Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל להחליף את הויסטה 32 שלי בויסטה 64 זה המחשב העיקרי בבית ולכן אני עושה איתו הכל ובעיקר משחקים (חוץ מסרטים-בשביל זה יש לי מחשב אחר) ספרו לי בבקשה על בעיות שנתקלתם בהם בהפעלת ויסטה 64 -תוכנות בעיתיות -משחקים שלא עובדים או הביצועים יורדים -דריברים שלא נתמכים וכו... תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעביר את הכונן הקשיח שלי למחשב אחר עם חומרה אחרת, בהרד דיסק שלי יש ווינדוס שעליו התקנתי את כל סוגי הדביירים שנחוצים למחשב הנוכחי שלי אבל למחשב השני צריך דרייברים אחרים. יש דרך לנקות את התקנות הדרייברים האלה? דרייברים כגון motherboard chipset driver לא מופיעים ברשימת התוכנות להסרה, אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Windows Doctor. לאחר שהפעלתי את התוכנה ועשיתי אופטומיזציה של המערכת, אנני רואה את השירותים כמו אנטי וירוס, שפה, סקייפ ועוד. באיתחול דרך MSCONFIG זה מה שמופיע לי ואני לא יודע אם השרותים האלה מופעלים, למרות שאוירה אנטי וירוס מתעדכן עם עלית המערכת. כיצד אני מחזיר הכול לקדמותו ?. בתודה מראש לכל המגיבים...
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שדרגתי את הזיכרון ל 2GB ואנני רואה שום שיפור במהירות המחשב ...בכלום, לא בהעלה של ה Windows לא הרצת תוכנות חשבתי שאולי בהעלאת המשחקים אראה שיפור ( FEAR ) אך כלום גם לא בהרצת המשחק. בטלתי את הזיכרון הוירטואלי אולי בגלל זה ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי היום את המחשב שלי והתקנתי XP +SP1 מחדש. כמו כל איש מחשבים טוב, הדבר הראשון שעשיתי היה להלהגדיר את החיבור לאינטרנט ולהכנס לwindows update. בכניסה לWU הוא כרגיל הודיע שיש גירסה חדשה יותר של תוכנת ההתקנה וכמובן שהורדתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז... אתם מבינים את הרעיון. בחיים שלי לא נתקלתי בתופעה והתחלתי ממש להתעצבן, אבל אז פתאום קרתה תופעה שלמזלי אני כן מכיר. הופיע לי חלון קטן שהודיע לי שוינדוס יסגר תוך 60 שניות... מוכר למישהו? בקיצור, msblast עדיין מסתובב, ועדיין מסוכן - הייתי מ…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
בה tesk masnger יש לי משהו שנקרא leeser ואני יודע שזה וירוס התקנתי את כל העדכונים נגד הבלסטר כל מה שיש לה windwos אבל זה עדין מופיע ואי אפשר לסגור את זה יש משהו שמוחק את זה או מעיף ?
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני לא רואה אנייקונים וכלום גם לא את הסרגל כלים עם הstart נכנס להכל דרך הtask mannger אני רואה רק את הרקע של שלוחן העבודה זהוא ! אני חייב עזרה מה לעשות פתאום השארתי אתהמחשב ככה שעתיים ואז האייקונים והכל חזר לי ואז התחלתי מחדש את המחשב ושוב לא מראה לי כלום רק רקע נכנסתי לראות אולי משהו נמחק לי מדרייברים וראיתי את זה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/untitled.JPG
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
במיפוי IDE הוא לא עושה את זה ולא זז :'( קצר קטן שנעשה ע"י ניתון והחזרה של כבל הספק תיקן את זה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מתקין הכל טוב ויפה אבל אז זה לא מראה לא את התובנה ולא פועל הקול
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בוא שמעו.. יש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני 3 חודשים.. לוח אם של גיגהבייט משהו טוב.. אז בזמן האחרון אני משחק עובד אם המחשב כרגיל ואז פיתאום מופיעה לי מסך כחול ובוא רשום משהו לעדכן את ה bios לוח אם.. טוב אז עידכנתי אבל אין מה לעדכן פשוט הוא כבר מעודכן.. לקחתי את המחשב לטכנאי שלי והוא אמר זה האינטרנט ואין בכלל קשר למה שרשום לאינטרנט.. אז אנשים זה כבר הפך להיות מציק מה אני עושה?? תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחשב עושה את זה הרבה פעמים אני לוחץ אינטר ואז הוא עוסה ריסטרט ואז עוד פעם איזה 3 פעמים ובסוף עולה \ מזה התופעה המחורבנת הזאת ?!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
תקשיבו הפעלתי את המחשב ופתאום זה עושה לי איקס כזה למטה בצד שהיא לא פועלת אני נכנס ללוח בקרה מנסה להפעיל אותה ואין זה עושה לי לא ניתן להפעיל את חומת האש של ווינדאוס עשיתי סריקת וירוסים ( norton antivirus) עשיתי סריקת מזיקים ( anti spywar) מה אני עושה איך אני מפעיל את החומת אש שוב בבקשה איך אני מפעיל את זה???????? ולמה זה עושה לי ככה? תודה רבה רבה לכל העוזר ???
-
שלום תגידו איך אני מחליף boot skin אני יודע שלא צריך תוכנה פעם ידעתי ושחכתי עיזרו בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי את זה זה התקין לי כמה רכיבים של sp2 האימול בקושי מוריד הכל נהיה יותר דפוק כזה . ועזבו את ההורדות הכל נהיה יותר דפוק עכשיו אני צריך לפרמט .
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה פשוט מדהים עד כמה הבעיה הזאת שיגעה אותי! האקספלורר עושה בעיות מאז שנכנס לי ווירוס ועכשיו, אחרי שטיפלתי בווירוס, והאקספלורר נשאר פגום (הוא עושה בעיות עם ג'אווה, ז"א כמעט כל אתר לא עובד) אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש ופשוט לללאאאא מצליח כבר שעות אני מנסה איכשהו לתקן! ניסיתי לעבוד עם נטסקייפ, אבל הרבה אתרים שאני חייב אותם לא עובדים כגון האתר של בנק לאומי. (ניסיתי גם AVANT ועוד כמה...) ניסיתי כבר להתקין JAVA ועדיין לא עובד! למישהו יש רעיון איך להסיר סופית את האקספלורר בשביל להתקין אותו שוב? (REPAIR גם לא עובד) או סתם רעיון איך זה יעבוד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
וואלה,על-הכיפאק.מה עושים עכשיו?איך אני מתקין את הדרייברים של הלוח-אם?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
פתאום מאמצע שום מקום, ובלי סיבה נראית לעין, כשהמחשב נדלק, נעלמת תמונת הטפט, כל תפריט שאני פותח (ב"התחל"/בשורת המשימות/בתוכנות השונות- לא משנה!) נתקע ולא מקשר בפועל לשום דבר, כלומר נשאר פתוח על המסך אבל לא מגיב, לא נסגר, וגם לא מופיע בTASK MANAGER כפעיל. גם כשאני מנסה לסגור כל חלון, אין תגובה מכלום. מה לעזאזל קרה ואיך אני נמנע מפירוט הכונן???
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מבקש להתקין על פלטפורמת win2000 שרת apache. מהיכן אפשר להוריד שרת לווינדוס ? מצאתי ברשת חבילות התקנה ל "לינוקס" אך כאמור אני מחפש עבור "חלונות".
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם הטאבלט הזה, ומעוניין להכנס דרכו לחשבון שלי דווקא באמצעות האפליקציה של הבנק. אז בטאבלט של סמסונג או של אפל, ניתן מהחנות שלהם להוריד את האפליקציה. מה עושים משתמשים כמוני שרוצים להשתמש באפליקציה דרך הטאבלט של מיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, קניתי מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 8.1 לפני כמה ימים ורציתי לדעת אם יש איזשהי רשימה של אפליקציות ותכונות "safe to remove" מהווינדוס. תוכנות יישומים או תהליכים שפועלים ברקע ואני לא באמת אשתמש בהם מתישהו ואפשר למחוק\לעצור בלי בעיה.. אני יודע שבאנדרואיד יש רשימה של לפחות 30 יישומים שאפשר למחוק בלי בעיה.. השאלה אם גם בווינדוס.. תודה רבה חברים ושנה טובה!
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן! אני נתקל לאחרונה בתופעה מוזרה, כשאני כותב מייל באפליקציית הדואר של Win8, כשאני כותב את השם של האיש קשר, לוקח לו הרבה מאוד זמן למצוא אותו. פעם זה היה מהיר מאוד ונותן אפשרויות בהתאם לכתיבת השם... שמתי לב שתהליך RuntimeBroker תופס CPU גבוה מאוד, וברגע שאיש הקשר נמצא - ה CPU יורד. לא עשיתי שום שינוי בהגדרות של אנשי הקשר, וגם לא נוספו לי אני קשר רבים לאחרונה. מצאתי שיש בעיה למי שמותקנת אצלו אפליקציה של המגזין TIME שיש לה זליגת זיכרון, אבל זה לא המצב אצלי, כי היא לא מותקנת ואין בעיה של זיכרון. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן "לדבג" את התהליך ולהבין מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום יש לי ITUNES CWINDOWS XP. הבעיה היא שאפילו בלי להשתמש בITUNES , רק לפתוח אקספלורר אפליקציות של ITUNESHELPER.EXE MOBILESERVICE.EXE עולות וזה סתם לוקח זיכרון. יש דרך לעצור את זה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
ב XP זה מופיע ב Network Connections -> Incoming Connections -> Properties -> Communicatuons cable between two computers (COM1). אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת ב Windows 7, מישהו יודע איפה היא נמצאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-