Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שאני לוכץ על כלים-->אפשרויות אינטרנט זה רושם לי "פעולה זאת בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא פנה למנהל המערכת" ושאני לוחץ עכבר ימני-->מאפיינים על האיקון של האינטרנט אקפלור נפתח אפשרויות האינטרנט אבל האפשרות לבחור אתר בית נעולה. אם אני לוחץ בוולאה על הקישור " הפוך לאתר בית" ניהיה ארור... בעיה מוזרה מאוד...יש לי אינטרנט אקפלורר 6 לא אספי1... בבקשה שמישהו ינסה לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!#
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי הום פרימיום בעברית והזיהוי דיבור לא עובד משהוא יכול לעזור לי להפעיל את זה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש פנטיום 4 2.66 לבקרי ה- IDE הרגילים מחוברים סידי צורב ודי וי די. הלוח אם של ג'יגבייט GA-8IK1100 ואליו מחובר דיסק 120 ג'יגה SATA בביוס הדיסק מזוהה ללא בעיה. אני מנסה להתקין / לחלק את הדיסק עם WINDOWS XP? SP1 אך מיד לאחר קריאת הקבצים אני מקבל הודעה ממהתקנה שלא אותר שום דיסק וללחוץ F3 ליציאה. ניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס ללא הצלחה. אודה למי שיכול לעזור.
-
כשאני מנסה לסגור רשום לי פעולה זו בוטלה עקב מגבלות על המחשב וזה מופיע גם במצב מוגן וגם במצב רגיל מישהו נתקל בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הכונן שלי מפוצל ל-C ו-D כרגע מותקן עליו ויסטה 32 ביט ואני רוצה להתקין XP. יש אפשרות בכלל לעשות דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מחפשת גירסה חדשה של WINDOWS 98 SCNDDISHN מעודכנת, משודרגת , היכן אני יכולה להשיג
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם יש שבאתר יש דרייברים בשבילו לווינדוס 7, האם הם מתאימים גם לווינדוס 8?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עידכנתי את ה-XP שלי ל-7. אבל פתאום אני שם לב שהדריוורים שיש לי לכרטיס רשת אלחוטית שלי לא מזוהה ע"י המערכת. יש לי D-Link DWL-120. ואני לא מצליח למצוא לו דריוורים, לא ל-7 ולא ל-64 של כל דבר אחר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Win32K.Sys- Addrees BF95A871 at BF800000, Datestamp יש עידכונים ממיקרוסופט(לא SP2), ועשיתי סריקת וירוסים וספיי על מצב בטוח אין כלום. :\ לא חסר אף דרייבר, כולם מעודכנים. ;D תודה רבה לעוזרים. ;D
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21069 עם המחשב הזה, האם להתקין ויסטה? אם כן, איזו גירסא? שיגעתי אתכם קצת, אבל זהו הסוף מתקרב תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
זאת בעיה קלה שקל לפתור פשוט שכחתי לאן ניכנסים בשביל להפסיק את הבעיה הזאת... הבעיה היא כשמפעילים את המחשב אז רואים שני וינדווסים וצריך לבחור באחד שאנחנו רוצים להיכנס אליו... עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יפעיל ישר את הוינדווס שאני רוצה בלי לשאול אותי את שתי האפשרויות... אם אני זוכר טוב זה דרך ניהול במחשב שלי אבל שכחתי כבר איך.. בטוח מישהו יודע אז תודה מראש על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח תוכנות דרך הדוס חשבשבת לדוגמא אז עולה לי גיבריש במקום עברית מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני פה בתיקבה שתעזרו לי :s05: אז כחה אני יתקנתי WINDOWS בהתחלה הכול עבד אחרי זה התחילו בעיות עם בCD ROM ואז המחשב התחיל להתחל את הצמו פעם בה. ולפעמים אפילו לא הפעיל את הWINDOWS החשב הוא ביכלל לא מפעיל את הWINDOWS פשוט כשה עושים START WINDOWS NORMALY הוא נתקעה ולא זז וכשה אני מנסה להפעיל אותו SAFE MODE הוא מתחיל לתעון את הקבצים אבל נתקעה ב multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\windows\system32\drivers\Mup.sys יש לציין שסבה שלי קצת תיפש אז כשהו ניסה לנתק את חיבור ה PCI-E אשר בתחבר למסך הוא לא ידעה שיש שם מברגים ולכן משךך חזק אולי זה השפיעה ??? מה עושים איך מתקנים?? תודה !?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי שתי מסכים, ה19' הרגיל שלי ו32' שחיברתי כמסך משני. ה19' הוא המסך הראשי שלי וב32 אני משתמש לראות סרטים וכו' כשאני מפעיל משחקים הם באופן אוטומטי עולים על ה19', איך אני יכול להגדיר להם לרוץ על המסך המשני שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות רשיון לווינדוז (כן, לא פיראטי) ... מה הדרך הכי טובה/זולה להגיע לווינדוז 7 אצלי במחשב האם אני יכול לקנות OEM (מה שנקרא system builder) ואז Upgrade - האם הרשיון ישאר OEM (זאת אומרת טוב רק למחשב שעליו הותקן הזה בהתחלה). אם אני מבין נכון רשיון OEM מת עם המחשב הפיזי. האם כדאי לי (בהינתן שמחשבים מחליפים לא מעט) גרסת הRetail היא ממש יקרה 1000 ש"ח??? האם יש מקום לקנות בזול (שוב רשיון מערכת הפעלה ראשוני, לא Upgrade שכולם מציעים)? האם יש תוכניות של מיקרוסופט שמציעות הנחה? אה כן, אני צריך לפחות שתי רשיונות, אז אם יש תוכנית שמדברת על נגיד שלישיית רשיונות - זה גם מעניין. עוד אופציה היא להצטרף לתוכנית של מיקרוסופט למפתחים שעולה אי אלו שקלים, אבל שם מ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית פרוצה וחוקית עם רישיון אני מנסה לעדכן עידכונים לווינדוס וישלי שגיאה שחוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים ואני לא מצליח להתקין עידכונים וישלי microsoft net framework 4.5 גרסה הכי חדשה שמותקנת מס' שגיאה 80070643 אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ותודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכלום בחודש האחרון יש לי בעיה עם התהליך AUTOPDT בXP עם SP3 וזה לוקח ממני את כל הCPU. האם יש אפשרות (חו. מלסגור את התהליך כל פעם) למחוק את התהליך הזה?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי היא XP שאני מפעיל את הדפדפן (האקספלורר), דף הבית הוא http://nkvd.us/1526/ או http://www.best-search.info/1526/ שזה אותו אתר. עכשיו זה לא הבעיה היחידה. הבעיה הכי מעצבנת היא שאני לא יכול להכנס לאף אתר אינטרנט, כי כל כתובת שאני כותב, אני מקבל תמיד את העמוד של http://nkvd.us/1526/ לדוגמא שאני כותב את הכתובת www.tapuz.co.il החיפוש מתבצע על הכתובת http://nkvd.us/1526/www.tapuz.co.il ומפנה אותי מיד לעמוד הבית של אתר החיפוש המעצבן הזה. ניסיתי למחוק את הקוקיז, למחוק את הקבצים הזמניים של האינטרנט, את ההיסטוריה, לאפס את הדפדפן, לחפש ולהשמיד ספייוורס למחוק ברגיסטי בכל מקום איפה שמופיע הכתובת הזאת http://nkvd.us/1526/ אבל שום דבר לא עוזר. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע פתחתי נושא בנוגע לבעיה זאת עזרתם לי אך נתקעתי ללא מוצא. הבעיה היא בsystem בתוך ה regisrty hive . אמרתי לי לעשות ריפר בהתקנה אך הבעיה היא שאין לי שום אפשרות כזאת. אני לוחץ F8 ובכך מאשר ומגיע לאפשרות של התקנה על המערכת הקיימת דבר שלא בא בחשבון מכיוון שיש לי קבצים חשובים בכונן הקשיח. האפשרות השנייה היא ריפר אבל במקום לעשות OVERWRITE על הקבצים הנדרשים זה מעביר אותי לריקוברי קונסול. ומשם אין לי מושג מה לעשות בחרתי 1 לחצתי אנטר ומשם הדרכה חשוכה. מבקש את עזרתכם. נ.ב התקנתי לחבר ווינדוס מחדש לפני כמה ימים ודווקא ראיתי בווינדוס שלו שהיתה אפשרות של ריפר ולא ריפר קונסול! האם זה קשור לדיסק' התקנה?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ישנן שלושה דרכים לפרמט: 1. דרך דיסקט איתחול ופשוט לכתוב פורמט ואז את הכונן שרותים לפרמט. 2. דרך ההתקנה של ווינדווס XP. דרך זו מתייחסת לפירמוט שאר המחיצות לא כונן C! 3. לפרמט דרך הווינדווס עצמו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז בחירת פורמט. השאלה שלי היא באיזה דרך הכי עדיף לפרמט? למה? ומה ההבדלים בין סוגי הפירמוט השונים. המון תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול onboard realtek AC'97 כרגע, וכשאני מנסה לשמוע בווינאמפ קובץ midi,אני מקבל את ההודעה הבאה בדקתי בהגדרות של הכרטיס קול, ובכרטיסיית ה Audio למטה ב"midi music playback" מסומן לי "כלום" (התא ריק) וכשאני פותח אותו יש לי שם Microsoft GS Wavetable SW Synth ונגיד ואני בוחר אותו, ומאשר ופותח מחדש את ההגדרות הוא נעלם וחוזרת הבחירה של ה"כלום". ניסיתי כמה וכמה פעמים להתקין מחדש את הכרטיס קול ואת הדרייברים שלו ושום דבר לא עוזר - אותה ההודעה כל פעם.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי 4 הארדיסקים ! 2 מהם על מצב RAID 0, עליהם יש מע' VISTA 64 ועל ההארדיסק השלישי התקנתי XP 32, והרביעי זה סתם דיסק קשיח למשחקין הבעיה הייתה כשעשיתי בוט לדיסק של ה XP, וזה טען את ההתקנה, ואז מראה מסך כחול כמופעל מצב RAID ! שמעתי שצריך להכניס דיסקט או ללחוץ על איזה כפתור כזה RAID וזה XP, אבל ביטלתי את ה RAID והתקנתי באחד מהם .. התקנתי דרייברים והכל של הצ'יפסט .. ניסיתי דרייבר של RAID אבל זה מראה לי שגיאה שאין SCSI מ שו כזה ... יש לי לוח Rampage formula כשאני מחזיר למצב RAID, הוינדוס בא לעשלות ואז מסך כחול ואחרי שניה ממש מהר זה עושה רסטרט =\ אני צריך עזרה !!!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מנשמע. גיגלתי קצת, מצאתי אחלה מדריך: http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista אבל לכל אורך המדריך הם מסבירים איך לכווץ את כונן C? 1. האם חובה שאם XP מותקן על C, ויסטה יהיה מותקן על כונן אחר? (לדוגמא, D) כלומר אי אפשר ששניהם יהיו מותקנים על C? 2. למה הם יוצאים מנקודת הנחה שאין מספיק מקום במחשב, וצריך לכווץ את C לטובת כוננים אחרים? כל הקטע עם הכיווצים הכרחי, או שזה רק אם אין מספיק מקום? 3. יש לי שלושה כוננים... C לוינדוס ומשחקים, סרטים, תוכנות... יש בו הכי הרבה מקום. D למשחקים מותקנים, עם הרבה פחות מקום מ C, ו E לתוכנות עם בקושי 15GB. איך אני הולך להתקין ויסטה בדואל-בוט? זה יותקן על אחד מהכוננים הקיימים, או ייצור חדש? תודה וסליחה על השאלות הארוכות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני עובד עם ויסטה 32 יש שני דברים שפשוט משגעים אותי ואני לא מצליח להבין מה עושים עם זה הדבר הראשון זה שויסטה לא זוכר איך אני מגדיר את החלונות (מה זתומרת כל פעם שאני נכנס לחלון חדש מהמחשב שלי הרשימת קבצים תמיד מוגדרת על Details לא משנה כמה פעמים אני מגדיר את החלונות על LIST או כל דבר אחר שאני יוצא וחוזר ההגדרה שוב על Details אני לא סובל את הצורת תצוגה הזו וויסטה מתעקש להחזיר לי את זה כל פעם הדבר השני הוא שלפעמים שאני סוגר "טאג" באקספלורר נפתחים לי ללא שליטה בלי סוף חלונות של האקספלורר וזה מפסיק רק אחרי שאני משמיד את הפעולה בבקשה אם למישהו יש מושג מה אני עושה עם הבעיות המוזרות האלו תעזרו לי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-