושיחזור" אם אני בוחר באופצייה " קבצים בספריות ותיקיות אישיות של כל המשתמשים ו- תמונת מערכת" האם זה כולל את כל התוכנות המותקנות באותו כונן שהוא מגבה כ תמונת מערכת? הכוונה היא לדוגמא, את כל הדואר שלי, כל ה STEAM שלי עם כל המשחקים מותקנים כל התוכנות שלי בקיצור הכוונה ל לכל הכונן אותו הוא הופך לקובץ תמונת מערכת. לסיכום את כל המחשב כפי שהיה כשגיביתי (אני מגבה כל שבוע קבוע בכונן קשיח חיצוני) 2: האם אני יוכל לשחזר את הגיבוי הזה למחשב אחר במידה וארצה בכך? תודה רבה למי שיוכל לתת לי תשובות ברורות ומפורטות כדי שאני אדע אם שווה לי לגבות כל שבוע (ולחכות איזה 5 שעות עד שהוא מסיים את הגיבוי הארו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום... פירמטתי את המחשב לאחרונה ושמתי לב שיש תוכנות (במיוחד אינטרנט אקספלורר ) ש-ALT+SHIFT לא מעביר את השפה... מעצבן להחליף עם העכבר בשורת המשימות... מישהו יודע ממה זה נובע??? בדקתי בהגדרת שפות ומוגדר שמה שALT+SHIFT יעבירו.... באקספלורר של הוינדווס (לא אינטרנט אקספלורר...) זה כן מעביר... תודה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by moshemordo,

רציתי לשאול האם הגירסא הזאת מפעילה משחקים? עכשיו מה ההבדל בין הגירסא אינטרפרייז לבין הגירסא סטנדרט ולבין web אלו הן השלוש גירסאות בהן הוינדוס יצא מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ להתקין והאם הוינדוס הזה מפעיל משחקים הכי חשוב! ומישהו התקין אותו כבר? אם כן הוא מרוצה? והאם הוא דומה יותא לאקס.פי עם ביצועים של 2000?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם הבאתי מחשב מהעבודה שלי שיצא משימוש שם, כל דבר שמתקינים בו או עושים בו נעלם ברגע שעושים הפעלה מחדש. איך אפשר לבטל את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם מותקן לי במחשב WINDOWS 7 כולל SP1 , הגרסה שמותקנת אצלי היא גרסה שהורדתי מהאינטרנט.... עכשיו יש לי המון מסכים כחולים , השאלה שלי היא כזאת האם יש אפשרות שיש לי מסכים כחולים בגלל שהורדתי גרסה פגומה/לא טובה של WINDOWS 7 (פרוצה) מהאינטרנט??? או שאין שום קשר לזה????

23. Started by dsds6868,

המחשב מנסה להיכנס ל XP ואז יש צליל חלש ואז מופיע לפחות משניה מסך כחול ואז המחשב מתחיל מהתחלה! - אי אפשר להיכנס למחשב! במסך הכחול כתוב Stop: c0000135 ועוד איזה שתי שורות. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ועוד מצבים וזה עושה כל פעם את אותו דבר. זה קרה אחרי שהתקנתי במחשב nod32 גירסא 3, ואז עשיתי עדכון ואז הוא שאל אם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב לחצתי כן ומאז זה ככה! יש לי sp3 במחשב (אולי זה קשור?) http://www.uploadfileyou.com/files/u07ej9ijvfqnttryzdw7.jpg

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shgec,

שלום. אני מרכיב לעצמי HTPC ואני לא רוצה לחזור לימים לפני SSD. מה גודל כונן מינימלי שאני צריך כדי שWIN 7 יעבוד כמו שצריך? התקנה עצמה לוקחת על המחשב שלי 20GB אבל אני זוכר שצריך עוד שטח בדיסק עבור אלוהים יודע מה. חיפוש בגוגל לא נותן תשובה חד משמעית. 30GB SSD סביר רק עבור WINDOWS? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים