עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לאחרונה הרבה מהסרטונים פשוט לא מתנגנים לי בגוגל כרום, מה שקורה זה כשאני לוחץ Play לא קורה כלום אז אני משתמש בתוסף של IE Tab שמשתמש באקספלורר ואז זה עובד. מישהו עוד נתקל בבעיה דומה ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ngc224,

הי, יש לי מחשב בן שנה בארך, וכבר תקופה ארוכה שבאמצע העבודה הוא פשוט עושה ריסטרט ואז מראה מסך כחול (כל פעם שגיעה אחרת), ואז יש כמה ימים (או שבועות) שהוא עובד רגיל ואז עוד הפעם עושה ריסטרט... ליפעמים גם העכבר לא עובד אחרי שאני מדליק את המחשב (אני חייב להוציא אותו מה USB ולהכניס שוב) לדעתי המחשב בכלל לא מתחמם.. מה יכולה להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by camelboy,

אני רוצה לעשות דאבל בוט לוויסטה ככה שיהיה לי גם וויסטה וגם xp בגלל המשחקים אני צריך את הdirecttx 10 או איך שלא כותבים את זה..^^ אז עם מישהו יסביר לי אני נורא ישמח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by X - DreaM,

שלום לכולם.... לפני איזה חודשים התקנתי winxp בשני המחשבים שלי והתקנתי גם את הsp1. הוינדוס היה activate - לא גרסה של שלושים יום..... לפני שבוע וחצי הארדיסק של ibm 40GB נדפק- הוא התחיל להיות איטי מאוד (2 מגה לשניה במקום 18). מחקתי את כל המחיצות, התקנתי מחדש וזה לא עזר....40GB הלכו... יומיים אחרי זה זה קרה במחשב השני - 20GB הלכו שבועיים הייתי תקוע עם הארדיסק של 0.8GB והלכו לי 7GB של MP3...........ח-ר-א :'( היום קיבלתי שני הארדיסקים חדשים והשאלה שלי היא: הXP דפק את הדיסקים או משהו אחר?(לא היה לי אף פעם בעיות עם הארדיסקים האלה והם בני פחות משנתיים) מה כדאי לי להתקין: win98 או winxp?? אני מפחד שיהרס לי עוד הארדיסק... :AR15: תודה מראש, X - DreaM

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by avnyhow,

שלום,התקנתי כונן קשיח שעבר clone.המערכת הפעלה windows 7 ultmate,עכשיו אני לא מצליח לשנות תוכנית גיבוי שהיתה מקודם.אפשר לבטל לוח זמנים אך לחיצה על גבה כעת,שנה הגדרות לא עושה דבר,לא נפתח החלון הבא. בנוסף קליק ימני על סמל מחשב,לא פותח את חלון ניהול מחשב,ניהול דיסקים ומנהל ההתקנים.אפשר להגיע אליהם מלוח הבקרה,מערכת ואבטחה,כלי ניהול.במנהל ההתקנים רואים שכל ההתקנים בסדר.בכדי להיות בטוח עידכנתי דרייברים. כרגע אני עושה גיבוי בהצלחה עם תוכנה אחרת אך מעוניין לפתור את הבעייה. תודה מראש.

6. Started by pssheba,

שלום, ב xp יכולתי לחפש קובץ. למשל בחיפוש *.doc;*.docx המערכת חיפשה את כל קבצי הוורד. יכולתי לצמצם את החיפוש ע"י הוספת מילים המצויות בקובץ שאני מחפש. למשל, אם חיפשתי קובץ וורד המכיל מאמר בנושא "תמרים" יכולתי לחפש *.doc;*.docx ולרשום בשדה השני מילה שהקובץ מכיל ("תמרים" בדוגמא). יתכן ש win7 איבד את היכולת הזו?! בתפריט התחל למטה קיים שדה קלט: search programs or files אך אין אפשרות להוסיף מילים המוכלות בקובץ !! יכול להיות שקיים שם משהו שאינני רואה?! מה שעוד אינני רואה זה מציאת הקובץ. החיפוש ב win7 אינו נושא פרי ! אני אף פעם לא מוצא קבצים שאני מחפש. יתר על כן, רשימת התוצאות מופיעה ללא מיקום בדיסק (תיקיות ותתי תיקיות). האם איבדתי את ראייתי או שהעולם איבד את שיקול דעתו כשאימץ מע.…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני כרגע עם xp pro sp3 כבר כמות זמן רצינית ולאחרונה הוספתי זכרון למחשב. אני עכשיו עם 4 ג'יגה, (32 bit מזהה עד 3.5) ככה שזה זמן טוב להתקדם קצת עם מערכת ההפעלה. הבעיה העקרית של הנושא, כמו תמיד, תמיכה בתוכנות. אני רוצה לדעת אם וינדווס 7 כבר נמצא במצב סביר מבחינת יעילות + תמיכה, כי מן הסתם זו ה-os שחשבתי להתקדם אליה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Amit_Alcobi,

לכל בעלי הויסטה אם לא אכפת לכם פרסמו את הציון שלכם בexperience score של ויסטה. נא לציין גם את סוג המעבד כרטיס מסך הארד דיסק וזכרונות וציון שכל אחד מהקטגוריות קיבלו.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בד"כ הייתי יודע מה לעשות עם אקס פי אבל עכשיו ששמתי ווינדוס 2000 נכנסתי ל-REGIONAL OPTIONS ושיניתי שם ל-HEBREW וזה לא עוזר. תעזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. המחשב נכנס למצב שינה ואמור להתעורר רק בהזזת עכבר. אבל משום מה הוא מתעורר לי כל יום בשעה 13:00 כאשר לפי ה EVENT LOG סיבת התעוררות היא RTC. לפעמים הוא חוזר לישון אחרי 2-3 דקות (אמור לישון אחרי 120 דקות, ולפעמים יש בעייה יותר רצינית שאני לא מצליח לקבל תמונה על המסך (מסך LCD-TV חיבור DVI-HDMI) - גם לחיצה קצרה על כפתור ה POWER לא עוזר ואני חייב לכבות אותו אגרסיבית (לחיצה ארוכה). ביטלתי את כל הדברים ב TASK SCHEDULER ביטלתי עדכונים אוטומטיים ביטלתי MEDIA CENTER UPDATE לא עוזר... 1. למישהו יש מושג למה הוא מתעורר ב 13:00 בגלל "RTC" ? 2. מישהו נתקל בבעייה שמחשב חוזר מ SLEEP ואין תמונה במסך? VISTA SP1 (לפי ה REL NOTES SP2 לא פותר בעיות שקשורות ל SLEEP) GIGABYTE EP45-DS3R ביוס אחרון …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MakeMe,

היי, יש לי שאלה לגבי פיצול מסך. המסך הראשון יהיה המסך המרכזי כמובן. לגבי המסך השני, האם יש אפשרות לעשות שתוכנת שמנגנת וידאו למשל VLC WMP או כל תוכנה אחרת תפעל רק במסך השני? אשמח לדעת! מאוד יעזור לי. ובמידת האפשר, אם זה באמת אפשרי, האם שאני אכבה את המסך וידליק אותו אחרי יומיים ההגדרות ישמרו? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי חברים, רציתי לשאול האם זה רק אצלי או שממשק הAERO קצת מקבל לאגים.אני אסביר מה הכוונה:את המערכת אתם יכולים לראות במפרט שלי בצד מערכת מכובדת ביותר לכל דבר ועניין.כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 64 ביט שמותקנת כמובן על כונן הSSD שלי. דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך ל64 ביט מהאתר הרשמי של ATI.מידי פעם כאשר אני פותח חלון או סוגר יש טיפונת לאגים (רעידות כאילו)לא יודע איך להסביר זאת ומידי פעם הכל נפתח בטיל.האם זה קשור לממשק עצמו או שמשהו אחר.שמתי לב לזה גם במערכת הקודמת שלי בוינדוס 7 32 ביט וקיוויתי שבמערכת הנוכחית זה ייפתר.יש מצב שאני סתם מפונק אבל באמת אני שואל ממה זה נובע,הרי הנתונים שלי מעולים כרטיס מסך חזק שאוכל הכל אז למה זה עדיין קורא? תודה מראש לעוזרים גל ;D

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בדיסק פנימי של 2 טרה מהו הנפח שרצוי להקצות למערכת ההפעלה (win7 64) ויתר התוכנות בחלוקה ל- 2 מחיצות כשהמחיצה השניה תשמש לאיחסון ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם ראיתי כאן באתר ( ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי את זה ) שאיזה בחור שינה את הסקין של " ההתחל " למשהו אחר לגמרי ( כמו שמשנים סקין ל WINAMP ) למישהו יש מושג אך עושים את זה ומאיפה מורידים את זה ??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nofari:],

שלום לכולם, אני מנסה לעבוד עם התוכנה visual studio c++ וכתוב לי שהיא לא יכולה להיות מותקנת במחשב משום שאין לי sp3. יש לי לפטופ acer 5612zwlmi מערכת הפעלה ויסטה בעברית (!!). ניסיתי לשדרג לsp2 וזה שלח אותי להתקין sp1 קודם. sp1 גם לא מוכן לעבוד על המחשב שלי בטענה שהsp שיש לי עכשיו הוא בשפה שלא מוכרת לו (בעברית). מה אני עושה? אולי יש תוכנה אחרת במקום visual studio שאפשר לעבוד איתה? לא תוכנה מושקעת, רצוי בלי די באגר.. זה בשביל עבודה בבית ספר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bennash,

קניתי בשביל "חלונות ללכת" דיסק און קי של 64GB אבל הוא רושם לי את ההודעה הבאה: this is a removable drive and isn't compatible with Windows To Go. Choose a drive that meets the required hardware specifications האם אני צריך לצרוב דיסק של חלונות 8 בboot ואם כן איך עושים את זה בנרו 16 יש לי חלונות 8 ששדרגתי מדיימון טולס לייט דרך הגב מחקתיהו והתקנתיו מחדש כך שהDTL עובד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by United Kingdom,

היי. לפני כמה דקות התקנתי עדכון אבטחה רגיל של Windows ולאחר מכן נדרשתי לעשות הפעלה מחדש למחשב; כמובן אישרתי והמתנתי. נתתי לזה להתקין את העדכונים והלכתי מהמחשב, אחרי כמה דקות חזרתי וראיתי שזה על 15% אז הלכתי, לאחר מכן חזרתי וראיתי שזה עדיין תקוע על 15%, כאן כבר הבנתי שמשהו לא בסדר; ניסיתי להזיז את העכבר אבל הוא היה תקוע, אך מצד שני המחשב עצמו הגיב כאשר ניסיתי לכבות ולהדליק את ה-"Num" (בעזרת מקש ה-"NumLock" שבמקלדת), ככל הנראה מערכת ההפעלה נתקעה. חיכיתי עוד כמה דקות אך כלום לא קרה, אז לחצתי על כפתור ההפעלה מחדש החיצוני של המארז, המחשב ביצע הפעלה מחדש ובעליית הווינדוס רשם "Applying update" בצירוף כמה מספרים, הבנתי שזה ממשיך להתקין לי את העדכונים משם אז המתנתי. המחשב עלה והכ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by The-Magician,

כשאני לוחץ על מצב שינה המחשב נכנס למצב שינה ואז כשאני רוצה לחזור לווינדוס אני לוחץ על מקש כלשהוא ואז בא לי מסך שאני אמור ללחוץ על המשתמש שלי ואז זה חוזר לווינדוס, יש אופצייה לשנות את זה כשאני ילחץ על מקש כשלשהוא אז המחשב יחזור ישר לווינדוס ממצב שינה??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ביצה,

אהלן אהלן יש לי WIN7 ו-WIN XP ביחד על אותו מחשב כבר הרבה זמן ופתאום מסך ההפעלה של בחירת המערכת לא עולה ואף מערכת לא עולה במקום זה אני מקבל הודעת שגיאה שאני צריך לשים דיסק בוט. אז לפני הפירמוט ולפני כל הבלאגן, יש דרך קצרה לטיפול הבעיה? אולי זה איזה וירוס שאפשר להסיר בלי לפרמט? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, רציתי לשאול האם office 2007 basicהיא התוכנה המתאימה לעסק ביתי קטן של אדריכלות ולעריכת ספרים ? או שיש המלצה אחרת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי קובץ REG ואני רוצה למזל אותו ברג'יסטרי בלי שישאל אותי אם אני בטוח.... ניסיתי לרשום regedit file.reg /y וזה לא עוזר... הוא עדיין שואל..... יש לכם רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הי, יש לי קובץ שיצרתי תחת XP לפני כשנתיים בערך וכשאני פותח אותו תחת Win7 64 האנגלית מופיעה כרגיל אבל העברית מופיעה כגיבריש. שם הקובץ הוא באנגלית והתוכן מכיל גם אנגלית וגם עברית. לצערי הרב, אני מנסה למצוא שורה בעברית אבל אי אפשר לקרוא אותה :-\ רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום הערב אני מפעיל את המחשב שלי ופשוט אחרי שאני רואה את הלוגו של וינדוס 7 הוא לא ממשיך לעבוד ואני מקבל מסך שחור! ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לכל מיני תאריכים וקיבלתי שגיאה מספר 0X8000FFFF מה באפשרותי לעשות חוץ מלהתקין את הוינדוס מחדש? מדובר בWIN7 32 BIT תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מופיע לי היישום הזה,וגם הופיע בעבר... (בויסטה אין אותו) תמיד רציתי לדעת מהו... נשמע כמו איזה משהו לא אמין במיוחד.. אשמח לדעת תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by or0000000,

שלום, אני מנסה לעשות הקצאת זכרון חדשה בווינדוס עשר, שכן C קטן מדי בעוד D ענק בלי סיבה. האופציה הבסיסית בmanagment , לא נותנת לי להרחיב את c משום מה. איך פותרים את זה , עדיף בלי לאתחל את המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים