עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shark,

בוקר טוב לכולם יש לי בעיה ב WIN 2000 PRO כול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודאה : an exception occurred while trying to run "c:\winnt\newdot~1.dll,newdotnetstartup מישהו יודע מה מריץ את האפליקציה הזאת ,אני לא מוצא מה מפעיל אותה ???? רעיונות למישהו :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by xena,

אני מנסה להתקין XP מדיסק און קי אך ללא הצלחה. אני נמצא כאן. הדיסק און קי הוא BOOTABLE ומכיל כ BOOT את כל קבצי דיסק הפעלה של 98. כמו כן, העתקתי לשם את תיקיית ה I386 של XP. אני מגיע ל C:> בדוס, מפעיל SMARTDRV, ונכנס לתיקיה I386, ושם מפעיל את WINNT.EXE. כעת אני מגיע למסך ההתקנה הכחול של XP אך שם הוא מודיע לי שלא יוכל להמשיך מיכוון שהוא אינו מזהה דיסקים קשיחים במחשב. יש לי שני דיסקים של SATA ואין לי אף IDE (מצורף מפרט שלי) אני מניח שהבעיה היא שאין לדיסק הפעלה של 98 כשלעצמו אפשרות לקרוא SATA ובוודאי שלא בפורמט NTFS כמו אצלי. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה? האם אפשר לגשת לדיסקים קשיחים SATA NTFS? המטרה הסופית אליה אני מנסה להגיע היא התקנת XP מהזכרון הנייד (גם אם הדיסקשיח…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by alons126,

הי שידרגתי מויסטה הום פרו ל7 הום פרו. אני לא מוצא את windows.old פשוט לא מוצא לא בC: ולא בחיפוש.. איך אני יכול למצוא אותה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  4. אז ככה, זה לא קורה בכולם אלה זה די ספציפי ומוזר. כשאני מנסה להפעיל את הסופרנוס עונה שניה, רק עולה עליו עם העכבר הוינדוס נופל. כמובן שניסיתי להוריד עוד פעם וממקור אחר - לא עזר. בעיה מאוד מוזרה. העלתי וידאו שתראו את הבעיה, מוזמנים להוריד (ניסיתי youtube אבל האיכות שמה של הוידאו ממש גרועה). http://download.yousendit.com/61D1A5EA006DB7B0

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by bronco,

עכב קרייסס במחשב כנראה כתוצאה מהורדת סרט ככל הנראה והמערכת הפעלה התחרפנה, לאחר שהצלחתי לייצב את המערכת אינני מצליח לפתוח את WINDOWS LIVE MAIL ואני מקבל קוד תקלה 0x80041161. למרות כל הניסיונות לתקן את הבעיה לפי דרך מיקרוסופט לא צלחה בידי הדרך ואני עכשיו ללא מייל, החלטתי שאני מפרמט את כל מערכת ההפעלה אולם לפני כן אני רוצה לדעת היכן יושבים כל קבצי המייל במחשב כדי שאוכל ולהעתיק אותם לפני הפירמוט

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by locdog,

Q6600 8800GT 2GB, אני אוסיף עוד ככל הנראה יש לי עכשיו XP HOME 32 :-X מישהו אמר לי שQUAD וXP 32 לא הולכים טוב ביחד, זה נכון? וכבר יצא SP1 סופי?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by Lidor Abu,

חברה מישהו יודע אולי למה לוקח זמן עד ש windows 10 עולה? זה לא היה לי ככה ב 7..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי. שאלה עקרונית: את מספר רשיון ההתקנה של ווינדוס (ובעצם כל תוכנה) כל אחד יכול למצוא על כל מחשב. אם לקוח מעוניין בפירמוט ואין לו את דיסק ההתקנה המקורי - האם אני כטכנאי(ת) רשאי(ת) להתקין מדיסק (נניח צרוב) ולהשתמש במספר שכבר יש לו מההתקנה הקודמת ? האם זה "משחרר" אותי משאלת חוקיות\ אי חוקיות של הווינדוס שיש לו כבר? במקרה כזה האם זה בכלל אמור לעניין אותי - מניין יש לו את ההתקנה הקודמת ? ומה הדין לגבי אופיס למשל ? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by daniel0089,

היי, קיבלתי נייד חדש עם WIN7 HOME PREMIUM ואין בו בWIN UPDATE אפשרויות של עדכוני שפת כמו בULTIMATE שיש לי במחשב נייח. רציתי לדעת כיצד ניתן לשנות שפת ממשק בגרסת הום פרימיום בווינדוס 7? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. האם "מצב שינה" עוזר איכשהו למחשב מבחינת ביצועים? כי שמעתי שזה איכשהו עוזר... למשל אם אני מפעיל את המצב שינה הזה ל4 שעות?? איך זה עוזר לי? או שזה לא עוזר לי בכלום? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

פירפוקס לא עובד במערכת ההפעלה הזו וגם לא הולך לצאת אחד שיתמוך ב64 ביט,לדעתי זה ביזיון למוזילה(גם אורביט לא תומך) הם יפסידו הרבה משתמשים זה אחד הדברים הכי מבאסים שאני מוכרך לעבוד עם האקספלורר גם לא פלאשפלייר,כך שאי-אפשר לראות ווידאו ביו-טוב-זה בכלל הזוי

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  12. שלום רב, אני רוצה לפרמט לWINXP אבל אני נתקל כל פעם מחדש כשאני מקבל את הסכם הרישיון -הפירמוט אז אני רוצה ללחוץ על F8 וזה לא לוחץ לי ובגלל זה אני לא יכול לפרמט ולהתקין XP,לעומת זאת הולך לי חלק בהתקנת WIN7 . מה הבעיה בהתקנת XP? יש לי את הדיסק המקורי,צרבתי עוד דיסק וכל ההתקנות לא יכולות להמשיך הלאה לאחר ה.F8 . אם אני רוצה לצאת מההתקנה אני לוחץ על ESC ואז זה סוג של טיימר לריסטרט למחשב - כרגיל כזה. מה הבעיה עם ההמשך של ההתקנה? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by zam,

מאז שהתקנתי את מע' ההפעלה שלי win xp pro לפני חודשיים, מופיעים לי סימני שאלה ????? ????? בחלק מהיישומים וההתקנות שאני מריץ. מה הגורם ואיך אני יכול להתגבר על הבעיה.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by morans,

היי לכולם! אני מקבלת כל הזמן הודעת שגיאה מוזרה (מצורפת תמונה) מישהו מכיר את זה? ויודע מה לעשות כדי לפתור את זה? אודה לכם על העצות מורן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  15. שלום יש לי במחשב אחד WIN7 של 32 ביט ובשני WIN7 של 64 ביט עכשיו אני יצרתי קבוצה ביתית במחשב עם מערכת ההפעלה של 64 ביט. במחשב עם מערכת ה32 ביט אני מנשא להצטרף אבל כול הזמן הוא רושם לי שלא ניתן להצטרף לקבוצה הביתית(הסיסמה שרשמתי היא נכונה) יש למשהו רעיון למה זה? בעבר ששניהם היו על 32 ביט הצלחתי ליצור קבוצה ביתית אבל עכשיו משום מה זה לא מצליח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

היה לי 8.1 ושדרגתי ל-10 דרך הכלי של מיקרוסופט ויש באגים ב-10. כשלוחצים על ההתחל הוא לא תמיד נפתח וגם אם כן לוקח לו 2-3 שניות להפתח.. גם חלון החיפוש שליד ההתחל לפעמים לא נפתח בכלל כשולחצים עליו... גם לכם זה קורה? זה באג במערכת שעוד לא נפתר? וגם יש לי משחק שלא עובד טוב על 10 ועבד מעולה על 8.1.

17. לקובץ לא מזוהה..וכתוצאה מכך בהרבה תוכנות שאפשר נגיד להכנס לדף בית לדוגמא דרך התוכנה...אני פשוט לוחץ ולא קורה כלום...וגם כשאני סתם לוחץ על קובץ url לא קורה כלום...כאילו לא לחצתי בכלל...בעע זה קרה סתם ככה פתאום יש למישהו מושג אולי איך זה קרה ואיך לסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by roei88,

יש לי וירוס בקובץ שאי אפשר לתקן או למחוק אותו, מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  19. אני מתכוון לרכוש בקרוב דיסקואנקי חדש. על רוב הדיסקאונקיים כתוב שהם מתאימים למערכות ההפעלה מילניום, 2000, איקס פי, וויסטה. האם דיסקואנקי שאני קונה היום ומתאים למערכות אלה, אמור להתאים גם לווינדוס 7 כאשר ייצא בעוד חודשים ספורים?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  20. היי כותרת,נתקע ואין אפשרות לפתוח ולהפעיל ,אחר ניסיונות ,התקנתי וינדוס 7 ,עובד רוצה לחזור לוינדוס 10 מה התקלה?מה הפתרון? תודה

21. יש לי בעיה להתקין מערכת הפעלה שזה מסיים לפרמט ואז זה נותן 15 שניות להפעיל את המחשב מחדש ואני לא נוגע בכלום וזה חוזר להתחלה ואני מתחיל מחדש ואני לוחץ אינטר להתקין מערכת הפעלה וזה עובר לשלב הבא ורשום שזה יגרום בעיות כי כבר המערכת מותקנת וביטלתי ועכשיו אני נתקעתי אם אתם יכולים לעזור לי לתקן את הבעיה זה דחוף וחשוב תודה

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by jambo222,

שלום יש לי כונן SSD קטן שעליו מערכת הפעלה WIN 10. אני רוצה לקנות ssd 500gb חדש .להתקין עליו מערכת הפעלה נוספת + מספר תוכנות. ורק אחרי שהכול יהיה בסדר אני רוצה לפרמט את SSD הישן . על פי החיפוש זה אפשרי השאלה איך עושים את זה ? .( טיפים , מדריך.) תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Condor,

מה קורה אם מפרמטים את המחשב ורוצים להתקין את ה xp שוב? או מחליפים חומרה .. האם זה נכון שאפשר להחליף עד 5 פעמים? ואם יש לי 3 מחשבים בבית אני צריך 3 רשיונות שונים? :

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Spawn123,

הלן !!! אני רוצה לדעת לפעמים הבאות איך אפשר להתקין את- Windows Xp היישר מ- Dos? כי זה מעצבן להתקין קודם 98 ואחרי זה את ה-XP

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי כונן 250 ג'יגה חדש הבעייה שהוינדוס לא מזהה אותו בלי sp2 עכשיו הבעייה היא כזו..........אני פשוט שונא את sp2 יש בה הרבה יותר מגרעות מתועלת השאלה שלי אם יש דרך אחרת שהוידוס יזהה את הכונן מבלי להתקין sp2 ?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.