Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע איפה אפשר למצוא את הגרסה העדכנית נכון להיום שעובדת טוב... רציתי שאתם תעזרו לי בבחירת סוג ווינדוס 7 חשבתי על פרופסיונל אני משתמש במחשב למשחקים ואינטרנט יש לי מפרט רשום פה למטה מצפה לתשובה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/8981/memoryerrorby2.jpg העברתי מבט בתהליכים ואין איזשהו תהליך שגומר לי את כל הזיכרון .. יכול להיות שהויסטה שומר זיכרון או משהו כזה? ואגב שאלה, יש לי אפשרות להקצות את הגיגה זיכרון שלא מנוצל במערכת(מתוך ה-4 זיכרון במערכת 32 ביט) לטובה הזיכרון גרפי ייעודי? אם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הוא אמור להופיע 4 פעמים ככל הידוע לי ויש לי למשל בproccess קבוצה של 4 אחד אחרי השני ועוד אחד שהוא ה5 בנפרד יעני למטה יותר ברשימה של הקבצים שרצים עכשיו האם זה וירוס כי לפי מה שידוע לי הsvchost.exe צריך להופיע רק 4 פעמים....בכל מקרה המחשב שלי גם עובד בזמן האחרון דיי לאט וזה נראה לי בגלל זה....וכן עשיתי סריקה עם הadaware והspybot והעפתי את כל הspywares והשטויות אבל המחשב עדיין איטי (עשיתי את זה ממזמן כבר רק רציתי לציין שזה לא בגלל spywares או משו מסויים) אז אני חושב שזה בגלל הsvchost.exe החמישי....איך יודעים אם זה באמת וירוס או לא? כי שמעתי שאנטי וירוס לא מוצא אותו....בבקשה עזרה...
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה קלה עם המחשב... הוא עשה קצת בעיות אז בדקתי את הminidump ושם הוא הראה שיש בעיה עם הקובץ ntfokrnl.exe אז החלפתי אותו עם הwindows repair כשהפעלתי מחדש את המחשב, הוא לא עלה ורשם שהקובץ system32/drivers/ntfs.sys לא קיים או מושחט ויש לתקנו באמצאות windows repair מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שעשיתי? או לתקן את הבעיה הזו?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הכוונה כמובן בחלונות XP. כמו שכבר כתבתי פה כמה פעמים בעבר, הבעיה הזאת מופיעה לי בעיקר כשאני משתמש באיי סי קיו ופתאום ה-TASK BAR נתקע וזה נראה כאילו שההודעה ששלחתי לא עוברת וכמובן שאם יש מעטפות מהבהבות של הודעות נכנסות אני לא יכול לגשת אליהם כי העסק תקוע. מצאתי שאם אני מבטל את מצב ה-ALWAYS ON TOP של החלון הראשי ב-ICQ, כך שהוא יכול למשל להסתתר מאחורי חלון של IE6 ואז משאיר את החלון של ה-ICQ לא ממוזער כל זמן שאני בשיחות, אז אין את התקיעה ואפשר להמשיך כרגיל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי היום סריקה וקפץ לי החלון הבא 1. זה לא מוחק את הקובץ 2. אין שום בקשה לכופר
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אני דיי חדש בפורום מקווה לעזרה מכם אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי המחשב שיש לי עכשיו נתקה לי בלי סוף ויש לי כרטיס מסך שכבר לא מוכרים אותו עכשיו יש לי Windos XP ואני ממש אוהב אותו וזה אבל חבר שלי אמר לי שXP לא קולט DX10 ושרק ויסטה קולט DX10 אז אני דיי חייב לקנות ויסטה אז לפני כמה זמן חבר שלי ואני דיברנו במסן והוא אמר לי שלאחותו קנו ויסטה והוא אמר לי יש בו מלא מלא באגים וממש לא שווה לקנות וזה הוא הכניס אותי לבאסה אין לי מושג מה לעשות אני שואל אותכם אם לויסטה (Microsoft Vista Home Premium 64Bit Hebrew) יש באגים וממש לא כדי לקנות את זה בבקשה אני מתחנן תעזרו לי! תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני חייב המלצה על סרגל כלים ``צף`` כאילו DOCK יש לי אחד אבל הוא פשוט מידי אני מחפש אחד טוב ומפואר...... יש אחד שאם אתה לוחץ על אותה תקייה הוא מוציא לך עוד.... [move]בקיצור תמליצו לי[/move]
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי שני דרייברים ואני לא מצליח להתקין אותם: Ethernet Controller ו- Universal Serial Bus (USB) Controller אין לי שום דיסק שאני יוכל להתקין ממנו אני לא יודע את הסוג של הדריברים האלו ממש כלום ניסיתי לעשות update ולא הצליח מה אני יעשה בשביל להתקין אותם???
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יא בני זונות!!!!! כל הפורום הזה! חוץ מ - Fire_Trooper יא ני זונות מניאקים דודה שלכם עלמנות!!
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
את המערכת? חוצמזה שגם אני זוכר שכישיש ENABLED , אם מעדכנים בעידכון רגיל אז יש פאק והווינדוס לא עולה אני זוכר שזה קרה לי. [יש אולי קובץ כמו סרביס פק , או איזה קובץ מאוחד עם כל העידכונים?]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני יוכל להתקין את העידכון SP2 לויסטה מבלי שיש לי SP1 ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני יכול להחליף בין FAT32 לNTFS שאני בתוך הווינדוס ויש לי חומר בתוך הכונן?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הווינדוס שלי צרוב האם המחשב לא יעלה אחרי זה? כי קרה לי בעיה כזאת שהתקנתי SP1 והוא נכבה כל הזמן ובכלל יש בעיות ב SP2? מה מומלץ להתקין? יש לי WINDOWS XP PRO
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ו-ווינדווס 7 OEM. ביקשתי מהחנות שלא יתקינו לי את מערכת ההפעלה ושלא יפרמטו לי את הכוננים. הסיבה לכך היא שהחלטתי לבנות מערך RAID מאותם הכוננים ובמלא אני אצטרך לפרמט את הכל ולהתקין מחדש. בינתיים אני משחק פה עם ה-BIOS, RAID וכל מיני פירמוטים והווינדווס יושב על השולחן אטום בתוך הקופסא המקורית שלו. בזמן שהמחשב מפרמט החלטתי לקרוא את מה שכתוב על הקופסא והבנתי שבעצם יש בעיה עם הרישיון הזה. גלשתי ל- www.microsoft.com/oem וראיתי שכתוב שם שאת הווינדווס צריך בכלל להתקין בעזרת ה- OPK. מה אני הולך לגלות מחר כשאני אתחיל להתקין? יש לי בכלל דרך להתקין את הגרסה הזאת? ישנם חסרונות ב-OEM? (אני לא מדבר על התמיכה והעובדה שאי- אפשר להחליף לוח אם). אני מקווה שאני לא אצטרך להחזיר, א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בקורב יפרמט את המחשב איזה מערכת קבצים להתקין? כרגע מותקנת FAT32 אם יהיה עדיף להתקין NTFS אז איך מוחקים מערכת קבצים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני איזה שבוע פתחתי יוזר אדמין חדש כי שכחתי את הסיסמא של השני, אבל לאחר מכן נזכרתי בה וחזרתי ליוזר הרגיל בלי למחוק את זה שפתחתי. אתמול עשיתי ריסטארט למחשב (כל הזמן הזה המחשב היה דלוק..), ובאפשרות בחירה של היוזרים במסך הפתיחה של הוינדוס היה רק יוזר אחד (זה שפתחתי ולא הרגיל). עכשיו הבעיה היא שכל המסמכים והסיסמאות מאוחסנות על היוזר הרגיל שנעלם, וכשאני נכנס לחשבונות משתמשים המחשב נתקע ובעצם מראה רק לבן בחלון של החשבונות. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המחשב חדש לגמרי, אין לי מושג מה קורה. אינני מצליח לפתוח את קובץ הDMP. הויסטה לא מאפשר לי. הוא כותב לי שאין לי הרשאה לפתוח את הקובץ למרות שאני האדמין. יש לי להגיש עבודת מחקר בשבוע הבא. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הנה הפרטים: החלטתי להוסיף עוד SSD לאחד קיים והתקנתי עליו WIN8 והישן מיועד לאיחסון משחקים, הבעייה שאני לא מצליח למחוק את הקבצים מהSSD הישן , הוא כותב שאני צריך הרשאות מיוחדות, ניסיתי כל מה שרשום ברשת: כל מיני תוכנות ולא עוזר. לא מתאים לי לפרמט את הדיסק כי כבר התקנתי עליו כמה משחקים. יש פתרון אחר? אם אני יפעיל את המחשב דרך OS על DOK האם זה יאפשר לי למחוק? עריכה כדי שיהיה יותר ברור: יש לי שני דיסקים על המחשב, בשניהם מותקנות מערכות הפעלה, אני רוצה דיסק אחד (הישן) לייעד עבור משחקים, אבל אני לא מצליח למחוק מתוכו את קיבצי המערכת (מחקתי חלק, אבל עדיין נשארו 25GB ).
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה לעשות אני מתעבד!!!
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היום שמתי לב למשהו מאוד מעניין. בתקיית החיפוש (Result Folder) נעלם כל התוכן של צד שמאל, עם כל אפשרויות החיפוש. הכל! שטח כחול ריק! זאת אומרת נעלמה אפשרות החיפוש בווינדוס. שברתי את הראש איך לפתור את הבעיה. קישרתי את פקודת החיפוש לקובץ shell32.dll למרות שאפילו החלפתו כנראה לא היתה עוזרת. טוב, אז החלטתי לפנות לפורום לברר האם הבעיה מוכרת למישהו (כאן מתחיל החלק המעניין). תוך כדי כתיבת ההודעה הזאת, אני נכנס לחיפוש לבדוק משהו. והופ, הכל כרגיל! אחרי שאלף איתחולים לא עזרו, ואחרי שלא עבד באיתחול הנוכחי. אני עובד עם XP כ 4 חודשים, ומעולם לא ניתקלתי בבאג הזה. בהחלט באג מקורי!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני עושה? יש אפשרות למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הם שינו את THIS PC ל A. אין לי מושג איך. איך אני משנה חזרה? מצורפת תמונה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני ממש לא יודע איך להסביר את זה אבל היה לי עכבר ביציאת COM טוב העכבר עשה את שלו והחלפתי עכבר ליצאית PS2 עכשיו רק החלפתי את העכבר משהמערכת עלתה באיזה דקה עכשיו המערכת שלי עולה ב10 שניות! אני רק לוחץ על הלחצן POWER ON ואפילו זה לא מראה קו אחד הוא מגיע לחצי קו ואני רואה את המערכת עולה!!! בדקתי לוקח משאני לוחץ על הPOWER ON 10-15 שניות עד שWINDOWS XP PRO עולה והכל פעיל!!!!!! אני לא יודע איך להסביר את זה אבל למי איכפת 10 שניות!!!!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו שאני עושה מאפיינים לכונן C זה מראה לי שהשתמשתי ב115 ג'יגה ושאני נכנס לכונן סי מקיף את כל התיקיות ועושה מאפייינים זה אומר שזה תופס רק 59 ג'יגה יש הסבר מסויים או הסיבה שלא נגעתי במחשב משהו כמו שנתיים גרמה לי ליתר בורות? ועוד דבר שכרגע שמתי לב.. משום מה הווינדואס לא מזהה את הכונני הדיסקים שלי ושאני מנסה להתקין את הדרייבר מחדש הוא רושם לי שהדרייבר שקיים הוא הכי טוב שיש אבל בכל זאת הוא לא מראה לי את הכונן חיפשתי באתר החברה ואין דרייבר בשביל הכונן שלי ..למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-