עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי ווינדוס 7 ורציתי לפתוח קובץ MP4 באמצעות MPC ובטעות לחצתי על תוכנה אחרת שהיא בעצם הקובץ עצמו!!! ומאז כשאני לוחץ על "פתח באמצעות" ולאחר מכן ב-"תוכנות נוספות" הוא מופיע לי בתור אפציה לבחירה. איך מוחקים את ה-"תוכנה" The Walking Dead? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by United Kingdom,

היי. לפני כמה דקות התקנתי עדכון אבטחה רגיל של Windows ולאחר מכן נדרשתי לעשות הפעלה מחדש למחשב; כמובן אישרתי והמתנתי. נתתי לזה להתקין את העדכונים והלכתי מהמחשב, אחרי כמה דקות חזרתי וראיתי שזה על 15% אז הלכתי, לאחר מכן חזרתי וראיתי שזה עדיין תקוע על 15%, כאן כבר הבנתי שמשהו לא בסדר; ניסיתי להזיז את העכבר אבל הוא היה תקוע, אך מצד שני המחשב עצמו הגיב כאשר ניסיתי לכבות ולהדליק את ה-"Num" (בעזרת מקש ה-"NumLock" שבמקלדת), ככל הנראה מערכת ההפעלה נתקעה. חיכיתי עוד כמה דקות אך כלום לא קרה, אז לחצתי על כפתור ההפעלה מחדש החיצוני של המארז, המחשב ביצע הפעלה מחדש ובעליית הווינדוס רשם "Applying update" בצירוף כמה מספרים, הבנתי שזה ממשיך להתקין לי את העדכונים משם אז המתנתי. המחשב עלה והכ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by thebenjamin,

כשאני מריץ וידאו מכל סוג שהוא.. גם במדיה פלייר וגם בBSPLAYER יש מן פס דקיק מעל השוליים השחורים למטה שבעצם מראה את מה שאמור להיות החלק העליון של התמונה... אם נגיד מראים תמונה ולמעלה יש שמיים, החלק התחתון יהיה בהיר בגלל השמיים. מישהו שמע על זה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום יש לי תיקייה מסויימת שכשאני נכנס אליה אני לא רואה שום קובץ, מבחוץ ובמאפיינים כתוב לי שהתייקיה ריקה לגמרי בחיפוש אני לא מוצא שומדבר שהיה בתוכה אבל כשאני מנסה להעתיק קובץ שהיה בתוכה הוא כותב לי "הקובץ כבר נמצא בתיקייה" שאני מנסה להפעיל סרט שנמצא שם דרך מקור אחר (IDM) הוא מפעיל אותו בלי בעיה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

5. פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img214.imageshack.us/img214/5027/svchostni9.jpg ואחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בוקר טוב לכולם.. משום מה הסיסמה השתנתה במחשב הנייד של אחותי? או שאולי והיא באמת שכחה (מה שלא נראה לי) כרגע אני לא מצליח להכנס בכלל.. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט.. יש דרך או תוכנת צד שמאפשרת לאפש את הסיסמה? תודה לעונים.. WINDOWS VISTA

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני יודע שאפשר עם הפארטיישין לשנות אותיות של כוננים קשיחים אבל איך אני משנה את האות של הCD או הצורב? ושאלה שניה: למחשב שלי קוראים d (טימטום) עכשיו כל פעם שאני נגיד נכנס לTAKS MENEGAER או שואלים אותי איך קוראים לי הוא כותב d איך אני מסדר את זה (בלי פירמוט ) תודה :\

8. אהלן, הלוח אם הוא של GIGABYTE עם צ'יפסט GEFORCE 8200, נקנה לפני שנה . הצלחתי להתקין XP, אך כשאני מנסה להעלות את המחשב מדיסק אתחול של 98, שעובד על מחשב אחר, אני מקבל את השגיאה Device driver not found: mscd001, ואז מן הסתם אין לי גישה לדיסק. כשאני מנסה להתקין WIN7 אני מקבל את השגיאה No drives found: error code 5. הכונן הוא צורב של LG בחיבור SATA. מחיפושי באינטרנט הבנתי ש- ERROR CODE 5 יכול להיגרם בלוחות ישנים שלא תומכים באתחול מדיסק DVD, אך המחשב שלי נקנה לפני שנה. מה גם שהוא לא מוצא את mscd001 בדיסק אתחול הרגיל שלי. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by em28,

בבואי היום להדליק את המחשב לאחר שהוא נתקע, אומר לי ידידי המחשב כי הקובץ: windows\system32\config\system הושחת !! בטוב ליבו הציע לי להכניס את הדיסק המקורי להקיש R ע"מ לתקן. מאחר ודיסק ההתקנה של החלונות שלי הוא מה שנקרא auto-XP (התקנה בלי יותר מדי שאלות) הוא מדלג על שלב התיקון. נסיון ראשון: פניתי לכונן e (כונן פיזי אחר) שם התקנתי את החלונות במקביל להתקנה ב-c אלא שהתקנה זו ישנה. ע"מ לקצר אומר כי דאגתי לגבות את הרגיסטרי ולבצע גיבוי מערכת ל-C אך שחזור המערכת של החלונות המותקנים ב-E אינו מכיר את קבצי השחזור מ-C. העתקתי מספריית config את הקובץ system.sav במקום הקובץ system , אבל כשניסיתי להעלות את המחשב מ-C, הוא התחיל לבצע התקנה של ה-XP מהאמצע וביקש באזשהוא שלב את ה-SN (אותו אין…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מה כדאי יותר להתקין ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by STi,

אני צריך איזו תוכנה שיוצרת דיסקט איתחול, או קובץ ISO שאיתו אני יוכל ליצור BOOT בצריבה דרך הNERO חיפשתי מלא ואני משום מה לא מוצא, כל מה שמצאתי נותן לי בוט עם כל מיני תוכנות כאלו שאני לא רוצה, כלומר, אני רוצה שהוא יעשה בוט ויתן לי שורת פקודה רגילה של דוס ויתן תמיכה בכל סוגי הכוניים כולל NTFS אני יודע שזה ממש פשוט אבל אני לא מוצא את זה, אשמח אם מישהו יתן לי קישור תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by liran_h,

שלום רב התקנתי מערכת הפעלה 2000 ועליה התקנתי office 97 כל התפריט בעברית השתנה לאנגלית או גיבריש. באותו זמן התקנתי במקביל גם outlook גירסה 6 .לאחר ההתקנות עשיתי אתחול וניסיתי את התוכנות וגם ב outlook העברית בכלל מופיעה כסימני שאלה. כמו כן תוכנת ה word נתקעה ולא זזה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by CRT,

שלום בגלל עלויות של HDD היום, יש לי שאלה אם יש אפשרות להתקין ולעבוד על מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT על דיסק קשיח נייד בחיבור USB 3 ולעבוד דרכו. (ללא HDD פנימי בכלל). אני יודע שלעבוד ככה לא מומלץ לHDD עצמו אבל זה פחות מעניין אני צריך שהוא יחזיק מעמד עד ירדת מחיר של הHDD. הHDD שאני מדבר עליו בגודל 2.5'.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by EpoXi,

שלום לכולם, שאלה כללית, שאני בטוח שנשאלה מיליון פעם, אבל לא מצאתי תשובה עדכנית, האם כדאי לשדרג לWIN 64 BIT אם ברשותי מערכת עם 4GB זיכרון? אם כן, WIN7 או WIN8? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by haimelm,

יש לי כיום מחשב נייד יחיד בבית עם win 7 home premium . אני מתכנן לקנות מחש נייד וגם מחשב נייח בנוסף לנייד הקיים. ההתלבטות שלי מה לעשות עם רכישת מערכת הפעלה. 1. האם לקנות win 8 ולא 7 ? איזה סוג? מדוע? ( professional או מספיק פשוט יותר?). 2. לקנות win לשני מחשבים נוספים זה בטח יקר .יש עצה היכן לרכוש בזול? 3. אם אני אכניס win 8 ל שניים החדשים, האם יש דרך לשדרג את ה win 7 שיש לי? האם כלל כדאי לשדרג? השאלות נובעות כי מערכת ההפעלה הופכת להוצאה יקרהבמחשב... דרך אגב אותן שאלות לגבי אופיס. יש לי אופיס 2010 home student ברישיון במחשב הנייד הנוכחי . איך אני יכול להכניס למחשבים החדשים? האם אפשר להתקין את התכנה שיש לי עבור החשבים החדשים שאקנה? האם חובה לקנות רישיון לכל מחשב? זה ממש יק…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by qwerty1987,

קורה באמצע הלילה. איך ניתן לגלות מה גורם לזה? האם זה מופיע ה- event viewer (חיפשתי ולא הצלחתי למצוא)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by The-Magician,

הנה המפרט של המחשב: '>http://jpg.co.il/view/5075afe3b7482.jpg/"] אני מתלבט אם לשים ווינדוס 7 או XP מה יעבוד יותר מהר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הכל עבד בסדר גמור, עכשיו אני בא להדליק הוא עולה יש ת'לוגו והכל ואז כשהוא גומר לטעון הוא פשוט עושה לעצמו ריסטארט. ניסיתי לעשות last known configaration that worked ולא השתנה שום דבר,ניסיתי בסייפ מוד להכנס גם לא השתנה שום דבר. אני לא רוצה לעשות repair לפני שאני מתייעץ כאן מה הגורם לבעייה ומה לעשות,כי לפעמים הrepair לא עובד. כנ"ל לגבי פירמוט+פירמטתי השבוע לא רוצה עוד פעם. יכול ליהיות שאני רק צריך לתת לו להתקרר ו"לנוח" קצת כי עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שכיביתי אותו יכול להיות שההארד דיסק חם מדי או משהו כזה... xp pro sp1 מותקן כרגע. תענו מהר בבקשה! אייל.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום וחג שמח. יש ברשותי ווינדוס 7 שאני מפעיל אותו מחדש הוא לפעמים נתקע בטעינה של Welcome ודרוש מספר של הפעלות מחדש בשביל שהוא יכנס. מה לעשות?. הבעיה השנייה היא שבסרגל השפה ב EN מופיע לי US ו United states -Dvorak for left hand איך אני מוחק את United states -Dvorak for left hand?. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. משום מה הווינדוס לפעמים מחליש לי את העוצמת קול של המשחקים במחשב כשאני בשיחה עם חברים בסקייפ (יכול להיות מצב קטן שזה הסקייפ אין לי מושג) זה קורה לי ולחברים שלי גם שאנחנו לא בשיחה וגם על תוכנות ובזמן שאנחנו צופים בתוכנית/סרט במחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מבחן מעודכן : נראה שאין הבדלים כמעט, אגב הוא המליץ על התקנה נקיה של חלונות 11 עקב CRASHים שהיו לו.

22. שלום, כאשר אני לוחץ על הכפתור עם הגלגל האמצעי בעכבר אני מגיע לסוף העמוד הנוכחי שבו אני נמצא. דוגמאות: 1) אני בדף אינטרנט עם מלא כתבות..לחצתי על המקש האמצעי עם הגלגל בעכבר והוא "זורק" אותי לתחתית העמוד. 2) אני בתוך תיקיה במחשב שלי (שירים למשל) אני לוחץ על ההלחצן האמצעי וזה זורק לתחתית העמוד. תופעה זו מופיעה ב- WINDOWS/IE/FireFox.. בקיצור בהכל. מה אפשר לעשות כדי למנוע תופעה זו ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אוקיי אנשים טובים תשמעו: אני מדליק את המחשב ומנסה להכנס למחשב שלי והוא משום מה לא מצליח להכנס אליו! כנ"ל לגבי My Documents וכנ"ל לגבי כל תיקיה אחרת שאני מנסה להכנס אליה. לעומת זאת לאינטרנט אקספלורר ול Outlook ולמשחקים ו\או תוכנות שיש לי קיצור דרך שלהם בשולחן העבודה-הכל עובד בסדר גמור. אז כאמור כשאני מנסה להכנס, לדוגמא , ל"מחשב שלי" הוא לא נכנס ורושם לי את הודעת השגיאה שיש בווינדוס אקס-פי: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." ואז יש לי את האפשרויות "Send Error Report" או "Dont Send" והאפשרות האחרונה היא "to see what data this error report contains" שמה רשום לי: "AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2600.0…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by lompy,

במחשב בחדש שלי יש HD של 250GB ורציתי לדעת 1.למחיצות של כמה מומלץ לחלק אותו בהתקנה 2.האם יש הגבלה בגודל המחיצות תחת WINDOWS כך שהוא לא יזהה את הגודל הנכון במקרה שהמחיצה גדולה מדי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.