Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מאז שהתקנתי אקספי המחשב לא נכבה אוטומטית, איפה אני מחזיר את האפשרות הזו? תודה מראש חן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזו פקודה תשנה לי את שם הקובץ לתאריך הנוכחי של אותו היום?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי חלק מהדבים עברית וחלק אין לי עברית. נכנסתי שם ללוח בקרה הוספתי עברית והכל . אבל אני לא יודע למה זה לא עובד . אם משהוא יוכל לעזור לי אני יודה לו ;D תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי תוכנה, שלאחר כמה ימים נחסמת, אך לפי מה שאני יודע, מחיקת רגיסטרי עוזרת, איך בדיוק מוחקים רגיסטרי של תוכנה מסוימת? או איך מוחקים רגיסטרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל עשר שניות שומעים צליל של לחיצת עכבר אפילו שאני לא נוגע במחשב או בכלל דברים אחרים רצים שומעים אותו צליל בויסטה כאילו הקלקתי על איזה תיקייה ופתחתי אותה למישהו יש מושג מה גורם לזה יש כל כך הרבה דברים יהיה קשה לאתר 20 דקות עכשיו חיפשתי על זה בגוגל מצאתי לא מעט שמתארים בדיוק אותו דבר אבל פתרון בכל אחד מהשרשורים האלו לא הופיע ! מטריד בול אותו הצליל שהויסטה משתמש בו שאתה לוחץ על תיקייה .....כל 10 שניות.......@#$@ הופה נדמה לי שעליתי על משהו התחלתי לסגור דברים שפועלים בשורת משימות הקטנה ליד השעון אני חושב שזה היה האזהרה האדומה מוינדוס שמודיעה לי שאין לי אנטי וירוס לא בטוח סגרתי כמה דברים במקביל אבל עכשיו אין יותר ~43#@
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א. לגבי הפרוססור - אין לי נורטון אנטי וירוס, והפרוססור הזה עולה לי כל איתחול ואינו מופיע ב- CONFIG. מצ"ב תמונה היכן ה nvsvc32.exe במחשב. ב. איך מוחקים ת'רשימה של כל פרטי האיתחול שהועלו אי פעם..מעיק... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כאשר לוחצים על כיבוי, הwindows מבצע הפעלה מחדש. ביטלתי תחת כשל במערכת את הסימון מ"הפעל מחדש באופן אוטומטי", אך לא מופיעה הודעת שגיאה. מה עשויה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נכבה בהפסקת חשמל .... , ועכשיו כל פעם שאני פותח דפדפן לא משנה איזה ... לוקח לו כמה שניות להיטען ... ? מה לעשות לפני שבוע וחצי כתבתי את הדיון עזרה הזה ואמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין את כל מה שהתקנתי מקודם לבדוק מה גרם לזה .. , ותנחשו מה ? זה ה tool bar שבא אם האייסקיו 5 .. תראו תמחקו אותו לגמרי .. מהוספה והסרה .... ותראו ההאקספלור יעלה לכם בשניה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מתוצרת דל שאיתו קיבלתי גם דיסק וינדוס XP SP2 (מערכת ההפעלה הבאה מותקנת עם המחשב הנייד) השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתקין עם הדיסק הזה את מערכת ההפעלה גם על מחשב נייח חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהוא מוזר האמת, לפי מה שזכור לי ה BUILD הכי חדש הוא 7600 היום סתם בדקתי ואני רואה 6.1 7601 זה אומר משהוא? גם לכם זה ככה? יכול להיות שאחרי התקנת SP1 זה ניהיה ככה? הינה תמונה http://www.si z.co.il/my/ia dzyxzzjj0v.jpg להוריד רווחים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בהפעלת המחשב הוא נתקע על מסך החשבונות .(למרות שלא הגדרתי חשבונות) ועל מסך זה לא מופיעים חשבונות אפילו של אדמינסטרטור.ולכן אי אפשר להמשיך .ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא ביצע הפעלה רגילה לאחר שבחרתי במצב בטוח .איך גורמים למחשב להמשיך לעלות.דרך אגב הווינדוס הוא xp תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי win xp וכשאני מפעיל את הmsconfig יש שם תהליך אחד שאני לא מזהה בכלל גם לא רשום מה הוא או הכתובת הפעלה שלו יש למישהו מושג מה הוא ומה עושים לגביו תוהד לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
משום מה הווינדוס לפעמים מחליש לי את העוצמת קול של המשחקים במחשב כשאני בשיחה עם חברים בסקייפ (יכול להיות מצב קטן שזה הסקייפ אין לי מושג) זה קורה לי ולחברים שלי גם שאנחנו לא בשיחה וגם על תוכנות ובזמן שאנחנו צופים בתוכנית/סרט במחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי וינדוס 7 גרסת RC מקורית,המחשב לא כבה בלחיצה על כפתור SHUTDOWN. יש לציין שלפתע גם מערכת הפעלה של XP שנמצאת על מחיצה אחרת,המחשב לא כבה. ההתקנה שך WIN 7 הינה התקנה נקיה ולא שדרוג. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, פתחי הUSB הקדמיים לא עובדים לי. אבל יש סיבה שרשמתי את זה בפורום תוכנה ולא בחומרה - כי הם עובדים לשימושים אחדים כמו חיבור DOK או הטענת אייפוד, אבל אי אפשר להדפיס מסמכים כשהמדפסת מחוברת לאחד הפתחים הקדמיים, וזו הבעיה המרכזית שלי. כשניסיתי לחבר את המדפסת לאחוריים זה יצר "עותק מדפסת חדש" והדפסה אליו עבדה. הבעיה שאין לי פתחים פנויים מאחורה ואני חייב את המדפסת! ניסיתי להחליף שהמדפסת תהיה אחורה והעכבר יהיה קדימה - והעכבר לא תיפקד. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עלעלתי קצת בשירשור אבל לא ממש מצאתי תשובה. אני עובד קצת עם סוני ווגאס ובעבר הייתה לי באמת בעיה של רינדור קליפים באיכות גבוהה (היה קורס עקב חוסר זיכרון) מה שהיה פותר את הבעיה זה לרנדר באיכות נמוכה. לאחר בירורים התקנתי WIN7 64BIT שאלתי היא האם אני צריך להתקין גירסה מיוחדת של סוני ווגאס 64 ביט או שאני יכול להשתמש עם ה32 ביט ולקבל את אותו אפקט, הסיבה לכך נעוצה בזה שאני לא מצליח להתקין את הסוני בגירסת 64 ביט, הוא כל הזמן אומר שחסרים לי כל מני קבצים וגם אחרי שאני משלים אותם הוא ממשיך למצוא לי קבצים שחסרים לו, כמו בור בלי תחתית. השאלה אם יש פיתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) לקראת סיום ההתקנה של הנרו אני מקבל את ההודעה הבאה שמופיעה בצילום מסך -מה עושים במצב כזה? 2) אני מוריד גירה עדקנית של איטיונס למערכת xp וכשאני מנסה להתחיל את תהליך ההתקנה ע"י לחיצה כפולה, אז אני רואה שכאילו מתחיל תהליך חילוץ הקבצים אבל שניה אחרי זה הלא קורה כלום מעבר לזה. מה עושים במצב כזה ? בתודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב-Windows XP כשיש תמונה רואים אותה כזאת מצונזרת ! איך אני יכול לעשות שתמונה ב-98 תהיה מצונזרת כמו ב-XP תודה מראש על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה קטנה אשמח לעזרה. בווינדוס 7 כשאני פותח ספרית וידאו ושם את האופציה LARGE ICONS אני אמור לראות את התמונה של הסרט/סרטון על הקובץ ממש... משום מה כל הסרטים נהפכו לתמונה של MPEG /AVI ואני לא רואה שום תמונה על הסרטונים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרך האשכול הנעוץ הגעתי לדף הזה http://support.teloep.org/vistaver.htm ובו גיליתי משהו מוזר. בשורה Maximum RAM supported with 64-bit system המספרים לא זהים. למה זה כך? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב , והטלפון מצלצל ,מערכת ההפעלה נתקעת . כדי למנוע את הבעיה , אני מחייג דרך המודם ובעצם "פותח " את הפורט של המודם ואז הטלפון הראשון שמצלצל לא "תוקע" את המחשב . האמת היא שאני חושד ב- WinfaxPro האם מישהוא נתקל בתופעה הזו ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לויסטיה בעיית התאמה רצינית עם חלק גדול מהתקני הUSB שיש לי, בינהם גם המצלמה הדיגיטלית Pentax K10d וקורא הכרטיסים סאן דיסק MicroMate. כשאני מחבר אותם לשקע הUSB הויסטה מבקשת ממני להתקין DRIVER שבכלל לא קיים. מה שאני עושה עכשיו זה להעביר תמונות שצילמתי למחשב אחר ולשלוח אותם לעצמי וזה ממש לא לעניין... אני בטוח שאני לא הבן אדם היחידי בעולם שגם משתמש בויסטה וגם בכרטיסי SD ויש לבעיה פיתרון... השאלה מה הוא?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה שאני מחבר את השלט למחשב על מנת להטעין את השלט דרך usb אך הווינדוס לא מזהה את השלט ב davice manger יש ברשותי ווינדוס 8.1 הכבל של השלט תקין ועבד נפלא עם ווינדוס 7 לדורותיו עד שעברתי לווינדוס 8
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעליית חלונות איקס פי הוא דורש ממני סיסמא אני מתעלם ממנה ולוחץ או קי כי אין לי סיסמא ואז עולה המחשב אבל אני לא רוצה להגיע לזה אני רוצה שהמחשב יעלה מיד ללא סיסמאות עשיתי חיפוש אצלכם עם יש בעיה דומה ואין. יש דברים אחרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-