עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Imtheman,

לילה טוב... יש לי איזה בעיה קצת מסובכת . יש לי קובץ של GHOST שעליו יושב WINDOWS200 ועוד כמה קבצים ותוכנות שממש חשובים אבל המחשב שעליו נעשה ה גוסט מת ! עכשיו אני פותח את הקובץ על מחשב אחר אבל המחשב נותן לי מסך כחול ! למישהוא יש איזה שהיא דרך איך לעקוף את המסך הכחול הזה ולהכנס למערכת ???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ajl,

אני מחובר לכבלים + בזק בחיבור של 12M, בכל המחשבים שבהם מותקנים אצלי win32 המהירות לא עולה על 7-8M בממוצע. במחשבים בהם מותקנת מערכת XP או win7 64bit המהירות היא 12M. מכירים את הבעיה? האם יש פתרון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by CyberBoB,

כיצד מוסיפים ל-XP משתמש נוסף, כך ששני המשתמשים לא יכולים לראות זה את הקבצים של זה ולא להשתמש בתוכנות המותקנות אצל האחר? השאלה שלי הולכת יותר לכיוון שברגע שאתה עובר ליוזר אחר אתה מקבל את כל ההגדרות ששייכות רק לו כמו טפט אחר, אייקונים אחרים ותוכנות אחרות. שני משתמשים אוטונומיים החולקים אותה מערכת הפעלה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, כאשר אני לוחץ על הכפתור עם הגלגל האמצעי בעכבר אני מגיע לסוף העמוד הנוכחי שבו אני נמצא. דוגמאות: 1) אני בדף אינטרנט עם מלא כתבות..לחצתי על המקש האמצעי עם הגלגל בעכבר והוא "זורק" אותי לתחתית העמוד. 2) אני בתוך תיקיה במחשב שלי (שירים למשל) אני לוחץ על ההלחצן האמצעי וזה זורק לתחתית העמוד. תופעה זו מופיעה ב- WINDOWS/IE/FireFox.. בקיצור בהכל. מה אפשר לעשות כדי למנוע תופעה זו ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. התקנתי מערכת מלאה על מחשב חדש, הXP האינטיליגנט החליט לשנות אותיות של כוננים על דעת עצמו ועכשיו המערכת מותקנת על :E וב:C נמצא דיסק ישן שממנו העתקתי כמה דברים. רק עכשיו גם קלטתי למה זה קרה... על :C היה Boot של 98 .... אוף! מה שממש מעצבן הוא שחשבתי על זה מראש, וזה שמותקן כ:E הוא הprimary master... אחרי כל התלונות לשאלה - כאשר אני אנתק את הדיסק הישן יותר, XP ישנה את האות של המחיצה ל:C או שהוא מספיק חכם לא לגעת בsystem partition? אם XP טיפש והוא יחליף אותיות, ברור שזה ישפיע על המון תוכנות - החלפה מסיבית של כל ההפניות ברגיסטרי מE לC עשויה לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ronran,

היי רכשתי נייד עם ווינדוס 8 לפני כמה זמן ובזמן ההתקנה שמתי את האימייל של ההוטמייל שלי עכשיו כשאני רוצה להכנס לסקייפ שלי שהוא לא מהאיימייל של ההוטמייל הוא אומר לי שאם אני רצה להמשיך אני חייב למזג בין 2 החשבונות של הסקייפ.. ואני ממש לא מעוניין מישהו יודע מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pssheba,

סליחה ! פורסם בפורום תמיכה במחשבים אישיים !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. משהו ברשת הפנימית פה שולח בכוונה אליי פקודות של SHUT DOWN (זה שסופר שניות עם הודעה שהוא בוחר לרשום גם ) אני חושב שזה NET START - MY IP .....וכ'ו ... איזה סרביס אחראי לזה ? איזה לבטל ב services.msc ?? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by MakeMe,

היי, יש לי שאלה לגבי פיצול מסך. המסך הראשון יהיה המסך המרכזי כמובן. לגבי המסך השני, האם יש אפשרות לעשות שתוכנת שמנגנת וידאו למשל VLC WMP או כל תוכנה אחרת תפעל רק במסך השני? אשמח לדעת! מאוד יעזור לי. ובמידת האפשר, אם זה באמת אפשרי, האם שאני אכבה את המסך וידליק אותו אחרי יומיים ההגדרות ישמרו? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כדי לנסות לפתור בעיה כלשהי חשבתי להסיר את LPT1 במנהל ההתקנים בחלונות 98 SE ולהחזיר אותו עם "הוספת חומרה חדשה". התברר לי להפתעתי שלא ניתן להוסיף אף התקן חדש למערכת (אין קובצי INF, לא ברור למה). כך שאני תקוע בלי LPT1 ובלי מדפסת עובדת. איך אפשר להתקין את היציאה מחדש? יש קבצים שאני יכול להעתיק לדיסקט מתקליטור התקנה של חלונות? (אין CDROM במחשב). הביוס קשור לזה? לא ראיתי שם שינוי בהגדרות ECP\EPP וכדומה או שזה לא המקום לבדוק? ד"א, אם הסרתי את LPT1 בחלונות יש סיבה שהמדפסת לא תדפיס גם ב-DOS? למעשה אני זקוק כרגע רק להדפסה ב-DOS, חשבשבת וכדומה. בתודה מראש, מקווה לעזרה מהירה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by x-dude,

כרגע מותקן אצלי Windows xp pro בלי ה SP1 רציתי לשאול מישהו שהשתמש ב XP PRO בלי ה SP1 ועם SP1 האם ישנם איזו שהם שיפורים? חוץ מכמה סתימת חורי הבטחה. משום שבנתיים בלי ה SP1 ה Windows שלי עובד בסדר גמור אבל הייתי רוצה לדעת בכל זאת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by CashMAn,

אהלן מה קורה..?! .. טוב אז יש לי וינדוס XP SP2 ואני רוצה לעשות לו BOOT איך אני עושה את זה אז תעזרו לי בבקשה :'(

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by .Joseph M,

היי, מישהו נתקל באיזושהן בעיות בשימוש בדפדפן של Windows 7;כמו בעיות בתצוגה ו/או שהדפדפן לא מגיב/מפסיק לפעול/נתקע? תודה רבה מאוד מראש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה היא שאיני יכול ללחוץ קליק ימני על תקיות וקיצורי דרך זה תוקע את האקספלורר וישר חוזר למסך רגיל קראתי מאמרים על התקנה של DIVX אבל זה הותקן אצלי במחשב ממש מזמן ולא נראה לי שיש קשר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לאיודע למה בזמן האחרון כל דבר קטן שאני עושה המחשב נתקע לי כזה לכמה שניות לפעמים יותר ואז רק פותח כמו לדוגמא אני מפעיל את הדפדפן לוכח לו משהו כמו דקה לעלות שפעם לכח לו 2 שניות המחשב שלי לוכח לו איזה 20 שניות להבין מה אני רוצה שלא נדבר על winrar לפתוח קובץ winrar נגיד סרט ששוקל משהו כמו 300 מגה לוכח לו במקום חצי דקה שהיה לוכח לו פעם עכשיו משהו כמו 8 דקות ואני לא מגזים יש לי מחשב חזק יחסית אין סיבה שזה יהיה ככה זה גם קרה לי פטעום עכשיו נסיתי להבין מה עשיתי לפני שזה התחיל אבל אני לא יודע לא זוכר משהו פרטים של המחשב: duel core 2 e6600 3 g ram 360 g hardisk 8800 gts 640m Geforce אני אשמח לעצות (דרך הגב יש לי שתי קוננים חיצוניים שמחובברים למחשב האחד קניתי בדיוק לפני שזה קר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by cvtt.z88,

ממה הבעיה הנה הDUMP [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yosef_yaniv,

משום מה בזמן האחרון אני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות ב-windows (למשל לגשת אל ה-task manager או להחליף את התמונה של שולחן העבודה). המחשב מודיע שאין לי הרשאת administrator. העניין הוא שאני ה-user היחיד שמוגדר, ואני מוגדר כ-administrator. כשיצרתי user נוסף והגדרתי גם אותו כ-administrator, תחת אותו user, הצלחתי לבצע את הפעולות הנ"ל. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה המציקה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DEMON HUNTER,

מה עדיף איזו מערכת הפעלה עדיפה למערכת שלי ( להיסתכל במפרט ).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. במחשב של אמי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP, ואני הגדרתי בהגדרות החסכון בחשמל שהמסך יכבה לאחר 3 דקות של אי שימוש. אבל מה, המסך לעיתים קרובות לא נכבה. כניסה מחדש להגדרות התצוגה ומשם להגדרות חסכון בחשמל ולחיצה על אישור, פותרת את הבעייה הזאת באופן זמני, אך היא חוזרת לאחר זמן מה. הבעייה קרתה בעבר גם במחשב שלי, כאשר עוד היה מותקן בו חלונות XP, ובעוד מחשבים שלהם הייתה לי גישה והיה בהם חלונות XP. הבעייה הזאת לא קורית עם חלונות 7. מהי הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן. מותק אצלי windows 7 ובנוסף מותקן xp mode במכונה הוירטואלית של מיקרוסופט שהורדתי מהאתר שלהם. אני מעוניין להעביר קבצים שיש בWIN7 לXP. איך אני עושה את זה? במכונה VM WARE יש פלאגאין לdrag n drop אין לי רישיון אליה לכן אני לא יכול להשתמש בה. הקבצים הם לצרכי עבודה ואני טקוע לחלוטין עד שאוכל להעביר אותם מה7 לXP הוירטואלי. אשמח לעזרתכם. תודה מראש כמובן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Gil80,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט. אני יכול לראות עברית באתרים ולכתוב בעברית בתוכנות אופיס אבל: 1. ישנם אתרים שמציגים פרסומות או באנרים (לא פלאש) ורואים רק ריבועים במקום עברית. 2. תוכנות כמו ווינאמפ לא מציגות עברית בכלל. רק ג'יבריש. בעידכונים של ויסטה, ישנה אופציה להוריד עברית. ההורדה מסתיימת אך באמצע ההתקנה של העידכון, המערכת מפסיקה ומודיעה שהיא נכשלה להתקין את העברית. הורדתי את הקובץ EXE של העברית לויסטה ודאבל קליק על הקובץ ושום דבר לא קורה. האם מישהו נתקל בדבר דומה? ישנם הגדרות לא נכונות אצלי שאני לא מודע להם? יש פיתרון בכלל? אשמח לכל עזרה, גיל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Dark Mind (דרעק) שלח לי לינק שפותח הודעות קופצות כאלה ואומר You Are An Idiot. כולם מכירים את זה... בקיצור, אחרי שסגרתי את זה אז האקפלורר אז המקסימייז כבר לא פתח לי ת'חלון על כל המסך אלא רק על שלושת רבעי ממנו... כשאני עושה Restore אז הוא חוזר למסך מלא אבל זה לא נוח וחוצמזה מה זה הקטע המוזר הזה?! איך אני מסדר ת'תופעה? זה משגע אותי... עזרה דחופה בבקשה... תודה נ.ב. תמונה מצורפת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by abo,

שלום לכולם... ותודה על הניסיון לעזור. אז ככה יש לי הארד דיסק של 6 GB וזה ההארד דיסק שעליו מותקנת המערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO עברית יש לי רישיון והתוכנה מקורית. 1. שמעתי שיש אפשרות לערוך את התקנה של ווינדוס ולהעיף ממנה דברים שאני לא רוצה -לא משתמש בהם- ובזה להתקין את נפח ההתקנה של המערכת הפעלה... לדוגמא: windows tour \ windows address book\ וכו... מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? 2. הספרייה של הWINDOWS תופסת לי גיגה וחצי, יש אפשרות למחוק ממנה דברים לא נחוצים?? למשל מה זה הספרייה SoftwareDistribution? היא סתם תופסת איזה 244 מגה ויש מלא ספריות כאלה:$NtUninstallKB894391$ לדוגמא, מה הייעוד שלהם במערכת הפעלה הכבדה הזאת??? והSYSTEM32, בכלל נסחף! 950 מגה!!!! מ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הורדתי איזה קובץ RAR מאיפשהו ובלי להסתכל מה יש בפנים עשיתי "Extract Here" לדסקטופ ומסתבר שהיתה בפנים תמונה אחת כפול כמה מאות פעמים (עותק782.. עותק 845...) שמילאו לי את כל שולחן העבודה. מיד מחקתי את כל הקבצים אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה את הדסקטופ שלי מלא בעשרות/מאות קובצי תמונה. איך אני נפטר מהזבל הזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.