Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
(אני מקווה שזה מותר פה) יש איזו חברת האקרים, כנראה, שעבדה ועדיין עובדת כנראה על קבצים שיעזרו לנו להפעיל את DX10 במחשב עם XP. אוקי,הנה האתר(אגב,כדי להוריד,לחצו על השם שכתוב בכחול:"DirectX 10 alky preview"): http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ ודרך אגב,אמרו שם כמה שעובד להם אבל אני לא יכול לנסות על המחשב שלי בגלל שהמחשב שלי כרגע גרוע והמחשב החדש יגיע עוד שבוע בערך (אזל לskypc הכרטיס 8800GT) אז תהנו ותגידו אם עבד לכם ואיך.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין Win98 בנוסף ל- WinXP שכבר מותקנת במחשב? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני יודע ש-Partition Magic, היא התכנה לדברים כאלו, השאלה שלי היא האם היא יכולה להפוך את הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה ל-NTFS מבלי לפרמט אותו!. והאם דרך זו עדיפה על פרמוט הכונן והפיכתו ל-NTFS ? התחלתי לחשוב על זה כיוון שהמחשב שלי שנתיים וחצי בלי פירמוט (מאז שקניתי אותו למען האמת) וה-XP זולל זיכרון לאורך זמן אז מכונן של 19GB נשארו לי 500 מגה. אגב, יש עוד יתרון בולט ל-NTFS מאשר הכיווץ המגניב הזה שלו ? ושאלה אחרונה, כמה זמן יקח לעשות את התהליך הפיכה ל-NTFS על כונן של 19GB?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוסיפו לי "דיסק קשיח" ועכשיו המחשב קורא את ה"דיסק קשיח" בתור תיקיה של מוזיקה! מישהו יודע למה זה?? תודה אחים שלי!!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, אל תשאלו אותי למה אבל היו לי קצת סיבוכים במחשב בימים האחרונים, והגעתי למצב שה windows מותקן במחשב שלי פעמיים, ואני לא יודע איך למחוק אותו. לא ניתן לעשות את זה דרך הלוח בקרה, וגם בדיסק התקנה לא מופיע קובץ uninstall אשמח לקבל עזרה בדחיפות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני משתמש ב vista ultimate ואני רוצה לדעת אם זו הגרסא הרשמית של מיקרוסופט. תודה, אופיר
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מתישהו כשהורדתי קובץ בטעות לחצתי על OPEN וסימנתי בוי את האפשרות שיעשה את זה כל הזמן עכשיו מתוך ברירת מחדל הוא פותח את הקבצים שאני רוצה להוריד ועושה OPEN במקום SAVE חישפתי בהגדרות של האספלורר ולא מצאתי.. איפה מחזירים את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם לא צריך להיות כתוב EMT64
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן גיליתי שהווינדוס 7 תופס בזיכרון יותר מ45 ג'יגה...בדקתי ומצאתי שתיקיית USERS כבדה מאד. מצד שני לא מצאתי בה קבצים כמעט, הנחתי שהקבצים והתיקיות הללו חבויים. שיחקתי בהגדרות ע"מ לחשוף אותם ולא ממש הצלחתי, לבסוף מחקתי בה קבצים ע"י תוכנת ניקוי. הבעיה שהתעוררה מאז היא שאני לא יכול לשמור קבצים בתיקיה הנ"ל. זה מתבטא בכך שנתונים שאני מזין במשחקים שנשמרים בתיקיה הזאת בד"כ לא נשמרים לאחר יציאה מהמשחק או שמירה של מועדפים בדפדפן גם כן נעלמים לאחר שימוש בודד. חשבתי שאולי הגדרתי בתיקיה 'קריאה בלבד' אבל בדקתי והכל נראה תקין... למישהו יש רעיון כיצד לשחזר את המצב למצב ההתחלתי? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחיי מעצבן לאללאה...למה מיקרוסופט חייבים לסבך כל דבר? בסה"כ אני רוצה להעתיק תיקייה מיכונן לכונן :s05: זה מזהה(מיותר!) > כמה קבצים צריך להעתיק...איזה 4 דקות ואח"כ מעתיק איזה תיקייה קטנה מיתוך הרבה מאוד תיקיות וקבצים ופשוט ניתקע! יש לי קאספרסקי ( שכיביתי אותו וזה לא עזר) איך פותרים את הבעיה ? חשבי שהבעיה נפתרה עוד מימי ויסטה...לא? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח חלון חדש באקפלורר הוא נפתח לי בגודל קטן ואני צריך להגדיל אותו ידנית לגודל מלא. אפשרי להגדיר שכל פעם שחלון נפתח הוא יהיה ב MAXIMIZED? יש לי Windows XP Pro ו- MSIE 6 - שניהם SP1.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ומשום מה הוא לא מראה לי את כל השם המלא של הקובץ אלא רק איזה 20 תווים וגם שאני לוחץ על הקובץ הוא לא מראה אחרי 20 תווים יש 3 נקודות. מישהו יודע איך אני יכול לראות את כל השם של הקובץ ברגע שאני לוחץ עליו לחיצה אחת כמו בויסטה?
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
למי שיש win xp pro ורוצה להתקין ויסטה עם אפשרות למחיקה בטוחה בעתיד של אחת מהן. נתוני חומרה: דיסק פיזי אחד המחולק ל-two partitions.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, האם אני יכול למצוא מי ניגש לתיקיות המשותפות במחשב שלי בעבר (לא כרגע)? אני עובד עם windows 7 תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
האם אני יכול לשלוט שליטה מלאה במחשב השני (האם אני יכול לפתור עבור חברים תקלות בשלט רחוק?)
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין XP על המחשב שלי אני מגיע לאחר זמן קצר למסך כחול שבו כתוב: "a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer" לאחר מכן המסך הכחול ממליץ לי לבצע בדיקת וירוסים וסריקת דיסק ולנסות להתקין את ה-XP מחדש (באנגלית כמובן, ועשיתי את זה). בסוף המסך הכחול כתוב הדבר הבא: "STOP: 0X0000007B (0XF898563C, 0X0000034, 0X00000000, 0X00000000) ניסתי להתקין 3 גירסאות שונות של XP וכל פעם הודעת השגיאה חזרה. כרגע יש לי Win 98se. מה לעשות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בויסטה אולטימט, עשיתי OC למעבד והמחשב קרס, מאז יש אינטרנט אבל המחשב לא זוכר כלום, כלומר הנורטון לא מצליח להתחבר הווינדוס אפדייט לא עובד הדף שלי בIGOOGLE נעלם וכל ה"זכרונות אינטרנט" נעלמו מה עושים? חשוב להגיד שהאינטרנט עצמו עובד
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני סוגר את הפרוסס אבל הוא כל הזמן חוזר והוא גורם למחשב לעבוד בcpu Usage 100% אפשר למחוק אותו?, למה זה קורה? תודה, HaimTS
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לתוכנות שמגיעות עם הווינדוס המקורי , והתהליכים שלו שרואים נגיד שעושים אלט קונטרול דליט. מה מהם הוא מיותר לחלוטין? מה לא צריך ? מה אפשר למחוק? לדוגמא את MSN EXPLORER שלא צריך אותו.. או שתחדשו לי חח? הכי חשוב זה התהליכים שסתם תופסים לי זיכרון במחשב הישן שלי בחדר אחר בבית , שאני רוצה לגרום לו לעבוד בלי הוספת חומרה טיפלה יותר מהר. תודה מראש. ואני לא רוצה חס וחלילה למחוק משהו שצריך אותו , נגיד תהליכים לא שימושיים שסתם יושבים על המחשב , איך שאומרים חובבי המאק והלינוקס "הזבל של ווינדוס"...
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אשמח לסיוע - מה כבר ניסיתי: 1. עם XP עברית 2. TAO EXDOS 3. DOSBOX עם קבצי עברית אני מאוד גמיש מבחינת מערכת הפעלה אין לי בעיה עם גרסאות מכונה וירטואלית תודה, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם נולדו לי כמה שאלות הקשורות לתכונות של READYBOOST ושל זיכרון וירטואלי READYBOOST: הבנתי מה זה, אבל למה אומרים שהשימוש בו מועיל למהירות של המחשב? אם אני מעתיק קובץ מדיסק קשיח לדיסק קשיח לוקח לי הרבה פחות זמן מאשר אני עושה זאת עם זיכרון USB. האים זה באמת שמיש וכדאי? זיכרון וירטואלי: האים כדאי לי בכלל להשתמש בו? כי זיכרון רגיל הרבה יותר מהיר מדיסק קשיח שבו נשמר הקובץ של זיכרון וירטואלי למה כשאני עושה READYBOOST הקובץ של זיכרון וירטואלי לא עובר לUSB, אלא נשמר ב-C? אשמח לתשובות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האנטוירוסNORTON INTERNET SECURITY?) שלי חוסם חלק מהאתרים ואני רוצה לדעת איך לבטל את החסימה...?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות כזאת? נעילה עם סיסמא דרך הויינדוס XP עצמו? (כלומר,בלי תוכנה ודברים כאלה)
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ראיתי בחנות מחשבים רקע של מחשב שהוא בעצם עשבים כאלה והם זזים קיצור אחד הדברים היפים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי עכשיו לוינדוס 7 אולטימט ואני לא הכי מסתדר איתו... (עברתי בצער רב בגלל ששידרגתי לI5 ויש לי 8 גיגה עכשיו וXP לא יעבוד איתם) אני רוצה להגדיר את ה7 שיהיה כמה שיותר דומה לXPוגם לבטל למטה את העסק הזה של הלשוניות של כל ישום שיושב שם איך אני עושה את ה7 כמה שיותר דומה לXP? :s05:
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-